Mitähän asialle pitäisi tehdä?

mies kasikaks

Olen nyt 28v mies, ja olen vieläkin tuntenut kovasti katkeruutta eräästä 10 vuotta sitten tapahtuneesta väärinkäsitysjutusta, jonka johdosta olen saanut kärsiä ihan suotta. Aikaahan tapauksesta on jo kulunut, mutta asia todellakin vaivaa toisinaan vieläkin. Odottelisin nyt kommentteja, että mitä asialle voisi tehdä, vai voiko tehdä enään mitään?

Valaistaanpa hieman tapahtumien kulkua. Se oli kesää 2001 ja liikuin silloin paljon erään kouluajalta tutun kaverin kanssa. Olimme silloin sellaisia vilkkaita 18-19 vuotiaita poikasia. Haimme kumpikin aina silloin tällöin naisseuraa netin chatista, usein yhteisellä nimimerkilläkin. Silloin oli vielä olemassa kiss fm -radiokanavan chat, eli ns kissin chatti jossa olimme sitten eräänä päivänä yhteisellä nimimerkillä. Meille alkoi kohta jutteleen kaksi myös yhteisellä nimimerkillä olevaa samanikäistä tyttöä. Aavistimme kohta että me tunnemmekin ne, kun hekin olivat olleet samassa koulussa. He taas eivät tienneet ketkä linjan toisessa päässä ovat. Keskustelimme vähän aikaa heidän kanssa ja lopetimme sitten.
Seuraavana päivänä menimme taas sinne chattiin ja toinen niistä tytöistä oli nyt yksin siellä. Hän alkoi jutella meille taas, ja jotenkin hän vaikutti takertuvalta kärkkyjältä. Mietimme että uskallammekohan paljastaa, että ketkä me olemme. Mietimme hetken ja päädyimme siihen että sanomme ketä me ollaan, niin jos vaikka hän sitten heittäisi rauhaan, kun ei meistä kumpaakaan kiinnostanut häntä tavata. Se tieto ei sitten ilmeisestikään tätä meidän tuntemaa ja samassa koulussa ollutta tyttöä miellyttänyt, kun hän alkoi kirjoitella aika kipakkaan sävyyn, ja sitten tapahtui se joka olisi saanut jäädä tapahtumatta. Äkkiarvaamatta kaverini kirjoitti sinne chattiin tälle tytölle kauheat nimittelyt ja haukkumiset ja vielä oikein isoilla kirjaimilla, ja siinä vielä minunkin nimimerkki näkyi. Hän haukkui mm hevosen perseeksi ja huoraksi tätä tyttöä. Minä en siinä tilanteessa ehtinyt tehdä mitään, kun hän mitään sanomatta ne sinne kirjoitti. Tiesin, että siitä ei välttämättä hyvää seuraa.

Niinhän siinä kävi, että se tyttö suuttui ikuisesti myös minulle, ja aivan turhaan. Minä en suinkaan käskenyt kaveriani kirjoittaa niitä haukkumisia sinne chattiin, vaan niinkö sanoin että hän kirjoitti ne sinne äkkiarvaamatta ennen kuin ehdin huomatakkaan. Sen tapauksen jälkeen tämä tyttö on jopa saattanut kaupungilla vastaan tullessa alkaa jotain räkyttämäänkin. Niin vihainen hän on ollut. Ymmärrän kyllä, mutta minulle aivan turhaan hän vihainen on ja se tässä on minua hiertänytkin. Luulen minun maineenikin kärsineen myös jonkin verran tämän tapauksen takia. Esimerkkinä siitä voisi olla kun tässä taannoin, muutama vuosi sitten tapasin tekstiviestichatin kautta yhden tytön, nuoren yh-äidin joka oli kuin sattumalta myös ollut samassa koulussa ja tunsi tämän tytön jota kaverini haukkui. Tämä tyttö jonka tekstiviestichatin kautta tapasin, oli ollut sitten häneen yhteydessä ja oli kuulemma puhunut minustakin hänelle, siis ihan positiivisessa mielessä ja tämä kaverini haukkuma tyttö oli sitten sanonut minua tyhmäksi hänelle. Juttu tämän tekstiviestichattitytön kanssa ei kauaa kestänyt, vaikka aluksi lupaavalta näyttikin. Syynä saattoi hyvinkin olla tämä edellämainittu tapaus. Muutenkaan sitä ei tiedä kuinka paljon juttu on levinnyt, ja arvelluttaa myös sekin, että jos ne tämän kaverini haukkuman tytön vanhemmat asiasta myös tietävät, ja saavat huonon kuvan minusta. He kun ehkä tuntevat minut.

Tunnen siis katkeruutta tästä asiasta, ja eritoten sitä kaveriani kohtaan, kun sellaista harmia aiheutti. Se ei myöskään ollut ensimmäinen typerä temppu häneltä, vaan hänen takia on saanut kärsiä ennenkin. Onneksi en hänen kanssa nykyisin juuri tekemisissä ole.
Usein olen siis miettinyt, että miten tuon asian voisi vielä oikaista. Asia kun on aika monimutkainen. Olen löytänyt tämän tytön facebook -sivunkin mutta en oikein sitä kautta uskalla yhteyttä ottaa, enkä muutenkaan suoraan häneen, koska sitä ei tiedä millaiset haukut sieltä tulee, ja uskookohan hän myös sitä jos hänelle oikaisen ja selitän asian. Pahoin pelkään että hän voi suhtautua siihen seli seli -asenteella, eikä usko minua.
Tuntuu että ei ole myöskään oikein, että se kaverini on päässyt tuollaisen tempun tehtyään kuin koira veräjästä.

Olisi todellakin kiva saada tämä asia joskus poissa päiväjärjestyksestä, ja minä kun en mielellään vihoissa kenenkään kanssa ole, enkä halua ketään suututtaa. Myöskään tapanani ei ole ketään haukkua eikä nimitellä, enkä halua kenenkään niin luulevankaan.

0

117

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Baaritappelu

        Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
        Kokkola
        66
        6432
      2. Tappo Kokkolassa

        Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
        Kokkola
        27
        4153
      3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

        Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
        Sinkut
        270
        2567
      4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

        Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
        Kokkola
        26
        2000
      5. MAKEN REMPAT

        Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
        Suomussalmi
        30
        1518
      6. Mitä ihmettä

        Kaipaat hänessä
        Ikävä
        97
        1377
      7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

        Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
        Hindulaisuus
        304
        1107
      8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

        5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
        Ähtäri
        54
        1090
      9. Välillä käy mielessä

        olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
        Ikävä
        77
        1026
      10. Mulla on kyllä

        Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
        Ikävä
        39
        1011
      Aihe