Mitä kerrotte kuulusteluissa?

Kyselyjä.

Onko palstalaisista kukaan ollut kuulusteluissa milloin viimeksi?
Tunnustitteko mistä syytettiin?
Oliko asiallinen kuulustelu?
Oliko nainen vai mies kuulustelijana?
Nuoret klopithan tahtoo nykyisin vasikoida kaverinsakkin.
Vanhemmat kundit kyllä tietää mitä puhuu, jos pää ei ole aineilla
pilattu. Mistä syytettiin? Tuliko paljon tuomiota?

47

1117

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ToriJarvinen

      Vastaukset kysymyksiin kronologisesti alla:

      -tunnustin

      -nainen ja mies

      -ei syytetty vaan epäiltiin näpistyksestä

      -tuomiota ei tullut, mutta sakkorangaistus tuli

    • omapääkesät talvet

      kieltänyt kaiken aina,jopa olennaisen. näin olenkin päässyt vähemmällä.
      sellainen neuvo minulle annettiin kun kaidalle tielle ensimmäistä kertaa astuin,ja hyvin on neuvo toiminut tähänkin asti.
      periaatteista ei luovuta vaikka mikä ois.

    • En ole vasikka

      Tunnustin kaiken ja kerroin jutut kuinka se oli, 5 kaveria joutu myös istumaan.
      Näin pitää aina menetellä

    • Janne78.

      Vetelen turpaan ja piereskelen kovaäänisesti ja nauran päälle. Vittuako minä mihinkään vitun kuulusteluun menisin, jos en vaan viitsi tai ei huvita?
      Kuulustelkoo vittu itseään saatanan ylimieliset kusipäät jotka luulee hallitsevansa ja määräilevänsä koko vitun suomea.

      • Janne78.(Janne69myös

        Kun poliisiuhkailee minnuu.. mie kiihotun..


      • Anonyymi

        Jape Jabuli kyllä sinä menet kun sinut käsketään ja itket siitä nettichatissa sitten xD


    • jäämies69

      kuulustelussa mä en ikinä tiedä mitään, en tunne ketään, en muista mitään, en oo nähny, kuullu enkä tehny mitään, en sanonu tai sopinu ikinä mistään mitään jne. hyvin toimii.

    • putkajooseppi

      Kuulustelut kannattaa aloittaa toteamalla, että: "Tämä kuulustelu tapahtuu laittomasti, pyydän, että kuulustelu lopetetaan välittömästi. Haluan tehdä rikosilmoituksen heti paikalla tästä laittomasta kuulustelusta. Jos ette suostu ottamaan rikosilmoitusta vastaan, vaadin päästä heti putkaan takaisin."

      Poliisi todennäköisesti jankkaa vaan omia kysymyksiään, jolloin voi alkaa "häiriköimään" kyselemällä, että oletteko so selvittäneet Kyllikki-saaren, Tulilahden, Bodomin ja Pasilan poliisitalon jutut? Miksi ette tutki sellaisia asioita jotka ovat oikeasti vakavia ja selvittämättä.

      • Kysyn vaan

        Entä jos poliisi alkaa huutamaan, haukkumaan, herjaamaan ja solvaamaan, mikä silloin neuvoksi? Entä jos väsyttää, nukuttaa, on kenties sairas, poliisi kuulustelee tuntikausia, mikä avuksi, pitääkö alkaa lattialla nukkumaan?


      • Toi on tyhmä neuvo.

        Joo ehdottomasti kannattaa:) Luuletko sä pikkunilkki että niitä kyttiä edes kiinnostaa mitä paskaa sä jauhat???? Katsos kun epäillyn sanomatta jättämiset toimii vaan itseä vastaan sitten oikeusasteissa:) Mutta mikäs mä olen tollasille "suurrikollisille" neuvoja antaan lusittuani elämästä yli 15 vuotta:) Kantsis sullakin harkita hörhöilyn lopettamista ja vastuun kantamista teoistas.


      • Anonyymi

        Poliisille kannattaa vittuilla, vastata ihan mitä huvittaa. Lopuksi ei suostu allekirjoittamaan koko kuulustelua vaan vaatii sitä kerta toisensa jälkeen muuttamaan. Kyllä ne lopulta kyllästyvät kun huomaavat ettei mitään vastauksia tule.


      • Anonyymi
        Toi on tyhmä neuvo. kirjoitti:

        Joo ehdottomasti kannattaa:) Luuletko sä pikkunilkki että niitä kyttiä edes kiinnostaa mitä paskaa sä jauhat???? Katsos kun epäillyn sanomatta jättämiset toimii vaan itseä vastaan sitten oikeusasteissa:) Mutta mikäs mä olen tollasille "suurrikollisille" neuvoja antaan lusittuani elämästä yli 15 vuotta:) Kantsis sullakin harkita hörhöilyn lopettamista ja vastuun kantamista teoistas.

