Domus ikkunat

ostanko DOMUSTA

Onko kenelläkään kokemuksia domuksen ikkunoista olisi tarkoitus vaihtaa 8 kpl ikkunoita vanhaan rintamamiestaloon ja domuksella on ollut tähän mennessä ainakin meidänkohdalla paras neuvonta,esittey eikä hintakaan kohtuuton verrattuna eräisiin muihin valmistajiin.

28

8029

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tojoka

      Joo minulla on sen verran kokemusta domus ikkunoista että vuonna 2007 laitettiin vanhaan rakennukseen domuksen ikkunat ja tähän mennessä ei ole valittamista koska ovat toimineet vallan moitteettomasti, eivät tosin olleet silloin kaikkein halvimmat mutta laatu korvaa hinnan.

    • Kuningas I kuluttaja

      Eikös Domus ole se kuluttajaohjelmista tuttu merkki?

      • kuurankukka...

        Tehtiin syksyllä ikkunaremontti ja kyseisen ohjelman takia emme edes vaivautuneet pyytämään tarjousta heiltä. Naapurimme vaihtoi meitä 2 vuotta aikasemmin ikkunat ja valitsi Domuksen tomittajakseen. Syksyllä juteltiin ikkunoista koska meillä oli vaihto ajankohtainen. Naapuri kertoi että 2 ikkunasta vuosi lämpölasi. He olivat tehneet asiasta reklamaation. Domus oli vastannut ettei korvaa elementtejä koska olivat asentaneet ikkunat itse. Aivan käsittämätöntä toimintaa.


    • Kaappi-kauppa se on

      EI IKINÄ DOMUSTA! Huijasivat ainakin meitä paloikkunoillaan. Myivät ei hyväksytyt paloikkunat autotalliimme,ja perivät niistä 4 kertaa kovemman hinnan kuin tavallisista ikkunoista.

      • keravan kolli

        Oletko varma että ikkunat ei ollut hyväksyttyjä koska luulen että oli ja ei hyväksyminen koski ikkunan puitteita.


    • elämäni suurin moka

      minä olen tapellu domus ikkuna firman kanssa koko kesän. tilasin kolme ikkunaa asennettuna keväällä. kesäkuun alussa aloitti vaihon. kesti 2 viikkoa ulkopeltien asennus. asentaja on sotkenut alumiini pokat uretaanilla ja sisältä jopa seinän, antennipiuhan lattialla, päiväpeiton. naarmuttanut jokapaikkaa asennus vaiheessa. tehtaalta tullessaa valmiiksi naarmuja. asentaja on tullut milloin huvittaa paikalle korjailee virheitää. yks ikkuna on vinossa kun on liian iso, toinen liian alhaalla, ei ole kaatoja tippapelleissä. jos on lupanut tulla paikalle niin väittää että unohtanut tulla töihin. olen reklamoinut 6 viikkoa sitten eikä kukaan ole vastannut siihen.

      • katojo

        tätähän se on kun halvalla koitetaan tehdä,oliko asentaja kuitenkin suomalainen?


      • Toukla7

        Samoin kävi meille . Asennus piti olla valmis vko 6 . Nyt on vko 12 ja hommat kesken . Domuksen välinpitämättömyys ihmeteltävä .


      • Mikke2012
        Toukla7 kirjoitti:

        Samoin kävi meille . Asennus piti olla valmis vko 6 . Nyt on vko 12 ja hommat kesken . Domuksen välinpitämättömyys ihmeteltävä .

        Meillä ikkunat tilattiin toukokuussa, toimitus elo/syyskuussa, ehkä. Ikkunat mitattiin väärin, joten puolet meni uusiksi. Reklamaatio oli makoillut 1 kk jossain. Kunnon selitystä eivät vaivaudu antamaan. Puolet ikkunoista siis asennettu ja sekin meni todella verkkaseen tatiin. Paljastu, että asentajille maistu brenkku ja olivat saaneet potkut.

        Ikkunoista itsessään en osaa sanoa vielä mitään. Toimitajana todella epäluotettava ja vastuuton. En suosittele kenellekkään


      • Tosikko-2014

        Elähän valehtele.


    • elämäni suurin moka

      kyl ne on, mut ruotsii puhuu keskenää.

    • Tyytyväinen ikkunoih

      Me oltiin juurikin asennukseen eniten tyytyväisiä kun meille laitettiin Domusikkunat. Ei ikkunoissakaan sinäänsä ole mitään valittamista ole, mutta asentajien ystävällisyys, ripeys ja työn hyvä jälki yllätti meidät täysin.

