wnap c ongelmia täälläkin

osteoborrosi

minä ostin wnap c routterin tiistaina ja minulla kävi aivan sama juttu kuin edellä mainitulla eli otin virrat laiteesta pois yön ajaksi ja aamulla en saanut enää laitetta pelamaan. valot vilkkuivat miten sattuivat ja nettiin ei päässyt. laitteessa on uusin päivitys, mutta se ei auttanut. olin yhteydessä tekniikkaan ja reilun vartin puhelun aikana käytiin läpi kaikki asetukset, mutta mikään ei ollut niissä pielessä. lopulta pyysivät laittamaan laitteen takuuhuoltoon joten ei tunnu tämä c malli oikein pelittävän.

6

293

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ei toimi ei

      lauantaina hankittu wnap c malli ja ei pelitä enää. pari päivää toimi loistavasti, mutta sitten ei nettiin enää päässyt ja myöskin valot vilkkuivat miten sattui. kuulin myös sellasta huhua että c malli ei ole vielä täysin valmis edes tällä uudella firmwarella. tälläisestä jutusta pitäisi mielestäni saada jo jotain hyvitystä sillä asiakkaille myydään keskeneräistä tuotetta joka ei vielä toimi kunnolla!

      • (c)

        juupa juu, ei auttanut mullakaan sen uuden päivityksen ajo yhtään mitään. onhan se selvä että laite ei voi olla valmis käyttöön kun sen piti vasta ensi vuonna tullakkin markkinoille. raakile mikä raakile. onkohan a-link laittanut laitteen markkinoille testiin, että saavat sitten tietoa miten se käyttäytyy. mahtaneekohan yksikään laite toimia?


    • Hmmmm....

      Sama täällä, ei auttanut päivittäminen, yhteys katkeaa keskimäärin 10 minuutin jälkeen yhdistämisestä. Tästä lähtee seuraavaksi pahantuulinen viesti a-linkin tukeen.

    • Hmm..

      No niin, sain perjantaina a-linkin tuelta uuden firmispäivityksen, joka korjasi yhteysongelman ZTE:n tikun kanssa. Nyt on yhteys ollut kunnossa katkeamatta koko viikonlopun. Sain heiltä myös vahvistuksen, että kyllä c-malli oli ihan tarkoituskin saattaa myyntiin tässä kevään aikana; jos jollekin on muuta infottu, niin on ollut väärää tietoa. Toivottavasti te muutkin saatte wnappinne kuntoon joko päivityksellä tai takuuhuollolla, mulla toimii nyt moitteettomasti.

    • öö-link

      saitko sellaisen päivityksen jota ei ole edes heidän sivuillaan? kun minä olin yhteydessä öö-linkkiin ja selitin ongelmat niin sanottiin että laitteessa on sitten OIKEASTI jotain vikaa. lupasivat laittaa oikein TESTATUN laitteen tilalle.

    • Hmm...

      Joo, taisi olla niin, että se päivitys, jonka minulle lähettivät, ei ollut siinä vaiheessa vielä heidän sivuillaan. Mutta nyt näyttää olevan; eli sain heiltä paketin WNAPc_2.4.0.2.A00eng1_web_1.zip, ja sama on nyt myös heidän sivuillaan. Ja mainintanahan siellä on, että "Parannettu Sierra 3G modeemien ja ZTE MF636 yhteensopivuutta", eli apua muihin ongelmiin ei tästä päivityksestä ilmeisesti pidä odottaakaan.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5670
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3597
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      210
      1732
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1712
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      92
      1176
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      29
      1135
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      927
    8. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      72
      849
    9. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      846
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      838
    Aihe