        Ei se ole mikään todiste että ei kuulusteluissa puhu. Kenenkään ei tarvitse syyttömyyttän todistaa, poliisin ja syyttäjän pitää todistaa syyllisyys. Näin se oikeusvaltiossa menee!


    • Janne78.

      Jos noin käy niin kannattaa antaa poliisille nopeat panot.Mulla on aina ollu sellanen motto että kerran se vaan kirpasee.Monet munat on tullu imettyy ja täytteet nieltyy.

    • Janne78.

      Kävikö aiempi viestini pikku paskapoliisia arkaan nilkkaan vai miksi pitää käyttää toisen nimeä? :) Taidat olla melkoinen paskahousu kun et omalla nimelläsi uskalla kirjoittaa. Haista persettäni vaan sinivuokko, täältä kyllä pesee ja turhaan auot päätäsi. Ei se virkahaalarisi minua vakuuta vaikka kuinka yrität päteä mun nimillä :) Nauran paskaiset naurut sinulle siitä huolimatta pelkuri.

      • Janne78.

        "Entä jos poliisi alkaa huutamaan, haukkumaan, herjaamaan ja solvaamaan, mikä silloin neuvoksi? Entä jos väsyttää, nukuttaa, on kenties sairas, poliisi kuulustelee tuntikausia, mikä avuksi, pitääkö alkaa lattialla nukkumaan? "

        Minkä takia sinne kuulusteluun pitää edes mennä? Onko sua joku käskemään? Jos et koe itseäsi syylliseksi mihinkään niin odottele kunnes tulevat hakemaan sua ja vetele pataan.
        Jos tiedostat olevasi kyrpä esim. varas niin vedä ittes jojoon niin päästään sustakin.


    • Janne78.

      Yleensä rehentelen homokokemuksillani!

      • ex-putsari

        Hei kaverit; venkulat. Ei kai tämä palsta ole tällästä lapsellista riidanhaastoa varten olemassa? Kuulusteluun mennään ja/tai joudutaan aiheesta ja siellä sitten kukin valitsee oman linjansa. Ite lusin aikanaan lyhyen kakun ja otin opikseni. Ei ne kytät tee muuta kuin työtänsä kuten me muutkin. Noi kyrpä-ja-muut-jutut kuulostaa lähinnä joltain peruskoulun käyneiden lasten sontapuheilta eikä aikuisten jutuilta. Lieneeköhän teistä paskanjauhajista kukaan edes lusinut? Siis oikeesti? Ite oli putsarina ja hyvissä väleissä pamppujen kanssa.


    • ToriJarvinen

      Putsarit on hyvissä väleissä pamppujen kanssa, koska muuten he eivät olisi putsareita. Putsarit saavat nauttia ylimääräisen jauhemaksapihvin silloin toisen tällöin. Osa putsareista kolistelee vietävän lujasti mopatessaan tai imuroidessaan. Osa putsareista vaatii, että vangit tulee laitaa lukkoon sellien taakse, jotta he saavat vahata lattioita jne. tämä siis sellaisessa tilanteessa jos olisi lukitus, mutta pamppu on unohtanut syystä taikka toisesta laittaa ovet lukkoon ja hörhöä pyörii käytävillä.

      Osa putsareista on ok. Sellaiset pamput joilla on pelisilmää saattavat valita putsariksi sellaisen tyypin, jolla on vaikutusvaltaa ja joka pitää aivan sekopäisimmän menon omalla habituksellaan kurissa. Osa taas on niitä jotka lipittävät pamppujen peppua ja tarjoavat heille seksuaalisia palveluja. Niitäkin on.

    • Janne78.

      Ai lieneekö kukaan lusinut? Sehän olisi suuri häpeä suostua lusimaan. Tunsin yhden kaverin joka ampui aivonsa pellolle, toinen vaihtoehto olisi ollut mennä lusimaan. Kuka vittu on tarkoitettu koppiin ja laitokseen vuosiksi?
      Hyvin monessa tapauksessa joka ei liity murhiin ja tappoihin, niin olisi sovittelut ja rahalliset korvaukset/pakkotyö jne. kyllä näitä keinoja olisi, mutta alkaa olla jo vanhaa ja tyhmää tällaiset vitun vankilaan ahtamiset, koska ei ne ole ihmisten paikkoja.
      Ulkomailla voit saada jopa 30 vuotta linnaa tai enemmän, ihan järjetöntä. Ymmärrän hyvin miksi joku ampuu aivonsa pellolle kun miettii asioita. Siinä on kova jätkä joka niin tekee tai ainakin järkevä.

      tuokin yksi paskahousu vääristelee täällä nimeäni. Eikö mulkku tajua että teet itsestäsi nyhverön kun "kiusaat". tosielämässä löisin sua näköön että että korvat heiluis ja silmät pyöris päässäs :)

      • Janne78.

