Saariselän Tunturihotelli Santa´s

t---m

Saariselän Tunturihotelli pilasi lomamme
Lapin työmatkalla oli tarkoitus viettää mukava lomaviikonloppu Saariselällä, vähän siinäkin tarkoituksessa tarkastella josko ensivuoden pääsiäisenä olisimme menneet sinne vähän isommalla porukalla pääsiäisen viettoon. Päädyimme Santa´s Hotelli Tunturin vastaanottoon kysymään majoitusta.
Saimme avainkortin voidaksemme tutustua muutamiin vapaana oleviin huoneisiin eri rakennuksissa. mme kuitenkaan päässeet kortilla mistään ulko-ovista sisään joten päädyimme ottamaan satunnaisen huoneen koska vastaanottovirkailija kertoi siinä vaiheessa , että seuraavana päivänä vapautuisi paljon tasokkaita huoneita Hotelli Gielasta. Sovimme, että olemme yhden yön Sopulissa jonka maksoimme ja 2 seuraavaa Hotelli Gielassa. Pyysimme virkailijaa varaamaan meille rauhallisen huoneen.
Saimme huoneen seuraavana päivänä n. klo 15 Ensimmäinen pettymys oli kun huoneemme oli alimmassa kerroksessa tie näkymillä, virkailija muisti toiveemme mutta hän mumisi jotain epämääräisesti , että hotelliin majoittui isompi seurue ja he halusivat huoneet tietyistä paikoista. No aamupalalla sekin selvisi.
Huone oli muuten OK mutta illan mittaan kummastelimme huoneeseen kantautuvia ääniä , ajattelimme niiden kuitenkin myöhemmin loppuvan. Nukkumisesta ei kuitenkaan tullut yhtään mitään kolina, räminä, kirskunta ja kilinä jatkui ja jatkui.
Lopulta yöllä ½ 2:n aikoihin päätin ottaa selvää mistä meteli on lähtöisin. Huoneemme sijaitsi keittiön ” peräkamarissa” , keittiöhenkilökunta oli työn touhussa. He valittelivat, että heillä menee vielä jonkin aikaa ennen kuin saavat kaiken valmiiksi. Sanoin, etten heitä syytä vaan sitä, että tällainen huone annetaan kertomatta asiasta, eikä huoneen hintaan 208e/vrk sisälly edes korvatulppia. Menin takaisin peräkamariin en saanut edelleenkään nukuttua. Soitin vastaanottoon, sieltä pahoiteltiin tilannetta. Joskus 4:n aikoihin sain lopulta nukahdettua kunnes aamulla n. klo 7:n aikoihin heräsimme samaiseen meteliin. Olimme edellisenä päivänä hankkineet latukartan ja suunnitelleet minkä lenkin menisimme hiihtämään, siinä sai heittää hyvästit hiihtolenkille ja odotetulle lomapäivälle. Olo oli sen verran kamala, eikä se ollut itse aiheutettua.
Koska meille oli kerrottu, että hotelli oli täynnä ja koska lomapäivä meni harakoille, pakkasimme tavaramme ja päätimme suunnistaa muualle. Vastaanottovirkailija otti yhteystietomme ja lupasi viedä valitustamme eteenpäin. Kiukkuamme lisäsi se, että useammalta hotellin henkilökuntaan kuuluvalta saimme kuulla, että kyseistä huonetta ei yleensä vuokrata keittiöstä kuuluvan melun vuoksi ja että sitä ei anneta kuin hätätapauksessa jos hotellin kaikki muut huoneet ovat jo täynnä . Olimme toivoneet rauhallista huonetta , minkälaisia ne muut huoneet sitten ovatkaan ! ?
Maanantaina soitti hotellin myyntipäällikkö ilmoittaakseen, ettei hotelli korvaa mitenkään etukäteen maksettuja 2 vrk:tta Gielassa, korkeintaan he voivat tarjota aterian kahdelle. Lisäksi hän väitti perättömäksi sitä mitä meille oli kerrottu kyseisestä huoneesta. Huone on hänen mukaansa normaalissa vuokrauskäytössä ( mitä asiakkaiden pettämistä ! ) Ymmärtäisin asian jos melu olisi jonkin ulkopuolisen tahon aiheuttamaa mille ei siinä tilanteessa voisi mitään mutta tämä kolina, räminä ja kilinä oli täysin hotellin toiminnasta johtuvaa.
Maksoimme siis hotellille 416 e valvotusta yöstä ja siitä, että se pilasi viikonloppulomamme, siksi haluamme jakaa kokemuksemme muille varoitukseksi.

Nimimerkkillä ei enään koskaan Saariselän Tunturihotelleihin

8

6835

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ihan vapaasti

      Kysymään majoitusta? Aikamoista sokkomatkailua, kun ei varata majoitusta etukäteen...

    • TIEDOTE 1

      SAARISELKÄ ON SELLAINEN PAIKKA JOSSA KAIKILLA YRITTÄJILLÄ ON OMAT NUOTIOT ELI EI MITÄÄN YHTEISIÄ KUVIOITA LAINKAAN MISSÄÄN HOMMASSA. JA KUN EN ASU ITSE IVALOSSA EN VOI TEHDÄ TÖITÄ SIELLÄ LAINKAAN NIIN SUUNTAAMME RUSKALLA JA KEVÄTHANGILLA LEVILLE JA YLLÄKSELLE........................................... !! SINNE MUUTEN LÄHTEE AIKAMOINEN PORUKKA SAARISELÄLTÄ ........................................................

      TÄSSÄ VASTA TIEDOTE 1

    • rito

      Olimme viikon syyskuussa santas tunturihotellissa paska hotelli

    • No.huh.huh

      Aika käsittämätöntä, että vielä tänä päivänä joku menee vastaanotosta kysymään majoitusta. Etukäteenhän ne varataan. Ei ihme jos saa huoneekseen mitä sattuu. Melkein voisi sanoa tästäkin tapauksesta, että sitä saa mitä tilaa.

    • Turkulaiset

      Olemme useita kertoja asuneet Saariselän Tunturihotellissa. Sekä huoneistoissa että Gielaksen huoneissa. Aina olemme olleet tyytyväisiä niin majoitukseen kuin muuhunkin palveluun. On ihan selvää että sesonkien aikana hotelli on täyteen buukattu ja huoneiden saaminen on epävarmaa ellei ole ennakkovarausten. Taas odotellaan vuodenvaihdetta ja muutaman päivän lomaa Saariselällä. Suosittelemme!!!

    • Jokakesäkäyn

      Voi ei! Onko tosiaan noin huono palvelu! Olen harkinnut just tunturihotelli...Lapin reissu edessä. Pitääpä harkita!

    • Saakemanni

      Hirmu hyvä loma paikka suosittelen! Varaan aina etukäteen ei moittimista Elokuussa uudestaan Tunturihotelliin

    • Anonyymi

      Saariselän Tunturihotelli erinomainen paikka! Majoitus, ruokailut ja erityisesti tanssit toimivat! Ei enää ikinä Leville, Levi aivan tyhjä paikka aikuisten iltamenoille! Kulkuri

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      115
      9214
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      41
      2709
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      152
      2493
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2019
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1766
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1560
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1527
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      11
      1464
    9. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      7
      1330
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1326
    Aihe