vinkkejä pääsiäisen viettoon?

apua!

Hieno iso juhlapyhä- verrattavissa jouluun, muttei kuitenkaan. En ole mikään Master Cheff, mutta jotenkin haluaisin juhlistaa pääsiäistä. Onko jotain mitä pääsiäisenä kuuluu tehdä? Rairuohot ollaan pistetty kasvamaan ja virpomassa käytiin pikkusten kanssa sukulaisilla, mutta mitä muuta? Ideoita? Pääsiäiseksi on luvattu hyvää ilmaakin!

85

3883

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • klopo

      siis koitas perheen kans vaikkapa ihan perinteistä munien maalaamista :) sitä mie tein joskus muksuna.

    • ............

      minulle on tärkeää kodin koristeleminen, ostin kukkia sekä ulos ja sisälle, keltaiset kynttilät, illalla tunnelmallista poltella, vaihdoin pöytäliinat ja verhot keväisempään, vähän vaikeaa ajatella varsinaista pääsiäistekemistä...

      No ruoka tietysti on osa pääsiäistä, jos et oo huippukokki, niin osaat varmaan tehdä iloisen väristä salaattia, lämpöisiä kasviksia, vaikka jotain kanaruokaa..leivo jotain tai saahan sitä kaupoista valmistakin :) , pyydä ystäviä kahville tms.

      Meidän perhe nauttii lähinnä vapaapäivistä ja siitä että kesä vihdoinkin on tulossa, siihenhän noi kukat ym. soveltuu hyvin. Meille ei juurikaan ole uskonnollistä merkitystä pääsiäisellä,
      NImim: ainut hereillä oleva tässä talossa tähän aikaan....:)

      • Pääsiäisnoita

        Tottakai koti pitää koristella! Jotain keltaista ja vihreää, keväistä! Uudet liinat pöydille, kukka-asetelmia ja vaikka pääsiäistä varten omat verhot! Ja kukka-asetelmien lisäks tietysti pajunkissoja ja koivunoksia maljakkoon, mahdollisesti myös virpomisoksat...Niin ja rairuohot/kaurat tms ruohoasetelmat tietysti myös tiput ja puput, meinas ihan unohtua! Ja pääsiäismunia ja -rakeita pöydille esille, niin eiköhän ala tunnelma nousta!


    • zzz..........

      NImim: ainut hereillä oleva tässä talossa tähän aikaan....:)

      ja ainoa koko palstalla.

    • lopputuleejamenee
      • Pääpää

        En tykkää näistä pyhistä ollenkaan,kun kaikki toiminta loppuu,no,jos ei nyt sit haluu mennä vaikkapa kirkkoon.
        Ei ole mun juttu.
        Hiljaista on nyt ainakin aamulla kerrostalossa,illalla taas juoppoporukat remuaa.
        Siinäpä se pääsiäinen,olisipa arki aina .


    • tipuilu sallittu

      Kiirastorstain hartaus ja ehtoollinen, Pitkäperjantain rauhallinen tunnlma, kalssista musiikkia, sunnuntain lammasateria, mämmi, siinä se on. Kärsimyksen ja ylösnousemuksen aika, tunteella.
      Kaupallisuus pois, vapaa-aikaa, lepoa kyllä enemmän.

      • Bäää-ääh

        Eikä,sinne meni Dolli-lammas....


      • tuputipu

        Siinähän nuo töissä menee. Torstai iltana töissä huomasin että ruokakaupassa olisi pitänyt käydä, perjantaina on kaupat kiinni. No lauantaina sitten ennen iltavuoroon menoa kerkiää loppupyhiksi hakea. Ei stressiä asiasta. Pakastimessa varmaan jotain sen verran että perjantain pärjää, sekin kun on työpäivä.


    • Leabriitta

      Perheen parissa vietämme pääsiäistä. Lampaanpaistia ja valkosipuliperunoita minttuhyytelön kera. Pidämme mielessä pääsiäisen tarkoituksen eli käymme Lohjalla Vivamossa katsomassa kärsimysnäytelmän. Kun asuimme Espanjassa kävimme sielläkin katsomassa kärsimysnäytelmän ja seurasimme heidän kulkueitaan.
      Suklaamunien etsiminen pääsiäisaamuna on meillä myös traditio.

