Että tälleen taas!

Häirikkö Kansa

Nilsiän louhosooppera keräsi perjantaina katsomon täyteen tunnettuja henkilöitä ja vannoutuneita oopperan ystäviä. Hyvin onnistuneen kulttuuritapahtuman viimeistä esitystä häiritsi kuitenkin yleisön joukossa olleen Tapani Kansan käytös. Laulaja innostui huutelemaan ja kommentoimaan pariinkin otteeseen kovalla äänellä kesken Taikahuilun näytöksen.

Väliajalla Kansa oli nähty kutsuvieraiden tarjoilualueella kalpeahkona ja kovin hiljaisena. Näytöksen toisella puoliajalla yleisön joukosta kuuluikin kovaäänisiä huutoja ja kommentteja useaan otteeseen. Ihmiset kääntyivätkin kesken näytöksen ihmeissään katsomaan kenelle häiritsevä ääni kuului. Lähellä istuneet katsojat tunnistivat häirikön Tapani Kansaksi.

23

307

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • niinpäniin....

      Joo, mutta tuohan ei ole tämän vuoden tapaus, vaan siitä on joku vuosi aikaa.
      tiedä sitten miksi Tapsa siellä silloin huuteli. ehkä eläytyi vähän liikaa esitykseen tai sitten oli pitkästynyt.

      • Surullista!

        Ehkäpä Tapani innostui liikaa kun kuuli oikeata laulua. Ehkä Tapsan sisällä on suuri taiteilija, mutta hän ei vaan saa sitä ulos.


    • OK.

      Käsittääkseni on kysymys tuosta yksittäisestä kerrasta. Ei Tapsa varmaan jatkuvasti huutele ja häiriköi oopperakatsomossa.
      Sitäpaitsi kyllähän muunmuassa Tapsan omillakin keikoilla näitä häiriköijiä ja mölyjiä joskus on.

    • jassoo..............

      Onpas häiriköinyt useammankin kerran. Älkää taas puolustelko, tuo on yhtä typerää kuin Tapsukan rähinöinti.

    • Dolsmart

      Tapani Kansallahan on porttikielto oopperaan ja moneen teatteriin. Useamman kerran hän on aiheuttanut ongelmia käytöksellään. Hänen kanssaan on keskusteltua ja yritetty sopia, että hän voisi olla hiljaa katsomossa, mutta hän ei pysty. Kaikkia häiriköintejä ei aina saa lukea iltapäivälehdistä.

      • voldemar

        Juu, ja yhden arskan kanssa on sovittu, ettei tulisi Tapsan tanssikeikalle


      • Tapsa on todistetusti varmaan ainoa joka on pysynyt hereillä oopperanäytöksissä kun on siellä kerran mekkalaa pitänyt. Muut on kuin kusisukassa koska ovat simahtaneet untenmaille.


      • Annu.
        Justiinax kirjoitti:

        Tapsa on todistetusti varmaan ainoa joka on pysynyt hereillä oopperanäytöksissä kun on siellä kerran mekkalaa pitänyt. Muut on kuin kusisukassa koska ovat simahtaneet untenmaille.

        Ei, vaan Tapsukka on siellä ollut ainoa joka ei osaa käyttäytyä. Turha sitä on vittuilla kun faktat jokainen tajuaa... no, te hihhulistit nyt ette tajua mitään muutakaan.


      • Ennoul

        Onpahan vaikea luonne.


    • Tudes

      Itse olen aktiivinen oopperassa kävijä. Ooppera on hienoin taidemuoto, joka on antanut minulle aivan valtavasti. Tunnen paljon oopperassa kävijöitä ja kaikki on todella fiksua ja älykästä porukkaa ammatista ja koulutuksesta riippumatta. Jos sinä et pysy heräillä, etkä ymmärrä upeasta taiteesta mitään-otan osaa. Jos on lusikalla annettu......

    • onkin

      Niinpä

    • Tökat

      Onpa käytöstä taas.

    • OK.

      Tiettävästi Tapsa ei ole kuin tuon kerra oopperassa intoutunut huutelemaan. Otti siis opikseen siitä eikä toistamiseen ole ylilyöntiin sortunut. El siis tuomita häntä yhdestä impulsiivisesta käytöksestä oopperakatsomassa. Aika harmitontahan tuo loppujenlopuksi oli. Eri asia olisi ollut jos siellä olisi jotain oikein riehumaan ryhtynyt.

    • Eno, toista maata

      Tapsallahan on porttikielto oopperoihin ja moniin teattereihin. Ihan ensimmäinen kerta ei ollut tämä Nilsiän juttu. Esim Helsingin kaupunginteatterissa enoni oli paikalla kun Tapsa alkoi huudella kommentejaan.

      • miettikää sitä

        Voiko muka oopperaan tai teatteriin saada porttikiellon. En oikei usko. Sitä paitsi jos se Tapsan huutelu siellä Niliän louhosopperassa joskus olisi niin ylimaalisen häiritsevää ollut niin kai se sieltä olisi roudattu järjestyksenvalvojien toimesta ulos. Imetyttää sekin että miksei sitten tauollla kukaan mennyt huomauttamaan Tapsaa että näytöksen aikana ei sovi silleen huudella kommenttejaan ? Jos olisi Tapsalle siitä asiasta olisi tiukempaan sävyyn mainittu esim. järjestäjien toimesta ja uhattu vaikka salista poistamisella niin tuskin hän olisi toisella puoliajalla jatkanut sitä huuteluaan.


    • Soket

      Olipas luettavaa tuntuu siltä että olisi sekopäitä myös kirjoittajat.

    • Mitä roskasakkia!

      Kuten on tullut jo monta kertaa mainittua: sellainen idoli kuin fanitkin. Yhteinen älykkyysosamäärä jää miinuksen puolelle.

    • tottatot

      Totta

    • Hyvä se !

      Ooppera on pystyynkuolleiden muumioiden harrastama taidemuoto. Esiintyjät on kuin balsaoituja ylimeikattuja ja pelleasuihin pukeutuneita vahanukkeja ja yleisö samaa sorttia.Hyvä ,että sinnekkin tärkeilevään ja konservatiiviseen ilmapiiriin joku joskus vähän jotain eloa tuo.

    • höhhöh

      Tapsalla on omat metkunsa. Antaa hänen olla ! Ei kaikkien tarvitse aina olla niin tärreillään ja tärkeenääs joka tilanteessa.

    • no niin

      Italiassa olen ollut oopperaesityksessä ja kyllä sielläkin on yleisöstä kuullut huutelua kesken näytöksen. Suomessa ei vaan ole totuttu sellaiseen ,että yleisö osallistuu siihen. Suomessa meininki on niin palljon jäyhempää ja jäykempää.

    • Tosiasiat framille

      Italiassa ollaan italian tavoilla, Suomessa suomen. Kansantaiteilijanne ei kertakaikkiaan pysty käyttäytymään missään ja mitenkään. Tunnustakaa jo tosiasia.

    • niin no.....

      Tapsan spontaanisuudessa on jossain tilanteissa haittaa, mutta on siinä hyvätkin puolensa.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      90
      1290
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1066
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      69
      835
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      777
    5. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      290
      706
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      704
    7. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      698
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      39
      681
    9. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      60
      668
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      644
    Aihe