maitohappobakteerien lisäksi

kaluste

Hei.Haen oikeasti toimivia lisäravinteita. Toki kaikki ovat yksilöitä, mutta mitkä teillä ovat tehonneet maitohappobakteerien lisäksi? Syövätkö kaikki pappasmurffin mukaista 2miljardia/pvä l.acidophilus,.l.bulgaricum,bifidobacterium comboa? Paljon olen lukenut myös D-vitamiinista ja B3-vitamiinista. D-vitamiinia toki tarvitsee lisänä jo pohjoisen pallonpuoliskon sijainnin vuoksi, mutta onko B-vitamiinista myös hyötyä? Onko kukaan kokeillut solumineraaleja? Tuntuu humpuukilta, mutta tyytyväisiä käyttäjiä ilmeisesti on.
Itselläni menee vain monivitamiini,omega-3,d-vitamiini ja lacto seven maitohappobakteerit (missä ei ilmeisesti riittävä koostumus).

24

798

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Voin vastata vain omasta puolestani. Syön maitohappobakteereita silloin tällöin, tarvittaessa.

      Kaikkihan pillerit pääsevät aina loppumaan, kun niitä popsii. Kallista ja kovaa bisnestä Suomessa.

      iHerbistä tilaan vastaavia ja paljon parempia tuotteita edullisemmin kuin Suomesta. Maitohappobakteereita en ole sieltä vielä tilannut.

      Paikallisen apteekin tuoreessa lehdessä naistentautien erikoislääkäri kertoo ubikinonin auttavan rytmihäiriöihin, jonka laitoin heti korvan taa ja kokeiltava itsekin konstia. Karnosiinikin on ollut hyvää ja vapina lähes tipotiessään.

      Käytän paljon enemmän luontaistuotteita kuin varsinaisia lääkkeitä, joita niitäkin käytän aina tarvittaessa.

      - Mitä kaikkia luontaistuotteita olen kokeillut, selviää aika hyvin jutuistani. Tänäänkin taas menossa kolmisen kertaa Source Naturalsin 1500 mg:n niasiiniamidi, Candida digest ja Dida.

      Myös purkilliset neemiä ja echinaceaa olen syönyt, goldensealia päivittäin vielä.

      Helpommalla pääsisi, jos ei tarvitsisi popsia noita rohtoja, mutta päänsärky on vähän liiankin tehokas kouluttaja.

      Samasta syystä poljen kuntopyörää päivittäin, ettei jalat särkisi. Ihminen tekee lähes mitä tahansa välttääkseen kipua ja särkyä.

      • "Paikallisen apteekin tuoreessa lehdessä naistentautien erikoislääkäri kertoo ubikinonin auttavan rytmihäiriöihin, jonka laitoin heti korvan taa ja kokeiltava itsekin konstia."

        - Skannasin jutun talteen:

        Ubikinoni taltuttaa rytmihäiriöt
        http://www.sanasinko.net/viewtopic.php?p=3549#3549


      • vertti-eetu

        "Samasta syystä poljen kuntopyörää päivittäin, ettei jalat särkisi. Ihminen tekee lähes mitä tahansa välttääkseen kipua ja särkyä".

        Tuota samaa olen ajatellut tekeväni vielä joskus, mutta esteenä on ollut se, että asunnon sisäilmassa leijuu paljon "toksista myrkyllisyyttä", että ei ole ollut mitään järkeä alkaa kuntoileen sellaisessa sisäilmapiirissä. Nyt kun alkaa ilmat lämpenemään, niin menen kyllä parvekkeelle tekemään kuntoilujuttuja. Siellä voi vetää ilmaa sairaille keuhkoille päysin palkein. Minulla on oireet vain näissä asuntojen sisällä joten siltä osin asiani ovat kohtalaisen hyvällä mallilla. Mutta sisällä en ala kuntoilemaan ja "kiihdyttämään" keuhkojen toimintaa. Tai jos niin umpinaamari päässä ja happilaitteiden kanssa.


