Onko kalamies ja rapunainen mahdoton yhtälö?

rapunainen__

Lueskelin täällä keskusteluja ja täytyy sanoa, että taisin pikkasen pelästyä.. Ensinäkin tuntuu, että joka toinen teksti kertoo siitä miten kalamies pettää kumppaniaan ja ei ole yhden naisen mies vaan ikuinen etsiskelijä. Toinen asia mikä osui silmiini oli se, että kalat eivät sopisi ravuille, koska ovat liian pitkästyttäviä. Olen itse huomannut sen, että tunnen erityyppisiä kaloja. Yksi hyvimmistä ystävistäni on tätä tyyppiä, joka on aika ujo ja sulkeutunut ja avaa kuorensa vasta, kun hänet tuntee kunnolla. Todella lempeä ja ystävällinen muita kohtaan ja aito ystävä. Tämä mies taas, josta olen kiinnostunut tällä hetkellä on tätä tyyppiä, joka tulee toimeen kaikkien kanssa, tykkää käydä paljon ulkosalla kavereidensa kanssa, on kiltti ja lempeä, muttei kuitenkaan niin ujoa tyyppiä mitä tämä hyvä ystäväni. Olen totaalisen ihastunut tuohon kalamieheen ja tuntuu, että välillämme on sellaista kipinää, mitä en ole ennen kokenut. Ollaan todella samanlaisia tän miehen kanssa. Ajatukset mätsää keskenään ja tuntuu, että kalamies on tarpeeksi hellä ja romanttinen mies mulle. Kaipaan aistillisuutta. Tää mies on ottanut muhun nyt kahtena kertana peräkkäin yhteyttä. Tein pienen siirron ja sanoin viime kerralla, että haluaisin nähdä uudelleen eri merkeissä (tää juttu lähti käyntiin yhdenillan jutusta ja mies pyysi sen jälkeen numeroani). Mies sanoi samaa. En tiedä pitäisikö mun ottaa siihen yhteyttä vai odottaa, jos se ottais? Kumpi olisi parempi. Tuntuu, että toi mies on juuri sitä mitä olen ettinyt ja en haluaisi pilata mitään olemalla liian hyökkäävä.

2

365

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Lohijokinjossain.

   Täällä moni haukkuu kalat miestä. Ei sitä kannata tosiaankaan ottaa tosissaan millään asteella. Lieneekö jotain katkeria ihmisiä, tai jotain. En tiedä.

   Itse kalat miehenä voin sanoa et suosittelen ottamaan yhteyttä. Uskoisin kyllä et kalamiehesikin ottaa yhteyttä sitten aikanaan.
   Näitä horosokooppimerkkejä en ehkä itsekkään ihan tuosta vaan usko koska seurustelen sellaisen merkin kanssa, jonka kanssa kalojen pitäis olla lähes mahdoton tulla toimeen. Toisin on. Hyvin menee ja on mennytkin jo monta vuotta. :) Jos ihminen tuntuu oikealta niin eikö silloin kannattaisi antaa vaan palaa!

   Itsekkin muuten taidan lukeutua siihen kalaporukkaan joka on aika menevää ja ihmisten kans toimeentulevaa. Enkä kyllä koskaan pettäisi omaa naistani. En tajua mistä sekin käsitys täällä on tullut että kalatmies olis muka täysi luuseri jne. Älytöntä.

  • jk

   ei ole

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Milloin ajattelit

   Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
   Ikävä
   138
   1618
  2. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

   ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
   Ikävä
   101
   1200
  3. Ihastuin sun kaksoisolentoon

   Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
   Ikävä
   169
   1182
  4. Maailmanlaajuinen tietokone ongelma?

   Kuinka systeemit voidaan rakentaa niin että yksi tietokone ongelma vaikuttaa miljardin ihmisen elämään jopa viikkokausia
   Maailman menoa
   84
   1079
  5. Minä vaan masennun yksinäni

   Viettäkää mukava perjantai ilta ja kiva viikonloppu. 🌃🌞🐺💤
   Ikävä
   188
   892
  6. Ketä kaivattusi mielestäsi muistuttaa

   ulkonäöllisesti?
   Ikävä
   39
   819
  7. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

   tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
   Ikävä
   81
   796
  8. Hyvää yötä naiselle.

   Olitko sä taas lihonut? Hyh Hyh mieheltä jonka tunnet
   Ikävä
   89
   778
  9. Nainen voi rakastaa

   Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
   Ikävä
   73
   714
  10. Naantalissa kohahtaa

   Yli 4 vuotta puhelimeen, tietokoneelle murtautumista sekä Whatsapp urkintaa Naantalissa hakkeritiimin jäseniä
   Naantali
   137
   672
  Aihe