Investointipankkiiriksi

Tuleva finanssihai

Moikka!

Olen lukion kakkosella. Opinnot sujuvat hyvin, ja jonkin ajan kuluttua on edessä tulevan opiskelupaikan valinta. Sen tiedän, että pyrin lukemaan kauppatieteitä. En kuitenkaan vielä tiedä, mihin oppilaitokseen hakea ja mikä pääaine valita. Tulevaisuudessa minua kiinnostavat investointipankkiiriin työt joko kotimaassa tai ulkomailla esim. Lontoon Cityssa.

Miten minun siis kannattaisi kouluttautua, kun haluan tälle uralle? En asu pääkaupunkiseudulla. Käytännössä minulla on vaihtoehtoina kotipaikkakuntani yliopiston kauppatieteellinen tiedekunta, HSE ja Hanken. Tarpeen vaatiessa en näkisi ulkomaillakaan tapahtuvia opintoja ongelmana.

Onko siis jollakulla asiasta tietävällä vinkkejä minulle?

Myös kokemukset investointipankkiirin työstä ovat tervetulleita: Millaista työ on? Millainen palkkataso Suomessa ja ulkomailla? Mitä vaatimuksia? Millainen työaika?

Suurkiitokset jo etukäteen!

13

2121

  Vastaukset

  • moi spera

   • Mielestäni on erittäin epäkorrektia paljastaa toisten nimiä täällä julkisessa Suomi24:ssa, ja laitoinkin tästä viestiä ylläpitäjille. Muista, että IP-osoitteesi tallentuvat Suomi24:n palvelimille, ja sitä myöten saamme henkilöllisyytesi selville, jos jatkat tätä nykynuorison käyttämää sanaa "trollaamista".

    Toivottavasti opit tästä varoituksesta!

    -Jarno M.


   • Jarno M. kirjoitti:

    Mielestäni on erittäin epäkorrektia paljastaa toisten nimiä täällä julkisessa Suomi24:ssa, ja laitoinkin tästä viestiä ylläpitäjille. Muista, että IP-osoitteesi tallentuvat Suomi24:n palvelimille, ja sitä myöten saamme henkilöllisyytesi selville, jos jatkat tätä nykynuorison käyttämää sanaa "trollaamista".

    Toivottavasti opit tästä varoituksesta!

    -Jarno M.

    Jarno M., sinä et saa ylläpitäjältä yhtään kenenkään ip osoitetta.


  • kokoomusnuorista on hyvä ponnistaa!

  • Itse lopettelen rahoituksen opintoja HSE:llä. Sanoisin, että halutuimmat invepankkeihin on HSE rahoitus tai TKK tutan opiskelijat, hankenkaan ei oo paha.

   Työ analyytikkona on monipuolista taustatyötä ja arvonmääritystä projektikohtaisesti, mielenkiintoista jos alasta tykkää. Päivät venyy usein ja normiviikko on ehkä 60-100h riippuen yrityksestä.

   Kaverit ketkä käyny Lontoossa teki pahimmillaan 115h viikkoo et onhan tästä pakko tykkää

   Mut siis kai 60h viikollakin jossain pärjää et ei sen takia kannata jättää tulematta kouluun.

   Pankit hakee 3-5. vuosikurssin tyyppei muutaman kk harjoittelijoiks, jotka saa ihan firmast riippuen 2500-5000. Konsulttipuolella tiedän 6000 kk-liksoista jo harjoitteluvaiheessa bonuksineen.

   Tsemppiä loppulukioon ja sit kunnon hommiin.

   • Onneksi ei sentään tarvitse osata kirjoittaa.


   • Hei ooppa nyt rehellinen, eiköhän se ainut syy ole raha. Ei kukaan istu 100 tuntia toimistossa tekemässä powerpoint esityksiä ja excel-taulukoita sen takia että se kiinnostaisi oikeasti. Raha se on ainut asia joka merkitsee. Muulla ei ole merkitystä.

    After all, Ei se tuntipalkka niin paljoo eroa Mäkkärin palkoista

    http://www.mergersandinquisitions.com/investment-banking-salaries-mcdonalds/

    Monet jättävät työn parin ensimmäisen vuoden aikana kun on mahdollista siirtyä työkokemuksen turvin järkevämpiin hommiin.


   • rahaaaaaaa kirjoitti:

    Hei ooppa nyt rehellinen, eiköhän se ainut syy ole raha. Ei kukaan istu 100 tuntia toimistossa tekemässä powerpoint esityksiä ja excel-taulukoita sen takia että se kiinnostaisi oikeasti. Raha se on ainut asia joka merkitsee. Muulla ei ole merkitystä.

    After all, Ei se tuntipalkka niin paljoo eroa Mäkkärin palkoista

    http://www.mergersandinquisitions.com/investment-banking-salaries-mcdonalds/

    Monet jättävät työn parin ensimmäisen vuoden aikana kun on mahdollista siirtyä työkokemuksen turvin järkevämpiin hommiin.

    Anteeksi?

    En tiedä kuinka paljon mäkkäriisä tienaa, mutta en kyllä koskaan ole kuullut et siellä olisi 55€ tuntipalkka

    investointipankkiirin keskimääräinenpalkka on 22 000€ suomessa, ja jos sen jakaa 400 tunnilla on tuntipalkka silloin 55€.

    Kerrotoki, jos tiedät mäkkärin jossa on 55€ tuntiliksa, niin voin hakea töihin!


  • Investointi pankkiiriksi rahoitus paras ala?

   • rahoitus ala on paras joo, ainakin pääsee aikas nopeesti rahan teko hommiin, itsekkin pääsin kun revittiin suoraan koulun penkiltä investointi pankkiin kuukausi tulot nyt noin 15 000 euroa


  • Rahoitus on liian kevyt pääaine moniin vaativiin rahoitusalan tehtäviin. Isommissa finanssikeskuksissa, kuten Lontoossa, pankit rekryää paljon insinöörejä, fyysikoita ja matemaatikoita.
   Vähän riippuu siitä mitä haluaa tehdä urallaan..

  • ok tuliks sust ikin mitäää

   • Hahahahaa hemmetin nero :D


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. MOT mustamaalaa ja valehtelee.

   Olen hetken jo katsellut näitä YLEN MOT ohjelmia ja olen huomannut kuinka paljon he antavat väärää tietoa ihmisille. Väärän informaation antamiseen r
   Yhteiskunta
   196
   8519
  2. Kesämökkien hinnat romahtaneet

   koska nuoret aikuiset eivät ole kiinnostuneita mökkeilystä. https://www.iltalehti.fi/asumisartikkelit/a/d0e0b3ed-85bf-4388-ac02-3d6d1ef5a79b
   Maailman menoa
   291
   7193
  3. Matkustaja ilmoitti omasta koronavirusepäilystään

   VR tehosiivosi junavaunuja. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/a2da2794-58ae-4dbe-807c-83622f985a4c
   Maailman menoa
   129
   5533
  4. Putous-Martina

   Eikö kukaan huomannut viime lauantaina sketsiä Putoksessa jossa Malla Malmivaaran esittämän Martinan olisi pitänyt antaa selkään Shirley Karviselle. H
   Kotimaiset julkkisjuorut
   46
   603