      • ........
        sanasinko kirjoitti:

        "Paikallisen apteekin tuoreessa lehdessä naistentautien erikoislääkäri kertoo ubikinonin auttavan rytmihäiriöihin, jonka laitoin heti korvan taa ja kokeiltava itsekin konstia."

        - Skannasin jutun talteen:

        Ubikinoni taltuttaa rytmihäiriöt
        http://www.sanasinko.net/viewtopic.php?p=3549#3549

        Ubikinoni auttaa myös kolestroliin, kun iän myötä ubikinomi vähenee kolestroli myös nousee. Jos kolestroliarvot ovat korkeat, ubikinonin määrä taas laskee, syntyy kierre.


        Ne kulkevat käsi kädessä.


    • .........

      Oletko kuullut kapryylihaposta? se tuhoaa hiiivaa ja hometta elimistöstä.

      Sitä saa kookosöljystä ja tehokkaasti myös tablettimuotoisena luontaistuotekapasta. En sano nimiä ettei mene mainostamiseen.
      Olen käyttänyt kapryylihappoa tablettina ajoittain, se tuhoaa hiivaa ja hometta suolistosta.


      http://www.kotiposti.net/xiikka/hiiva.htm

    • hattupattu^^

      Parhaat aineet tulevat terveellisestä ravinnosta. Pillereissä ei ole koskaan kaikkia niitä vitamiineja, hivenaineita ja antioksidantteja mitä terveyden edistämiseen tarvitaan. Hiivat häviää suolistosta kun ei syö lainkaan sokeria ja valkoisia vehnäjauhoja. Maitohappobakteerit saa edullisimmin ja suurina määrinä hapanmaitotuotteista. Älkää laittako rahojanne turhiin pillereihin jotka vielä usein sisältävät homejäämiä.

      • mietipidemmälle

        ja nimenomaan siitä ravinnosta noi pillerit ja aineet on otettu?


    • m.maailma

      Tässä puolisen vuotta toiminut reseptini, joka on lisännyt vastustuskykyä HURJASTI. (Työskentelen läpihomeisessa työpaikassa...) olkaapa hyvä:

      -D-vitamiini 40 mikrogrammaa/pvä
      -2 x Idoform maitohappo-pureskelutabl./pvä
      -Iocidin -kuuriluontoisesti.

      Viime mainittu suht uusi, saa luontaistuotekaupasta. Tsemppiä meille!! :)

    • Homeherkkä#

      Kerroit hakevasi MAITOHAPPOBAKTEEREIDEN lisäksi OIKEASTI TOIMIVIA LISÄRAVINTEITA????

      Kertoisitko minkätyyppiseen oireiluun/sairauteen haet "oikeasti toimivia lisäravinteita"?

      Työpaikka-altistuksen aikaansaamana maitoallergikkona käytän lisäravinteena vain PIIMAX C KALKKI D:tä kalsiumtarvettani varten. Pystyn toki käyttämään pienen määrän maidosta tehtyjä elintarvikkeita harvakseltaan, mutta en päivittäin.
      Noista maitohappobakteereista sen verran, että Gefilus-piimässä olevat maitohappobakteerit estivät tehokkaasti vatsaoireilun, vaan piimän juonti 3 lasillista per päivä aiheutti puolentoista viikon kuluttua voimakkaat liikenivelkivut mm. polvissa.

    • *

      Ei ole viisasta jatkaa altistumista lääkkeiden turvin. Vaikka varoittavat oireet poistuvat, voiko silti sairastua astmaan, kilpirauhastautiin tai syöpään?

    • vertti-eetu

      AAMUN VINKKI ja vastausta tähän. "Vaikka varoittavat oireet poistuvat, voiko silti sairastua astmaan, kilpirauhastautiin tai syöpään"?

      Kannattaako tuota edes jäädä kokeilemaan tai odottelemaan jotain "viitearvojen" listaa mistä ei ole mitään takeita sairastuneiden kannalta. Eiköhän ne viitearvot mene enempi toisten hyväksi kuin sairaan joka pienistäkin määristä myrkkyjä reagoi jo helvetisti.

