ilmaisenergia.info

Harri.M

Ilman sen kummempaa tramatiikkaa mutta mikäli olette kirjoittamassa siellä niin minusta tehtiin ilmeisesti varaoittava esimerkki sillä jos anteron kanssa ei olla samaa mieltä kaikista asioista niin "monoa" tulee. Tästä asiasta jo aiemmin ylläpitäjä otti minuun yhteyttä "ettet enää kirjoittaisi anteron ketjuihin/viesteihin vastauksia koska ne suunnattomasti ärsyttävät häntä". Tämähän ei ole ylläpitäjän vika eikä häntä tule edes tästä syyttää. Ongelma on jossain muualla.

Tästä asiasta on aiemminkin ollut puhetta ko. foorumilla mutta sitä ei ymmärretä että asiat tappelevat eivät ihmiset. Myös erilaiset näkemykset asioista pitää ottaa huomioon. On varsin valitettavaa että yksi henkilö monen muun mielestä myös terrisoi mm. muokkaamalla vanhoja viestejään uudelleen useankin kuukauden jälkeen muuttaen koko ketjun kulkua. Tämä johtaa siihen että jokainen kerta on tarkistettava viestiketju alusta alkaen että mitä on muutettu jotta pysyy selvillä ketjun kulku.

Tuolla en siis millään tavoin halua anteroa moittia se on hänen tapansa mutta teille jotka luette kyseistä keskustelufoorumia suosittelen lukemaan ketjun aina alusta alkaen uudelleen. Hänellä on paljon tietoa mutta se tieto tuppaa jäämään vain piiloon viesteissä varsinkin kun hän intoutuu kirjoittamaan niitä näitä ns. hehkutuspuheitaan.

Sitten siihen miksi varsinaisesti sain monoa ko. foorumilta. kuten edellä jo kirjoitin ylläpitäjä otti yhteyttä pyytäen välttämään anteron viesteihin vastaamista. Siitä huolimatta olen toki vastannut ja viimeisimpään tapaukseen jossa ehdotin foorumin hakua käytettäväksi ennemin kuin linkkiarkiston tekoa omaan ketjuun vanhoista viesteistä koska se on turhaa foorumin täyttämistä mielestäni ja siitä tuskin on suurta apua käyttäjille. Kyseinen viesti poistetiin vaikka se oli täysin netiketin mukainen ja vain ehdotus mutta jokin tässä ärsytti joko ylläpitoa tai anteroa koska se poistettiin. Tiedustelin seuraavalla viestillä miksi viesti poistettiin ja taas viesti katosi. Lopuksi keskustelun rajoittamisessa koskevassa ketjussa kyselin asiaa voimasanoja käyttäen joka myös poistettiin ja sitten tuli bannia. Tällä haluan tuoda julki sen että emme kaikki ole tasavertoisia keskusteluissa.

Se että on yksilöllinen ei tarkoita että on tarpeellinen.

h.myllykoski/Puuha ircnet@#tuulivoima

17

1834

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • harri.m

      Niin juu ettei pääse tulemaan väärinkäsityksiä niin ilmeisesti tuo on moderointi linjaus myös jatkossa ja siihen ei muu kuin ylläpito voi vaikuttaa. Toivottavasti tämä linjaus ei kuitenkaan syö käyttäjiä foorumilta.

    • Antero Rantanen

      Tämä kyseinen henkilö on sabotoinut palstaa pitkään nimerkillä puuha.

      Hänen kirjoituksiaan ylläpito on joutunut poistamaan jatkuvasti ja ilman
      allekirjoittaneen mitään vaikutusta asiaan.
      Tällä ko henkilöllä ei ole muuta tehtävää palstalla, kuin sekoittaa,
      turhauttaa ym keskustelua.
      Häntä on asiasta toistuvasti huomautettu.

      Itse olen kirjoittanut ko palstalle omalla nimelläni ja puh numeroni kera ja
      ollut todellisesti kehittämässä asiaa.

      Tuulivoimassahan Suomi on aivan häntäpäässä maailmassa.

      "Kaikillehan" ei tosiaankaan sovi, että yksilö voisi itse tehdä
      energiansa.
      Tässä nykyisessä tekniikan kehityksessä ja osaamisessahan
      on kyllä pirun kummallista, että esim tuulivoimaa ei osattaisi
      käyttä hyväksi jne !

      Antero Rantanen
      040 511 5245

      • Että semmoista

        Tämä nyt ei tee ilmaisenergiaa yhtään innostavammaksi paikaksi kun Antero tuli ja kertoi oman mielipiteensä.


    • Harri M.

      Kuules "kauppias jo kolmannessa polvessa".

