Mun mielestä on parempiki vaihtoehto!

matkustaminenavartaa

Olin todella iloisesti yllättynyt lennettyäni Blue1in kanssa Lontooseen. Aijemmin olin tehnyt samaisen lennon Ryanairin kanssa ja se oli kuin mitäkin karjalaumamatkustamista.. Koksa paikkalippuja ei ollut niin ihmiset ryntäsivät koneeseen kuin mitkäkin sonnit rynnien melkein tositensa yli, vain saadakseen paremman paikan... Kun siihen istuimelle sitten pääsi niin se oli kuin joku sardiini purkki jossa piti istua polvet suussa (en ole kaikkein lyhyin henkilö).. Kaiken huipuksi lentoemännät olivat todella pahantuulisen näköisiä ja kuulostivat myös siltä puhuessaa... En suosittele!!
Mut tosiaan se mistä aloin puhua on Blue 1 :D Joka taas on ihan oma luokkansa! Joo se on jonkun verran kalliimpi, mutta pidemmän ihmisen ei tarvii tukehtua istuinpaikan pienuuteen. Penkit ovat paljon leveämpiäkin ja pehmeämpiä ja työntekijät iloisia. Ja kaikkein tärkeintä on se että jokaisella on oma istnuinpaikkansa jo heti alussa niin ei tarvii olla joku juoksukilpailia saadakseen haluamansa istuimen :D
Eli jos haluutte itekki kokeilla erittäin laadukasta ns budjettilentoyhtiötä ni klikatkaapa tätä:
http://blint-campaigns.com/campaign_redir.php?campaign=147&rep_id=8933333575

11

291

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Totta mooses,

      Blue 1 on ihan oma luokkansa. Sille on ihan oma keskustelualuekin!

      Blue 1:n koneet ovat todellakin suurempia ja kauniimpia kuin Ryanairin koneet. Blue 1:n koneet lentää korkeammalla ja nopeammin kuin Ryanairin koneet. Blue 1:n istuimia on enemmän ja jokaiselle matkustajalle on varattu ihan oma. Lentoemännät antavat miesasiakkaille hymyssä suin. Ryanairin lentoemännät puhuvat huonoa suomea ja heillä on useasti paiseita. Monesti heistä yksi tai useampi on mies!

    • .com campaign

      blint-campaigns... paljonko maksetaan yhdestä klikkauksesta?

    • matkustaminenavartaa

      Klikkaus ei maksa yhään mitään, eitkä tule maksamaan mitään blintille vaikka päättäisitkin ostaa lennot jonnekkin ;)

    • Miiiaaaaa

      Mielestäni tällainen lenmtoyhtiöiden mustamaalaus ja toisien kehuminen on todella syvältä. En todellakaan ole samaa mieltä aloittajan kokemuksista Ryanairista. Itselläni on takana jo 100-200 lentoa Ryanairilla ja olen sitä mieltä, että yhtiö on erinomainen. Tehokas, halpa ja täsmällinen. Sillä on uudet, vähäpäästöiset koneet ja palvelu lennoilla on erinomaista.

      Sen sijaan Blue1 ei todellakaan ole mikään laatuyhtiö, vaikka sitä käytänkin silloin tällöin. Aika monelle Helsinki-Vantaalla käy niin, että eivät edes ehdi lennolleen lähtöselvityskaaoksen vuoksi. Koko ykkösterminaalin aula on täynnä hermostuneita, etuilevia ja toisiaan töniviä ihmisiä joka aamu klo 6-8. Lähtöselvitystiskejä on todella vähän ja sen jälkeen kun SAS/Blue1:n maapalvelut sirtyivät ISS:lle palvelun laatu romahti. Henkilökunta tiuskii asiakkaille, koska he ovat valtavan työpaineen alla koko ajan. Heitä on yksinkertaisesti liian vähän hoitamassa SAS/Blue1:n, Lufthansan, Austrianin jne. lähtöselvityksiä. Myös Check in -automaatteihin on valtava ryntäys eikä kunnollista jonotusta. Automaatteja on liian vähän ja niihin tungetaan kyynärpäätaktiikkaa apuna käyttäen.

      Blue1:n koneet ovat vanhoja Avroja tai SAS:n käytöstä poistamia MD90 koneita. Palvelu lennoilla on asiallista, lentoemännät ovat nuoria, mutta turistiluokassa kaikki tarjoilu on maksullista ja myyntivalikoima on todella surkea. Palatessani pari kuukautta sitten Blue1:llä Pariisista, tarjola ei ollut muuta syötävää kuin ruissämpylöitä. Mahani ei kestä ruisleipää ja sain olla koko lennon ilman syötävää. Ryanairin myyntivalikoima on huomattavasti laajempi. Jopa tunnin lennoilla myydään lämpimiä ruokia (esim. panineja, chili con carnea jne). Olen huomannut, että erityisesti Suomen lennoilla matkustajat ostavat todella paljon Ryanairin ruoka- ja juomakärrystä. Pidemmillä lennoilla voi koska tahansa silloin, kun kärryt eivät ole liikenteessä, painaa nappia ja tilata lisää juomia tai ruokaa. Tätä mahdollisuutta jopa mainostetaan. Ei todellakaan tarvitse itse mennä hakemaan koneen keittiöstä. Palvelu pelaa ja lentoemännät (tai stuertit, joita Ryanairilla on paljon) eivät näytä hapanta naamaa..

    • matkustaminenavartaa

      Minun viestini ei ollut tarkoitus mustamaalus viestinä, vaikka sellainenhan se todellisuudessa on ja pahoittelen tätä, mutta tosiasia on se että halusin vain kertoa oman mielipiteeni vertaamalla kahta budjetti lentoyhtiötä, jotka nyt ovat niitä vanhempia Suomessa olevia.