      Vanha ei vinoile, vanha neuvoo. Ota jalat allesi ja jätä kaikki vähättelijät raapimaan kaljuaan. Isännöitsijä ja terveysmies ensimmäisenä jos eivät mitään löydä ja myönnä sitä todellista terveysriskiä omien hajutuntemustensa perusteella. Kaikki pintakosteusmittaajat ota pienellä varauksella samoin sisäilmaston mittaajat. VOCkipaskasta ei kannata jauhaa enempää. Nekin kusetukset on koettu. Ei ole mitään järkeä panna kalliisiin näytteisiin köyhän vähiä rahoja ainoastaan siksi, että kuulee sen tosiasian jotta et voi siinä asunnossa asua. Mitään muuta painoarvoa ei loppupeleissä näillä näytteiden otoilla vielä ole. Kovaa peliä mutta ota selvää asioista, niin voit paremmin ja rahaa jää vielä tärkeämpään. Oman Terveyden Hoitoon. OTH, aika tärkeä juttu kun "yksin" kuitenkin jäät sairauksiesi kanssa.

      Homeherkkä# tässä heti "aamupuuroa".
      "Vaikka sisäilman myrkyistä on jo tehty tutkimusta, tarvitaan lisää tutkimustietoa todentamaan kentällä jo käytettävien mittausmenetelmien luotettavuus sekä hakemaan viitearvoja käytössä oleviin ja tuleviin myrkkymittauksiin", Pirinen jatkaa".

      http://www.thl.fi/fi_FI/web/fi/tiedote?id=24108


      Ei meidän kummankaan tarvitse alkaa soittelemaan Piriselle ja kyselemään myrkyistä.

      Tässähän Pirinen kertoo asiallisesti "kosteusvauriorakennusten myrkyistä" näkemyksensä. Jos vielä tosiaankin käsittelee aihetta laajemmin ja kaikkien meidän "kosteusvauriomyrkkyihin sairastuneiden" eduksi, niin miksi ihmeessä minun pitäisi edes pyytää Piriseltä yksittäistä apua vain itselleni. Ei tässä varmaan mistään korvan lotkauttamisesta ole kysymys. Tutkijat nyt vaan ovat jälkijunassa näiden "kosteusvauriorakennusten myrkkyihin sairastuneiden" auttamiseen liittyvissä kysymyksissä.

      Olethan sinäkin sen huomannut, että kaikki tarmo on pantu siihen, että uusia sairastumistapauksia ei enää tulisi (mikä sekin on hyvä asia) , mutta tuohan on aivan mahdoton tehtävä (välttää uusia sairastumasta) Hometalkoot porukalle ja vaikka kenelle. KOSKA vain harva homeremontti onnistuu. Ja kuten Risto Salin on sanonut :
      Lainaus alkaa:
      On huomioitava, että kaikki tutkimamme ja löytämämme myrkyt ovat olleet rasvaliukoisia. Tällöin on hyvin mahdollista, että vaikka rakennus korjataan, oireilu jatkuu joko rakenteisiin tai irtaimistoon jääneiden myrkkyjen vuoksi. Sen vuoksi pidämmekin erittäin olennaisena, että remonttien suunnittelussa tiedetään, onko rakennuksen sisätiloissa ollut myrkkyjä, Risto Salin sanoo.
      Lainaus loppu.
      http://www.asuntokiinteisto.fi/lehti.php?sub=kainalo&kid=1&jid=19

      Ja tässä Risto Salinin kilpailija panee vähän paremmaksi:
      http://www.taloussanomat.fi/asuminen/2011/02/17/pilaako-tama-myrkkypommi-kotisi/20112277/139

      Kumpaan luulisit Homeherkkä# "liian herkkien vähärahaisten haksahtavan.
      Siihenkö missä toivoa ei ole, vai siihenkö missä pieni pilkahdus sitä on.

