Verisure turvajärjestelmät ja -kauppiaat

järkeviä?

Onko teillä kokemuksia? Ovatko asiallista väkeä? Ootteko mahdollisesti tyytyväisiä tuotteisiin? Ilmeisesti kiertävät Paimiossa.

30

3347

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • samoin

      moi.en ehkä ottais tätä järjestelmää kun minusta aika kallis kk maksu ja kun eivät tuntuneen tietävän että mistä vartiointi liikkeestä he ostavat vartija palvelut koska heidän pääpaikkahan on tampereella johon hälytykset menevät.

      • turvaton--

        Voitteko suositella jotain järjestelmää?


      • kannattaa käydä
        turvaton-- kirjoitti:

        Voitteko suositella jotain järjestelmää?

        moi.mielestäni ainakin turun lukolla on jos jonkin näköistä ja hintaista tai tekevät asiakkaan tarpeellisuuteen oikeat järjestelmät.minusta siellä kannattaa ainakin käydä kysymässä.itselläni ei vielä ole mutta näistä kysellyt sieltä kun joudun työni puolesta siellä melkein päivittäin käymään.


      • Jarmo7879

        Hälytyskeskus on Helsingissä, josta hälytykset välitetään paikallisille vartijoille tai suoraan hätäkeskukseen... Luulisin että myös Paimiossa vartioinnin hoitaa Securitaksen partiot, joissain kaupungeissa muistaakseni sopimus myös iss:n kanssa.


      • ei kannata
        Jarmo7879 kirjoitti:

        Hälytyskeskus on Helsingissä, josta hälytykset välitetään paikallisille vartijoille tai suoraan hätäkeskukseen... Luulisin että myös Paimiossa vartioinnin hoitaa Securitaksen partiot, joissain kaupungeissa muistaakseni sopimus myös iss:n kanssa.

        niin onhan se hyvä jos turusta asti vartijat tulevat.talo on meinaan jo tyhjä kun ovat paimiossa.


      • dorka

        ÖÖ? pääpaikkahan on Helsingissä ! ja muistaakseni kun viimeksi tarkistin vartiat tulevat aina securitakselta kun securitas directillä ei ole vartioita!


    • 90% suoj. kaikista

      Paras laitteisto ja kotitalouksiin sopiva kokonaisuus ja tarpeellisuus on securitas directillä. tämän selvitin monesta paikasta ja vartiointi otetaan pääasiassa securitakselta, turvatiimiltä ja iss:ltä.

    • ei TODELLAKAAN

      En todellakaan suosittele verisure palveluita!!!
      Meillä ei ollut niistä mitään muuta kun pään vaivaa! Mikään ei toiminut niinkuin piti, niinkuin oli luvattu, Huolto ei pelaa eikä mikään muukaan. Edelleen tappelen ja soittelen asiakas palveluun harvasen päivä laitteiden pois haun puolesta..

    • asphix

      Securitas Directillä ei ole omia vartioita. Vartiat tulee aina alueen vahvimmalta yritykseltä, joka esim Paimiossaki on Securitas.
      Vartia, joka kotia tulee hälytyksen sattuessa, on aina lähin partio. Paimiossaki on partioita, ei ne Turusta lähe ajamaan paikan päälle.

      Ihmiset huutelee paljon netissä kaikenlaista, tietämättä välttämättä itse edes mistä puhuu.. näihinki epäkohtiin löytyy vastaukset asiansa tietävältä ihmiseltä. Tämänki takia pyritään tulemaan kotia juttelemaan ihan kasvotusten, että saadaan varmasti kaikkiin asioihin selvyys. Internetissä ei välttämättä löydy luotettavaa tietoa, eikä yrityksen omilta kotisivuiltakaan välttämättä aina heti löydy selkeää vastausta.

      Yksi hauska homma, minkä olen huomannut on se, että ihmiset ihan väen vängällä sekoittavat Securitaksen ja SDn toisiinsa. Varsinki keskustelupalstoilla tulee niin paljon väärinkäsityksiä sen takia, että joku asiasta tietämätön kertoo kauhutarinoita kuinka Tampereen hälykeskuksesta ei lähteny vartia Turkuun, ja Securitaksen huoltomiestä jouduttiin odottamaan.
      SDn hälykeskushan on tosiaan Helsingissä, ja huoltomiehet toimii paikallisesti.

      Välillä käy sääliksi ihmisiä, jotka uskovat kaiken mitä netissä puhutaan.. varmasti on jäänyt monta kotia suojaamatta sen takia että täältäki on joku käyny lueskelemassa, sen sijaan että ois jaksanu 30min kuunnella meidän "pölynimurikauppiasta".
      Noh, aina ei voi voittaa.. mielipiteitä, perheitä ja tarpeita on erilaisia.

      Verisure-myyjä.

