pituus esteenä mopon saannille?

käkkäräkääk

olen 15-vuotias tyttö ja pituutta on 158.5 cm. haluaisin kovasti mopon mutta taitaa pituus tylla tielle, vai? skootteri ei oikein innosta monestakin syystä.
Olisiko minulla mitään mahdollisuuksia mopoon?

40

7385

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • asdjasdj

      derbi senda xrace sm on matala ja iha jees. ei kalliskaa. osta se nii ylttyy jalat.

    • toinentyttö...

      riippuu millaista mopoa katselit, jos jotain pikkumopoa, kuten Honda Monkey tai Suzuki PV, niin tottakai sulla mahdollisuuksia. Jos taas jotain supermoto mopoa haluat, niin yks ihan hyvä ja matala vaihtoehto on Derbi :)

    • osta pv!!!

      osta suzuki pv!!! varmasti yltää jalat maahan ja on helppo virittää(jos haluaa).. itse olen 160cm poika ja on kiva ajaa ku tosiaan yltää ne jalat maahan.. :) et suosittelen!! :D

    • 12345asdgry

      120cm pitusellaki ylttää maaha suzuki pv :D

    • 3426yrtyhg

      derbi on kyllä liian korkea 150 cm mutta pv tai manki on varsinhyvä vaihtoehto

      • ifjosidnfauna

        Mun x-race 2007 on kyllä 150-160 senttiselle sopiva yltää jalat maahan. Mut ite oon vähän päälle 180.


    • cbr 1000

      No eihän toi pituus oo ongelma. ajaaha jotkut sua lyhyemmätki mopolla.

    • No nii

      No mie tunnen yhen joka on 155 ja ajaa enskalla, et repikää reikäänne! :D

      • qweqwewqeqweqweqweqw

        "Selkään sunlaisille apinoille tulis antaa tai vähintään isälles jos sallii virittämisen. Kasva ensin aikuiseksi, roplaa sitten vai mikä vitun kiire sulla on tappaa itseäs ja muita jo tuossa iässä? häh?"

        15 vuotias osaa jo ajatella omilla aivoillaan. Ihme käsitys ihmisillä, että sinä päivänä kun täyttää 18, tulee älyä päähän yllättäen suuret määrät...

        Olet täälläkin näemmä riitaa haastamassa...Jos tuo -78 syntymävuotesi pitää paikkaansa, niin ihmettelen, etteikö sinulla ole muuta tekemistä kun valittaa teineille netissä, ja inttää tuota samaa paskaa joka paikkaan, ja selittaa tuota asiaasi, mikä ei MITENKÄÄN sovi tämän topicin aiheeseen...

        "Pidä cbr pelle turpas kiinni ja aja puuhun. "

        Jaa a, taidatkin oikeasti olla 12 vuotias? 11? 8?


      • Älä, mut...

        No mie tunnen yhen tytyn joka on 153 ja ajaa mun terskalla, et repikää reikäänne.


      • 1+12=13
        qweqwewqeqweqweqweqw kirjoitti:

        "Selkään sunlaisille apinoille tulis antaa tai vähintään isälles jos sallii virittämisen. Kasva ensin aikuiseksi, roplaa sitten vai mikä vitun kiire sulla on tappaa itseäs ja muita jo tuossa iässä? häh?"

        15 vuotias osaa jo ajatella omilla aivoillaan. Ihme käsitys ihmisillä, että sinä päivänä kun täyttää 18, tulee älyä päähän yllättäen suuret määrät...

        Olet täälläkin näemmä riitaa haastamassa...Jos tuo -78 syntymävuotesi pitää paikkaansa, niin ihmettelen, etteikö sinulla ole muuta tekemistä kun valittaa teineille netissä, ja inttää tuota samaa paskaa joka paikkaan, ja selittaa tuota asiaasi, mikä ei MITENKÄÄN sovi tämän topicin aiheeseen...

        "Pidä cbr pelle turpas kiinni ja aja puuhun. "

        Jaa a, taidatkin oikeasti olla 12 vuotias? 11? 8?

        ja jenkeissähä saa 16 vuotiaana ajaa autoo et onksne sit suomalaisii nii helvetist järkevämpii??!


    • Janne78.

      "15 vuotias osaa jo ajatella omilla aivoillaan. Ihme käsitys ihmisillä, että sinä päivänä kun täyttää 18, tulee älyä päähän yllättäen suuret määrät..."


      Kiitos päivän nauruista! "omilla aivoillaan" Oletko nyt tosissasi?? :) Ah hahaha!
      Kuulehan.... voin kertoa sinulle että se 18 vuoden ikä EI MUUTA MITÄÄN :) Vaikka laki sanoo että 18v on aikuinen, niin ei se niin käytännössä YLEENSÄ ole :)
      Eikä siinä mitään pahaa ole, mutta se vain on niin :) Luonnollinen asia.