      Ikkunat olleet nyt 5 - 6 vuotta paikoillaan ja eivät ole tarvinneet pesua ihmeellisempää huoltoa. Suosittelen hankkimaan Domusikkunat. Työn jälki ja asiakaspalvelu oli meillä yli odotusten.

    • Tyytymätön

      Olemme keskellä rakennushanketta, ikkunat Domukselta. Ikkunat varmaan hyvänlaatuisia, mutta toimitus on selvästikin haaste heille. Eivät pysy luvatuissa aikatauluissa ja kun kerran tulevat asentamaan niin jää osittain tekemättä, vasta kovien painostusten jälkeen seuraa jatkoa.

      Ehdotan kaikille jotka ovat hankkimassa ikkunoita, keneltä toimittajalta tahansa, että vaaditte sakkopykälää toimitusehtoihin, eli X% alennusta per viivästysviikko.

      • Btcf_1

        Missäpäin näin on käynyt? Itse ollaan täällä Turussa tyytyväisiä oltu Domuksen ikkunoihin. Asennusta ei otettu, vaan tehtiin itse. Toimitus myöhästyi viikonlopun ylitse seuraavan viikon tiistaihin mut tämä ei meidän maailmaa kaatanut, koska lomat starttaski vasta maanantaista :D


      • rakentaja2

        Hei! Meillä myöhästyi myös domuksen ikkunat useita viikkoja (8vkoa)Ja luin heidän omasta sopimuksestaan että noudattavat yleisiä rakennus ym . ehtoja eli ovat korvaus velvollisia viivästyksistä myös yksityisasiakkaille ilman mitään erillistä sopimusta!
        Saimme uudet helat ja 60 € lahjakortin nesteelle. Ei ihan saman kuin olisi pitänyt olla ja kaiken lisäksi yhdet ikkunat vielä uusiksi...


      • Mikke2012

        Näin olis meidänkin pitäny tehdä, katso kommentit yllä


    • Rakennus 2007

      Luvattu toimitusaika viivästyi myös meillä ja se aiheutti paljon mieliharmia ja myös ylimääräistä rahanmenoa. Lupasivat jonkun kuulemma kuluttaja-asiamiehen hyväksymän hinnaston mukaisen hyvityksen, jolla ei ollut muuta vaikutusta kuin että v.tutti entistä enemmään.

      Muuten palvelua ja laatua ei voi moittia mitenkään. Hyvät ikkunat.

    • Ai se D..

      2006-7 ok taloon asennetut ikkunat Vantaan Korsossa. Ikkunoiden ostaja taisteli oikeuksista vuosikaupalla. Asiaa käsiteltiin aikoinaan HS ja MOT:ssa. Domus ei kai korjannut virheitään koskaan.

      • motista mottiin

        äijän vaatimukset oli älyttömiä ja täysin kohtuuttomia(juoksi rahan perässä), mutta sai ikkunansa. motti leikkas suurimman osan pois kolmen tunnin haastattelusta. mitä jäi työntekijöille: yli puolet sai fudut. tattista vaan.


    • Älä maksa

      Oleellista tässäkin on se, ettei maksa ennakkoon. Kyllä ne virheet korjataan kun sanoo, että pidättää vaikka 5 tonnia laskusta ennen kuin hommat on kunnossa.

      Sitten kun on mennyt jo laskut maksamaan, niin tilanne on melko toivotonta ja hyvitykset todennäköisesti vitsejä.

    • Vuotava liitos

      Domuksen ikkunoissa ei ole sellaista saumakohtaa mihinkä käyntikortti ei mahtuisi. Liima puuttuu karmiliitoksista.
      Karmin pysty- ja vaakakappaleen liitos on avoin kosteuden pääsylle.
      Lasin ja pokan liitoksesta puuttuu pintamassa josta ikkunoiden pesuvedet pääsevät esteettä liitosrakenteeseen.
      Sisäpuolen vuorauslistojen kaikkia saumakohtia ei ole massattu ilmatiiviiksi.
      Pokien asennukset ovat sattumanvaraisia ja täten voi ikkunoiden tiiveys on hakusessa.
      Ikkunoiden rakennetiiveydessä on toivomisen varaa.
      Pienet vuotokohdat (epätiiveydet) aiheuttavat ajan saatossa maalivaurioita ja puuosien pilaantumista ennen aikojaan.
      Vuotokohdat lisäävät lämmityskustannuksia sekä heikentävät asumismukavuutta ja ilmanvaihdon toimivuutta.
      Kytkekää ikkunakaupan ehtoihin: asennustyön jälkeen suoritetaan lämpökamerakuvaus. Lämpökamerakuvissa havaittujen vuotokohtien korjaukset ja korjauskustannukset suorittaa ikkunoiden toimittaja.
      Kalliita hankintoja ei kannata suorittaa mielipiteiden mukaan eikä ikkunamyyjän sanoihin luottaen. Vähiten valintaan saisi vaikuttaa hinta, sillä halvat ikkunat vaurioituvat aikaisemmin ja niiden elinkaari on lyhyempi.
      Hanki hieman perustietoja. Katso netistä: Hyvän ikkunan laatuvaatimukset.
      Onnea hankintoihin ja asennustyöhön laatuun.