        "Ite lusin aikanaan lyhyen kakun ja otin opikseni. Ei ne kytät tee muuta kuin työtänsä kuten me muutkin. Noi kyrpä-ja-muut-jutut kuulostaa lähinnä joltain peruskoulun käyneiden lasten sontapuheilta eikä aikuisten jutuilta. "


        En tiedä mitä olet tehnyt, mutta kyllä täällä jumalauta jokaisella on yksityisoikeus omaan elämäänsä, eikä tarvi totella laumaa paskapäitä jotka joukolla käskee niiaamaan ja sitten kävellään kalterien takaa ulos ja sanotaan " otin opiksi ".
        Ja se aika minkä lusit olisi voinut olla helvetin paljon pidempi eli periaatteessa iso osa sun elämästä veke. Ja sitä pitäisi sitten totella ja katuja "syntejään". voi vittu ihmisiähän me ollaan. Mä ainakaan en kadu mitä sanon tai mitä nykyään enää teen, tää on yksi elämä ja nöyränä ei kannata kulkea tätä elämäänsä läpi.
        Minä tunnen lauman täysiä pikku kusipäitä jotka urveltaa piilosta, vittuilee ja haukkuu perseaukiseksi mutta koskaan nämä ei sano naamatusten mitään.
        Pääsisin hyvin helposti itsekin kyttien kanssa enemmän tekemisiin jos tinauttaisin kauppareissulla näistä yhtä joskus ohimoon niin lujaa ettei sitä heikommat kattois kun paskanaama oksentaa sylkeä ja sätkii maassa piripäissään.
        Kusipäitä riittää ja niille tulee aina aikanaan opetus kun tapaavat väärän äijän... sille ei voi mitään, itse valitsee seuransa ja vainoajansa. Nyt varmaan pitäisi kuunnella "järkeä". Oma järki on se mitä mä kuuntelen.

        Nii joo kytät tekee työtään mitä me muutkin... samalla lisäten paskaa niskaamme kun tulee joku vitun rikosilmotus jostain mitättömyydestä ja lakihan on jumala jossa on se järki kaikessa mahdissaan eli tuosta vaan 400e tilille tai sitten tulee lisää paskaa niskaan perintäfirmalta ulosottopelleiltä.
        Sitten ollaankin ihan veloissa ja on kiva maksaa ainoat rahansa näille rehellisille työtään tekeville... jep jep...
        kato ymmärrättekö että kun minä en nykyään jaksa pyhistellä saati pelleillä asioiden kanssa jotka on mulle tärkeitä... painukoon vittuun jos ei m ulla ole varaakaan leikkiä yhteiskunnan jäsentä.. siitäkin huolimatta että työtään tekevät. vittu parempi kun ei osu mun kohdalle niin saa olla rauhassa.


      • Janne78.
        Janne78. kirjoitti:

        "Ite lusin aikanaan lyhyen kakun ja otin opikseni. Ei ne kytät tee muuta kuin työtänsä kuten me muutkin. Noi kyrpä-ja-muut-jutut kuulostaa lähinnä joltain peruskoulun käyneiden lasten sontapuheilta eikä aikuisten jutuilta. "


        En tiedä mitä olet tehnyt, mutta kyllä täällä jumalauta jokaisella on yksityisoikeus omaan elämäänsä, eikä tarvi totella laumaa paskapäitä jotka joukolla käskee niiaamaan ja sitten kävellään kalterien takaa ulos ja sanotaan " otin opiksi ".
        Ja se aika minkä lusit olisi voinut olla helvetin paljon pidempi eli periaatteessa iso osa sun elämästä veke. Ja sitä pitäisi sitten totella ja katuja "syntejään". voi vittu ihmisiähän me ollaan. Mä ainakaan en kadu mitä sanon tai mitä nykyään enää teen, tää on yksi elämä ja nöyränä ei kannata kulkea tätä elämäänsä läpi.
        Minä tunnen lauman täysiä pikku kusipäitä jotka urveltaa piilosta, vittuilee ja haukkuu perseaukiseksi mutta koskaan nämä ei sano naamatusten mitään.
        Pääsisin hyvin helposti itsekin kyttien kanssa enemmän tekemisiin jos tinauttaisin kauppareissulla näistä yhtä joskus ohimoon niin lujaa ettei sitä heikommat kattois kun paskanaama oksentaa sylkeä ja sätkii maassa piripäissään.
        Kusipäitä riittää ja niille tulee aina aikanaan opetus kun tapaavat väärän äijän... sille ei voi mitään, itse valitsee seuransa ja vainoajansa. Nyt varmaan pitäisi kuunnella "järkeä". Oma järki on se mitä mä kuuntelen.