      Joku tuolla on sanonutkin yhdellä keskustelupalstalla, että "tyhmiä on helppo rahastaa". Mitähän silläkin oikein tarkoittaa?
      Puolueettomia tutkimuksia ja puolueetonta puhetta tässä nyt perään vaalien alla. Sunnuntaina tiedetään taas lisää totuuksista.

    • Myrkytetty

      Maitohappojen lisänä karnosiini, B-vitamiinit mehiläisen siitepölystä, saassa myös D- ja paljon muuta. Hampunsiemenet antavat aminohappoja joka lähtöön aamumyslin kanssa. Benfotiamiini on niinkin uskomattoman tehokas, että se julistettiin lääkkeenkaltaiseksi tuotteeksi, eli pois luontaistuotteen tiskiltä, liian monet tutkimukset kun totesivat ennaltaehkäisevän ja parantavan alkaneita munuaisvaurioita, neuropatiaa, retinopatiaa eli näönrappeumaa jonka omakohtaisestikin kokenut,niveliä ja muuta lääketeollisuuden rahasampoja, estävän ja ainakin hidastavan diabeteksen kehittymistä ja jo sairastuneiden sairauden uskomattoman paljon helpottuvan... Tuotetta toki saa vielä netistä ja Espanjasta yhteisömme sitä käyttävät, Tolonen joutui kannattamattomana lopettamaan maahantuonnin.
      Olemme maailman sairain kansa, tuotamme niin paljon lääketeollisuudelle, sekä olemme maailmassa ainoa maa, jossa kliinisiä lääketutkimuksia lapsilla saa ilman vastuuta tehdä, artisti maksaa ja lääkärit peittelevät. Jo pelkät astmapiiput KELA korvaa yli miljardilla vuosittain, mikähän kumma se meitä oikein sairastuttaakaan? Euroopassa kosteusvaurio syndrooman tuhoamia ihmisraunioita hoidetaan pääosin kuulemma yrtein, meillä vaan moiset hoitomuodot ovat perkeleestä, EU kieltää tehokkaiden luontaistuotteiden myynnin, sillä nehän veisivät siivut jotka on jo jaettu kun tiedetään miten terveydenhuolto suuria ikäluokkia rasittaakaan ja kuinka paljon siitä rahaa saakaan tahkottua...
      Kun vastuulliset sisäilmaongelman kansalaisille auettua ovat kiinteistöjen omistajat, Senaatti-Kiinteistön rinnalle perustettiin uusi lafka jonka nimiin kiinteistöjä alettiin pikana siirtämään, onkohan totuus tulossa pintaan... Muita vastuullisia ovat THL, TTL, vakuutusyhtiöt, POLIITIKOT jotka peittelyyn ovat osallisia! Rakentajista nyt puhumattakaan... Miksiköhän tätä tuhoisaa totuutta ei uskalleta kertoa?

      • älä yritä jymäyttää

        Myrkyttyyhän sitä vähemmästäkin kun tuollaisen määrän pillereitä itseensä pumppaa.
        Suomi ei ole maailman sairain kansa millään mittarilla arvioituna. Eliniän odote on aivan kärkipäässä koko maailmassa ja sairauseläkkeiden kustannukset ovat vasta kuudennella sijalla Euroopassa. Lääkekulut ovat viime vuosina pienentyneet huomattavasti.
        Ei pidä yrittää ihan mitä tahansa puppua esittää edes tällä palstalla.


      • älä yritä jymäyttää kirjoitti:

        Myrkyttyyhän sitä vähemmästäkin kun tuollaisen määrän pillereitä itseensä pumppaa.
        Suomi ei ole maailman sairain kansa millään mittarilla arvioituna. Eliniän odote on aivan kärkipäässä koko maailmassa ja sairauseläkkeiden kustannukset ovat vasta kuudennella sijalla Euroopassa. Lääkekulut ovat viime vuosina pienentyneet huomattavasti.
        Ei pidä yrittää ihan mitä tahansa puppua esittää edes tällä palstalla.

        Tuollaisia ilkeitä viestejä homesairaat joutuvat täällä lukemaan.

        Jos tämä olisi sairaala, kuka tahansa ulkopuolinen voisi astua sisään sairaita potkimaan kenenkään puuttumatta asiaan.