      Meillä on omat näkemyserot. Tällä hetkellä yrität mustamaalata minua kun minä taas olen yrittänyt antaa kuvan että myös sinun kirjoituksiasi kannattaa lukea jopa vanhat viestit joita olet muokannut jopa 9kk alkuperäisen viestin kirjoittamisen jälkeen kannattaa lukea uudelleen. Siihen en ota kantaa tuleeko ne ottaa ohjesäännöksi vai ei sillä jokainen saa itse muodostaa oman kuvansa ja näkemyksensä.

      Näkemyseroja löytyy myös siinä että annat liian valoisan kuvan tuulivoimasta. Kaikki eivät ymmärrä sitä että Kustavi on merenrannalla jossa on erinomaiset tuuliolosuhteet. Keräämäsi tuotto-data on sinänsä arvokasta mutta kovin harvalle kuitenkin vertailukelpoinen. Itselle voisi jopa olla vertailukelpoinen mutta muista syistä johten en voi tuulivoimalaa rakentaa.

      Edellä oleva mustamaalaaminen tuskin tulee ihmisiä innostamaan jotta liittyisivät ilmaisenergia.infon foorumille. Minä en lähde sille tielle keskityn enemmän asioista kuin ihmisistä keskustelemaan. Sille en mitään voi että moderointilinjaus on se että näkemyksiä ei voi tuoda julki kuin yhdeltä kantilta ja eikä se edes häiritse. Se ei ole minulta pois. Onhan näitä muita mahdollisuuksia keskustella asioista saman henkisten kanssa.

      Olethan sinäkin Antero tervetullut näkemyksinesi ircnet@#tuulivoima kanavalle keskustelemaan. Helpoiten onnistuu http://webchat.xs4all.nl/ kautta jossa muutetaan vain nimimerkki ja kanavaksi muutetaan ensin "other" jonka jälkeen ilmestyy uusi tekstikenttä johon liitetään #tuulivoima ja painetaan "go".

    • lugtjkj

      Tällaisia "anteroita" yksine totuuksineen valitettavasti löytyy joka foorumilta. Ei tuollaisella toisten mustamaalaamisella mitään saavuteta, päinvastoin hänen uskottavuutensa kärsii inflaation. Rannikolla on todellakin hyvät tuuliolosuhteet, mutta mielenkiintoista olisi tietää, mikä on tuotto sisämaassa kovilla pakkasilla, kun on viikkoja täysin tyyntä?

      • Harri M.

        Täysin tyyntä ei ole kun noustaan puiden latvojen yläpuolelle ja mahdollisimman korkealle maastossa. Tosin jos verrataan rannikolle niin sisämaassa pitää käytännössä paikasta riippuen jopa tuplaamaan voimalan koko jotta tuotto riittää kattamaan lämmityskseen tarvittavan energian. Tästä syntyy omat ongelmat mm. mihin ylimääräinen energia ajetaan kun pitkä tuulinen jakso tulee eteen. Mutta lähtökohta on siinä että ensin tulisi tehdä vuoden kahden tutkimus myllyn asennuspaikalla n. 25-30 metrin korkeudessa jotta saadaan selville tuuliruusu ja tuulen keskinopeus.

        Kyllä sisämaassakin löytyy paikkoja joissa tuulivoiman tuotto-odotukset voidaan nostaa jopa Anteron voimalan tuoton läheisyyteen mutta näitä paikkoja on kovin harvassa. Yleensä tällainen paikka löytyy seudulta jossa on tuulta käytetty viljan jauhamiseen. Vanhakansa on ollut aika visua ja myös tutkineet mihin ja miksi kannattaa mitäkin rakentaa.

        Suurin ongelma minun mielestä tuulivoiman ja muiden uusiutuvien tulemiseen on siinä että ihmisten tietoisuus asiosta pysyttäytyy hyvin pitkälti olettamuksiin joiden peru on jostain kaukaa. Ihmisiä kun tuntuu häiritsevän kaikki asiat tätä nykyään eikä mihinkään osata enää suhtautua realistisesti. Toki markkinoilla on paljon paskaa joka tuottaa harmaita hiuksia niin omistajalleen kuin myös naapureille. Suurin ongelma lienee juuri siipien vihellys naapureille.

        Tuulivoimalaa ei ainakaan vielä kannata sen vuoksi rakentaa että sillä säästäisi, sillä kyse on aikaa vievästä toiminnasta kunnes systeemin saa pelaamaan ja tämänkin jälkeen on laitteistoa ja toimintaa tarkkailtava. Täällä pohjolassa kun tuo jää riittää saamaan siivet riittävän epätasapainoon että ne voivat puuskassa irrota. Harrastusmielessä kyse on kuitenkin ovasta toiminnasta ja sitä myös suosittelen.

        Toivon kuitenkin että jatkavat tuolla ilmaisenergian foorumilla muuan satasen maksavan säätimen kehittelyä sekä muiden ratkaisujen etsimistä jotta laitteistojen takaisinmaksuajat saadaan siedettäväksi ja näin myös kiinnostavammisi valtaväestölle.

