Tetroista

Peacock

Hei!

Haaveilen akvaariosta, vaikken sitä saakkaan ainakaan muutamaan vuoteen.. Haluisin noin 100-160 litraisen akvan, johon laittaisin vaikkapa yhden paratiisikala koiraan, parven piikkisilmiä ja sitten joku parvi tetroja tai mahdollisesti hehkurasboroja. Piikkislmät on kyl lämpimän veden kaloja, paratiisikalat viihtyy vähän kaikenlaisissa vesissä, mutta parvikalan pitäis sitten tykätä melko lämpimästä vedestä..

Jos akvaarioon ei tulisi muuta, rasboroja vois laittaa vaikka 50 kpl. Mutta mitkä tetrat olis nättejä?

Mitä olette mieltä, sopiiko puna-aavetetra ja musta-aavetetra samaan akvaarioon? Entä tuleeko niistä helposti yksi suuri parvi? Ajattelin että esim. 10-10 näitä fisuja olis aika komia, siis samas parves :)

Entä mimmosia kokemuksia on tuliliskojen ja kalojen yhteielosta? Tiedän et siinä on paljon huonoja puolia, liskojen myrkyt ja kakat sekä peto-saalis suhde jne, mutta kaipaisin käytännön kokemuksia!

Kiitoksia jo etukäteen :)

4

125

  Vastaukset

  • liskot, kilpparit, sammakot eivät sovellu samaan akvaarioon kalojen kanssa koska niiden uloste on niin kovaa kamaa jota eivät kalan kidukset kestä

   muutenhan tossa on ihan hyvää ideetä aluillaan :)

  • Kiitos vastauksesta, fish King :)

   Niin .. eivät sovi, ja vaikka näyttäis että yhteiselo sujuu hyvin niin eivät kalat näytä kärsimystään juuri yhtään :( muttta jos jollakulla on käytännön kokemuksia, niin kirjoittakaa!

  • Moikka!!
   Mun mielestä sun kannattaisi harkita kuparitetroja! Ittelläni on niitä noin kymmenen 56L akvaariossa sinineontetrojen kanssa, kyllä ovat nättejä kaloja. Aika isoja ovat myös,ja sitten niillä on niin ihana väritys!!

  SEISKA.FI

  • Vesa Keskinen hehkuttaa: “Minulla on nyt maailman upein viinakauppa” - katso kuva!
  • Maisa Torppa petti Jari-Matti Latvalaa viikko kihlautumisen jälkeen: "Käyttäytyi kuin sinkkunainen" - uutuuskirjassa rajuja paljastuksia suhdesopasta, perhekin jakautui kahtia!
  • Seiskan horoskooppi 1.-7.10.2020

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisahan sen aloitti - pettämisen

   Tässä se nähtiin. Maisa petti Jaria JO viikko kihlajaisten jälkeen. Ai ai mikä tytsy. https://www.is.fi/ralli/art-2000006654320.html Ota ja lue totuus
   221
   5080
  2. Opettaja koulutus uusittava välittömästi. Ei vastaa tätä päivää.

   Kun näiden kiusaamisten ja tunnilla häiriköinti tapausten määrä näyttää vain lisääntyvän ja pahentuvan on opettajakoulutusta pakko muuttaa. Kolme asi
   Maailman menoa
   545
   4033
  3. Linnan juhlat on peruttu!

   Ne järjestetään toisella tavalla: https://yle.fi/uutiset/3-11568594
   Maailman menoa
   374
   1695