maan alainen laitos Turussa Pansiossa

eräs kysyjä

Tietääkö tällä palstalla joku jotakin tästä urbaanilegendasta, että Turun pansion alueella on joku maan alle kaivettu vankilalaitos? Tunnen tarinan taustoja sen verran, että jossakin päin satama-aluetta pansiossa pitäisi olla maan alle menevän käytävän suulla suurikokoiset metalliovet, jotka on lukittu ainakin tätä nykyä. Kuulemma joku nuorisoporukka oli löytänyt sellejä käytävistä silloin kun ovet olivat vielä avoinna joskus 90-luvulla.

Mikähän tämä kyseinen laitos on ollut ja miksi rakennettu? Onko se edelleen jotenkin toiminnassa? Oliko se joskus joku Turun poliisin tila?

Ja se tärkein kysymys: tietääkö täällä joku missä nämä metalliovet sitten tarkalleen pansiossa ovat? Haluaisin murtautua sisään katsomaan ja kuvaamaan ihan itse laitoksen ja sen mitä siellä mahdollisesti on edelleen sisällä.

13

2276

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tietävä ihminen

      No sen verran tiedän minä, että vankilaitosta siellä ei todellakaan ole. En todellakaan suosittele murtoyritystä ovista sisään. Ei näet ole mikään lasten leikkipaikka, eikä siellä ole mitään kiinnostavaa sinulle.

    • tietävämpi ihminen

      Siellä on sisällä mätäneviä ruumiita, jotka katsovat tulijaa syvälle, voi niin kovin syvälle silmiin. Sinne jos menet, et enää koskaan pääse takaisin maan pinnalle. Pansion katakombi on helvetin esikartano, asiasta on olemassa kuvauksia jo piispanvallan ajoilta.

      • utelias turkulainen

        Heh...

        Hauska juttu, piti antaa plussapeukkua heti. =))) Minusta on kivaa, kun jollakin on tuota luovutta.

        Kuitenkin minuakin turkulaisena kiinnostaa, missä kohtaa Pansiota tuollainen paikka on. Onhan noita teräsovia muissakin paikoissa Turkua, mutta olen niiden ajatellut olevan jotain puolustusvoimiin tai väestönsuojeluun liittyvää. Ainakin yhdessä paikassa ajaessa minulla menee kännykkä sekaisin, aina samassa paikassa. Olen tarkistanut asian monta kertaa. Mietin että eipä kansalaisille näitä kerrota, jos puolustusvoimilla on esmes jotain toimintaa ja laitteita jotka häirii muita.


    • Arkeologiopiskelija

      Turun Pansion alueella on kansalaissodan aikainen joukkohautakatakombi joka on museoviraston suojelema historiallinen kohde. Paikalla ei saa esim. suorittaa minkäänlaisia kaivauksia, rakennustöitä tai muita vastaavia toimenpiteitä. Pansion katakombikokonaisuus käsittää ainakin2 800 neliömetrin alalle kaivettujen kahdessa kerroksessa olevien luolastojen ja "huoneiden" tilat.

      Urbaanilegenda Pansion maanalaisista vankityrmistä on siis pötyä. Mutta Suomen oloissa harvinaisen katakombiluolasto on totta.

      Ne suuret metalliovet ovat lukittu museoviraston toimesta, sisään katakombeihin ei siis pääse. Paikalla aletaan tehdä arkeologisia kaivauksia todennäköisesti vuoden 2013 kesän aikana.

      • 2013 on 2 vuotta

        Näyttäs siltä ettei museovirastolla ole aikeita palkata hetimiten kun saa argeologeja sinne tutkimaan, kun vuosiajasta näyttäis siltä että ostavat patentteja johonkin ja sen takia pitkittävät ja ovat muka "aikomassa päästää argeologeja tutkimaan asiaa".

        Jo heti huomenna saataisiin ammattiargeologeja ympäri maapalloa tutkimaan aluetta. 2013.... hah, yrittävät vain kasvattaa virtuaalipippeliänsä että saisivat enemmän housuissa roikkujia.

        Meillä on lentokoneet ja puhelin. Helppoa soittaa ammattiargeologi tutkimaan tapausta. Jopa 2 tai kolmekin tai neljäkin tai jopa 10.


    • observer 33

      tiedan paikan. silla on maanalainen suomen al-kaitan paaakonttori ydinaseineen ja KRH yksikkoineen.. Tammi tietaa yksityiskohdat.
      Tammi on suomen osaston paallikko..ellei sauli le jo tyappanut hanta..

    • graafikko, porno-

      Joku on lukaissut pari Remestä liikaa... No mikäs siinä, anti mennä.

    • kouhkari,

      kävin paikalla tänään, ovessa kyltti "asiattomilta pääsy kielletty, museovirasto"

    • Epäreilu Emma

      No Kouhkari liittää sitten tänne kartan, jossa rasti kyseisen oven kohdalla, niin voi toisetkin käydä ihmettelemässä kyseistä ovea.

    • kuopan pökäle

      Tässä pyytämänne kartta:




      |
      ' | ~~~~~~~~~~~~~~
      '¨----------->| ^^ ^^^^ ¨ ^^^^^^^¨~
      ' ^^^^^^ ^- ---- ´'->------- O
      '_________--|---
      hUOM. kUVA EI OLE SUHTEESSA.

