Aihe

What's wrong with punk in Finland?

observerity

What's wrong with punk in Finland?
As site it's full of nazis, when punk isn't about regimes and imperialisms,
as bands they have names like sht...fart... it's not really great humour,
as both they dress like nazis, look like nazis, talk like nazis, act like nazis, go around with nazis,
as culture there ain't no squats or social meetings, no rallies, no concerts, where in Europe it's punk, in Finland it's nazipunk ,fkf!

11

447

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • studerare

   so nazism here IS punk because it oppose everything like the whole world

  • kristus leinonen

   haista v1ttu

  • Obducterverity

   ...nazis,...nazis,...nazis,...nazis,...nazis,....nazis,...nazipunk....

  • +++

   HOMO!

  • Löllö

   Myös Lörsson on täällä :(

  • INTEGRITY

   Jyrki Lumme

   • JYRKI KATAINEN

    TEMMIÄ KAINALOON


  • phi lips

   koska nazeilla on karkkipäivä?

  • punkjorma

   fuck you

  • Fuck Me

   Keitä ne on ne natsit
   sellaiset natsimiehet
   joita koko valtakunta arvostaa?
   keitä ne on ne natsit
   sellaiset natsinaiset
   jotka tosi työstä palkintonsa saa?

   Me ollaan natseja kaikki
   kun oikein silmiin katsotaan
   me ollaan natseja elämän
   ihan jokainen

  • universaali totuus

   En sekoittaisi keskenään, näitä uusnatseja jotka on pelkkää roskasakkia, ja näita vanhoja viime vuosisadan natseja, silloin kun Hitlerikin vielä eli.
   Hitlerikin turvautui roskaväkeen alkuaikoina kun kommarit ja natsit taistelivat Saksan tulevaisuudesta. Mutta perusnatsi oli yleensä sivistynyt ja hyväkäytöksinen kansallissosialisti joka luki saksalaista korkeakirjallisuutta ja kuunteli Wagneria ja Sibeliusta.

   Kansallissosialistinen järjestelmä hyödytti suurta osaa saksalaisista. Elintaso nousi (osin keinotekoisesti) ja työläisten asemaa parannettiin monin eri tavoin. Terveydenhuoltoon panostettiin, ja esimerkiksi tupakointia vastaan kampanjoitiin ja sauhuttelun haittavaikutuksia tutkittiin - kymmeniä vuosia ennen kuin lännessä havahduttiin asiaan.
   Samaan aikaan itäisessä sosialismissa keskityttiin lähinnä oman kansan terrorisoimiseen ja valtapeliin - ja tämä raatomeri lasketaan miljoonissa.

   Kolmannen valtakunnan suhde luontoon oli kunnioittava sekä romantisoitu. Luonto, arjalaisen rodun ikiaikaisena kotina ja turvana nähtiin osana kansan identiteettiä.
   Läheinen luontosuhde heijastui myös humaanina asenteena eläimiin. Natsit säätivätkin aikansa tiukimman eläinsuojelulain, esimerkiksi eläinkokeet kiellettiin (lähes) täysin. Jos joku olisi, tuossa pahuudenvaltakunnassa, alkanut tarhata villieläimiä häkkeihin, olisi häkki tai piikkilanka saattanut pian odottaa yrittäjää - ja ymmärrän hyvin tuon. Eläimet kun harvemmin ansaitsevat kurjan kohtalonsa, ihmiset paljon useammin.
   Hitlerin Saksa, noista pahoista ylilyönneistä huolimatta, joita aiheuttivat ääri-darwinismi ja laajentumishalut, pelasti todennäköisesti suuren osan Eurooppaa neukkujen punafasismilta, ja turvasi näin demokratiankin asemaa. Sekä Suomen, joka kesti sodat Neuvostoliittoa vastaan todennäköisesti vain natsiavun turvin.

   Ja vaikka olen pasifisti niin pitää antaa tunnustusta kolmannen valtakunnan asevoimille. Vaatii paljon aloittaa sota muuta maailmaa vastaan, ja pärjätä noinkin hyvin - ja siinä samassa turvata Suomenkin itsenäisyys, ties miksi. Suomen kiitos tästä kaikesta oli varsin tyly. Ensin revittiin sopimukset aseveljeydestä velvoitteineen ja antauduttiin neukuille, ja sitten vielä hyökättiin pohjoisessa vetäytyvien saksalaisjoukkojen kimppuun. Ymmärrän miksi polttivat Lapin.

   Onneksi kuitenkin hävisivät. Hitlerikin saattoi olla siviilissä ihan mielenkiintoinen tyyppi, kasvissyöjä ja epäonnistunut taiteilija - mutta pitikö senkin olla noin natsi.

   http://www.youtube.com/watch?v=j44jb8hPWu8&bpctr=1365684734

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   270
   19921
  2. Taksinkuljettaja Niina Syrjäläinen (Ristiinasta)

   https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/33ec61ee-a6fb-4422-8ecc-982c68a91196 Viimeinen havainto eilen tiistailta n.17:48. Kadonnut kotoaan tilataksin kans
   Kadonneet ihmiset
   171
   15824
  3. Sofia sai 2000 e sukset ja Stefan joutui lainaamaan rahaa ruokaan

   Sofia sai Stefanilta 2000 e sukset ja Stefan joutui tämän jälkeen lainaamaan kaverilta rahaa ruokaan. Aika hurjaa menoa. Jos Martina olisi tiennyt,
   Kotimaiset julkkisjuorut
   301
   12718
  4. Poliisi vaati Niko Ranta-ahoa vangittavaksi

   uudesta huumerikoksesta. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007734511.html
   Kotimaiset julkkisjuorut
   310
   10393
  5. Notta ny se on tuloos! Sinimustat rekisteröityy puolueeksi.

   Vanhat hyvät ajat palaavat. Joukko ultra-isänmaallisia ovat perustamassa uutta puoluetta. Työnimenä on nyt Sinimustat. Nyt tulee vihervasemmistolaisel
   Maailman menoa
   676
   10178