        Nii joo kytät tekee työtään mitä me muutkin... samalla lisäten paskaa niskaamme kun tulee joku vitun rikosilmotus jostain mitättömyydestä ja lakihan on jumala jossa on se järki kaikessa mahdissaan eli tuosta vaan 400e tilille tai sitten tulee lisää paskaa niskaan perintäfirmalta ulosottopelleiltä.
        Sitten ollaankin ihan veloissa ja on kiva maksaa ainoat rahansa näille rehellisille työtään tekeville... jep jep...
        kato ymmärrättekö että kun minä en nykyään jaksa pyhistellä saati pelleillä asioiden kanssa jotka on mulle tärkeitä... painukoon vittuun jos ei m ulla ole varaakaan leikkiä yhteiskunnan jäsentä.. siitäkin huolimatta että työtään tekevät. vittu parempi kun ei osu mun kohdalle niin saa olla rauhassa.

        Ja sitten on nää saatanan teinit jotka ajelee ihkuautoillaan.. vituttaa katella näitä aikuisena miehenä kun kusihousut saa autonsa ja korttinsa iseiltään. mamiksia on paapottu jo mopoiästä lähtien. saatana että vituttaa nämä kullannuput kun näkee niitä.

        kultalusikalla syötetään ja elätetään... kasvatetaan siihen että lainat revitään pankeista ja sitten on kivempaa.

        Itse en saa lainaa vittu mistään ja silti olen tyytyväinen siitä mitä mulla on.
        Kovia jätkiä uhoamaan että " vitun köyhä " mutta tosiasiassa näistä ei olis mihinkään muuhun kun itkemään iseiltään lisää mania kun pankki ei annakaan enää lainaa. sitten pitää vaihtaa se bemari ladaan.

        kumit puhki perkele ja se muija sieltä autosta ja reva esiin miehelle joka ymmärtää pillun päälle. ei noi vitun apinat ymmärrä muuta kun sitä samaa lesoilua ja vittuilua mitä ne on aina olleet. suomen mätäpaiseita.


      • rbrtbt
        Janne78. kirjoitti:

        Ja sitten on nää saatanan teinit jotka ajelee ihkuautoillaan.. vituttaa katella näitä aikuisena miehenä kun kusihousut saa autonsa ja korttinsa iseiltään. mamiksia on paapottu jo mopoiästä lähtien. saatana että vituttaa nämä kullannuput kun näkee niitä.

        kultalusikalla syötetään ja elätetään... kasvatetaan siihen että lainat revitään pankeista ja sitten on kivempaa.

        Itse en saa lainaa vittu mistään ja silti olen tyytyväinen siitä mitä mulla on.
        Kovia jätkiä uhoamaan että " vitun köyhä " mutta tosiasiassa näistä ei olis mihinkään muuhun kun itkemään iseiltään lisää mania kun pankki ei annakaan enää lainaa. sitten pitää vaihtaa se bemari ladaan.

        kumit puhki perkele ja se muija sieltä autosta ja reva esiin miehelle joka ymmärtää pillun päälle. ei noi vitun apinat ymmärrä muuta kun sitä samaa lesoilua ja vittuilua mitä ne on aina olleet. suomen mätäpaiseita.

        Jestas, kuulostat kyllä sellaiselta saamattomalta turhakkeelta ja pikkurikolliselta että oksat pois...


    • Winkki siulle

      Jos on poeka rahat loppu nii ei muuta ku pyllistelömöön!

    • Janne78.

      Rahathan täällä lähes jokaisella on vähissä, en minä sen perseaukisempi ole kuin sinäkään.

    • Janne78.

      "Jestas, kuulostat kyllä sellaiselta saamattomalta turhakkeelta ja pikkurikolliselta että oksat pois... "


      Ai saamaton turhake :) Mikä musta tekee "saamattoman" ? Sekö, että kävin koulun kuten sinäkin ja sain ammatin? Vai sekö, että olen eri mieltä asioista mitä valtaväestö? Enkö saisi olla? :)
      Mielestäni on hyvä asia, että uskalletaan kyseenalaistaa yhteiskunnan lakeja, joita noudatamme pakon alla ja eihän se tarkoita, että me silti voisimme toimia omien lakiemme mukaan.
      Tämänhetkinen laki on mikä on, eikä sen muuttaminen ole helppoa, eikä se tapahtuisi päivissä vaan vuosissa. Ongelma onkin asioiden etenemisen hitaus tässä valtiossa sekä päätösvalta. Kaikkihan perustuu suureen organisaatioon, joten ei siinä yhdellä vaikuttajalla ole juuri mitään arpaa. Ainoa mitä voi tehdä on vain pyöritellä silmiä ja kulkea mukana.

