AVO SMART ROADSTER?

ROADSTER SMARTTIA?

Kesäautoksi hankinnassa pieni, kaupunkiin sopiva tarvittaessa avoksi muuntuva auto.
SMART malleista ei tuo "mopoautomainen" normaalimalli oikein silmää miellytä, mutta entäpäs ROADSTER -avokatolla?
Kokemuksia? Hyviä tai huonoja?

Ei vaan kovin montaa löydy myynnissä olevan? Hinnat lienee 12000-15000€(käytettynä siis ostamassa) tottakai ajomäärästä jne. riippuen. Itselleni kelpuuttaisin tuollaiset n. /- 100tkm ajetun... ajoa tulisi kuitenkin vain 2000-5000km/kesä.

7

1314

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • BMW avo CiA

   Eiköhän nyt keväällä avoja tule taas myyntiin. Oikea hinta tuollaiselle olisi varmaankin lähempänä 10tonnia kuin 15tonnia?

  • PekkisK

   Vikapesä. Kallista korjata, vaati erikoistyökaluja. Kyyti huonoa suomen routateillä. Näkee huonosti ulos, ei vanhemmille ihmisille, vaikea nousta ylös autosta.

   Edut: vie tosi vähän bensaa, edulliset vakuutusmaksut, ei ruostu kun on muovia melkein kaikki kuoret, kerää katseita. Ketterä kaupungissa, mukava kyyti kovaa ajettaessa jos tiestö hyvässä kunnossa.

  • fiksuasmarttia2001

   Osta pois vaan!
   Smartilla itse ajellut työmatkat ja vähän pidempiäkin siivuja ja mukavan "urheilullinen" ajotuntuma, sekä juuri avona ehdoton kesäherkku! Talvellakin ihan toimiva peli.

   • smart=fiksuvekotin

    Kivasti mahtuu parkkiin, kaupunkikärrynä vallan mainio. Itselläni ajossa ollut jo 5-vuotta normaali Smart ForTwo, aion myös tsekata tarjontaa Roadstereissa. Koeajeltu jo on ja ihan eri auto kuin tuo ForTwo pidemmän akselivälin takia huomattavasti vakaampi ajaa ja jopa voisi sanoa "ison auton tuntuinen urheiluauto".


  • Smart 4 U

   Moro Roadster Smartia etsivä! Jos olet kiinnostunut vielä ostosta niin tiedossa olis keltainen, uutta vastaava katseenvangitsija Roadster. Ao linkistä näkee millaiselta keltainen näyttää. Tosin luonnossa näyttää paljon paremmalta kun tossa kuvassa! Kaksilla renkailla, toiset kitkat.

   http://en.wikipedia.org/wiki/File:Smart.roadster.arp.750pix.jpg

   • ROADSTER SMARTTIA?

    Osto ajankohtainen ennen juhannusta, eli pari kolme vkoa aikaa... eikä värillä väliä, hinta ennemminkin merkitsee. Tarjontraa tutkaillessa päädytty nyt,ettei yli 10tuhannen euron harrasteautosta makseta. Perheessä kuitenkin useampiakin autoja, kaikki eri käyttötarkoitukseen ja tällainen Roadster tulisi lähinnä huviajeluun ja ehkä nuorimmalle ensiautoksi nuorimmalle kortin saavalle.
    Hinnat kun tippuu 10tonniin niin sitten...


  • mart1

   Mulla on smart roadster blackstar 2006 malli sb2 viritys uudesta asti ollu viimekesänä vaihdoin mopoautomallisen roadsterii on erinomainen ajettava ja kiihtyy kesän ajelin nyt auto huilaa sillä ajettu 74000 ollu suomessa 1.5v en tiedä ensikesää kiinostaisiko ketää

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Voi ei! Rita Niemi-Manninen avautuu Donna-tyttärestään: "Viime yönä ei sitten nukuttu juurikaan..."

   Niemi-Mannisen perheessä on juhlittu hulppeasti Donnan 2-vuotissynttäreitä prinsessa-teemalla. Mutta iän karttuessa joistain asioista pitää myös luopu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   39
   5826
  2. Että osaa olla Suomalaisella mansikalla kova hiilijalanjälki

   kun poimijat lennätetään tänne kymmenillä matkustajakoneilla ja sitten aikanaan takaisin. En osta kotimaista mansikkaa enää koskaan. Sen verran luonn
   Maailman menoa
   406
   4374
  3. Stefu ja 56v. perhetuttu

   56v. perhetuttu veti pidemmän korren 💓Soffa jäi nuolemaan näppejään.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   50
   1863
  4. Sofian huumeyhteydet. Taas uusi!

   Sofialla niitä riittää huumeyhteyksiä. Huomasin että hänhän on parasta kaveria FBI:n operaatiossa kiinni jääneen Jarnon vaimon Jennan kanssa. Jarno ja
   Kotimaiset julkkisjuorut
   52
   1325
  Aihe