      "Olet täälläkin näemmä riitaa haastamassa...Jos tuo -78 syntymävuotesi pitää paikkaansa, niin ihmettelen, etteikö sinulla ole muuta tekemistä kun valittaa teineille netissä, ja inttää tuota samaa paskaa joka paikkaan, ja selittaa tuota asiaasi, mikä ei MITENKÄÄN sovi tämän topicin aiheeseen..."

      - No ei tässä nyt ole kyse siitä kuka milloinkin on syntynyt, vaan meillä on omat syymme, miksi tänne kirjoitamme, meillä jokaisella. Samaa voi kysyä sinulta, että onko sinulla muuta tekemistä kuin kirjoittaa tänne? Mistä tiedän kuinka usein tänne kirjoitat? En mistään, mutta tiedän ainakin että luet viestejäni :)
      Miksi kutsut itseäsi teiniksi? Eikö se ole arvoa alentavaa? Luulisi ainakin.
      Ensinnäkin... tässä aiheessa tuli esiin seikkoja, joihin päätin käydä kommentoimassa. Jos jokin seikka ei liittynyt tähän aiheeseen, niin koin oikeudeksi esittää vastakommentin, joka liittyi siihen seikkaan :) Silloinhan meillä oli tasapeli.


      "Jaa a, taidatkin oikeasti olla 12 vuotias? 11? 8? "

      - Ja kun sinä kiroilet, niin sinä olisit sitten öööö..... 1vuotias? vai 2?

      Et ole varmaan koskaan kuullut äidiltäsi, että kiroileminen on rumaa? Tarkoitan sitä, että varsinkaan ikäisillesi se ei oikein ole sopivaa. Se sopii parhaiten aikuisille ÄIJILLE, eli minulle :)

      • dfsg4c

        ''Et ole varmaan koskaan kuullut äidiltäsi, että kiroileminen on rumaa? Tarkoitan sitä, että varsinkaan ikäisillesi se ei oikein ole sopivaa. Se sopii parhaiten aikuisille ÄIJILLE, eli minulle :) ''
        Taidat pikemminkin olla sellainen aikuinen nörtti! Niin kovana siellä tietokoneen takana kirjotellaan ja ollaan niin machoja, mutta todellisuus on erittäin tod.näk. jotain aivan muuta...


      • ADSGADSGAHHSASAFDSAF

        "Et ole varmaan koskaan kuullut äidiltäsi, että kiroileminen on rumaa? Tarkoitan sitä, että varsinkaan ikäisillesi se ei oikein ole sopivaa. Se sopii parhaiten aikuisille ÄIJILLE, eli minulle :)" AHAHAHAHAHA

        "Se sopii parhaiten aikuisille ÄIJILLE, eli minulle :)"
        XDXDXDXD


      • PentuXD

        Menisitkö pois täältä palstalta häiritsemästä NUORTEN keskusteluja. Et tunnu olevan sen aikuisempi kuin me muutkaan kun uhoat siellä tuolla tavalla. Tule "aikuinen ÄIJÄ" nenän eteen pätemään niin saat käkättimeen ;)


    • 15 täyttänyt

      Itse olen 155 senttiä pitkä poika ja ihan hyvin pystyn ajamaan tolla mun Gilera SMT:llä.

    • dsfgghjkl

      mun veli joka on noin 155 yltää ajamaan ihan hyvin mun derbi x-race sm:llä

    • J78.

      "olen 15-vuotias tyttö ja pituutta on 158.5 cm. haluaisin kovasti mopon mutta taitaa pituus tylla tielle, vai? skootteri ei oikein innosta monestakin syystä.
      Olisiko minulla mitään mahdollisuuksia mopoon? "


      Ne on kieltämättä aika isoja nuo nykyiset enduromopot. Jos olet kunnon lettipäätyttö, niin käypäs etsimässä sellainen mopo kuin Solifer SM. Siinä on munaa. Se sopii varmasti eikä ole tuollainen helvetinmoinen rotko kuin nämä
      endurot. Ostat alkuperäisen Solikan, niin siinä on kunnollinen mopo.

    • ölölölölölölölölö

      Ja tuon solifer ehdotuksen pistit sen takia koska se ei kulje kuin 45km/h ja vaikea pistää kulkemaan kovempaa ja kaikki tietävät että haluat kaikkien mopojen kulkevan 45km/h ja vihaat virittämistä vaikka itse viritit mopoa kun sinulla oli mopo.

    • J78.

      :D Osuit asian ytimeen!