      Olemme pelilaudalla, joissa me olemme välineitä ja suuri organisaatio heittää noppaa, jonka mukaan me välineet liikumme eteenpäin kartalla.
      Meillä ei ole mahdollisuuksia siirtyä itse vaikuttamaan ja kukapa olisi samaa mieltä kanssamme siitä mikä olisi viisasta?

      Se, että sinä puhut saamattomuudesta on ajattelematonta sanojen valintaa ja en minäkään sanojani aina oikein toki valitse, mutta tässä maapallolla saamattomuus luokitellaan yleensä sellaiselle henkilölle, joka ei tee töitä, lusii tai on sossupummi.

      Entä jos joku onkin niin viisas, ettei halua nähdä vaivaa koska tietää turhan energian kuluttamisen turhaksi pyristelyksi ja osaa luoda itselleen oikeanlaisen elämän, jotta pärjää ja menestyy itsenään ollakseen tyytyväinen?
      Meillä kaikilla on tietty aika ja sen käyttäminen kannattaa miettiä huolella ettei vaella päämääräämättömästi. On osattava toimia paljon lyhyessä ajassa, mutta yhteiskuntamme ja lakimme ovat haasteena tässä monelle. Jos on jo liian myöhäistä, niin tulee valita tiensä uudelleen, eikä kulkea niinkuin mato paskassa.
      Saman tutun asetelman noudattaminen ja mukanakulkeminen tekee meistä yksinkertaisia. Sanat eivät tietystikään riitä kertomaan, sillä ajattelumme tuottaa enemmän tietoa, jota me emme voi kaikkea pukeakaan sanoiksi, joten en minäkään ole seppä ollut syntyessäni, vaan minun tulee oppia ja suunnitella tullakseni ja väyliä on monia mistä aloittaa, eikä koskaan tule kulkea vain yhtä ja samaa.

      On oltava itsestään ylpeä loppuun asti, se on kunnia.

      • Olet surkea.

        Vaan eikö lie aika vaikeaa olla itsestään ylpeä, jos joutuu elään toisten tuella??:) Kyllä sä vain yksinkertaisesti olet saamaton paskavätys, joka joutaakin pysyä siellä hierarkian alapäässä ja kuuluukin nöyristellä meille, jotka sua elätämme. Näin se on aina ollut ja näin se tulee aina olemaan, riippumatta sunlaisen paskasakin mielipiteistä, joita ei koskaan saa tulla huomioimaan.


      • Näin se on.
        Olet surkea. kirjoitti:

        Vaan eikö lie aika vaikeaa olla itsestään ylpeä, jos joutuu elään toisten tuella??:) Kyllä sä vain yksinkertaisesti olet saamaton paskavätys, joka joutaakin pysyä siellä hierarkian alapäässä ja kuuluukin nöyristellä meille, jotka sua elätämme. Näin se on aina ollut ja näin se tulee aina olemaan, riippumatta sunlaisen paskasakin mielipiteistä, joita ei koskaan saa tulla huomioimaan.

        Täällä kenenkään tarvitse nöyristellä. Jokaisella on omat juttunsa ja elämäntyönsä. Jokainen katsoo itse miten parhaiten asiat hoitaa.
        Se tuo vaan lisää katkeruutta, jos miettii liikaa toisten tekemisiä. Piste.
        Kaikki täällä kirjoitelleet ex venkulat ovat kunnian miehiä.
        Vartijoita tarvitaan, jotta vankilat pöyrii.
        Emme elä Kiinassa. Suomessa on ihmisarvot.


    • Anarkisti-reijo

      seurustele sompun kanssa keijo..

      • Janne78.

        Kyllä kerran kun jouduin poliisivankilaan niin siellä päivän istuttuani tulin jo niin harhaiseksi että haastoin itseni pökäleen syöntikilpailuihin ja palkintona oli että voittaja pääsee herra tutkinnanjohtajalle kertomaan kaiken. Pökäleenpuremiskilpailun bonus palkintona oli myös että kaikki kaverit piti vasikoida. Minähän sen voitin ja näin ollen pääsis pois jo kahden päivän päästä.
        Kaverit tykkäs mennä istumaan sillä aikaa kun minä makasin kotona sohvalla ja keittelin perunoita.


      • Anonyymi

        Keijo ottaa sisään kaikilla reijillä


    • J78.

      Jaa, et tykännyt mielipiteistäni :) No ei niistä ole pakkokaan tykätä.