    • coldrex

      Itse käperryn viltin alle sohvalle, sain nimittäin pahan flunssan juuri sopivasti.
      Ihana rauha ympäröi, kun kukaan ei halua tartuntaa itselleen.

      Ei ole ruohoa, ei munia, mämmistä puhumattakaan.

    • Miss Mossad.

      Tänään perjantaina Via Crusis -kulkueessa Helsingissä illalla klo 21, sitten Keskiyön messuun klo 23, lauantaina Seurasaaren kokkoa katsomaan ja makkaraa paistamaan, sunnuntaina Tuomasmessuun ja maanantai-iltana monta vaihtoehtoa...valitsen rauhassa ja ilolla.

      Hyvää pääsiäistä saa menemällä eikä murehtimalla, voikaa hyvin - älkää kärsikö, sillä Jeesushän kärsi jo meidän jokaisen syntisen puolesta.

      • Lunastusuhri

        Jeesus antoi henkensä meidän syntien sovittavaksi ja käski viettää toistuvasti muistojuhlaa Hänen lunastusuhrinsa muistoksi. Ei siis mitään kaupallista krääsää.


    • diorissimo.

      Keltaisia narsisseja sisällä ja parvekkeella. Koivunoksia pitäisi vielä hakea sisälle muutama maljakkoon ja pari koristemunaa roikkumaan oksille.

      Lastenlapsille ostan suklaamunia muutaman. Siinäpä se. Hyvä kirja ja lepoa ovat pyhäni. Ruokapuoli hoituu kanankovilla ja mämmillä.

      Joskus olen käynyt Pääsiäisyön messussa, vaan nyt taitaa sekin jäädä. Kirkkoon on matkaa nykyään ja ei ole autoa käytössä

    • veggggggggggge

      Ihan turha 'juhla', samoin ku jouluki. Ei mitään muuta iloa ku pari vapaapäivää..

      • pyh.

        No sulle ainakin on sama_ onko mikä juhla. Vietät kaiken aikasi 24h/vrk netissä.


    • miemei

      Mukavasti muutama ylimääräinen vapaapäivä, lepoa ja hyvää ruokaa..kirja...näin kauniilla auringonpaisteella ulkoilua...jaksaa taas paahtaa arjessa sitten

    • juhlaton

      En vietä mitenkään pääsiäistä. En ole uskonnollinenkaan joten ei merkitystä tällä juhlalla. Hieman tylsää aikaa nämä pyhäpäivät kun ei ole mitään tekemistä.

      • 98765rghj

        No, miten teillä sitten muuten on tekemistä? Vapaapäiville sitä menoa on nimenomaan helppo keksiä. Käy vaikka Lapissa.


    • NOTKISTAVAA
    • Late,.-.

      Vaimo on ortodoksi. Se on jatkuvassa menossa. Paska haisee ja banjot soi
      jo toista viikkoa.

      • noitsu

        Mie olen ateisti mutta paska haisoo silti.


    • Hmmm..

      Itse olen töissä koko pääsiäisen mutta jos olisi vapaata menisin urheilemaan ulos, vaikka juoksulenkille tai jos olis sopivan kokoinen porukka koolla niin pelaa jalkapalloo tai muuta vastaavaa.

      Sitten on toi edellä mainittu munien maalailu, se kuulostaa hauskalta. Tärkeintä mielestäni on että oltaisiin mahdollisimman paljon ulkona vaikka sitten picnicillä:)

    • Hömpötysjuhla

      Pääsiäinen on turha juhla. Vois poistaa kokonaan almanakasta ja muuttaa tavallisiksi arkipäiviksi.

    • Iso Luuta Lakaisee

      Potkut sain töistä, juuri ennen koeajan päättymistä. Aika ristiinnaulitun olo, olletikin kun kaikki meni niin hienosti, mutta Pomo huusi ja haukkui, että en sovellu kyseiseen työhön. Vastineen väsään kyseiseen firmaan Pääsiäisen jälkeen, aivan varmasti asia ei jääne tähän. Nimimerkki 18 vuotta alan töitä tehnyt.

    • mmmmm mmmmmmmm

      Mässäilyä, seksiä, musiikkia ja elokuvia.

    • Messukeskukseen

      American car show...

    • Ohi on ...ohi on...

