Sudet hyökkäsi

Erä-Nestori

Sudet hyökkäsi lastenvaunuja työntäneen naisen ja koiran kimppuun. Toinen rähisi naiselle ja lastenvaunuille ja toinen raahasi ja repi perheen koiran metsään. Tapahtui Ruotsissa, nyt pitäis suojella susia laittamalla ne maanalle piiloon ainakin 70cm:ä syvälle.

7

169

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ääni kuuluu

      Kuule kyllä se kuuluisi valtiovallan hoitaa susien täysrauhoittaminen.
      Ei tarvis piilotella yksittäisiä rauhoituspäätöksiä.

      Saksa ei osallistu liikkuvaisten petoelukoitten rahoitukseen mitenkään. Suomen poliittinen eliitti myy Suomen elintillaa eurooppaan maksamalla miljardi euroa ulkomaille. Eipä tule työpaikkoja tai muutakaan hyödyllistä Suomeen. Sitten pitäis vielä maalaisten maksaa tuo EU:n nuoleskelu kaikki omasta selkänahasta.

      Tänään on syytä miettiä kuka ajaa oman kansan etua!

    • Maple Joe

      Jo historiasta tuttu ja susia tutkivien tiedemiesten hyvin tuntema monivaiheinen kehitys suden käyttäytymisessä on nyt vaarallisessa vaiheessa. Susi ei enää kunnioita ihmistä eikä yritä piiloutua koska sitä ei metsästetä. Susi ei ole oppinut pelkoa emolta ja muilta lauman jäseniltä. Sukupolvi toisensa jälkeen on entistä rohkeampi. Susi tietää nyt tietää olevansa vahvempi kuin aseeton ihminen. Hyökkäävä käytös on tullut väistelyn tilalle ja kotieläimet viedään silmien alta. Seuraava vaihe on ihmisuhrit.

      Jotta kertomani saisi ikään kuin "lihaa luiden ympärille" niin viittaan tässä aiempaan kirjoitukseen, jossa kerrottiin susien piirittäneen Alaskassa metsäkonetta. Tapahtuma on täyttä totta ja liittyy Chugach National Forestiin rajautuvien laajojen metsäalueiden harvennushakkuisiin . Se sattui n. 10 mailin päässä siitä metsälohkosta jossa itse työskentelin chainsaw-miehenä ensiharvennuksessa. Aihe on sen verran vakava, että se ansaitsee tulla esiinotetuksi tämän lisätiedon valossa:

      Ruotsissa ja eräissä osissa Pohjois-Suomea havaittujen susien vaaleampi väritys viitannee luontoon päästettyihin tuontisusiin, joiden tarkoitus on ollut tervehdyttää susipopulaatiomme kapeaa geenipoolia. Alaskassa vastaava piiritystilanne päättyi Timberjackin kuljettajan kannalta paljon huonommin. Silloinkin kyseessä oli vaaleiden susien lauma, jotka saartoivat metsäkoneen. Ne keksivät purra puhki hydrauliikkaletkun jonka jälkeen kone halvaantui puomi suorana puiden väliin. Kone oli kaukana erämaassa, joten yhteyttä ei saanut kun hytin katolle kiivennyt susi oli purrut matkapuhelimen lisäantenninkin irti. Siinä vaiheessa koneenkuljettaja pystyi vain istumaan kabiinissaan ja pitämään ovenkahvasta kiinni.

      Yöllä koneen moottorista loppui diesel, jolloin lämpötila laski hytissäkin roimasti pakkasen puolelle. Nälkäinen susilauma jatkoi kärsivällisesti piiritystään. Ne irvistelivät ja rähisivät ikkunan takana ja hyppivät konepeiton päälle. Ne tiesivät täsmälleen mitä olivat tekemässä: Hidas metsätyökone, jossa istuu lihava ja sokeritautinen kuljettaja, olisi paljon helpompi saalis kuin tuulennopea karibu.

      Lopulta kuljetta-paran oli pakko yrittää motista ulos. Paikoilleen jääminen olisi tietänyt hidasta kuolemaa pakkasherran alttarilla. Päätöstä siivitti jostakin opittu tieto, että ihminen ei kuulu suden ruokavalioon...

      Tapahtumia jälkeenpäin selvittäneille kuolinsyyntutkijoille suurempi yllätys oli se, että riittävän nälkäisille susille maistuu jopa goretex-vaatteet. Ainosataan vyön solki, astalon virkaa toimittanut rasvaprässi ja valtava määrä sudenjälkiä löytyi hurmeiselta hangelta.

      • Sus siunakkoon

        Hienoa. Sudet on viisaita ja oppivaisia. Joku on opettanut niille metsäkoneen toimintaperiaatteen. Hydrauliikasta puhumattakoon.
        Terveydenhoitoakin on tullu opiskeltua Alaskan erämaissa. Tiesivät konekuskin terveydentilan.
        Eikö ole mukavaa lietsoa susivihaa keinolla millä hyvänsä - heitä pois. Näitä juttujahan ei kukaan terveellä järjellä varustettu usko.


    • Dahkas

      Aina joku on valmis tappamaan ja tappamaan! Ja sitten tietenkin hallitsemaan ja vaikuttamaan! Antakaa Susien olla! Ne seuraavat vaistoaan, ja jos nyt yksi ihmisuhri tulee, niin ei se kauheasti ihmislukumäärää ravista. Susien kohdalla jokainen henki on tärkeä rodun säilymiseksi!

      • Susi erämaahan

        Toivottavasti ne vetävät tollasen DAHKAKSEN suihinsa ensimmäiseksi. Mitäs vittua sen on väliä, ei se nyt ihmislukumäärää mitenkään ravistele!


      • nuuvi

        hyvä susi kuollut susi


      • hukka perii
        nuuvi kirjoitti:

        hyvä susi kuollut susi

        Suden pyynti on helppoa nyt lumikelillä ja kattavan kelkkareitistön avulla.
        Lynksi vaan jälille ja saalista tulee.
        Toki kelkattomatkin saa saalista kun raahaa haaskan metsän reunaan ja viskipullon lämmikkeeksi . Siihen se lauma tulee joka yö syömään ja poks.
        Ensi kesänä susia on enää alle sata. Sen verran helppoa se on.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 170
      4903
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      126
      4453
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      26
      2881
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      29
      1928
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1784
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1709
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1700
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      105
      1684
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1613
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1551
    Aihe