      Mulla sattuu olemaan monia satoja lentoja takana sekä näillä että monilla muilla budjetti ja muilla lentoyhtiöillä. Tähän mennessä Ryanair on ollut se ainoa jonka lennot ovat aina olleet myöhässä jo lähtiessään. Ihmislauma kärvistelee portin edessä ja kun vihdoin lennolle päästään niin sitten kaikki tunkee kuin tuhatta päivää samaan aikaan vaan päästäkseen koneeseen.

      Kun taas Blue1 on aina ollut ajallaan ja olen saanut moitteetonta kohtelua joka kerralla.

      Mutta kuten aina jokaisella on omat kokemuksensa lentoyhtiöistä ja matkustamisesta kaiken kaikkiaan.

      • Ryanair myös Turkuun

        Tuuriako vai sattumaa, mutta omilla Ryanairin lennoillani (lähemmäs sata laskeskelin) Raikku on ollut vain 2 kertaa myöhässä. Eka kerta 15 min. ja toisen kerran 35 minuuttia, tästä syystä pidän sitä erittäin luotettavana aikataulujen suhteen. Lähdön myöhästyminen ei haittaa, jos on kuitenkin ajoissa perillä mikä enemmän vaikuttaa mahdollisten jatkolentojen suhteen. Käsittääkseni julkaistuissa tilastoissakin, Ryanair on täsmällisimmin aikataulussaan pysyvä Eurooppalainen lentoyhtiö.


    • On time

      Ryanairin täsmällisyys on aivan omaa luokkaansa. Sillä on tilastojen mukaan paras täsmällisyys ja vähiten peruutuksia verrattuna muihin Euroopan lentoyhtiöihin. Tietysti jokainen lentoyhtiö myöhästyy joskus ja myöhästymiset eivät usein johdu mitenkään lentoyhtiöstä vaan esim. lennonjohdon rajoituksista tai sääolosuhteista. Ketjun aloittajalla oli varmaan huonoa tuuria ja sattui juuri sille lennolle, joka oli myöhässä.

      Esim. kuluneen viikon aikana 93% kaikista Ryanairin lennoista on saapunut kohteeseensa viimeistään aikataulun mukaisesti (tai etuajassa). Vain 1% lennoista (eli joka sadas lento) on ollut enemmän kuin tunnin myöhässä. Ryanairin nettisivuilla voi seurata reaaliaikaisesti kaikkien sen lentojen täsmällisyyttä. Parempi ottaa asioista selvää ennen kuin lähtee väittämään perättömiä.
      http://www.ryanair.com/en/flight-info

    • fake flight time

      ryanair ilmoittaa pidemmät lentoajat aikatauluissa mitä ne todellisuudessa ovatkaan, siksi näyttää tilastoissa hyvältä.
      ryanair lentoaika 2 tuntia, muilla yhtiöillä 1,10 tuntia.

    • uskonasia?

      Minulle samantekevää miten lentoyhtiö suunnittelee aikataulunsa kunhan pääsen perille ajoissa. Lentoyhtiö voi suunnitella paljon tai vähän lentoja samalle päivälle ja samalle koneelle - ihan sama minulle.
      " Penkit ovat paljon leveämpiäkin ja pehmeämpiä ja työntekijät iloisia. "
      Monellako yhtiöllä on muu kuin 3 3 penkkijako Boeing 737-800 -koneessa?
      Eikö kaikilla ole sentään sama? Pehmeydestä ei taida olla tutkimuksia, mutta penkkijako Ryanairilla on ainakin väljempi kuin esim. tilauslentoyhtiöissä, kuten Finnairin 757:ssä. Blue1:n monissa koneissa taatusti tiukempi vali! Useimmat Ryanairin työntekijät ovat olleet kokemukseni mukaan iloisia!

    • riistoa pahimillaan

      nillä max määrä mitä B-737-800 koneseen saa laittaa penkkejä, 189 KPL.
      luuletko että jonkun irlannin kaltaisen budjetti-konkurssimaalaisen budjetti-paska-ällö-kuvotus lentoyhtiön koneessa olisi ajateltu matkustusmukavuutta.
      ryanair on riistoyhtiö. riistää henkilökuntaansa.maksattavat kurssit,työvatteet,ei sairausajan palkkaa tms.
      inhimillisyys syistä en ole koskaan käyttänyt tai aio käyttää ryanairia,koska riistävät työntekijöitänsä ja kohtelevat kaltoin...ei ammattiyhdistystä eikä oikeutta siihen.
      kuinka monet suomalaiset matkustajat tietävät millaisissa oloissa sen lentoyhtiön työntekijöitä pidetään,ei edes pienintä ihmisarvoa.
      siksi siellä paljon ihmisiä itä-euroopasta töissä kun muuta vaihtoehtoa ei heillä ole.

      PS. en ole siellä duunissa,enkä ole koskaan ollutkaan. joo,ja jos ryanair tienaa niin rutosti,niin miksei se sponsoroi irlantia...vaan muut eu maat tekevät sen

    • tenula

      Mikä on "parempi paikka" lentokoneessa?
      Minusta on aina järkevintä olla viimeisten joukossa koska kaikille on taatusti istumapaikka.
      Monien mielestä sellainen tunnin jonossaseisominen sonnijuoksu kannattaa,siltä näyttää, eli kukin tyylillään.
      Itse en Ikinä ole joutunut matkaani seisomaan....

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      274
      2890
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      215
      1870
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      59
      1532
    4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      2
      1310
    5. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      77
      1208
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      258
      1144
    7. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      80
      1042
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      52
      983
    9. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      79
      930
    10. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      142
      794
    Aihe