Sopiiko jouskari ja jouskari yhteen vai tuleeko siitä sekamelska...?? =)

MINTTU Da jousimies..

Minulla on ollut pari kertaa jouskari poikaystävänä ja suhteemme on päättynyt aika nopeasti... Minä olen aina päättänyt suhteen... En ole vain jaksanut olla heidän kanssaan koska he olivat niin ärsyttäviä.. Tottakai pidin heistä kummastakin todella paljon siihen aikaan..
Huomasin vain että he antoivat hierveästi kaikkia lahjoja... En kestänyt sitä koska tulen aina hämilleni kun saan jotain kaunista ja koskettavaa... Mutta mites teille on käynyt jousimies tyttö/poikaystävien kanssa??

11

3005

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • joku en keksi

   jousimies ja jousimies ei sovi yhteen. löytävät toisistaan huonot puolet ja valittavat niistä. siksi eivät kestä toisiaan

   • ei vai??

    Mä oon kyllä aina luullu että kaks jouskaria sopii hyvin yhteen, molemmat tykkää vaoaudesta jne. Muut mitkä sopii jouskarille on leijona ja vesimies. Mulla on ollu molemmat merkit poikaystävinä, mut jouskaria en oo vielä tavannu...


   • Anonyymi

    Todellakin.


  • SiNiLiiNi

   no mulla on ollu yhen pojan kans (joka of course oli jouskari) 3vuoden kestonen suhde...että ei se varmaan siitä oo kiinni..´.ei se ainakaan mua lahjonu mitenkään...se varmaan johtuu luonteesta. Sulle on sattunu tuleen just sellasii lahjonta herroja...mulle ei...mä ainaki olisin tyytyväinen jos mua lahjottais;)

  • Sandra

   Itse vehtailin pari vuotta jouskari miehen kanssa ja ite olen myös jouskari. Eihän siitä kahden sitoutumiskammoisen pään hakkaamisesta seinään tule mitään muuta ko harmaita hiuksia ja kyyneleitä. Silloin kun toinen vois sitoutua toinen juoksee karkuun ja päinvastoin! Ennemmin tai myöhemmin vapaus vie jouskarilla voiton, ollaan kait sellaisia yksinäisen kadun tallaajia. Jousimies nainen, tai ainaki minä, tarvin sellaisen miehen joka antaa vapauden, mutta ei kuitenkaan salli vapauden menevän yli. Vapautta ja rajoja rakkaudella.. Se minusta toimii itseeni ja myös tuntemaani jouskari mieheen. Se ei vain ole hyvä, että molemmat tarvii samoja asioita.. Joten jouskari-jouskari toimii seksisuhteessa, mutta voi lapsi raukkoja jos jouskarit perheen perustaa.. :)

   • minni

    seksisuhde pelaa loistavasti kahden jousmiehen välillä mutta todella vaikeeta sovittaa näitä kahta ihmistä saman katon alle......varsinkin jos on kysymys uusioperheestä.....aivan mahdotonta.


  • jousimiesnainen

   noin 30 vuotta me kaksi jouskaria kuitenkin "kestettiin" toisiamme !:)

  • Mie vain

   Ollaan oltu 1,5v yhessä ja hyvin menee=)Molemmat jouskareita ja osaamme antaa toisillemme tilaa olla ja mennä...Kuitenkin välittäen ja rakastaen...Ja saman katon alla oleskellen...

   Ei oo pahemmin vielä astiatkaan lennelly...Itse asiassa elämä on aika rauhallista muttei kuitenkaan tylsää...

   Sitäpaitsi on ihanaa kun on rakas, jolla samanlainen "kulkemisenhalu" ja voidaan pakata kamat vaikka keskellä yötä ja lähteä telttailemaan=)

   • punapää jouskari

    Jousimiesmies on hypännyt jousimiesnaisen sydämen reunalle. Hyvä kahden aikuisen suhde. Kumpikin osaa antaa toiselle tilaa hengittää. Yhdessä ollessa aika kuluu nopeasti. Erillään on toista ikävä. ELÄMÄ ei selity pelkillä horoskoopeilla.


   • jousimiehet yhdessä
    punapää jouskari kirjoitti:

    Jousimiesmies on hypännyt jousimiesnaisen sydämen reunalle. Hyvä kahden aikuisen suhde. Kumpikin osaa antaa toiselle tilaa hengittää. Yhdessä ollessa aika kuluu nopeasti. Erillään on toista ikävä. ELÄMÄ ei selity pelkillä horoskoopeilla.

    Kariston suuressa horoskooppikirjassa lukee: Jos kumppanukset pystyvät olemaan yhtä miellyttäviä toisilleen kuin mitä he ovat muiden ihmisten seurassa, suhde hipoo lähes täydellisyyttä. Liian verkkainen elämänrytmi ja mustasukkainen omistushalu eivät ainakaan varjosta Jupiter-parin onnea.
    ELI kaksi kypsää jousimiestä on hyvä yhdistelmä!


  • Mac Millan

   Oman kokemuksen mukaan kaksi jousimiestä ei sovi samaan taloon siitä seuraa tosiaan kyyneliä ja harmaita hiuksia. Onhan noita erimerkkejä kokeiltu ja jousimiesnaiselle paras on mun mielestä Oinas mies siinä on potkua eikä ohjelma ole yksitoikkoista. 6vuotta takana ja hyvin ollaan sovussa pysytty vieläkin.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Rasmus löytynyt

   Menehtyneenä...
   Lapua
   107
   4063
  2. Mehtään autolla

   Oliko paikallinen nuori
   Kiuruvesi
   33
   1817
  3. Miksi tuijotat

   Mutta sitten välttelet kuitenkin? :)
   Ikävä
   99
   1385
  4. Onko työperäisen maahanmuuton tarve enää sama?

   Kun avoimia työpaikkoja on lähes 40 % vähemmän? https://yle.fi/a/74-20051974 Oma väkikään ei saa töitä.
   Maailman menoa
   160
   1245
  5. Anteeksi nainen että käyttäydyin typerästi

   Saat mut aina vaan jotenkin sekaisin Ensiks en ajattele edes sua ja sit kun nään sut en muuta haluu ja se halu vaan ylt
   Ikävä
   50
   1070
  6. Kyssärii tähän päivään

   Mitkä asiat ovat esteenä kaivatun ja sun elämässäs
   Ikävä
   117
   1001
  7. Loppuko Kaupungin Herroilta polttopuut ?

   Taisi loppua Kaupunginherroilta ja työntekijöiltä polttopuut, kun on pitänyt kaataa Urheilutien varresta kaikki komeat p
   Haapavesi
   70
   956
  8. Tiedoksi sulle

   Mulla on muitakin ottajia !
   Ikävä
   121
   926
  9. Jes! Sointu Borg ja Topi Borg yhdessä TV:ssä - Eikä kyseessä ole Tanssii Tähtien Kanssa...

   Topi Borg tuli tv-kansan tuntemaksi Kirjolla sarjasta. Sointu Borg on mm. yrittäjä, kirjailija ja Rohkeasti röyhkeä -kir
   Suomalaiset julkkikset
   13
   921
  10. Hyvin se piti

   Ihan niinku ei ois mitään koskaan tapahtunutkaan. Hyvä suoritus.
   Ikävä
   80
   783
  Aihe