        "Ystävämme" aina valmiina selkään puukottamaan.



      • sanasinko kirjoitti:

        Tuollaisia ilkeitä viestejä homesairaat joutuvat täällä lukemaan.

        Jos tämä olisi sairaala, kuka tahansa ulkopuolinen voisi astua sisään sairaita potkimaan kenenkään puuttumatta asiaan.

        "Ystävämme" aina valmiina selkään puukottamaan.

        Jänskä juttu... Carl Jungin mukaan maailmassa vaikuttaa kausaliteetin ja sattuman lisäksi myös synkronisiteetti, joka on jotain syvempää johdatusta, josta Julia Camerokin on kirjoittanut.

        Eli tässäkin tapauksessa juuri sopivasti jonkun lytätessä luontaistuotteet löytyi lehdestä tällainen uutinen:

        Hunaja toimii kuin antibiootti
        http://www.iltalehti.fi/terveys/2011042013533368_tr.shtml

        Tutkimus: Hunaja tappaa bakteereita
        http://www.iltalehti.fi/terveys/2011042013534703_tr.shtml


      • sanasinko kirjoitti:

        Jänskä juttu... Carl Jungin mukaan maailmassa vaikuttaa kausaliteetin ja sattuman lisäksi myös synkronisiteetti, joka on jotain syvempää johdatusta, josta Julia Camerokin on kirjoittanut.

        Eli tässäkin tapauksessa juuri sopivasti jonkun lytätessä luontaistuotteet löytyi lehdestä tällainen uutinen:

        Hunaja toimii kuin antibiootti
        http://www.iltalehti.fi/terveys/2011042013533368_tr.shtml

        Tutkimus: Hunaja tappaa bakteereita
        http://www.iltalehti.fi/terveys/2011042013534703_tr.shtml

        "Carl Jungin mukaan maailmassa vaikuttaa kausaliteetin ja sattuman lisäksi myös synkronisiteetti, joka on jotain syvempää johdatusta, josta Julia Camerokin on kirjoittanut."

        - Minulla on se käsitys, että jos on rehellinen ja etsii totuutta, Jumalakin on puolellamme. Ja jos Jumala on puolellamme, kuka voi olla meitä vastaan?(Room. 8:31)


      • "Benfotiamiini on niinkin uskomattoman tehokas, että se julistettiin lääkkeenkaltaiseksi tuotteeksi, eli pois luontaistuotteen tiskiltä, liian monet tutkimukset kun totesivat ennaltaehkäisevän ja parantavan alkaneita munuaisvaurioita, neuropatiaa, retinopatiaa eli näönrappeumaa jonka omakohtaisestikin kokenut,niveliä ja muuta lääketeollisuuden rahasampoja, estävän ja ainakin hidastavan diabeteksen kehittymistä ja jo sairastuneiden sairauden uskomattoman paljon helpottuvan... Tuotetta toki saa vielä netistä ja Espanjasta yhteisömme sitä käyttävät, Tolonen joutui kannattamattomana lopettamaan maahantuonnin."

        - Kiitos vinkistä, otin äsken ekan pillerini tätä: Benfotiamine Inc., Benfotiamine-V, 150 mg, 120 Veggie Caps, 15 dollarin hintaan iHerbiltä.


    • vertti-eetu

      Kohta "kansa tietää".
      Virkamiesten "kapulakieltä" oli puhunut vissiin kepuki ko nui huonosti kävi. Eivät kai pystyneet pitään edes "omistaan" huolta mites siinä sitten "vuokralaisista".
      Jos kepu ei mene hallitukseen, niin vaihtuuko meillä ministereitä tärkeiltä palleilta. stm ja muut mitkä hoitavat homesairaiden asioita.
      "POLIITIKOT jotka peittelyyn ovat osallisia". Mutta ketäs siellä politiikkojen takana sitten oikein häärääkään. Koneisto mikä?