    • tieto----

      Asuin Pansiossa 15 vuotta sitten lapsena, jolloin "bunkkeri" (kuten me sitä kutsuimme) oli vielä auki, mutta älyttömän ahdasta siellä oli - ei itsekään meinannut mahtua sisään, vaikka olin 10-vuotias. Ainakin yksi sisäänmenoaukko sijaitsee pururadan varrella, missä on se pieni futiskenttä poikittain samassa suunnassa kuin lähellä oleva tie, ei ole kyse siis siitä isosta kentästä vaan sen takana olevassa. Siinä pienessä välimetsikössä, muistikuvat vähän huonoja, mutta sieltä löytää jos kiinnostaa.

    • Samoaja666

      5 hengen ryhmässä lähdimme tänää tuohon kyseiseen hautakaivikseen. Matkalla jo elävät heinät lietsoivat meitä tulellaan ja kun pääsimme luolastoon, pienet spetznaz-vauvat ryntäsivät kimppuumme ja löivät pussit päähämme. Noin tunnin kuluttua löysimme itsemme pienestä ankeasta holvista jota ympäröivät veriset kirjoitukset ja kalterit. Näimme vilaukselta, kun ihmishahmot kiduttivat muita kiinni jääneitä ja leikkelivät ne pala palalta, jonka jälkeen viskasivat polttouuniin. Tämän jälkeen, kun pääsimme karkuun, tuli vastaan Pansion Narnian hallitsija, Pernotar, saattueineen kääntämään tiemme takaisin "The Creepy Caveen". Nyt olemme kavereiden kanssa viihtyneet tässä epäpyhän rakkauden laaksossa 16 vuotta kera pitkien etuhampaiden. Tässä tovi sitten havahduimme yhdessä pienen lapsen kiljuntaan. Kaksi ryhmämme jäsentä lähtivät katsomaan mistä ääni kuului. Nopeasti valkeni että n. 2-vuotias lapsi on tuotu luolaan kidutettavaksi. Ensin hänet lyötiin polttouuniin koiran kera ja näimme kun lapsi paloi huutaen sanoja "vos ardebit in inferno". Tällä hetkellä varmasti mietitte, miten olen tämän viestin kitjottanut. Olemme viimein saaneet käsiimme yhden satelliitti puhelimista, jota nämä niin sanotut ihmiset käyttävät viestintään pahojen demonien kanssa. Jos edes olette miettineet menevänne näistä pernon helvetin porteista, unohtakaa ajatus. Terveisin ryhmän ainoa enää järjissään oleva jäsen, Rocky.

    • Euebjsif

      Juu minä tiedän missä se on

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Metsäkoneen kuljettaja huuteli tutkijalle

      "voisit kyllä ottaa rintaliivit pois ennen kuin tulet minulle juttelemaan, hän sanoo." https://yle.fi/a/74-20106446 On
      Suomussalmi
      704
      10250
    2. Suomi on täysin sekaisin

      Jo ties monettako päivää hirveä itku ja poru jostain helvetin nilviäisistä. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010
      Maailman menoa
      421
      4543
    3. Kaikki ei vieläkään usko luontokatoon.

      Suomussalmen Hukkajoella foliohattu metsäkoneen kuljettaja tuhosi tuhansia harvinaisia jokihelmisimpukoita eli raakkuja
      Kajaani
      92
      3084
    4. Sano vain suoraan, että nyt riittää

      ettei kiinnosta. Sano, että lopeta! En ihmettelisi, jos olet saanut tarpeeksesi ja toivot minun ymmärtävän lopettaa. Eh
      Ikävä
      43
      2875
    5. Ohhoh! Ex-pääministeri Sanna Marinin Joni-rakas paljasti ilouutisen: "Tässä kuussa..."

      Sanna Marin on ollut naimisissa Markus Räikkösen kanssa. Nyt hänen seurassaan on usein julkkishiusmuotoilija Joni Willb
      Kotimaiset julkkisjuorut
      55
      2704
    6. Mari Rantanen asettaa sairaan lapsen edun oman uransa edelle - (tekikö Marin samaa)

      Noin toimii kunnon vastuuntuntoinen äiti, mutta siitäkin nämä mt-ongelmaiset vasemmistolaiset häntä täällä haukkuvat. "
      Maailman menoa
      230
      2698
    7. Mitä ajattelet aina

      Kun hän tulee näköpiiriin?
      Ikävä
      154
      1874
    8. Luokatonta toimintaa

      Tyrmistyttävää toimintaa Stora Enson korjuu yrittäjältä Hukkajoella. Täyttä piittaamattomuutta laeista ja luontoarvoista
      Suomussalmi
      73
      1748
    9. Ensimmäisestä kohtaamisesta saakka

      minulla on ollut hämmentynyt olo. Miten voit tuntua siltä, että olisin tuntenut sinut aina? Sinun kanssasi on yhtä aikaa
      Ikävä
      14
      1640
    10. Maailmankuulu homopingviini on kuollut

      Minä niin toivoin että pariskunta olisi saatu kunniavieraiksi ensi kesän Prideen. 💔 "Maailmankuulu homopingviini on k
      Lapua
      6
      1443
    Aihe