      Kiva kun nämä päivät menevät nopeasti taas ohi ja pääsemme normaaliin elämään.

    • *Hörhö*

      Kaikenlaisia vapaita ne uskonhörhelöt on keksineetkin :-)

    • JUHLAAAT!!

      Meillä ei ainakaan juhlita pääsiästä mitenkään uskonnollisesti (ei siis kyllä joulunakaan paljoa jeesusta muistella, koska kukaan meidän perheestä ei kuulu kirkkoon, lapsia ei edes kastettu). Mutta lammaspaisti on uunissa, mämmiä syödään ja suklaata kanssa.
      Mutta onneks tänään on lomaa, pyhäpäivä! Ja tänään pidetään KEMUT, koska 18 vuotta tulee täyteen ja porukat lähtee evakkaan muualle.
      Jess!!

    • hömpötysjuhla joo

      Täällä on meillä molemmat naapurit syvästi uskonnollisia ja pienikin melu omasta kämpästä, ni he ovat ovella tiuskimassa ja neuvomassa tietenkin Jeeskuksen nimeen. Ihme kyttääjiä. Löysin netistä niille laulun, joka alkaa illalla soimaan täysillä, ku frendejä tulee viettään iltaa. Eli pääsiäinen menee oisttain humalassa, osittain rauhassa.

      Kyttääjä : http://www.mikseri.net/artists/peteonkeisari/kyyla/467486/

    • jokunen...

      Siivosin just en vietä pääsiäistä. En tiedä mikä siinä on ettei ole mun juhla en ole mitenkään uskovainen. Joulu on ainoa juhla jota vietän, pidän sen hiljaisuudesta ja valoista ja väreistä. Muutenkin masennun keväällä, toi valo jotenkin ei ole mun juttu, pidän hämyisestä huoneesta ja vedänkin verhot eteen jo ennekun on pimeä. Mämmiä olen kyllä syönyt mutta jo viikkoja sitten......

    • pääsiäistiputiina

      Olen töissä koko pääsiäisen paitsi sunnuntaina ehkä vapaa. Pääsiäisenä taidan nukkuka, koska muuten ei ole juuri aikaa siihen (siis silloin kun en ole töissä), ehkä käy ulkona vähän potkimassa palloa ja nautin vaan siitä, että saan olla rauhassa.

    • juho-z-

      Kännissä kavereitten kaa :DDD

      • hikhik_

        Eli käkenä.


    • ruohotkaupassa

      Jos ei mene virranmukana ja hössötä kaikenmaailman heinien ja tipujen
      kanssa, niin ei se tee toisenluokankansalaista kenestäkään.

      Viettäkää kukin mukava pääsiäinen tahoillanne !

    • lollopppi

      En ole uskonnollinen enkä vietä pääsiäistä mitenkään perinteisesti. Juhlin pääsiäisenä kevään alkamista (kuten joulunakin keskitalvea). Kotiin valitsen koristeluun keväiset kukkaset ja tiput, puput ym. kevään merkit, ruokana on tavallista kotiruokaa vähän juhlavammin, vaikka vain siitä syystä, että juhlapäivinä on aikaa laittaa ruokaa ajan kanssa ja syödä koko perhe yhdessä. Jälkiruuat ja muut herkut kuuluvat myös juhlapöytään. Juhlan tekee jo se, että ruuat laitetaan esille vähän hienommin ja panostetaan muutenkin kodin (ja itsemme) ulkonäköön. En kaipaa uskonnollisia menoja tai perinteisiä pääsiäisruokia, mämmi on pahaa ja suklaakin maistuu paremmalta patukoina kuin munissa.

    • Suomalainen mies

      Juuri ja ainoastaan hengellinen merkitys. Muutenhan pääsiäisestä ja Jeesuksen ristinkuolemalta putoaisi pohja pois. Ylösnousemususko kantaa elämän tiellä taivasta kohti, missä ei ole enää ajan vaivoja.
      Pitää olla melkoinen hörhö, jos ei halua viettää tätä arvokasta juhlaa.
      Jotkut rapsuttavat pihamaitaan ja jotkut vaihtava autonrenkaitaan ja jotkut pitävät suursiivousta ja ripustavat pyykkejään. Oletteko ihan tollukoita ?