      "Vaan eikö lie aika vaikeaa olla itsestään ylpeä, jos joutuu elään toisten tuella??:) Kyllä sä vain yksinkertaisesti olet saamaton paskavätys, joka joutaakin pysyä siellä hierarkian alapäässä ja kuuluukin nöyristellä meille, jotka sua elätämme. Näin se on aina ollut ja näin se tulee aina olemaan, riippumatta sunlaisen paskasakin mielipiteistä, joita ei koskaan saa tulla huomioimaan. "

      Vaikeako? No ei minulle ainakaan. Ajattelen, että olen syntynyt tähän maapallolle kuten kaikki. Olen suorittanut pakollisen koulu-opin ja yrittänyt saada itselleni ammatin, jotta voisin siirtyä työelämään ja olla osana yhteiskuntaamme veronmaksajana. Minun kohdallani näin ei kuitenkaan käynyt, vaan elän yhteiskunnan tuella.
      Tämänhetkisessä elämässäni se on minulle riittävä ja miksi en ottaisi, jos sen saan? Miksi kävisin töissä jos olen laskenut, että en edes hyödy paljon paskaakaan kuin että olisin tuellani? Saman hyödyn saan vaikka jobbaamalla, koska kyse ei ole kun muutamasata eurosta. Otetaan huomioon lisäksi se, että minä en saisi kuin paskatöitä joita ilmeisesti pitäisi tehdä sen takia, etten olisi yhteiskunnan "loinen" :)
      ennemmin siis käytän aikani pohtimiseen, että miten tienaisin siirtymättä tähän paskatyöhön ja kuluttamalla kallisarvoista aikaani lähes turhaan. Sinulle on kunnia-asia että et elä yhteiskunnan tuella, mutta olen vain yksi miljoonista joka ei ole sinulta pois vaikka tukea nostankin.

      En minä nöyristele. Minulla on omat arvoni kehkeytyneet tämän 30 vuotisen elämäni aikana ja elän niiden mukaan. Osaan sanoa ei jokaiseen asiaan mistä olen eri mieltä ja minulla on vankka ja nöyristymätön asenne joka pitää.
      Rohkenen myös arvostella yhteiskuntaamme ja sen lakeja.
      Minä en varasta, minä otan sen minkä lain mukaan saan, joten minä olen oikeudenmukaisestikin sanomaan oman mielipiteeni vaikka sinä et siitä pitäisikään.

      Sinun pitäisi laajentaa ajatteluasi. Monet taivaanrannanmaalarit ovat sinua fiksumpia ja pääsevät helpommalla elämässään. Emme elä enää keskiaikaa, vaan nykyaikaa.

      • Olet luuseri!!!!

        Yksikään ikiluuseri ei ole tarpeeksi arvokas siihen, että samassa lauseessa edes mainitaan sanaa fiksu!!!!!

        Niin, juuri tuota tarkoitinkin, että et ole minkään arvoinen kenellekään mutta et tajua sitä edes itse. Eli sun elämäksi kutsumas aika on täysin tarpeeton vaikka miten asiaa ajattelisi. Sitten vielä paskaluuseri olet ylpeä siitä että olet kuin täi, joka tulee liiskata!!!!

        Mä en ole koskaan arvostanut tai koskaan tule arvostamaankaan sunlaista koiranoksennusta joka mätänee vaikka ei ole tajunnut vielä edes kuolla!!!! Se olisi nimittäin ainoa arvokas teko mistä voisit olla ylpeä!!! HYI SAATANA MITEN OLET ROSKASAKKEINESI ÄLLÖTTÄVIÄ!!!!! Etkä tosiaan näköjään tajua edes hävetä...vitun vetelä paska!!!!!!


    • Jaakkolan veli

      miksi helvetissä puhutte jostain ihan paskasta täälä? minä jo odotin et jengi kertoo kuulustelu kokemuksiaan mutta ei täälä jauhetaan jotain niin vitun turhaa paskaa että rupes oikeen vituttaa itseänikin saatana!!
      noh jos itse kertoisin tässä nyt kuitenkin jotain:
      Eli nuorempana olen tehnyt kaikkea helvetin tyhmää ja jos niistä olisin kiinni jäänyt niin olisin vieläkin kusessa, tai no en ehkä enää. mutta kumminkin olen todennut ettei mitää kannata myöntää paitsi kerran ajoin rattijuopumuuden niin siinä oli vähän paha mennä kieltämäänkään vaikka siinäkin kohdassa kun olin autolla vaan parkissa eka kun poliisit tuli eikä auto ollu ees käynnissä niin sanoin että mun kaveri tulee kohta et tulin siksi aikaa etee vaan istumaan kuskin paikalle. Sitte kun olin maijan perällä niin laitoin kaverille joka asu vieressä että tule nyt saatana tähän ja sano että olet kuski ja soitin jne mut se vaa "sekoili" siinä jotain ja kyseli "mitä vittua?" ja eihän se sit tullu ja kyllä vitutti ja sama kaveri myös kerran vasikoi meikän yhdellä reissulla.. siinä kohdassa oli vielä kolmas kaveri jota kumpikaan ei vasikoinu vaa sovittii et se maksaa meille mut eihän tää munaton runkku sitte maksanutkaan montaa euroa siitä ja nyt vituttaa etten vasikoinu en sitte tiedä voisko olla mahdollisuus vasikointiin viel n. 5 vuoden jälkeen? jos on niin meen tekemään sen, en oo missään väleissä ees kyseisen kaverin kanssa ollut vuosiin joten vasikointi tässä vaiheessa ei haittaisi minua itseä vittuakaan! hyötyä siitä varmaan olis vaan

