Miten aloittaa

scrows

Viimeaikoina alkanut kiinnostaa perinteiset sarjikset, olen jonkin verran seurannut pikkusarjiksia netissä mutta nyt tekisi mieli tilata "kunnon" paperi kamaa...

Eli miten ja mistä saisi suhteellisen halvalla tilattua näitä sarjiksia?

Pääasiassa nyt katsellut vaan amazonista kun ei muita oikein tiedä.
Ajattelin jotain Batmania esim. http://www.amazon.com/Arkham-Asylum-Living-Dan-Slott/dp/1401201938/ref=pd_sim_b_4
Jotain muita hyviä sarjis ehdotuksia mielellään kuulisi.

Ja olisko esim. noista Batman sarjakuvista jotain kokoelman tapasia jossa olis aika runsaasti noita tarinoita? Tai jotain missä on montaa eri sarjaa samoissa kansissa?

3

238

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • vanha pieru

   Ota yhteyttä esimerkiksi tämmöisiin liikkeisiin kuin Kukunor, Good Fellows tai Fennica Comics. Myös muita paikkauntakohtaisia hyviä liikkeitä löytyy, esim. Turun Alfa-antikva tai Kouvolan Lukusoppi, Lahdessa oli joku antikva siellä mäen päällä, en muista nimeä.

   Tarinakokonaisuuksia saa ostaa kokonaisuuksina, mutta ne eivät ole välttämättä halpoja. Yksittäisten numeroiden metsästämiseesä voi palaa päreet, etkä sittenkään pääse yhtään halvemmalla. Halvalla et saa muuten kuin käytettynä ja tuurilla, etkä välttämättä silti löydä juuri niitä sarjoja joita haluat.

   Ulkomailta tilatessani voit säästää jos kyseessä on esim. uusi tuote johon väliportaat pistävät aina lisää omat katteensa. Mutta toisaalta jos etsit jotain harvinaista ja haluttua niin jenkeissä ne osataan hinnoitella tarvittaessa tähtitieteellisesti.

   Suosittelen tutustumaan lähemmin myös eurooppalaiseen sarjakuvaan.
   Jos osaat ranskaa niin taivaat aukenevat sulle. Minä en osaa, byhyy :(
   Älä myöskään väheksy mangaa vaikka toiset saattaisivat kirota sen helvettiin. Saatat löytää sieltä semmoista kamaa ettei mikään länsimainen sarjakuva tarjoa samanlaisia kiksejä.

   Että tervetuloa vain joukkoon tummaan. 80 luvulta sarjakuvia keränneenä (niitä edullisia metsästäen) voin luvata sinulle tyhjää kukkaroa, hermojen palamista, tosi outoja unia ja sanoinkuvaamattomia elämyksiä joita muut kuolevaiset eivät koe koskaan ;)

   PS. Harrastuksesi tulee vaikuttaman myös sosiaaliseen elämääsi. Sinusta tulee ihmefriikki, punaniskajunttien pilkan kohde ja myös puolison valinta voi aiheuttaa yllättäviä konflikteja. Muista siis aina perustella harrastustasi, etenkin jos olet mies, mahdolliselle kumppanillesi että onhan tämä parempi vaihtoehto kuin kumota rahansa lähiöbaarissa kurkusta alas. Myös joidenkin keräilykohteiden arvonnousun retostelulla voi pistää tietämättömille sukulaisille jauhot suuhun (ei ne sarjakuvista mitään ymmärrä mutta raha on yleismaailmallinen kieli).

   Jos olet sarjakuvan harrastuksessa aloittelija ja pääset käymään edellä mainituissa sarjakuvan erikoisliikkeissä tai hyvin varustetussa divarissa niin voit mennä pahasti pyörälle päästäsi. Jos liikut ulkomailla niin käväise paikallisissa alan liikeissä; iso sarjiskauppa Pariisissa tai New Yorkissa on semmoinen kokemus että joko saat sydärin heti paikalla tai pissit hunajaa seuraavat kaksi kuukautta. Krapula tulee siinä vaiheessa kun tajuat että sinä et ikipäivänä kykene lukemaan kaikkea mitä haluaisit eikä sinulla sen puoleen olisi siihen kaikkeen edes varaakaan ellet voita lotossa.

   Addiktio mikä addiktio, onneksi tämä on ihan laillista.

   • vanha pieru

    Pikku lisäys, toi sun linkittämä Batman Amazonissa, sehän on halpa. Varsinkin noi käytettyjen hinnat alkaen noin 8 taalasta, tsiisus, osta pois. Tuota et saa takuulla yhtään halvemmalla Suomesta vaikka löytäisitkin käyettynä.


  • scrows

   Okei kiitoksia vinkeistä :)
   vaikuttaa kyllä mielenkiintoiselta... haittapuolista huolimatta :p
   ja taisi täälläkin olla jokunen divari lähistöllä missä voisi käydä katsomassa...
   mutta tosiaan pistän tilaukseen tuolta amazonilta muutaman nyt ja sinä aikana käy katsomassa divarissa ja katsella noita muita nettisivuja läpi.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Slava Ukraine-mölisijöiden vuoksi Suomi syöksyy nyt synkkään lamaan

   Eivät tainneet mölisijät tajuta millaisia kustannusseurauksia tästä maalle ja sen kansalaisille seuraa.
   Maailman menoa
   503
   2809
  2. Mulla on niin ikävä sua mies

   taas senki hunajakipon mies. Tai aina :)
   Ikävä
   294
   2303
  3. Beata Papp gold digger (Leppilampi)

   Kivasti nuori nainen turvasi toimeentulonsa kun antoi setämihelle. Naiset!!! Kyllä niitä setämiehiä löytyy aina vaikka naama ois kuin petolinnun perse
   Kotimaiset julkkisjuorut
   49
   1920
  4. Ernan pahoinpitely

   Erna pahoinpidelty. Törkeää Seiskalta nimittää tuota kissatappeluksi. Erna kertoo tässä lehtijutussa että hänellä on turvamies aina yöelämässä. Missä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   53
   1643
  5. Venäjän ydinisku lähestyy hitaasti mutta satavarmasti...

   https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/eac44407-e77d-418b-ae21-1db8a0104309 Venäläisten ärsyttäminen jatkuu, milloin menee kuppi nurin ja "uusi aurinko"
   Maailman menoa
   331
   1594
  6. Paras muistosi hänestä?

   Mitä muistoa muistelet mieluiten ikävöimästäsi ja miksi?
   Ikävä
   86
   1211
  7. Eikö olenkin niin, että

   jos sinulla mies on ikävä, niin sinä otat yhteyttä vaikka sinua olisi kielletty. Jos, oikeasti tuntee ja haluaa, sitä taistelee.. eikös? Teen vain
   Ikävä
   78
   1052
  8. Millanen oli tunnereaktio

   Millanen tunnereaktio oli viimeksi ku kaipauksen kohteen näit?
   Tunteet
   70
   1013
  9. Martina taistelija.

   WSOY tällä hetkellä listan kärjessä, eli myydyin kirja.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   104
   855
  Aihe