Kauppatieteen opiskelijat ovat varakkaita

rikkaat opiskelijat

Kaikilla opiskelijoilla ei näköjään näytä olevan pulaa rahasta.

http://ylioppilaslehti.fi/2006/11/opiskelijat-saastavat-rahastoihin-ja-osakkeisiin/

"Varakkaimmat opiskelijat löytyvät kauppatieteilijöiden joukosta. 18 prosenttia kyselyyn vastanneista kauppatieteilijöistä ilmoitti varallisuudekseen yli 100 000 euroa."

Lieneeköhän tuo mahdollistakaan? Siis noin suuri prosentuaalinen osuus ja noin nuorella iällä noin paljon varallisuutta. Mistäköhän he ovat tuollaiset määrät rahaa saaneet tuohon ikään mennessä?

7

811

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Köyhä opiskelija

      Kyllä itsekin hieman ihmettelen, mistä noin suuria rahoja opiskelija voi saada. Tuskin kaikki ovat voittaneet lotossa tai saaneet ison perinnön. Tuskin kukaan vanhemmista antaisi noin suuria summia lapsilleen noin vain. Taitaa valtio muuttaa opiskelun siten, ettei pienituloisilla ole edes mahdollisuutta jatko-opiskeluun.

    • 17+18

      Ei varmaan ole ollut kovinkaan montaa vastaajaa tuossa kyselyssä. Itse muistan opiskeluajaltani 100 hengen joukosta ehkä 2-3 varakasta opiskelijaa, kaikki muut olivat kyllä ihan normi köyhiä opiskelijoita.

    • 5432554322

      Opiskelemaan voi mennä muutenkin kuin suoraan lukiosta. Kauppatieteilijöillä on korkea keski-ikä, varsinkin jos tutkimuksessa on huomioitu jatko-opiskelijat.

    • true dat

      tämä

    • 17+13

      Itse valmistuin juuri lähemmäs viisikymppisenä, tosin en opiskellut kauppatietitä vaan olen humanisti. Minulla on omistusasunto, kuten suurella osalla ikäisiäni, joten nimellisesti omaan varallisuutta. Olen ikäisekseni normaalin varakas, mutta opiskelijaksi luokiteltuna poikkeuksellisen varakas. Eli kyse on siitä, mihin luokitukseen ihminen asetetaan.

    • pappa betalar

      Jep, esim. 100 000 euroa = asunto Helsingistä, iskä osti opiskeluasunnoksi. Joku uutinenhan oli vasta, kuinka rikkaita suomalaiset ovat varallisuus mukaan luettuna. Eli tarkoittaa lähinnä niitä asuntoja. Noissa laskelmissa ei sitten taas oteta yleensä huomioon velkoja. Esim. varallisuus: 100 000 asunto, velat: 99 000 asuntolainaa...

      Jonkun verran tiedän kanssaopiskelijoita, jotka asuvat vanhempien omistamassa asunossa vaikka ydinkeskustassa, vuokra max. yhtiövastike.

      (Oma varallisuus 0 euroa, vanhempien varallisuus 0 euroa.)

    • Kylterit

      Ne on kauppatieteilijöitä eikä mitään pilipali humanistejä tai perusduunareita,jotka haaveilevat lottovoitoista ,vaikka rikastumisen voi aloittaa tekemällä ihan itsekkin asioita. Siellähän nimenomaan opetetaan rahan tekemistä. Aika moni muutenkin tulee jo sellaisista taustoista jossa rahankäyttöä on opetettu, on sijoitettu pienestä ja muuta. Yrittäjien tai talousihmisten lapsia muutenkin monet.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      96
      2655
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2243
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      88
      1991
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      13
      1709
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1681
    6. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1646
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      36
      1636
    8. 91
      1573
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      128
      1437
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1274
    Aihe