Onko kalamies ja rapunainen mahdoton yhtälö?

rapunainen__

Lueskelin täällä keskusteluja ja täytyy sanoa, että taisin pikkasen pelästyä.. Ensinäkin tuntuu, että joka toinen teksti kertoo siitä miten kalamies pettää kumppaniaan ja ei ole yhden naisen mies vaan ikuinen etsiskelijä. Toinen asia mikä osui silmiini oli se, että kalat eivät sopisi ravuille, koska ovat liian pitkästyttäviä. Olen itse huomannut sen, että tunnen erityyppisiä kaloja. Yksi hyvimmistä ystävistäni on tätä tyyppiä, joka on aika ujo ja sulkeutunut ja avaa kuorensa vasta, kun hänet tuntee kunnolla. Todella lempeä ja ystävällinen muita kohtaan ja aito ystävä. Tämä mies taas, josta olen kiinnostunut tällä hetkellä on tätä tyyppiä, joka tulee toimeen kaikkien kanssa, tykkää käydä paljon ulkosalla kavereidensa kanssa, on kiltti ja lempeä, muttei kuitenkaan niin ujoa tyyppiä mitä tämä hyvä ystäväni. Olen totaalisen ihastunut tuohon kalamieheen ja tuntuu, että välillämme on sellaista kipinää, mitä en ole ennen kokenut. Ollaan todella samanlaisia tän miehen kanssa. Ajatukset mätsää keskenään ja tuntuu, että kalamies on tarpeeksi hellä ja romanttinen mies mulle. Kaipaan aistillisuutta. Tää mies on ottanut muhun nyt kahtena kertana peräkkäin yhteyttä. Tein pienen siirron ja sanoin viime kerralla, että haluaisin nähdä uudelleen eri merkeissä (tää juttu lähti käyntiin yhdenillan jutusta ja mies pyysi sen jälkeen numeroani). Mies sanoi samaa. En tiedä pitäisikö mun ottaa siihen yhteyttä vai odottaa, jos se ottais? Kumpi olisi parempi. Tuntuu, että toi mies on juuri sitä mitä olen ettinyt ja en haluaisi pilata mitään olemalla liian hyökkäävä.

2

357

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lohijokinjossain.

      Täällä moni haukkuu kalat miestä. Ei sitä kannata tosiaankaan ottaa tosissaan millään asteella. Lieneekö jotain katkeria ihmisiä, tai jotain. En tiedä.

      Itse kalat miehenä voin sanoa et suosittelen ottamaan yhteyttä. Uskoisin kyllä et kalamiehesikin ottaa yhteyttä sitten aikanaan.
      Näitä horosokooppimerkkejä en ehkä itsekkään ihan tuosta vaan usko koska seurustelen sellaisen merkin kanssa, jonka kanssa kalojen pitäis olla lähes mahdoton tulla toimeen. Toisin on. Hyvin menee ja on mennytkin jo monta vuotta. :) Jos ihminen tuntuu oikealta niin eikö silloin kannattaisi antaa vaan palaa!

      Itsekkin muuten taidan lukeutua siihen kalaporukkaan joka on aika menevää ja ihmisten kans toimeentulevaa. Enkä kyllä koskaan pettäisi omaa naistani. En tajua mistä sekin käsitys täällä on tullut että kalatmies olis muka täysi luuseri jne. Älytöntä.

    • jk

      ei ole

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      66
      1572
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      162
      1349
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1192
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      118
      1159
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      31
      1001
    6. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      67
      818
    7. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      104
      805
    8. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      89
      676
    9. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      181
      667
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      634
    Aihe