      • Palstaa seurailija

        Tämä on jo vanhastaan tuttua "tohinaa".
        Jokaisen pitäisi jo tietää, että eivät nämä uudet ja eivätkä myöskään vanhat "poliittiset" edustajat loppujen lopuksi määrää mitään. Heidän takanaan on sellainen vanha "virkamieskööri" joka sanoo miten pitää ns. "valtakunnan edun" nimissä toimia ja mitä saa ilmaista.
        Koko tämä ns. päättäjien eli valittujen edustajien vaikutusmahdollisuus on sidottu puolueen yhteiseen päätökseen ja sen etujen ajamiseen sekä kaikkein eniten siihen mitä nämä virkasuhteessa olevat ns. neuvonantajat (vanhat ketut) heille antavat esitettäväksi ja ymmärettäväksi
        Koko asia on jo mennyt "omaan uomaansa" eikä sitä yhdet tai toiset vaalit muuta miksikään.
        En usko todellakaan että tähän maahan saadaan minkään tahon vaikutuksesta rehellisiä ja vastuunkantavia rakentajia ja yleensäkin todella vastuunkantajia minkään tahon suhteen. On se jo niin juurtunut tähän yhteiskuntaan.
        Toivottavasti olen väärässä, mutta todellisuus on näyttänyt kylliksi millaista tämä "kasvupohjainen ja edistyksellinen" maailma kokonaisuudessaan on.


      • vertti-eetu
        Palstaa seurailija kirjoitti:

        Tämä on jo vanhastaan tuttua "tohinaa".
        Jokaisen pitäisi jo tietää, että eivät nämä uudet ja eivätkä myöskään vanhat "poliittiset" edustajat loppujen lopuksi määrää mitään. Heidän takanaan on sellainen vanha "virkamieskööri" joka sanoo miten pitää ns. "valtakunnan edun" nimissä toimia ja mitä saa ilmaista.
        Koko tämä ns. päättäjien eli valittujen edustajien vaikutusmahdollisuus on sidottu puolueen yhteiseen päätökseen ja sen etujen ajamiseen sekä kaikkein eniten siihen mitä nämä virkasuhteessa olevat ns. neuvonantajat (vanhat ketut) heille antavat esitettäväksi ja ymmärettäväksi
        Koko asia on jo mennyt "omaan uomaansa" eikä sitä yhdet tai toiset vaalit muuta miksikään.
        En usko todellakaan että tähän maahan saadaan minkään tahon vaikutuksesta rehellisiä ja vastuunkantavia rakentajia ja yleensäkin todella vastuunkantajia minkään tahon suhteen. On se jo niin juurtunut tähän yhteiskuntaan.
        Toivottavasti olen väärässä, mutta todellisuus on näyttänyt kylliksi millaista tämä "kasvupohjainen ja edistyksellinen" maailma kokonaisuudessaan on.

        "”PÄÄTÖKSENTEON KIVIJALKOJA OVAT VÄLITTÄMINEN, OIKEUDENMUKAISUUS JA LUOTTAMUS”.
        Tämä on pakko katsoa. Vaikka "homesairailla silmillä". Lähdetkö mukaan surailija.


      • '''
        vertti-eetu kirjoitti:

        "”PÄÄTÖKSENTEON KIVIJALKOJA OVAT VÄLITTÄMINEN, OIKEUDENMUKAISUUS JA LUOTTAMUS”.
        Tämä on pakko katsoa. Vaikka "homesairailla silmillä". Lähdetkö mukaan surailija.

        Helpompaa olisi seurata ja olla mukana, jos lähtökohtana olisi faktatieto eikä runsaasti liioiteltu pötypuhe tyyliin 'Suomi on maailman sairain kansa'. Ei lisää porukkamme uskottavuutta.


    • Lauralaur

      Tempur ja muut viskoelastiset tuotteet ja muovit sairastuttaa. Varokaa niitä muoveja!!! Ja aivan erityisesti Tempuria.

    • vvvvvvb

      Immufix toimii homealtistuneelle.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1805
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1689
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1504
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1193
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1184
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1182
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1136
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1131
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1119
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1104
    Aihe