    • Älä puhu paskaa

      Olen kyllä edellisen kanssa vähän eri mieltä. Meillä on Domukset, enkä ole löytänyt yhtään rakoa, johon käyntikortti sopisi, samoin näyttää olevan silikoonia lasin ja pokan välissä.

    • Tyytyväinen asiakas

      Itsellä ollut Domukset paikallaan vanhassa hirsitalossa nyt noin 4 vuotta eikä ole ollut mitään valittamista. Tilaukset ovat aina olleet valmiina noudettavissa aikaisemmin kun mitä ollaan myyjän kanssa sovittu ja ikkunat ovat aina olleet kunnossa. Itse olen suoraan tehtaalta laisini hakemut hiukan pienimmissä erissä, kun ei tällaiseen pitkään kestävään projektiin viitsoi ostaa ikkunoita pihalle odottomaan kun korjailee ilman sen kummempia aikatauluja. Ovat aina olleet erittäin ystävällisiä lähettämössä ja auttaneet kuormaamisessa ym.

    • klluäö

      Leveät räystäät matalassa mökissä suojaavat ikkunoita. Vaurioiden ilmenemiseen menee hieman kauemmin kuin kerrostalossa.
      Kun väität että liitosvuotoja ei ole, niin lämpökamerakuvauste ei ikkunoille ole tehty?

    • 15+5

      Meille tuli syksyllä uudiskohteeseen domus ikkunat. Lämpöteknisesti näyttäisi olevan kaikki kunnossa, eli ei huurru väleistä, ei vetoa jne. Eli siis lasituselementti, joka on seloyn, on kunnossa. Sen sijaan ulkolasin ulkopinta huurtuu tietyillä keleillä, mutta tämähän on se ikkunafirmojen mainostama "liian hyvä ikkuna" sivuvaikutus. Eli sama ongelma vaivaa muitakin.

      Uskoisin että myös karmeihin käy samat tarinat vähän joka valmistajalta. Eli mitään täysin virheetöntä jälkeä ei ole olemassakaan, vaan läheltä tarkasteltaessa puun syyt kuultaa läpi, jatkoskohdat näkyy jne. Mutta kuten sanottua, uskon että tämä vaivaa suurinta osaa ikkunatoimittajia.

      Sen sijaan asennuksessa on paljonkin toivomisen varaa. Joka aukossa oli sanomista uretaanien, kiilojen, suoruuden ja/tai naarmujen takia. 3 kertaa kävi korjausmies ja sain vielä tuntuvan hyvityksen kun panttasin maksua. Mutta tämäkin mielestäni on aivan jokaisella merkillä mahdollista.

      Eli yhteenvetona loppujen lopuksi olen tyytyväinen, koska normaalikatselueisyydeltä ovat siistit ja lämpöteknisesti tuntuu toimivan. Ainakin kulutuslukemat ovat olleet yllättävän pieniä joten ei se ainakaan ikkunoista vuoda.

      • Anonyymi

        Ja litralla pikaliimaa sain senkin korjattua


    • Liitoskohdat vuotaa

      "Vuotava liitos" kertoo tarkasti mitä puutteita uusissa ikkunoissa on. Ostajat voivat olla eri alan huippuammattilaisia, mutta eivät ymmärrä ikkunoiden puutteita.
      Puutteet aiheuttavat hyvinkin lyhyellä aikavälillä kosteusvaurioita, jotka irrottavat maalipintoja, lahottavat puuta. Lisäksi vauriot enneaikaistavat uusien ikkunoiden hankintaa. Liitosrakenteiden vuodot aiheuttavat vedontunnetta ja lisäävät lämmitysenergiankulutusta. Katso netistä. veto mitä veto on.

    • Anonyymi

      Sekundaa

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1545
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1194
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1117
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1016
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      975
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      937
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      860
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      694
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      660
    Aihe