Olipa taas ihana nykin lento........

korvat ihan lukossa

pari viikkoa sitten. 5 tuntia suoraa huutoa, lapsen äidin kyvyttömyydessä saada huutajaa minkäänlaiseen ojennukseen........uskomatonta, mutta tämä elämäänsä kyllästynyt rouva ei antanut huutavalle lapselleen edes tuttia, jotta olisi hiljennyt. Niin sitä pidetään kärsimyksessä puolta koneellista porukkaa, joista jokunen valitti asiasta myös emoille. Olisi tuokin mallikelpoinen äippä istunut pentunsa kanssa vaikka vessassa lennon ajan, niin ei olisi tarvinnut kiduttaa muita matkustajia. Ja kyllä oli taas suomalaisesta kyse. 3v. toinen lapsi oli ihan hiljaa koko lennon ja iskä ei näköjään ollut matkalla mukana ollenkaan.........

En kyllä edelleenkään ymmärrä miksi alle 2 vuotiaita raahataan 8 tunnin ja yli lennoille terrorisoimaan muita matkustajia. PORTTIKIELTO olisi paikallaan.

Vasta muuten tulin Frankfurtin lennolta ja siellä saksalaisen parin 2v.oli kunnolla koko lennon !!! Lasta viihdyttivät MOLEMMAT vanhemmat, vaikka pikkuisella olikin jo väsy painamassa silmää. Siinä sai koko koneellinen nauttia matkastaan ilman huutoa. Esimerkillistä lapsenhoitoa etten sanoisi !!!!

Taidan vaihtaa Finnairin toiseen lentoyhtiöön, niin ei tarvitse huutavista kakaroista kärsiä..............

1

186

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • joaehgpoh

      Joo kerran oli vähä samantapanen kokemus, oltiin koneessa, ja meidän viereisellä penkillä istui äiti ja sen vuoden ikänen tyttö. Se huus koko matkan, luulis et vanhemmilla ois jotain keinoja millä keskittää lapsen huomio pois huutamisesta. Olin tyhmä, ku en ottanu korvatulppia tai mp3 mukaa, siinä sit vittuuntuneena yks sun toinenki huokaili, ku yhden ihmisen ehdoilla joutu KOKO koneen ihmiset menemään. Miten nukut, tai keskityt lukemiseen, ristikoiden tekemiseen, kun yks ihminen voi pilata koko lennoston väen?

      Jos vanhemmat tuovat lapsia koneeseen, on heillä oltava keinoja siihen, että ei häiritse muiden ihmisten matkustusrauhaa. se on matkarauhan rikkomista, vaikka kuinka puolustatte omia "ihanan suloisia" kakaroitanne. Muiden ihmisten ei tarvitse niistä välittää tai jotenki suvaita, varsinki jos huutamista saa kuulla melkeen koko lentomatkan ajan. Pieni kitinä on ihan normaalia ja ymmärrettävää, mutta ne KEINOT, vois vanhemmilla olla tai onkin, jos omaa lastaan kasvattaa. Äitien tehtävä on myös niitä käyttää ellei halua kaikkien vihoja päällensä.

      Monet äidit täällä ajattelevat, että muut ihmiset on tyhmiä kun ei ymmärrä tai jotenki lapsi vihaajia. Se ei ole sitä, mutta jos joka ikisessä paikassa yks kakara määrää tahdin ja häiritsee koko lennoston asiakkaita, ni se on jo itsekästä käytöstä tai ajattelua, ettei mitää keinoja tuo sen lapsen hiljentämiseksi esille. Keinoja on monia, ja lapsiperheet luulis sen tietävän et mikä oman lapsen kohdalla toimii.

      On myös niiden perheen lapsia, jotka osaavat käyttäytyä, ja heitä kasvatetaan kunnioittamaan myös muita ihmisiä, kun taas nänä itsekeskeiset äidit, jotka ei ajattele muita ihmisiä, opettavat myös lapselleen minäminä-ajattelumaailman käytösmallin, tällaisia itsekeskeisiä perheitä inhoaa melkeen joka ikinen ihminen, koska pilvilinnaelämisen tavoissa elävät perheet viis välittävät muista ihmisistä, kunnes itse saavat kaiken haluamansa.ja heidän ajatusmaailma on se, että ovat täydellisempiä ku muut, ja heidän lapset ovat maailman ihanimpia prinsessoja muihin rumiin verrattuna.

      Sietävätki saada muilta kritiikkiä huonoista kasvattajista, jossa oma itsekkyys menee edelle.

      Ne ihmiset jotka osaa kunnioittaa muita ihmisiä, on kasvatettu siihen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4613
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2259
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1774
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1508
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      27
      1443
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1308
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1227
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1146
    9. 23
      1092
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe