Kuudentonnin puhelinlasku

Likainen Espanja...

Tuttavan kaveri oli Espanjassa lomalla. Thaimaahan tottuneena hän jätti puhelimen aurinkotuoliin ja pistäytyi meressä uimassa.

Lähtiessään rannalta hän huomasi puhelimen kadonneen. Hän palasi hotellihuoneeseen ja varmisti vielä, ettei puhelin ole siellä.

Samana iltana hän sai yhteyden operaattoriinsa ja sulki liittymän.

Puhelinlaskua ehti tulla KUUSITONNIA ( 6 000) !!!!!!

Onneksi operaattorin kanssa oli helppo sopia maksuohjelma noin isolle laskulle. Kaveri vannoi verisesti, ettei enää ikinä matkusta Euroopaan. Nyt on Thaimaanmatkatkin vähän jäissä, kunnes lasku on saatu maksettua.

7

557

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • España por favor

      Mitä sinä haluat tähän vastattavan? Jos haet jotain rinnastusta Thaikut vs. Espanja, olet ihan hakoteillä. Kyllä Tahimaassakin kelataan ihmisiä ihan surutta, ei se ole lainkaan enää sellainen turvakoti, josta jollain onnettomalla on vielä entiset muistot. Jos jättää kännykän vartioimatta, vastaa ihan tasan itse siitä vahingosta, jonka täysin omalla tyhmyydellään on aiheuttanut. Piste.
      Huijaukset ja erilainen turisteihin kohdistuva rikollisuus on levinnyt Thaikuissa
      kuin kulovalkea. "ei ikinä Eurooppaan" kuulostaa siltä, että syy onkin nyt Euroopassa, eikä isännässä itsessään. Hooh...

    • Jesse James

      Varokaa myös pankkiautomaatteja Espanjassa! Tuttavaltani nostettiin koko tili kun automaatti nielaisi kortin, eikä hän hyväuskoisena heti sulkenut sitä! Eli pitäkää pankin kortinsulkemisnumero aina talletettuna puhelimeen ja sulkekaa kortti heti tällaisessa tilanteessa. Tämä tuttavani ei aio matkustaa koskaan enää ulkomaille!

    • Pidä huoli itsestäsi

      itsestä täytyy osata pitää huolta. Puhelimen aurinkotuolille jättäminen on kutsu varkaalle. Jos luottokorttisi ei ole sinun silmiesi alla, se ei ole turvassa. Espanjassa on kamala talouskriisi ja omien työttömien lisäksi kasapäin laittomia maahanmuuttajia, joilla ei ole mitään muuta mahdollisuutta kuin harjoittaa rikollista toimintaa, joko myymällä piraattituotteita tai varastamalla. Kyllä Suomessakin varkaita on, jos tapaukset suhtautetaan väkilukuun niin ero ei ole ollenkaan niin suuri kuin miltä se vaikuttaa. Ja loma-aikoinahan Espanjan turistialueilla on nelinkertainen määrä väkeä. Poliisien lukumäärä lasketaan virallisesti kirjoilla olevien henkilöiden mukaan. Ei ne mitenkään voi ehtiä joka paikkaan ja väliin.

    • Jesse James2

      On luotu maailmanlaajuinen pankkiautomaattisysteemi, jota pankit eivät lainkaan kiellä käyttämästä. Tämän systeemin mukaan, jos pankkiautomaatti syystä tai toisesta nielaisee kortin, sen saa takaisin pankkiautomaatin yhteydessä olevast pankista tai automaatin omistavasta pankista.

      Ei ole kuluttajan syy, jos tässä systeemissä on huutavia turvallisuuspuutteita, suoranaisia epäilyttäviä mustia aukkoja, vaan pankit ovat niistä vastuussa! On eri asia jos muuten hukkaa korttinsa, mutta oletus kai on että pankkien hyväksymän pankkiautomaattisysteemin pitäisi pelata, tai muuten pankkien pitäisi kokonaan kieltää niiden käyttäminen!!

    • ____^____

      Jos pankkiautomaatti nielaisee korttisi, älä lähde automaatin viereltä mihinkään vaan soita kännykällä Visan palvelunumeroon (kannattaa laittaa muistiin seka kotimainen että kv-numero) ja kuoleta kortti heti. Jos kyseessä ei ole esimerkiksi pin-koodin väärin näppäily kolme kertaa peräkkäin, pankkiautomaatilla ei ole mitään syytä nielaista korttia. Useimmiten pankkiautomaattia on kopeloitu asettamalla sinne nk. rusetti (VHS-videonauhaa), jolla vorot keplottelevat kortin ulos automaatista omistajan häivyttyä.

    • huh huh

      Siskonveljenkaimankoirankusettajansiskontyttärenvelipuolenisoäidin tuttavalta kans vietiin lompakko ulkomailla ja se sano kuulemma kans ettei poistu kotoonsa enää ikinä...

    • Voi jumbe

      No eipä kyllä jos ei enää voi jättää ees kännykkää rantatuolille. Mihin tää maailma on menny. Ennen ei kukaan varastanu keltään ja kaikki oli ystävii keskenään.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken 15-v tapauksessa ihmettelen ??

      On sääli, että pahoja ihmisiä liikkuu aina vapaana eri puolilla Suomea, mutta minkä ihmeen takia 15-vuotiaan nuoren täyt
      Maailman menoa
      100
      3060
    2. Nyt ahdistaa

      Joku nuori tyttö on surmattu Valkeakoskella. En tunne ihmistä, mutta silti se koskettaa. Uutisissa oli hiljattain, että
      Valkeakoski
      82
      3026
    3. Puhuuko Orpo niin totta kuin osaa?

      Vai osaisiko "en muuta keksinyt" -Orpo edes vähän paremmin puhua totta? https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/f8d5241f-
      Maailman menoa
      311
      1931
    4. Laita viestiä?

      Sitten kun on sinulle hyvä hetki, minä odotan. Jotain jäi kesken ja haluan viedä sen loppuun 😘
      Ikävä
      89
      1434
    5. Salakamera! Kirsikka Simberg julkaisi Farmilla otetut salakuvat: "Paha tapa" paljastuu! Katso kuvat!

      Oho, no nyt on kyllä rikottu sääntöjä… Farmi Suomi -kuvauksista paljastuu yllättävää materiaalia. Lue lisää: https://w
      Tv-sarjat
      6
      1226
    6. Olen ollut pois täältä neljä kuukautta

      Neljä kuukautta sitten olin tosiaan psykoottinen, ja jouduinkin osastolle hoidettavaksi kahdeksi kuukaudeksi. Ystävyys-
      Ikävä
      186
      1155
    7. Olen ollut ikävä, tiedän

      ja myönnän sitten ettei johdu mistään vahvuudesta, vaan siitä, että olen ollut aika loukkaantunut. Voit kerätä siitä pi
      Ikävä
      77
      869
    8. Keski-ikäinen nainen raiskasi miehen

      https://www.hs.fi/helsinki/art-2000010451173.html Ei olisi varmasti kymmenen vuotta nuorempana tarvinnut pakottaa.
      Sinkut
      124
      795
    9. 46
      783
    10. Olet seksikäs nainen

      Olet seksikäs nainen
      Ikävä
      46
      747
    Aihe