Tämä ei ole trolli, sillä Italiassa on tehty uusi, joka osoittaa että usein laktoosi-intoleranssi ei liity todelliseen ruoka-aineallergiaan, vaan mielenterveyshäiriöihin:
http://www.dailymail.co.uk/health/article-1384996/Intolerance-lactose-Why-aversion-dairy-foods-mind.html
Laktoosi-intoleranssi on päässä
1
285
Vastaukset
- Opiskele ennenkuin
puhut pötyä!
________________________________________________
Probiootti bakteerit ja laktoosi-intoleranssi:
Laktaasi-entsyymin puute:
Mikäli laktaasi-entsyymin tuotanto puuttuu potilaalta joka nauttii laktoosipitoista tuotetta, niin laktoosi jatkaa matkaa pilkkoutumatta ohutsuolesta-paksusuoleen, jossa alkaa runsas kaasun muodostus, joka aiheuttaa turvotusta ja kipua.
Huomioi tämä:
- Laktoosittomien tuotteiden valmistus ja myynti on valtava busines meijereille-Valiolle varsinkin! Meijereitä ei kiinnosta asiakkaiden terveys-vaan heitä kiinnostaa ainostaan tehdä businesta!
Kun ostat kalliimpia laktoosittomia tuotteita, niin silloin hoidat ainoastaan oireita-et varsinaista sairautta jonka voit parantaa kolmella tärkeimmällä probiootti-bakteerilla: L-a, L-b ja Bif.
-
Laktoosi-intoleranssin aiheuttaja on ollut tiedossa elokuu-2006 lähtien!
Aiheuttaja on kahden tärkeimmän probiootti-bakteerin puute limakalvoilla, joiden paras saantilähde on lehmän maito, jota ei ole käsitelty pastöroimalla ja homogenoimalla:
1. (1.)Lactobacillus asidophilus ja
2. (3.)Bifidobacterium.
Joiden pitempiaikainen puute*) on aiheuttanut valtavalle limakalvoalueelle (=parin omakotitalon pohjapinta-ala) lievän tulehduksen, jonka parantamiseen tarvitaan kolmatta tärkeintä probiootti bakteeria: Laktobacillus bulgaricus, jolloin olet pitkällä turvallisella antibiootti-kuurilla! Jolloin muutamassa kuukaudessa laktoosia pilkkovan laktaasientsyymin tuotanto normalisoituu, jolloin sinun ei tarvitse enää välttää laktoosia!
Kun potilas nauttii laktoosipitoista tuotetta, niin laktoosi pilkkoutuu ja imeytyy verenkiertoon. Probiootti bakteerit korvaavat laktaasi-entsyymin monipuolisemmin ja halvemmalla kuin lääkinnällinen laktaasi-entsyymi.
Laktaasi-entsyymin tuotanto:
- Maitohappobakteerit(25%),
- Haima(25%) ja
- Sylkirauhaset(50%).
Laktoosi-intoleranssista paraneminen vaatii kolmen tärkeimmän Probiootti bakteerien päivittäistä syömistä keskimäärin noin 12-kuukauden ajan!
1.(1.)Lactobacillus asidophilus - jonka saantisuositus=2 miljardia bakteeria/vrk.
2.(2.)Lactobacillus bulgaricus - jonka saantisuositus=2 miljardia bakteeria/vrk.
3.(7.)Bifidobacterium - jonka saantisuositus=2 miljardia bakteeria/vrk.
- Joita on yhteensä saatava limakalvoille jatkuvasti päivittäin vähintään 3(suositus on 6)-miljardia bakteeria/vrk muut Probiootit - joten tee näiden bakteereiden saannista elämäntapa. Se miksi limakalvojen parantaminen on tosi hidasta puuhaa, selviää kun suhteutat nämä kaksi asiaa:
1. Mikroskooppisen pienillä bakteereilla parannetaan;
2. Elimistön valtavaa-lievästi tulehtunutta (CRP=>>>>>>Nopein paraneminen on tapahtunut 1-kuukaudessa ja hitain(vaikein) paraneminen tapahtui vasta 24-kuukaudessa! Paraneminen edellyttää, että mhb.n syömisessä ei ole tehty virheitä**)!
http://personal.inet.fi/koti/haistahome/Elamaa_yllapitavat_probiootti_bakteerit&homeantibiootti.html
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 1482503
- 1801748
- 921598
- 691583
Kesä, kesä!
Veikkaan, ettet juuri nyt ikävöi minua, ehket enää koskaan? Näkemättömyys on laimentanut tunteet, ja katselet iloisena k61005- 80958
- 68891
- 61856
Miksi sanotaan että Suomella on suuri armeija, tykistö jne.
Asioita tarkemmin seuranneet tietävät että tuolla Ukrainassa palaa kuukaudessa sen verran mitä Suomella on kokonaisuudes188854- 61818