APUA! Veri valuu perseestä - lääkärit eivät voi mitään!

Todella sairasta

Vaimolla ei ole todettu allergioita tai laktoosi-intoleranssia, mutta silti useat ruoka-aineet aiheuttavat hänelle todella rajuja oireita.

Oireina mm. verinen ripuli, todella kipeä maha (ilmaa suolessa ja turvonnut vatsa (muut luulevat raskaudeksi). Vaimo itkee ja rimpuilee tuskissaan ja veri valuu peräsuolesta. Peräsuolen lasti saattaa romahtaa ulos 10 sekunnin varoitusajalla.

Suoli on kuvattu mutta mitään ei löytynyt. Lääkäreitä ei kiinnosta, koska eivät näe mahdollisuuksia. Alkaa jo oma usko ja toivo loppumaan..

Mitä tehdä? Voisiko joku auttaa?

14

1727

  Vastaukset

  • löytyy mutta näistä halutaan vaieta poliittisen painostuksen vuoksi!
   Samat Probiootit käyttöön mitä Nokian vesikatastrofin yhteydessä. Ja HETI!
   Lääkäri mernettää virkansa välittömästi jos mainitsee potilaalle näistä bakteereista!

   "" Seuraavien ongelmien selvittämiseen minut johdatti Nokian vesikatastrofi!
   =>Antibiootti-ripuli & Tappaja-bakteeri ja Uloste-tutkimus ja Probiootti bakteerit (mhb) joten tee näiden bakteereiden saannista elämäntapa. Se miksi limakalvojen parantaminen on tosi hidasta puuhaa, selviää kun suhteutat nämä kaksi asiaa:
   1. Mikroskooppisen pienillä bakteereilla parannetaan;
   2. Elimistön valtavaa-lievästi tulehtunutta (CRP=

  • Chrohnin tauti ?

  • Annan hyvän neuvon kun itsellä on samalaista elikkä kun menee kauppaan ruokaostoksille niin silloin ostetaan vain perusaineksia eikä mitään valmiita eikä puolivalmiita ruokia ja ne laitetaan kotona oikeassa muodossa varoen myös mausteita kaikki vihreät alkujaan käy hyvin sillä esimerkiksi grillimauste on myrkkyä
   ja kaikki E-myrkyt voi tehdä sen että tulee sitten veren kanssa ainakin minulla apteekki ei sovi meikäläiselle ollenkaan

  • Sivujen TEKIJÄNOIKEUDET omaavan tutkijan omat/päivitetyt sivut:
   http://pappasmurffi.nettisivu.org/mhb-kolme-vaikutukseltaan-tarkeinta-probiootti-bakteeria-ovat-immuunipuolustuksen-perusta/mhb-kadonneiden-elamaa-yllapitavien-probiootti-bakteerienmhb-arvoitus-ja-homeiden-antibiootti/

   Vai vanhat/päivittämättömät sivut joita Sonera julkaisee koko ajan ilman pienintäkään tekijänoikeutta ja ilman lupaa:
   http://personal.inet.fi/koti/haistahome/Elamaa_yllapitavat_probiootti_bakteerit&homeantibiootti.html

   Onko todellakin luvattomasti/rikollisesti julkaistut sivut luotettavammat!!!?
   Pallukoista päätellen on!? Mitenkä tuo voi olla mahdollista???

  • Kyseessä siis bakteeri jolle antibiootit eivät mahda mitään?
   Ja kun lääketeollisuus haluaa antibiootteja lykätä joka rakoon niin se heitä harmittaa?
   Tästäkö on kyse?

  • >>>Kyseessä siis bakteeri jolle antibiootit eivät mahda mitään?
   Ja kun lääketeollisuus haluaa antibiootteja lykätä joka rakoon niin se heitä harmittaa?
   Tästäkö on kyse?

  • Makustakaa niin pitkaksi aikaa ulkomaille, maahan jossa syodaan terveellisesti (italia, kreikka...) ja katsokaa mita tapahtuu. Veikkaan etta asiat hoituu. Sitten muutatte ruokavalionne, kun palaatte Suomeen. Ei enaa pelkkaa maitorahkaa!

  • Prosessoitu suomalainen maito, viljat, sokerit, keinomakeutusaineet, prosessoidut kasvirasvat (margariinit, kasvirasvakermat jne...) ja lisäaineet. Ne kun jättää pois, rauhoittuu elimistö aika monella.

   Viljat ja/tai maitotuotteet pois 2-4 viikoksi. Kokeile kumpi oireet aiheuttaa. Voi olla, että kumpikaan ei sovi. Jo 1-2 viikossa huomaa eron entiseen, jos jokin ruoka-aine ei sovi.

   Jos jopa kolmasosa suomalaisista kärsii vatsa- ja suolisto-oireista tai muista ongelmista joissa viljojen välttäminen auttaa, niin sinä voit olla niistä yksi. Lisäksi viljojen gluteeni (vehnä, ruis ja ohra), viljojen tärkkelys, peruna sekä maito tuottavat limaa ja tulehdusta elimistöön, joka pahentaa allergioita, astmaa, infektioita, lasten korvatulehduksia ja reuman oireita.
   http://personal.inet.fi/koti/remeli/viljat.htm

   Maitotuotteet ovat monella yksi keskeisistä syistä suolisto-oireisiin, allergioihin, astmaoireisiin sekä erilaisiin iho-ongelmiin. Maitotuotteiden eliminointi helpottaa usein näitä oireita, ja moni vuosia oireista kärsinyt pääsee pysyvästi eroon sekä ongelmasta että lääkityksestä. Lisäksi maitotuotteet keräävät limaa ja ovat usein merkittävänä tekijänä kroonisissa ylähengitystieinfektioissa.
   http://personal.inet.fi/koti/remeli/kalsium.htm

   Kannattaa huomioida, että mitään koetta ei ole olemassa, joka näyttäisin yliherkkyyden viljoille ja/tai prosessoidulle suomalaiselle lehmänmaidolle.

   Näiden diagnoosi perustuu aina välttämisaltistuskokeeseen.

  • voi vittu aika persestä tuollainen :) tsemiä sinne sen perseelle

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia taas Stefun kanssa. Bailaamassa

   Stefu pisti kuvia ig storyyn. Juhlat jatkuuuuu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   85
   1816