      Joten jos kaverin kanssa sopii että pistää maksut puoliksi niin suosittelen lämpimästi että maksu tapahtuu heti tai sitten rupee suu laulamaan.
      Näin välttyy samalta virheeltä minkä itse tein ja mahdollisesti satojen eurojen laskuista.

    • Jounas1992

      Min pappa har mycket pengar och han köpte en BMW för mig! Vad är så tråkit av det? Jag förstör inte...

    • J78.

      "Yksikään ikiluuseri ei ole tarpeeksi arvokas siihen, että samassa lauseessa edes mainitaan sanaa fiksu!!!!!"


      Mitä helvettiä sä jauhat? En mä ole tappanut, enkä raiskannut ketään. En mä ole luuseri. Mikä sä olet?

      "Niin, juuri tuota tarkoitinkin, että et ole minkään arvoinen kenellekään mutta et tajua sitä edes itse. Eli sun elämäksi kutsumas aika on täysin tarpeeton vaikka miten asiaa ajattelisi. Sitten vielä paskaluuseri olet ylpeä siitä että olet kuin täi, joka tulee liiskata!!!!"

      Tuollaisen ajattelutavan omaava on itse hölmö. Puhut ajattelemattomasti.
      Ethän sinä tiedä minusta mitään.


      "Mä en ole koskaan arvostanut tai koskaan tule arvostamaankaan sunlaista koiranoksennusta joka mätänee vaikka ei ole tajunnut vielä edes kuolla!!!! Se olisi nimittäin ainoa arvokas teko mistä voisit olla ylpeä!!! HYI SAATANA MITEN OLET ROSKASAKKEINESI ÄLLÖTTÄVIÄ!!!!! Etkä tosiaan näköjään tajua edes hävetä...vitun vetelä paska!!!!!! "


      Sanopa nuo jossain naamatusten niin mielipiteesi asioista muuttuu varmasti.

      • Sori...:)

        Voitpa olla oikeassa, että jokin mielipiteeni susta voikin muuttua...Luulenpa että se, että et olisi minkään arvoinen kenellekään. Nimittäin jos kohdattaisiin naamatusten, niin olisit kyllä jonkin arvoinen kun saisin susta viihdettä hakkaamalla paskat susta pihalle ja kuoppaamalla sunlaisen mitättömän paskasäkin sitten johonkin maantieojaan, jonne kuulutkin...Eli olisit naurun arvoinen:)


    • J78.

      "ja eihän se sit tullu ja kyllä vitutti ja sama kaveri myös kerran vasikoi meikän yhdellä reissulla.. siinä kohdassa oli vielä kolmas kaveri jota kumpikaan ei vasikoinu vaa sovittii et se maksaa meille mut eihän tää munaton runkku sitte maksanutkaan montaa euroa siitä ja nyt vituttaa etten vasikoinu en sitte tiedä voisko olla "


      Jos se tuli järkiinsä? En tiedä mitä olet tehnyt mutta tuollaisia kusipäitä tulisi aina ojentaa jos vaan joku kerrankin USKALTAA vasikoida sunlaisia. Niin moni jää piiloon ettei rikokset koskaan selviä..

    • Syytön.

      Syyte nakkivarkaus sivasta, Heitin nakin suuhuni ja söin nälkääni.
      Asiallinen naiskuulustelija. Kiistin kaiken, koska olin syytön.
      Se oli nakin vika, kun tarttui käteeni. Eli syyllinen nakki.
      Jotta tälläinen tarinani. En tiedä meneekö oikeuteen koska
      kyseessä oli vaan nakki. Nakilla oli suurempi rooli tässä.

    • tunnusta, pääset

      lievemmälle tuomiolle

      Älä tunnusta, ei tule tuomiota yhtään

    • J78.

