Vetomestarin kuljettajan palkka?

vetomestari

Mitäs ihmiset tienailee siinä puuhassa noiin tietää vähän mitä voi yrittää itsekin saada.

15

4958

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 0å7o

      Vedin just ja sain sellaisen kourallisen.

    • yex

      Todennäköisesti aivan liikaa, pääasiassa kuskit ahtaajia ja nehän ei pikkurahasta tee juuri mitään helppoa hommaa asfalttikentällä, kokeilisivat joskus moton tai ajokoneen ajamista metsässä. Ne kuskit on palkkakuopassa

    • irtoperä

      helvetillinen kiire niillä ainakin tuntuu joka terminaalilla/satamassa olevan, konetta ajetaan on/off kaasulla, ja kuskit saatanan kiukkuisia mulkvisteja, varmaan ihan paskaa hommaa siirrellä niitä vaunuja ees taas terminaalin pihassa muun liikenteen seassa ja hyppiä kokoaika sulkemaan ja avamaan ovia. palkkaa voit vaatia vähintään sen mitä puoliperävaunukuski tienaa Tessin mukaan.

      • stevellä ammoin töis

        Kuulisit niiden juttuja kuppiloissa kun ei ole kuskeja kuulemassa.
        Isommat liksat niillä on ku rahtareilla. AKT:n lempilapsia ne kingit on. Satamissa esim. lukkikuskit ei tunnu tajuavan että joku voi olla hakemassa konttia ensimmäistä kertaa. Torvi soi ja nyrkki heiluu. Tuntipalkkaiset, isot miehet huitoo, huutaa ja häslää. Niillä on niin helevetisti purkamatonta energiaa ja patoutumia. Mutta yks isäntä kertoi mulle salaisuuden. Oli asiat niin tai näin, rahtirenki on aina syyllinen.


    • mä vaan

      akt.fi
      sieltä katot työehtosopimukset ja satamahölöjen tes
      vähän omaaloitteisuutta peliin -kiitos-

    • .

      Jos vetomestari kuski on ahtaaja niin hänen perustuntipalkka on yli 20 euroa,
      mutta jos hän on paperitehtaalla, sielläkin on niitä jokusia, niin siellä heidän perustuntipalkka on 13-14 euroa runnilta.

      • Anonyymi

        Autotehtaalla 13.81 ilta ja yölisä=16€


    • Junni vaan

      Mussalossa vedän Terberillä päivävuorossa hintaan 22.30. Sitten kun soitetaan viikonloppukeikalle, niin se maksaa. Hävettää kertoa naapurille mitä tienaan kun se on vain terveyskeskuksen lääkäri.

      • Anonyymi

        Joo ja toinen teistä tekee perseestä olevia hommia


    • Anonyymi

      Sompasaaressa ajoin vetomestaria 6 vuotta palkka oli siihen aikaan 16 tuhatta markkaa kuukausi ja päälle tuli lisät saunalisät ym eli 22 tuhatta markkaa kuukausi.
      Kaipuu oli kova ulkomaille ja lähdin rahdinajoon ajoin puolikasta ja täysperää hk transportin autolla pohjoimaihin ja eurooppaan,palkka oli pienempi kuin vetomestarilla mutta päivärahat tuli verottomana ja tunteja sai tehdä kaksi viikkoa reissussa ja 7 päivää vapaata ja taas reissuun.
      Kaiholla muistan vanhoja hyviä aikoja Scanian ratissa.

      • Anonyymi

        Hieno homma .... yksi tyhmä taas lisää tässäkin viestiketjussa . Päivärahat verottomana Yes hyvä homma ,mutta kas kummaa päivärahat eivät kartuta eläkekertymää. Suomi on täynnä ulkomaanliikenteen kuskeja jotka ottivat palkat päivärahoina ja ovat nyt eläkkeellä lähes olemattomalla työeläkkeellä. Kun kuljettajaien palkka on jo muutenkin surkea ,huonompi kuin sairaanhoitajilla ja eläkekertymä on ihan olematon vuodessa. Olet ajanut 35 vuotta työksesi ja postilaatikkoon tuleva eläketurvaote kertoo ,että nyt kuukausieläke olisi 1850 eur / kk ja kertyy muutamilla kympeillä tulevina vuosina niin ei ole elvistelyyn aihetta. Siksi pitää ihmisen tarkkaan harkita mitä siirtoja tekee työelämässä ,jotta eläkepäivät olisivat sellaisia mukavia jossa euroa ei tarvitse laskea pärjääkö.


    • Anonyymi

      12e/h

    • Anonyymi

      Siitä ei eläkettä juuri kerry.
      Sama juttu yrittäjäeläkkeen kanssa.
      Maksat 500 kuussa maksuja 30 vuotta niin saat 90 e yrittäjäeläkettä. Parempi laittaa säästöön rahaa kuin yrittäjäeläkkeeseen.

      • Anonyymi

        Tämä edellinen kirjoitus ei pidä ollenkaan paikkaansa. 30 vuotta maksettu 500 eur kuussa eläkettä. Markka aikaan maksettu 3000 mk kuussa vuodesta 1992 ja euroaikana 500 eur /kk.
        Itselläni ihan duunarina on samaan aikaan solmittu pankin kanssa ylimääräinen eläkesopimus 500 eur /kk vanhoilla ehdoilla ja kun täytän 62 vuotta niin vapaaehtoinen eläke on 5500 eur /kk viiden vuoden ajan ja siihen sitten päälle perustyöeläke noin 2500 eur/kk .Joten kyllä tuollaisilla maksuilla yrittäjäeläke on ihan pitäisi olla kohtuullinen jolla pärjää kyllä.
        Jos on yrittäjä ,niin yrittäjän eläkemaksut on maksettava,se on lakisääteinen homma. Jokainen yrittäjä sellainen fiksu maksaa maksimaalisen eläkemaksun /kk niin sitten voi eläkkeellä pelata golfia, asua puolet vuodessa aurinkorannikolla ja ajella hulpealla BMW tai Lexus autolla ja elvistellä köyhille sukulaisille. Eikös se ole se yrittämisen perus tarkoitus.


      • Anonyymi

        nyt pomppasi olet maksanut 30 vuodessa 180 000 eur eläkemaksuja ja kun eläke alkaa juosta saat vain 90 eur /kk. Kuten edellinen kirjoittaja kirjoitti puhut palturia. Onneksi olkoon olet trolli oikein sellainen...... no en kommentoi


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      58
      3928
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      167
      2407
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      213
      2196
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      142
      2113
    5. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      424
      1494
    6. 79
      1251
    7. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      140
      1245
    8. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      93
      1158
    9. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      235
      1155
    10. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      56
      1110
    Aihe