      • AIVAN ÄLYTÖNTÄ

        olette samanlaisia KORPPIA kuin lehden myyjät.jos ja kun joku nyt tollaisen järjestelmän haluaa nii meneehän se liikkeeseen ja sellaisen tilaa.EN SIIS YMMÄRRÄ TOTA OVELTA OVELLE MYYNTIÄ.


      • Vty

        Hah,antaapa hyvän kuvan yrityksestä,myyjä ei osaa edes kirjoittaa,vartia..


    • Torniosta terveisiä

      Sinnikkäitä ovat Verisuren myyjät. Tänäänkin anoppi joutui kirjaimellisesti heittämään myyjät ulos kun eivät suosiolla uskoneet että eivät moista palvelua tarvitse.

      • justsiinsa

        Ei osannu sanoa suoraan että ei?


      • Stimo33
        justsiinsa kirjoitti:

        Ei osannu sanoa suoraan että ei?

        Se on vaan semmonen homma, että näille Verypaskan vai mikä se nyt oli, myyjiltä on kirjekurssilla poistettu sana EI sanavarastosta.


    • MOI!

      Moi!
      En ole Paimiosta mutta meillä Pohjanmaalla kävi Verisuren "edustaja" ovella. Tämä edustaja esiintyi kuin viranomainan. Halusi tulla tarkastamaan palohälyttimet. Hetken häntä seisotettua ovella, hän totesi tulleensa markkinointimielessä.

    • Jysse

      Mielenkiintoinen keskustelu. Työskentelen itse turvallisuusalalla ja olen pitkään miettinyt erästä kysymystä. Lain mukaan uudiskohteissa kodin palovaroittimet tulee olla sähköverkkoon kytketty. Verisure mainostaa, että heidän varoittimet ovat langattomasti yhteenliitettäviä. Eli näitä varoittimia ei voi asentaa uudiskohteisiin koska ne eivät ole liitetty sähköverkkoon. Ei riitä että laitteiston keskus on
      sähköverkossa.

      Lisäksi nuo Verisuren peruspaketit käyvät nopeasti liian pieniksi, koska jokaista alkavaa 60m2 kohden tulee olla yksi palovaroitin ja jokaisessa kerroksessa mukaan lukien ullakko sekä varastotilat jotka ovat yhteydessä asuintiloihin.

      Nyt olisi mielenkiintoista saada vastaus näihin kysymyksiin. Muistakaa että Securitas Direct ratsastaa vain vartiointiliike Securitaksen loistavalla imagolla. Kaksi eri yhtiötä ja yritystä.

      • Jo-el

        lakihan tais asian niin määritellä että pitää olla jokaista alkavaa 60m^2 yks palovarotin, uudiskohteissa sähköverkkoon kytketty, mutta kieltääkö se että ei sais olla enempää ku esim. 2-3 hälytintä? eipä tainnu ei... ja onko joku sanonu että ne sähköverkkoon kiinnitetyt otettais sit pois jos verisuren laitteet tulee? eipä oo tainnu kukaan semmosestakaan mainita yhtään mitään...

        peruspaketin lisäks voi käyttää halutessaan niitä halpoja marketti hälyttimiä jos se on mielenrauhaa edistävä asia... aina ei tarvii kuvitella että kukaan edellyttäis että otat kaikki samalta firmalta...


    • Anonyymi

      Securitas Direct on siis turvallisuusalan ainoa yritys joka on pelkästään kotien suojaamiseen erikoistunut yritys sekä ainoa joka menee ihan kotiin asti kertomaan laitteistosta. Tosiaan onhan se ovelta ovelle myyntiä mutta tällä saadaan räätälöityä järjestelmä sopimaan kotiin kuin kotiin. Toki entisenä Securitaksen tytäryhtiönä logossa löytyy vielä pieni Securitas logo, mutta sekin on poistumaan päin (uusissa tarroissa suurimpana logona löytyy Verisure). Eihän näiden ihmisten uusissa työvaatteissakaan ole Securitaksen logoa, vaan pelkkää Verisurea. :D

    • huoh-hoh

      Tänään kävi ovella pyörähtämässä ja esiintyi viranomaisen elkein. Hetken tenttauksen jälkeen selvisi, ettei ko. heppu ollut kuin suoramarkkinoija. Jäi ne palovaroittimien tarkastukset siihen.

