Itsetunto ajaa perhehelvettiin?

Itseään arvostava

Olen katsellut täällä Suomessa pää painuksissa kulkevia ja alistetun ja masentuneen näköisiä muslimityyliin pukeutuneita , jopa oppineita suomalaisia naisia. On selkeästi näkyvissä, että pettymys on suuri, kun mies ei ollutkaan se satujen Aladdin, joka vie prinsessa Jasminin lentävällä matolla rakkauden ruusutarhaan, vaan oma elämä katosi jonnekin ja ainoa oikeus elämässä on enää lasten teko ja kouluttamattoman ja alaluokkaisen mienen mielivaltaisten oikkujen palveleminen.

Olen ollut huomaavinani, että pakolaisilla, ja itseasiassa noilla muslimimiehillä se suomalainen vaimo on useimmiten tyyppiä, jolla ei ilmeisesti ole käynyt flaksi suomalaismiesten parissa, on heikko itsetunto ja minäkuva on negatiivinen ja kuitenkin halu perheen perustamiseen joillain ihmisillä luontaisesti kuitenkin on.

Olen nähnyt surullisia tapauksia että tavallinen suomalainen tyttö on haksahtanut johonkin vieraan kulttuurin edustajaan vain tunteakseen olevansa haluttu ja kelvatakseen edes jollekin. Oma yhteisö tai elämä on tuntunut tyhjältä ja on pitänyt hakea hyväksyntää edes jostain. Ja noiden vieraan kulttuurien miehet kun ottavat kenet tahansa päästäkseen vain juurtumaan Suomeen. Myös varakkailla keski-ikäisillä naisilla (joilla ei enää kovin korkea markkina-arvo miesmarkkinoita) voi olla joku tumma nuori elätti rakastajana, joka lepertelee kaikkea sitä, mitä vanheneva nainen vaan ikinä haluaa kuulla. Onneksi kuitenkin nämä naiset ovat hyvällä itsetunnolla varustettuja eikä heitä pysty muokkaamaan ja homma loppuu, jos mies alkaa käydä rasittavaksi. Tosin sitten voi käydä kuten kävi kauppa-ampumisesimerkissä. Hulluus on jo sitä luokkaa, ja vaikka merkit on näkyvissä, ei niihin reagoida.

Olen seurustellut itse pohjois-afrikkalaisen miehen kanssa toisessa maassa asuessani, mutta onneksi pääsin hänestä eroon ajoissa, kun tajusin, mistä minulla itsellä oli kyse (siis en arvostanut itseäni ja ulkonäköäni, kuten nyt arvostan) ja miksi hän oli sellainen kuin on. Hän pystyi selventämään minulle, mistä arabi- ja muslimimaiden miesten sosiopaattisuus, aggressiiivsuus ja väkivaltaisuus on peräisin. Siis heidän omissa maissaan on myös miehiä, joilla on toki toisenlaisiakin taustoja, mutta he ovat varakkaita ja tulevat sivistyneistä suvuista ja perheistä, joissa lapsia kohdellaan hyvin. Heillä ei ole mitään tarvetta lähteä pakolaisiksi tai siirtolaisiksi.

Se kaikki hirvittävä mielivalta, joita täällä muslimiperheissä näkee, on yksinkertaisesti vain uskonnollisen kotikasvatuksen tulosta, joka jatkuu vain sukupolvien ketjussa. Lapsia pahoinpidellään kotona ja koulussa sellaisilla tavoilla, että lastensuojeluviranomaisia hirvittäisi kuulla koko totuus - mutta naiset eivät uskalla niistä kertoa.

Lapset pienestä oppivat vihaamaan koska heidät kasvatetaan pelolla. Tuo viha patoutuneena purkautuu sitten aina, kun joku ei mene mielen mukaan, lyhytjännitteistä ja häiriintynyttä käytöstä tuollaisesta kasvuympäristöstä vain tulee. Jos naisilla olisi parempi itsetunto, heidän ei tarvisi haksahtaa vapaaehtoiseen perhehelvettiin, mikä on väistämättä tulossa, jos lapsia tulee. Lapset ovat miehelle omaisuutta kuten huonekalut, ja hän saa tehdä naiselta kysymättä mitä haluaa niille.

4

236

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • muslimies=despootti

      Näinhän se on!