        Erinillä oli mielenkiintoinen visio omasta sähköntuotannosta ja verkon käyttämisestä virtuaaliakkuna. Tämä kuitenkin vaatii kulutukseen nähden huomattavasti suuremmat voimalat jolloin voi olla että suurimman osan innostus lopahtaa mutta senkin kannattaa ehdottomasti käydä lukemassa ilmaisenergia foorumilta. Paljon siellä on muutakin sellaista joka voi auttaa pääsemään alkuun.


    • Puuhas

      Kas Antero on tehnyt liikkeen jolla on vaikutusta keskusteluihin ilmaisenergia.infon foorumilla. Onneksi ylläpito on ilmeisesti kerennyt pysäyttää hänet. Hän on ottaanut ja muokkaamalla viestejään poistanut osan kirjoituksistaan. Tämä on käytännössä ilkivaltaa muita aiheeseen kiinnostuneita kohtaan ja syitä voi vain ihmetellä.

      Ihmeelliset ovat mielenliikkeet ihmisellä.

    • 17+16

      Ilmaista energiaa ei ole.
      Antero on huijari, joka haluaa RAHAA.
      Tuulivoimasta hyötyvät ainoastaan tuulivoimaloiden valmistajat.

      • ilmaistako muka?

        En minäkään kyllä hänen pyyteettömyyteensä usko.


    • voi olla niin että

      ehkä pientuulivoima on uhka jollekin

      • Oma aurinkosähkö

        Näin on miksi aurinkoa ja tuuli voimaa voi esim saksassa myydä vaikka yksityinen, yleiseen verkkonn mutta ei suomessa täällä on sellainen monopoli että sitä on lähes mahdoton purkaa


    • puuhaz

      Uhka se lienee vain niille jotka hehkuttavat sitä ja yleensä naapureille.

      Mutta valtio pitää aika hyvin kurissa omanenergian tuottajat joilla on verkkoinvertteri heidän tuli tullipiirille tehdä sevitys tuotosta jotta voitaisiin määrätä valmistusvero. Tosin pienlaitokset eivät tuotantoverolle mene sillä rajana on 50kV voimalat. Jollei ilmoitusta tehdä kerran kuukaudessa voivat sanktiot olla varsin mittavia. Tuo veroilmoitus tullipiirille on vanhoja jäänteitä joka on jäänyt taustalle kukkumaan. Lisää siittä voi lukea tuolta http://ilmaisenergia.info/foorumi/index.php?topic=503.msg3078#msg3078

      Pienvoimaloiden rakennuslupavaatimukset vaihtelevat kunnittain. Tähän pitäisi myös saada yhteneväisyyttä ettei oltaisi nykyisen kaltaisessa tilanteessa jossa eri kunnissa toimenpidelupa pitää olla vähintään 2 metrin mastosta aina 15m. Joskus jopa yksikin naapuri riittää kaatamaan pientuulivoimaprojektin.

      Onhan näitä millä valtiovalta "avustaa" omaa energiantuotantoa tai paremminkin harrastamista. Kuitenkin jokainen itse tuotettu MWh on poissa muualta.

      • Alkukantaista voimaa

        Tuntuu siinä tuulessa näköjään olevan voimaa..

        Täytyykin ruveta ottamaan asiasta selvää.
        Meinatenkin, että kyllä riepoo nuo energian hinnat !
        Energiapomot ja heidän bonuksensa ja optionsa, heh
        Veronmaksajaksi ja maksumieheksi tässä kohta
        joutuu itse kukin, kun yhä hullummaksi menevää
        maailmanmenoa katselee !

        Pelottelijoita näyttää riittävän vaikka minkälaisia ja
        kyllä sen voimalan saa pystyyn, jos niin haluaa.

        Pölhölässäkö tässä muka asutaan, heh

        Omaa energiaa kehiin !


    • TToinen nimimerkki

      Sinne vain kaikki Anteron tuntemukset ja kokemukset. Ei sitten tarvitse sontaa ja paskaa enää tälle palstalle kantaa.

    • 13+20

      Antero on siirtynyt poikkis.net foorumille jo tovi sitten jakamaan tietoaan ja poistattanut tilinsä ilmaisenergia.infon foorumilta.

    • Anonyymi

      En ota kantaa.
      Kysyisin että onko kukaan rakentanut SP500 Generator Kit – Free Energy Motors and Generators sähköä tuottavan generaattorin?

      • Anonyymi

        Ei olla rakennettu kysyeistä humpuukiromua. Ei estä käyttöä.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      613
      4533
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      468
      3499
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      150
      3183
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      168
      2449
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      10
      2299
    6. 249
      1839
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1457
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1349
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      95
      1340
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1130
    Aihe