    • minä vain

      En vietä pääsiäistä kuten en useimpia muitakaan juhlia. Puolison kanssa kotona ihan kahdestaan ollaan. Kumpikaan meistä ei ole työelämässä eli mitään ylimääräistä vapaatakaan ei tämä pääsiäinen tuonut tullessaan. Lähinnä tästä tuntuu nyt olevan vain haittaa kuten muistakin juhlapyhistä kun kaikki paikat joitain kioskeja lukuunottamatta on kiinni.

    • niin vaikea päästä

      Tein eilen valkosipuliperunoita valmiiksi ja tänään mureke. Tein myös rahkapiirakan ja pullaa. Karjalanpaistia on luvaksi joku päivä. Koti koristeltu keltaisilla ja vihreillä asetelmia ja tipuja myös ja suklaamunia.
      Ilma on niin keväinen, että pakko ulkoilla ja paljon. Muuten vain vietämme pääsisäistä leväten ja pitkään nukkuen ja myöhään valvoen. Ihanaa, neljä aamua, ettei kello soi. Nautin jo siitä.
      Oikein hyvää pääsiäistä teille kaikille.

    • Mää viätän keetosilla!

    • 234234234234234234
    • pintapaistettu lohi

      Oma pääsiäinen ainakin menee noutopöydästä syödessä :)
      Hyvä pääsiäisloma tulee Valamon luostarissa. Hyvä ruoka, mukavat ihmiset ja ympäristö. Mutta rahat menee.

    • N-06

      Miks sitä pitää olla aina hirveästi toimintaa kun muutama vapaa enemmän...töissä hirveät utelut et mitä olen suunnitellut kun nyt on pääsiäinen...en mitään erityistä...kotona olen,lenkkeilen,käyn iäkkäälle äidilleni kaupassa ja muutenkin autan missä apua tarvitsee..kotona hoidan elukat,ruokin ym..sitä samaa kun arkina..lapset niin isoja että heillä omat menonsa..ja ennen kuin joku sanoo mitään niin en istu netissä 24/7...jokainen tavallaan...

    • Tärkein asia

      Minulle pääsiäisen tärkein asia (olen ortodoksi) on mennä pääsiäisyön jumalanpalvelukseen. "Kiertämään kirkkoa" niin kuin täkäläiset luterilaiset sanovat.

      Ruokien varustaminen ei ole sillä tavoin tärkeää, ja eipä gurmee-kattauksiin ole rahaakaan.

      Pääsiäispäivinä aion myös tehdä jonkun metsäretken, jonnekin laavulle makkaraa kärtsäämään, keväisen luonnon ääniä kuuntelemaan.

      • Pupu Tipunen

        Minä vietän pääsiäistä keväänjuhlana.Koristelen kodin,rairuohot, tipuineen ja maljakkoihin keltaisia tulppaaneja ja pajunkissanoksia, joissa iloisen värisiä höyheniä.ulos voi voi myös laittaa kylmänkestäviä narsisseja.

        Pyhinä tulee lapset kotiin syömään.Laitamme jotakin arkiruoasta poikkeavaa.
        Jälkiruokana mämmiä tai rahkapiirakkaa, kahvin kanssa karamellirakein koristeltua täytekakkua.Pöytäkin on kiva kattaa pääsiäisen tunnelmissa keltaisin lautasliinoin ja kynttilöin.

        Pääsiäislauantai iltana sytytän puolenyön aikaan pihalle kahteen suureen lyhtyyn munanmuotoiset pienet kynttilät. Sisällä myöskin sytytän keltaiset kynttilät ja katselen yrttiteetä lipitellen, hiljaisuudessa,
        muiden jo nukahdettua, orttodoksien pääsiäisyön jumalanpalvelusta televisiosta.Siitä syntyy jotenkin, se pääsiäiseen kuuluva harras tunnelma ja se muistuttaa pääsiäisen todellisesta merkityksestä.
        Kristus nousi kuolleista, kuolemalla kuoleman voitti!

        Muuten pyhät menee vapaa-ajasta nauttien.Ulkoillen ja vaikka pihaa kevätkuntoon laitellen.Sisällä ollessa tulee täyteltyä ristikoita tai luettua.
        Ehkä käymme tutuilla kylässä ja viemme tuliaisiksi keväisen tulppaanikimpun.
        Jos sää sallii grillikaudenkin voisi jo aloittaa makkarat paistellen.