      Ei kukaan itseään arvostava nainen mene yhteen jonkun puolilukutaidottoman karvakäden kanssa. Yleensä tähän liittyy epäedullinen ulkonäkö vai onko joku nähnyt kaunista naista muslimin kanssa?

      Minä en ainakaan. Turpeat akneposket pullottavat huivin uumenista ja kymmenien kilojen ylipaino on peitetty kaavun alle tai sitten ollaan vain muulla tavoin rumia.

      Lipeviä mielistelijöitähän Lähi-idän ja Afrikan ihmeet osaavat olla. Karu totuus tulee vastaan siinä vaiheessa, kun kotielämä alkaa ja nainen eristetään neljän seinän sisään kotiorjaksi.

      Olet siinäkin aivan oikeassa, että sivistyneitäkin muslimeita on, mutta he eivät pakolaisiksi lähde kuin aivan harvinaisissa henkilökohtaisissa vainotapauksissa. Tavallinen muslimimies on asenteiltaan kivikautinen, sivistystaso on normi 5-vuotiaan suomalaislapsen luokkaa. Hän on väkivaltainen ja mustasukkainen ja kulttuuriin kuuluu naisten ja lasten täydellinen alistaminen.

      Mutta jokaisen valinta on tietysti oma ja saattaa joku onnellinenkin liitto löytyä, mutta harvasssa ne ovat.

    • itsetunto +10

      itseään arvostava on tehnyt tarkat analyysit siinä katsellessaan,kuulostaa ihan siltä että raahaat itsesi aamu tuimaan johonkin kahvilaan ja katselet ohi kulkeivia ihmisiä kynä ja paperia edessäsi rustaten säälitäviä muistiinpanoja ajan vietteeksi.Ja mistä tiedät kuinka oppinut kukakin on?vai näkyykö sekin olemuksesta sieltä huivien ja kaapujen alta?
      Miksi ihmeessä pitää puhua haksatamisesta kun luultavammin kyseessä on rakkaus,todella sääli että oma suhteesi ei sitten toiminutkaan ja olet siitä katkeroitunut mutta ehkäpä olisi parempikin tapa unohtaa...jospa vaikka lähtisit lauantai iltana baariin etsimään niitä suomalaisia miehiä.
      Oma elämäni ei ole ollut mitään helvettiä,ja tyttömme olemme kasvattaneet rakkaudella ilman ruumiillista kuritusta,vihaa tai pelkoa.
      uskokaa tai älkää mieheni osaa muiden taitojensa ohella myöskin lukea,onkohan nyt päässyt unohtumaan että suomen ulkopuolella on älyllistä elämää,tulee väkisinkin fiilis että sinut muslimimies=despootti on kasvatettu pellossa,jos ymmärrät sanonnan? minulla ei ole aknea,muutama raskauden jättämä kilo ehkä liikaa,mutta ruma tai huonolla itsetunnolla varustettu en ole. hienoja mielipiteitä teillä on tosin hieman karkeasti esitettyjä :)

      • muslimi=despootti

        Ensinnäkin sanonta on "elää pellossa" ja se tarkoittaa täyttä hälläväliä-meininkiä ja eloa ilman rajoja.

        Tutustu itse ensin suomen kielen sanontoihin ja tule sitten viisastelemaan muille.

        Ilmeisesti tarkoitat, että minut on kasvatettu tynnyrissä enkä ole nähnyt elämää "pellon" ulkopuolella. Näin ei ole. Olen asunut paljonkin ulkomailla. Ihan joka puolella kaapuihin ja huiveihin sonnustautuneet länsimaiset naiset ovat järjestään rumia, mikä altistaa huonolle itsetunnolle.

        Sivistynyt ja sekularisoitunut muslimimies ei myöskään vaadi vaimoltaan tietynlaista pukeutumista. Mutta hyvä, jos teillä menee hyvin. Kysymys kuuluu vain kuinka kauan. Jos puhut raskauskiloista, niin lapsi lienee hyvin pieni. Raskauden jälkeen voi olla pientä ylimääräistä, mutta vuosikausia kestävää lihavuutta on turha sillä selitellä.


    • jopas taas on

      joo on se jännää...ihastutaan,rakastutaan,perustetaan perhe.mikäs sen normaalimpaa?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      118
      9465
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      46
      2780
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      156
      2536
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2039
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1786
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      13
      1590
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1537
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      11
      1474
    9. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      9
      1396
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1326
    Aihe