      "Voitpa olla oikeassa, että jokin mielipiteeni susta voikin muuttua...Luulenpa että se, että et olisi minkään arvoinen kenellekään. Nimittäin jos kohdattaisiin naamatusten, niin olisit kyllä jonkin arvoinen kun saisin susta viihdettä hakkaamalla paskat susta pihalle ja kuoppaamalla sunlaisen mitättömän paskasäkin sitten johonkin maantieojaan, jonne kuulutkin...Eli olisit naurun arvoinen:) "


      Tulehan kohtaamaan naamatusten? laita aika ja paikka.
      Luulet olevas kova jätkä mutta mulla ei ole mitään moraalia että huomaat
      pian että tapan sut jo ensimmäisestä vilkaisusta.

      laita aika ja paikka kusipää niin teen susta huumelastin hyvin äkkiä.

      paikkakunta kouvola. kävelykatu 0.00 tänään vai huomenna??
      Ei kannata alkaa pelleilemään meikäläisen kanssa... mut voidaan
      me tavata.

      • J78.

        laitapa numeros tähän niin soitan sulle pian?
        saat turpaas niin kunnolla ettei äitiskään tunne sua.


      • J78.
        J78. kirjoitti:

        laitapa numeros tähän niin soitan sulle pian?
        saat turpaas niin kunnolla ettei äitiskään tunne sua.

        ""Voitpa olla oikeassa, että jokin mielipiteeni susta voikin muuttua...Luulenpa että se, että et olisi minkään arvoinen kenellekään. Nimittäin jos kohdattaisiin naamatusten, niin olisit kyllä jonkin arvoinen kun saisin susta viihdettä hakkaamalla paskat susta pihalle ja kuoppaamalla sunlaisen mitättömän paskasäkin sitten johonkin maantieojaan, jonne kuulutkin...Eli olisit naurun arvoinen:) "


        Tiiätkö mitä huutelija..... nyt tuli näytön paikka. Tulepa käymään kouvolassa?
        Sopiiko huomenna klo 0.00 manskin kävelykatu?
        saat maistaa pian kylmää terästä.... Nyt jätkä katotaan onko susta tän nettihuutelun päälle ärsyttämään lisää paikan päällä??

        älä rupee vittuilemaan siellä jos et uskalla muuallakaan.


      • J78.
        J78. kirjoitti:

        ""Voitpa olla oikeassa, että jokin mielipiteeni susta voikin muuttua...Luulenpa että se, että et olisi minkään arvoinen kenellekään. Nimittäin jos kohdattaisiin naamatusten, niin olisit kyllä jonkin arvoinen kun saisin susta viihdettä hakkaamalla paskat susta pihalle ja kuoppaamalla sunlaisen mitättömän paskasäkin sitten johonkin maantieojaan, jonne kuulutkin...Eli olisit naurun arvoinen:) "


        Tiiätkö mitä huutelija..... nyt tuli näytön paikka. Tulepa käymään kouvolassa?
        Sopiiko huomenna klo 0.00 manskin kävelykatu?
        saat maistaa pian kylmää terästä.... Nyt jätkä katotaan onko susta tän nettihuutelun päälle ärsyttämään lisää paikan päällä??

        älä rupee vittuilemaan siellä jos et uskalla muuallakaan.

        Aina nää päättyy siihen että turpaa soitetaan netissä ja sitten ei ketään
        näy paikan päällä.

        onhan tääläpäin näitä nähty samanlaisia persereikiä mitä siekin... huudellaan
        netissä ja kun kutsutaan käymään niin ei mitään.

        taidat olla sukua sille kumipää pasoselle joka on tän kylän kusipäisin pelle.


      • ....................
        J78. kirjoitti:

        Aina nää päättyy siihen että turpaa soitetaan netissä ja sitten ei ketään
        näy paikan päällä.

        onhan tääläpäin näitä nähty samanlaisia persereikiä mitä siekin... huudellaan
        netissä ja kun kutsutaan käymään niin ei mitään.

        taidat olla sukua sille kumipää pasoselle joka on tän kylän kusipäisin pelle.

        kato mä voin iskee sultakin naaman takaraivoon ihan millä konstil nyt mieleen tulee, uskotko? Enkä mä lähe senkään jälkeen vittu mihinkään istumaan. Senkun tulee saatana hakemaan niin lähtee hakija untenmaille..
        mulla on oma laki.


    • RuuTTu

      Voi hyvää Päivää!!!

      Tunnustitko?
      Vasikoitiinko?
      Paljonko tuli?

      Minkä takia ei voida elää niinkuin normaalit ihmiset?
      Kertokaa mikä siinä on niin vaikeeta???

    • Anonyymi

      Jos tunnustaa tuomio tulee 100% varmuudella, jos ei tunnusta tuomiota ei ehkä tule. Jokaiseen kysymykseen vastaa "en kommentoi", se on paras linja.

    • Anonyymi

      Lauloin kuin satakieli

      Vasikoin kaikki, sain mitallin ja myöhemmin lisää metallia--

      Kunhan ei vaan lyijyä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1445
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1281
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1235
    4. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      29
      1184
    5. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1175
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1077
    7. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      13
      1073
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1064
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1053
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1042
    Aihe