Aihe

Kalastopohdintaa

;))

Laitoin tämän jo alkeisiin, mutta yhtään vastausta ei tullut :(

Eli kalaston kanssa pähkäilyä, mitäs muuta. Meillä on siis 540 litrainen purnukka olkkarissa, kasveja, laavakiviä ja pienehkö kanto. 180cm pitkä. Suodatuksena kaksi sisäpörrääjää, matto ja tulossa ulkosuodatin. Pehmeää ja hapanta vettä, lämpötilaltaan 26.

Kalasto:
-13 kardinaalitetraa
- 6 kuparimonnista 1 poikasboksissa kasvava pikkuinen
- 2 sinirihmaa (keltainen muunnos), toisesta pitäisi päästä eroon
- tulipyrstö (kitukasvuinen ja kiltti)
- kärsänuoliainen
- banjomonni
- 4 taistonaarasta
- x-merkkinen pleko
- petokotiloita
- sukarapuja

Eli onko tämänhetkinen kalasto varmasi ok. Jotenkin autiota, mutta ei haluaisi täyteen ahtaa niin muutama kardinaali ja joku isompi kala olisi kiva. Tai jokin parvi, parvessa pysyvä (kiilakylki?). Pohja menee laavakivillä aika täyteen, joten noita jötkälemonnisia en viitsi lisätä ettei tule ahdasta. Tulevan kalan tulisi olla sukarapuystävällinen ja rauhallinen, eikä se saisi vaatia kovin suurta virtausta. Kestävyys plussaa. Ja olemme opiskelijoita, joten kovin isoja summia ei kala saisi maksaakaan (esim. lasimonniparvi on jo kipurajan yläpuolella, yksittäinen kalan hintamaksimi on 25e ja parvikalan 6e). Älkää sanoko, että rahaa pitäisi olla valmis satsaamaan, hoitoon kyllä satsataan, mutta uutta elävää hankkiessa säästö sitten tapahtuukin.

0

<50

  Vastaukset

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Erätauko: Suomalainen nettikeskustelu julkisuuden henkilöistä - unohtuuko empatia?

    Erätaukokeskustelu tiistaina 1.12.2020 klo 14-16., tervetuloa! Julkisuuteen tavalla tai toisella päätyneistä henkilöistä keskusteleminen netissä tunt
    Viihde ja kulttuuri
    49
    1424