      Tuotteista en tiedä mutta jos markkinointi tuota tasoa, niin voipa #%#"(

    • ETSIVÄ LÖYTÄÄ

      Meille on käynyt kauppaamassa verysuren ja muitakin kauppiaita turvajärjestelmää.Kalliita ovat ja eivät ole sitten edes omia ei oo otettu näiltä imurikauppialta näitä laitteita.Tarve on kova tälläselle järjestelmälle (1vesivahinko murto takana onneksi takana)Olen etsinyt tälläistä järjestelmää jossa olisi kaikki samassa paketissa eli murto ,vesi ja palo näitä tämmösiä laitteita ei ole joka imurikauppiaalla.löysin netistä oululaisen firman jolla oli tämmönen paketti joka vielä oli langaton järjestelmä ja katkoo vedet jos tulee vesihälytys ,kaiken huipuksi vielä siihen saa palohälytyksen sattuessa virrat poikki telkkarista tai mistä vaan ilmeisesti .Taidan kallistua tamän laitteeen puoleen ,firma on oululainen bestware

      • Knattretton

        Eli järjestelmässä on etäohjattava venttiili päävesijohtoon ja vastaava kytkin päävirtakatkaisimen kanssa sarjaan. Aikamoinen asennus!


    • tyytyväinen asuja

      Itsellä jo toisessa kodissa kyseisen firman palvelut. Ei ole ollut valittamista Helsingin ja Espoon suunnalla palvelusta. Mielestäni 30-40€ kuussa on aika pikkuraha siitä että asunto on vartiointiliikkeen vartioima ja järjestelmästä pidetään huolta. Oon ihan tarpeeksi saanut elämäni aikan kiroilla huonojen hälärien kanssa jotka aiheuttaa itsekseen vikahälytyksiä ja vartiointiliike kirjoittelee 60-100€ käyntilaskuja "varmaan kärpänen laukaissut vikahälytyksen" perusteella hajonneen anturin pohjalta. En uuteen kämppään edes harkinnut mitään toista palvelutoimittajaa.

    • VainMuutamaKymppi

      Securitas ajaa Verisuren ilmaiset vartijakäynnit. Meillä Securitaksella on tapana sanoa: ajetaan maksavat asiakkaat ensin tai ajetaan aakkosjärjestyksessä, no Verisure ei ole siinä ensimmäisenä jonossa ;) Verisuren asiakkaille sanotaan, että me olemme täällä turvanasi joka hetki. Todellisuus on, että turvana on vain päivystäjätäti, joka soittelee läpi yhteyshenkilöt. No toki joskus yrittää saada vartijankin paikalle, kun asiakas oikein kauniisti pyytää.

    • Entinenasiakas

      Verisure-myyjiltä "unohtuu" aina kertoa asiakasehdokkaalle se vajaan kahden vuoden välein suoritettava numerokoodipurnukan 200€ patterinvaihto, joka ei sisälly huoltomaksuun...

      • Lada1200Ällä

        Netistä voi kopioida Verisuren, Sekuritaksen, sun muidenki tarroja joita voi mielinmäärin liimailla postilaatikkoon, oviin, ikkunoihin sun muihin paikkoihin ja jopa lasten talvitakkin niitä liimailin.
        Halpaa touhua, eikä maksa mitään ja rosvot näkevät ne kiertäen kaukaa.


      • KaikkiHuijaavatAina

        Jos joku markkinoi jotain aktiivisesti ovelta ovelle, kyse on aina huijauksesta. Jos joku tietää yhden poikkeuksen, niin perun sanani!


      • helppoaelämää
        KaikkiHuijaavatAina kirjoitti:

        Jos joku markkinoi jotain aktiivisesti ovelta ovelle, kyse on aina huijauksesta. Jos joku tietää yhden poikkeuksen, niin perun sanani!

        Sama on näiden puhelinmyyjien kanssa. En enää vastaa yhteenkään väkisinmyyjän puheluun. Fonecta kertoo, mistä soitetaan ja ne numerot ovat jo muistissa.


      • EiPuhelinRoboteille
        helppoaelämää kirjoitti:

        Sama on näiden puhelinmyyjien kanssa. En enää vastaa yhteenkään väkisinmyyjän puheluun. Fonecta kertoo, mistä soitetaan ja ne numerot ovat jo muistissa.

        Kannattaa aina vastata ja kertoa heille omat mielipiteensä soittajan epäpätevyydestä ja epärehellisyydestä. Tentatkaa heitä ja osoittaka heidän tietämättömyytensä. Missään tapauksessa niille ei saa antaa heille suunvuoroa kahta sanaa enempää. Ovat puhelinrobotteja eivätkä inhimillisiä ihmisiä.

        Jos ei vastaa, häirintä jatkuu ikuisesti.


      • Anonyymi
        helppoaelämää kirjoitti:

        Sama on näiden puhelinmyyjien kanssa. En enää vastaa yhteenkään väkisinmyyjän puheluun. Fonecta kertoo, mistä soitetaan ja ne numerot ovat jo muistissa.

        Ja on olemassa selaisiaikin puhelin numeroita jotka on huijatuja niihin ei kannata vastata ja jos vastaa niin se lyö luurin korvaan


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      68
      1713
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      163
      1411
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1232
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      120
      1204
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      48
      1106
    6. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      70
      869
    7. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      104
      835
    8. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      191
      766
    9. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      97
      759
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      654
    Aihe