Ujot teinit

RaPE

Laitoin vahingossa tämän viestini pikaseksiin, taino onhan se sitäkin...?

Saattaa olla että tämä stoori pitäisi olla noloimpien juttujen joukossa ...

- Tuutko tanssimaan? tyttö kysyi minulta, seisoi siinä edessäni tanssilattialla vaivautuneen ja ujon näköisenä. Oltiin jo jonkin aikaa koulussa toisiamme katottu mut mä olin niin ujo etten uskaltunut neitiä lähestyä. Ei hänkään nyt niin kovin rohkea ollut mut sai kuitenkin mut haettua. Hänellä oli vaaleat pitkät hiukset ja oli hoikka, mielestäni tosi hyvännäköinen. Elettiin 70-luvun loppua ja nuoria, tosi nuoria oltiin kumpikin. Ns-talon lattialla soi joku Boney M taustamusiikkina. Parin kappaleen jälkeen tyttö kyseli - "tuutko ulos?"
- "Joo, mennään vaan", vastasin
Niin siinä sitten pimeellä pihalla käveltiin, oli jotain alkusyksyä. Pitkälle ei päästy kun tyttö pysähtyi, kääntyi eteeni ja suuteli mua. Hänen kielensä oli syvällä mun suussa ja pyöritti sitä villisti. Kuten arvata saattaa, veitikkani heräsi ja ruvettiin siinä hinkkamaan toisiamme vasten. Mentiin vähän syrjemmälle ja aloin vähän kosketella häntä. Hänen ihonsa oli niin pehmeä ja lämmin, työnsin käteni hänen paitansa alle ja kosketin pieniä pystyjä rintoja, nännit olivat aivan kivikovia. Hän vaikeroi vähän ja siitä rohkaistunena työnsin käteni hänen housunsa sisään ja liu´utin alaspäin, tunsin karvoituksen ja löysin hänen pillunsa. Voi että se tuntui samettiselta ja kuumalta, tuntui paljon hienommalta kuin ikinä osasin kuvitella, olin taivaassa. työnsin yhden sormen sisään ja hän kiemurteli ja huohotti... Vähän ajan päästä hän sanoi: - ”mun on mentävä, tuolla on faijan auto ja hän odottaa mua että menisimme kotiin”. ”Aijaa” sanoin, tyttö irrottautui mun otteesta ja lähti. Mekin lähettiin mun kaverin autolla kotiin ja siellä sitten fantisioin miten me oltais naitu. olin tosi kiihottunut.

Koulussa me nähtiin joka päivä mutta ei uskallettu mennä toistemme juttelemaan.

