Melkein sukulainen 4

Gaymolli

Niko kääntää minut ympäri, ja alkaa nuolla minun persereikääni. Hän nuolee ensin isolta alueelta vakoni ylös saakka, ja alkaa sitten tarkemmin nuolla reikääni ja sen ympärystä. Se tuntuu ihanalta. Sitten Niko hieman koettelee reikäni suuta kielen kärjellään, ja aloittaa taas nuolemisen reikäni ympäriltä. Sitten Niko nousee seisomaan lattialta, ja laittaa märän terskansa reiälleni, ja upottaa munaansa hieman sisääni. Hän tekee sen kevyesti, ja pikku hiljaa työntyy enemmän sisääni. Kyrpä uppoaa suoleeni melko kevyesti. Niko aloittaa rajun nainnin. Hän pamputtaa persettäni kyrvällään todella lujaa, ja minä nautin tästä uudesta kokemuksesta täysin. Niko pitää minua toisella kädellä kiinni lantioistani, ja toisella kädellä hän runkkaa munaani. Nikon muna tuntuu ihanalta perseessäni.
- Multa tulee, jumalauta nyt tulee!
Niko huutaa ähisevällä äänellään, ja tekee enää muutaman naintiliikkeen, jonka jälkeen hän kevyesti nojautuu minuun. Tiedän hänen ampuneen lastinsa suoleeni. Niko nojaa hetken minuun, jonka jälkeen hän sanoo:
- Mä haluun, et sä runkkaat sun mällit mun naamalle!

Niko vetää kalunsa pois persereiästäni, ja käy kontilleen maahan. Minä alan runkkaamaan omaa munaani. Niko nuolaisee välillä kassejani, ja puristelee pakaroitani; samalla kun minä runkkaan omaa munaani. Tunnen kuinka orgasmi lähenee.
- Mä tuun nyt.

Ammun mällini Nikon naamalle, ja Niko avaa suunsa, joten loput spermat lentävät hänen suuhunsa. Niko ottaa vielä hellän kullini suuhunsa, ja nuolee sen puhtaaksi spermasta, ja nielee kaiken. Hetken katsomme toisiamme, ja hymyilemme. Aukaisen suihkun, ja peseydymme. Pesemme toistemme kikkelit, ja perseet. Nautimme ihanasta yhteissuihkusta.

Tiedämme Jannan olevan koulussa iltapäivään, joten kuljemme alasti koko aamupäivän asunnolla, katsomme välillä pornoa ja runkkaamme. Välillä istumme sängyllä vastakkain, ja katselemme toisiamme samalla runkaten omia muniamme. Kähmimme toistemme palleja, ja suutelemme. Nuolemme toistemme vehkeitä ja perseitä; välillä unohdumme vain alastomina toistemme syleilyyn. Välillä unohdumme vain unelmaan, ettei päivä loppuisi koskaan.

2

2380

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • ;)

   laatu tavaraa ;)

   • Todellakin

    mitäs siis muuta lisäämään!! Aivan mahtava fiilis lukukokemuksen myötä ;)


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Melkein lähetin viestin.

   Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
   Ikävä
   129
   1827
  2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

   Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
   Ikävä
   78
   1707
  3. Ikävöimäsi henkilön ikä

   Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
   Ikävä
   56
   1313
  4. Liikenne onnettomuus

   Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
   Orimattila
   69
   1141
  5. Tiedätkö autereen?

   Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
   Tunteet
   8
   819
  6. Kuka jäi auton alle

   Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
   Kuortane
   2
   785
  7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

   kaivattusi kanssa?
   Ikävä
   45
   767
  8. Oli kyl kunnon reissu

   Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
   Kuhmo
   10
   749
  9. Vähän pelottaa

   Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
   Ikävä
   41
   735
  10. Mikä tekee kaivatustasi

   haluttavan?
   Ikävä
   45
   707
  Aihe