        Iloista pääsiäistä kaikille :)
        http://lukijat.iltasanomat.fi/attachments/130278907068912.jpg


    • Vuoden hartain päivä

      Pashaa, babaa, kulitsaa, lammaspaistia minttuhyytelön(katkerien yrttien)kera tai vaikka valkosipulilla, ylipäänsä kaikkia mahd herkkuja ja tietysti kananmunia, jotka värjätty tai maalattu ja suklaamunia ym. Mut näistä mitään saa syödä vasta pääsiäisaamuna. Ja pitkänäperjantaina ois pitäny jotain kalaruokaa ja mämmiä, hahaa!
      Ite en oo muistanu syödä enkä ees juoda, himoinnu oon kyl jotain suuhuni...
      Mutta kävin kalliolla laulamassa paska-saatanalaulua!

    • kuusvuottaduunitta

      Taidanpa riipasta kolmen päivän kännin, säästin alkukuun sossurahoista sen verran...

    • The deepest

      Tämä ei ole idea, mutta haluan vain ilmoittaa, että oma pääsiäiseni on ollut oudoin tähän mennessä. Varsinkin äsken. Tapahtui jotain, mitä ainakaan ei olisi pitänyt tapahtua ja jotain mitä ei ole koskaan ennen tapahtunut. Ihme että mulle voi.

    • Ja sitten on ne jäts

      Näin muuten oikeita pääsiäisjäniksiä:) Ym. kivaa...

      • Joudun matkustamaan..

        Jätskit oli lelujätskejä joo. Onneks se olit sä. Olisin halunnut kiittää vaikket ehkä tahallasi synnyttänyt. Ylsit jossain kohti jotain ja näit ees ehkä joskus jotain, kaikessa toiseudessasi. Sen ehkä ymmärsitkin, etten koskaan mitään miestä ja naista halunnut, vaan aina jotain "ylevämpää".


    • turhuutta

      Ei juhlita pääsiäistä,turha juhla. Lapsille suklaamunat ja se on siinä.
      Kaikki pääsiäisruoat on aivan järkyttäviä,hyi.

      Grillauskausi aiotaan avata komeiden ilmojen vuoksi,se tehtäis ilman pääsiäistäkin.

    • ____________________

      mutsis kanssa

    • agnost1kko

      En vietä.

    • Mämmipäissäni jahtaan tipuja ja aamulla herään noita-akan vierestä ja odotan millainen yllätys munasta löytyy ;)

      • My...mynämiäs

        Meinaatko panna murua rinnan alle? Sen munamiehen kun sais...niin vois revitellä oitis.


    • Lasaros

      Vietän pääsiäisen enimmäkseen kirkossa. Suuren torstain, suuren perjantain ja suuren lauantain palveluksissa ja tietty pääsiäisyön palvelluksessa. Juhlien hyvien ystävien kanssa sunnuntaina pääsiäistä (koska silloinhan vasta on pääsiäinen) , iloitsen ja riemuitsen vuoden ylivoimaisesti suurimmasta juhlasta. Vuoden mahtavinta aikaa!!

    • Joulutipu

      Hei tonttu-ukot hyppikää, nyt on riemun raikkahin aika. Hetken kestää elämä...sekin synkkä ja ikävä...

      • Mari V.

        Juuri näin!


    • T-Tojota

      Jarrurempan pojan autoon.

    • tjoo

      mikäs tässä,nainen jota rakastan ja jonka kanssa on yhteinen lapsi,vei tytön ex miehelleen hoitoon ja lähti jakamaan persettä uuden lelunsa luo et hyvin rauhalllisin mielin tässä saa pyhänsä pitää...

    • niin vaikea päästä

      Huomenna on pääsiäsispäivä, ensimmäinen. Kananmunia keitämme ja värjäämme ja syömmekin. Aamulla nukumme kauan, kun ei tartte mihinkään lähteä eikä onneksi kaupatkaan auki. laiskotellaan ja levätään, onhan tätä ikää jo.

    • ahkera1

      Töissä koko pääsiäinen, vedän aamu ja iltavuorot, ei ole vapaa-ajan ongelmia

    • such a wänka

      Varmaan koitan runkkaa kuus kertaa päiväs.