Niinpä seuraavaan tapaamiseen valmistauduin niin, että pyysin vanhempaa kaveria ostamaan vähän rohkaisua. Tiesin neidin olevan tulossa samaan paikkaan neljän viikon kuluttua ja sitä jäin odottelemaan.
Vihdoin koitti se päivä, mentiin kaverin autolla ja otin join hiukan kossua. Tyttö taas haki mut tanssiin, tällä kertaa hyvissä ajoin joten meille jäi koko ilta. Hän suuteli niin hyvin et se sai minut jo ihan villiksi. Ehdotin, että siirtyisimme kaverin autoon ja niin me sitten tehtiin. Siellä takapenkillä hyväiltiin toisiamme ja sain avattua hänen vetoketjunsa, lirkutin alushousujaan alemmas ja nyt pystyin jo näkemään hänen pillunsa.
Mikä taivaallinen näky. Ahtaudesta johtuen en nuolemaan päässyt vaikka olisinkin halunnut mutta hyväilin häntä sormillani hän oli aivan märkä ja pillunsa niin tiukka ja todella kuuma. Hänkin avasi mun vetoketjun ja vapautti kaluni joka oli kivikova. Suljin silmäni, yhtäkkiä tunsin kaluni ympärillä jotain lämmintä, hän otti terskan suuhunsa, hän imi sitä pari kertaa ja samassa silmissäni sumeni, tunsin että tulen ja samassa alkoi kuumat spermani velloa ulos kalustani, työnsin tytön pois etten tulisi hänen suuhunsa ja taisi kaverin autoon jäädä muutama läikkä.
Hetken levähdyttyäni löydettiin sellainen asento että pääsin häntä nuolemaan. Hänen pillunsa maistui hyvälle ja se oli niin kuuma, työntäessäni sormeni sinne tunsin miten tiukka ja liukas se oli. Hetken kuluttua kaluni oli taas jäykkänä ja hän tuli minun syliini istumaan. Kaluni upposi yllättävän helposti hänen pilluunsa, ja se tuntui niin hyvältä. Se oli ihanan tiukka, kostea ja kaluni ympärillä se tuntui kuumalta. Muutaman ratsastusliikkeen jälkeen hän alkoi huutamaan. Hän puraisi mua huulesta ja tunsin kuinka pillu mun kaluni ympärillä supisti vielä tiukemmin. Tämä tuntui paremmalta kuin mikään koskaan. Tytön iho oli pehmeä ja tunsin hänen kuuman hengityksensä. Ja niinpä minäkin tulin ja ruiskin hänen sisäänsä koko spermalastini, sitä tuli niin paljon että kohta sitä alkoi valumaan ulos. Suudeltiin rajusti ja hän vaikutti onnelliselta. Minä ainakin olin. Kaverini ei ehkä ollut vaikkei koskann puhunutkaan spermaläikistä autossaan. Tämä tarina on muuten tosi.

1

7917

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Lotta

   ja toi oli muuten hyvä :o)

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Joonas Rask viettänyt omasta

   mielestään kivaa iltaa hyvässä hengessä.. https://www.is.fi/sm-liiga/art-2000010582941.html
   Maailman menoa
   2
   2161
  2. Anni Sinnemäki pilasi tämän kaupungin

   Matti, 72, on myynyt jäätelöä Espalla 27 vuotta, mutta nyt hänelle riittää: "Anni Sinnemäki pilasi tämän kaupungin". Rep
   Maailman menoa
   21
   1652
  3. Nythän sitä sopii hallituksen lepäillä lomilla

   kun on Suomi saatu perikadon partaalle. Työpttömyys on huipussaan ja velkaa on vedetty kaksin käsin. Valtion yhtiöistä o
   Maailman menoa
   58
   1167
  4. J mies jos vain vielä voit

   Tule luo https://m.youtube.com/watch?v=F5pinBuBRwE&pp=ygUdam9zIHZhaW4gdmllbMOkIHZvaXQgdHVsZSBsdW8%3D Ikuisuutta ei van
   Ikävä
   13
   1022
  5. Onko sulla joku

   Suunnitelma jo olemassa
   Ikävä
   58
   927
  6. Mites ois nainen?

   Lähdettäisiinkö yhteiselle lenkille joku ilta? Vaikka sinne metsään. Olisi varmaan juteltavaa puolin ja toisin.
   Ikävä
   59
   902
  7. Koska kumpikaan ei saa sanaa suustaan

   niin miten olisi, jos opeteltaisiin viittomakieli ja hoidettaisiin kommunikointi sillä? Olisi varmasti helpompi murtaa j
   Ikävä
   55
   852
  8. Captain suuttui ja mustaksi muuttui

   Nyt on sitten laadittu oikein tiedote. Viimeksi oli siirtämässä laivojaan kun hävisi oikeudessa Savonlinnan kaupunkia va
   Savonlinna
   39
   820
  9. Kolme parasta piirrettä sinussa

   1 Huumorintaju 2 Turvallisuus 3 Sait minun parhaat puolet esiin Miehelle
   Ikävä
   19
   806
  10. Minua nainen vaivaa vähän yksi asia.

   No se vaan kun pidät minua epäilyttävänä ja jotenkin minulla on sellainen olo että kiinnität tekemisiini huomiota vähän
   Ikävä
   25
   763
  Aihe