      Tai no... kulkeehan nää uudetkin 45km/h jos myyvät liikkeessä täysin kuristettuna. Ostinhan minäkin tuon Piaggion ja kyllä se vakio on.
      Siis saahan sen Solikankin kulkemaan jos osaa virittää, mutta se on
      paljon pienempi perusmopo kuin tällainen enduro-Derbi.
      Samoin on muitakin hyviä esimerkkejä mm. Tunturi Tiger Aqua, Tunturi
      Super Sport, Tunturi DX....
      Tulikin juuri mieleeni, kun lueskelin vanhoja TM-lehtiä paskahuusissa
      jokin viikko sitten.. siellä paistoi esille mopovertailu, lehti oli ihan 80 luvun alusta.
      Siinä vertailtiin neljää sen aikaista mopoa, oli Tunturia, Raisua, Solikkaa.... aika mielenkiintoinen juttu. Muistaakseni Raisusta sanottiin, että väänsi kaikista huonoiten maastossa :) Tunturi tais olla koko testin voittaja.
      Pitääpä ettiä toi juttu käsiin kirjastostani niin kerron siitä lisää ja otan vaikka
      kuvia.
      Kyllähän Tuntureissa on aina ollut vääntöä, hyvät koneet. Raisussa oli muistaakseni Minarellin kone. Aika lutka oli mopoksi mitä itse joskus sellaisella ajelin, ihan paska mielestäni, mutta se nyt vain oli yksilö. Joku toinen varmaan olikin parempi.

      "vihaat virittämistä vaikka itse viritit mopoa kun sinulla oli mopo. "

      Itseasiassa rakastin sitä. Nykyään kun olen viisastunut ja lukenut, kokenut, niin alkaa tuntua siltä, että tämä elämä kun ei ole pitkä, niin sitä ei kannata tuhlata itsensä vammauttamiseen saati toisen.
      Meilläpäinhän tässä oli pari vuotta sitten tapaus kun 3 idioottia ajoi 3 päällä mopolla pyöräilijän kumoon. Ilman pottaa kuulema fillaristi olisi kuollut.

      Se panee vihaksi. Asia on siis vähän 2 piippuinen juttu. Se on kivaa mutta pahaa. Kuten viinakin on hyvää mutta pahaa.

    • p

      voiko muka 14 v mikä on joku 130 cm ajaa 120 cm mopolla(henkilön nimi on eetu V

    • 18+18

      Janne on sisti mies..

    • wadfgdghfd

      Janne imee aasin kiveksiä.

      • J78.

        Oikeastaan imen isäni kiveksiä.


    • kusuyrey

      Eihän mopolla ajeta jalat maassa :D

    • trolli__

      mutta risteyksesä on pikkusen vaikiampi homma, jos joutuu pysähtyy.. hyppäät mopon päältä pois ja ku saat lähtiä liikkeelle hyppäät takasi satulaan, joo onnistuu se nuinki :'D

    • peebriii

      SKYTEAM PBR

    • Pilluu

      Ite haluun kyl naisii enkä miehii

    • akitikka

      Minulla, olisi tarkoitus hommata ymaha dt, mutta en tiedä ylettäisinkö ajamaan sillä, koska olen 160cm pitkä. Jos joku omistaa ja on melkei samoja mittoja pitkä nii kertokaa, että yllättekö ajamaan, sillä hyvin.

      • Jutustelija1

        Kyllä kaiken pituiset kuljettajat voivat ajaa kaikilla mopoilla, itse nuorena roikotin aina toisella puolella kehoani että yletin maahan toisella jalalla. Se on ihan normaalia eikä haittaa yhtään mitään.


      • Ja jos enduro tuntuu liian isolta on myös Suzuki Pv ja Honda Monkey.


    • Dukemon69
    • Akitikka

      Tarkoitin yamaha dt sm mallia, jossa olisi katu renkaat, niin olisiko minulla mitään mahdollisuuksia ajamaan sillä, koska olen 160cm pitkä

    • KivaKeuliiJosSeisoo

      Mie oon 135cm keskonen ja haluun KTM SuperSeikkailun. Asun Taimaasessa, oon 12v. Pilissä on jo karvoja.

      • MoiMoiSinneSuomeen

        Tule ihmeessä Kurko käymään tallilla kun kerran olet täälä paratiisissa.
        KTM mopoja täälä ei ole mutta saat istua Road Kingin kyydissä.


    • Anonyymi

      oon 163cm poika ajan detsii joka on noin 950mm korkee. On löysä takajousi jonka takia menää aika alas.

    • Anonyymi

      Joko alottajalla on sänkee namussa?

    • Anonyymi

      Betat on matalia mutta paskoja osta beta. Tai osta rieju mrt madallettu versio.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14881
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3066
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3065
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    6. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    7. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3064
    8. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3060
    9. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    Aihe