    • nlife

      maalailen munia ja välillä myös kirkkoveneitä ettei aivan yksi puoleista olisi maalailu. välillä tulee otettua mämmiä ja lampaanihraa. viinaan en koske ellen muuten näe jeesusta.

    • Pääsiäisnainen

      Rakastan pääsiäistä. En ole jouluihminen, mutta pääsiäinen osuu ja uppoo. Johtunee varmaan siitä, että olen siihen vuodenaikaan syntynyt. Narsisseja tuli laitettua verannalle, pihan puusauna korkattu käyttöön, terassi pystytetty pihalle ja nautiskeltu herkullisesta grillatusta lampaasta punaviinikastikkeen, valkosipuliperunoiden ja salaatin kera. Pääsiäismunia herkuteltu, rahkapiirakka tehty ja ehdoton herkku, mämmi vaniljakastikkeella nautittu. Värikkäitä koristeita joka paikassa, näistä on mun pääsiäinen tehty :)

    • Jartsa70

      Olemme ruokailleet nautinnollisesti, kuten aina, ja tänään pitkäperjantantaina menemme ulos lämpimään, viltti mukaan, ja rakastelemme luonnossa. Naiseni ehdotus pääsiäiselle ja lämpimälle kevätpäivälle....

    • Pässipää pääsiäisenä

      Itsehän mussutan mämmiä kuin sika ja pashaa päälle.Sit teurastan lampaan ja syön itsetehtyä lammaspaistia.Sit maalaan munan ja lähen baariin.

    • janifilppa

      hgfhutuvtfjgytfghjyfjhyfyg

    • anonyymi--
    • SEX HULLU

      mämmiä,munia(pääsiäis),juhlapöytä,kakkua,keksiä,ja PALJON SEKSIÄ!

    • 98y9yiui

      Mitäs tällainen yksinäinen poikamies. Sama kaava kuin muinakin juhlapyhinä: ostan kalliimpaa Saarioisten maksalaatikkoa, jonka sitten mikrossa lämmitän.

    • kisuli121212

      Ei ruoka ole pääasia. Ei ihminen elä yksin leivästä vaan jokaisesta sanasta joka Jumalan suusta lähtee. Jeesus on voittanut kuoleman vallan - ylösnoussut on!
      Tämä antaa ilon ja rauhan näin pääsiäisenä kuin vuoden jokaisena päivänä.
      Siihen pitkä pyörälenkki ystävien kanssa. Ja aurinko paistaa..

    • piruuttaansa

      Aika hurja mies tuo jeesus:)

    • pöpipää

      runkkaan ja syön hyvää ruokaa, ja käyn välillä ulkoilemassa.

      • reha

        Pullo koskenkorvaa ja koiran kyrpää kaikille. Siitä on hyvä pääsiäinen tehty.


    • munakkaita

      Suklaatimunakkaat kuuluvat pääsiäiseen, kuin hillo possumunkkiin.

    • Hyvää jatkoa, ja rakastele (nai) kunnolalla, niin minäkin! Imut mukaan joka paikkaan.

    • pemppu651

      urlasd

    • Ei pääsiäistä pois!

      Kunnon bailuvapaat tai kunnon liksa

    • ts

      ahaa

    • Perheenisä

      Näin kolmen lapsen (2v, 5v, 7v) kanssa on aika hankalaa ja stressaavaa lähteä lomalle ulkomaille niin ollaan monesti päätetty perheen kesken jäädä ihan koti Suomeen viettämään rauhallista pääsiäistä. Mikäs sen parempaa kuin hyvä ruoka ja perheen kesken pääsiäisen viettäminen. Askartelu tai ruokavihjeitä en ossaa sanoa, mutta googlettelemallahan noita löytynee! Täältä löysin nopealla googlaamisella iha kelpo ideoita pääsiäiseen.

      http://www.cuponation.fi/blogi/paasiaisvinkkeja-ajanviettoon

      Ei muuta kun kaikille Hyvää pääsiäistä 2014!

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      188
      7376
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      42
      4292
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      26
      2125
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      2049
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      27
      1879
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1696
    7. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      35
      1671
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      22
      1629
    9. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1613
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      39
      1428
    Aihe