Ällistynyt kaksosmiehen käytöksestä

maen73

Tapasin vähän aikaa sitten ihanan kaksosmiehen, jonka kanssa synkkasi ensisilmäyksestä. Kohteliaisuuksia sateli ja hän oli hyvin hellä ja huomaavainen. Vietimme yhdessä ihanan viikonlopun ja ehdin olla sunnuntaina hänen luotaan 4 tuntia, kun jo sain viestin, että tule takaisin luokseni. Menin ja vietimme taas mukavaa aikaa yhdessä. Sitten kuin salamaniskusta, muutaman tunnin siinä hengailtuamme, hän vain sanoi yhtäkkiä ettei jutusta tulekaan mitään, haikailee kuulemma exänsä perään (yhdessä olleet 2 kk ja hän oli juuri kertonut minulle, että juttu loppui ristiriitaisuuksiin ja erilaisiin elämänarvoihin) En käsitä yhtään mitään. Käyttäytyvätkö kaksoset useinkin näin? Hänen käytöksensä muuttui oikeasti aivan sekunnissa.

9

522

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • perusmenoa.. melkein

      Aika perustoiminnalta kuulostaisi.. kaksoset on tuuliviirejä,
      asia mistä saat olla kiitollinen on että kaksonen kertoi sinulle noin suoraan haikailevansa exäänsä ja laittavansa pisteen asialle sen takia.
      Itse asiassa olen vähän äimästynyt siitä ettei kaksonen pitänyt sinua varalla ja exäänsä ensisijaisena.

      Kaksosen kanssa yhtään liikkuneena voisin olettaa että saisit kyllä kohteliaisuuksia ja ihania iltoja jatkossakin, varsinkin jos teillä hyvin synkkaa, ainoana ongelmana tulee melko varmasti olemaan ettei hän lopeta exänsä perään haikailua ja tuskin tämän tapaamistakaan jos ex siihen suostuisi.

      Mutta se fakta että kertoo noinkin suoraan haikailevansa exäänsä kertoo siitä että rakkaus on ollut tuota ihmistä kohtaa selkeästi olemassa, on edelleen ja varsinkin jos tilanteet loppuivat ristiriitoihin niin ne ovat jääneet kesken.
      Oma kaksoseni olisi varmasti rakastanut minua maailmanloppuun saakka, olin aina se ensimmäinen ja rakkain nainen, mutta kyllästyin vetkuiluun ja tuuliviirimäisyyteen.. Koskaan ei voinut olla varma missä mies meni ja mitä teki. Vaikka sattui järkyttävällä tavalla olen tyytyväinen että pääsin miehestä eroon ja yli.

      Tietenkin voi olla eritavallakin, ei ole tarkoitus yleistää.

    • maen73

      Kiitos kommentistasi! Asiaan liittyy myös toinen, hieman epämukava yksityiskohta. Hän kertoi nimittäin minulle avoimesti hänellä olleesta alkoholiongelmasta, jonka jälkeen hän oli ollut raittiina yli vuoden.

      Hän kysyi, uskallanko riskeerata ja lähteä suhteeseen hänen kanssaan, että pelottaako minua? Hän sanoi myös, että olen sen arvoinen, että hän haluaa kertoa asiasta rehellisesti.

      Kaikki puheet siis siinä vaiheessa viittasivat alkavaan suhteeseen, hän oli aikaisemmin kutsunut minua jo tyttöystäväkseen toisessa yhteydessä. Sitten hän, kuin salama kirkkaalta taivaalta, tempaisi esiin tuon exäjutun. Olin todellakin, ja olen osin vieläkin ymmälläni siitä, että mikä asia tuon alkavan suhteen nyt itseasiassa lopetti?

      • Zaphod Beeblebrox

        Ja nyt toivot, että selitys arvoitukselliseen käytökseen löytyy kaverin syntymäpäivästä? 'Se on semmoinen koska se on kaksonen' Haloo, maa kutsuu...


    • maen73

      No en tietenkään...mutta tämä on käsittääkseni horoskooppipalsta. Olipa turha kommentti tuo edellinen.

      • Zaphod Beeblebrox

        Kai horoskooppipalstallakin saa esittää eriävän mielipiteen? Voi kirjoittaa horoskooppiuskon puolesta tai vastaan, eikö? Juuri siksi tätä kai kutsutaan keskustelupalstaksi?

        Minä en hyväksy tuollaista ihmisten luokittelua tyyliin 'käyttäytyvätkö kaksoset useinkin näin?' Tuo on ennakkoluulojen levittämistä. Yhtä vahingollista kuin muukin ihmisten niputtaminen esim. ihonvärin, kansallisuuden, sukupuolen tms. mukaan.


    • vaikea vastata...

      Mahdollisuuksia on tietty pilvin pimein että mikä tollasta käytöstä aiheuttaisi, voisko olla mahdollisesti jonkun luokan sitoutumiskammo?

      Aika useesti saa lukea että kaksosiin ei voi luottaa, itse olen siinä mielessä eri mieltä asiasta ksoka mun mielestä kaksonen on kyllä rehellinen ja hyvinkin suorapuheinen, jättää vaan useasti kertomatta asioita joita ei joko kysytä tai joita ei näe edes tarpeelliseksi kertoa...

      Mutta, varmasti hän välittää susta, jos on kuitenkin suhteestakin puhunut ja näin, itselläni olis kyllä tuossa kohtaa pelko tosiaan siitä että onko entinen suhde ihan oikeasti entinen tai onko hän päässyt siitä yli millään muotoa...

      Tähän on hirveän vaikea mennä sanomaan mielipidettä suuntaan tai toiseen, kaksoset osaa olla niin tuuliviirejä että välillä tuntuu ettei niistä ota hullukaan selvää...

      Sen verran olen huomannut että oma aika ja tila on erittäin tärkeä kaksoselle, kuten lähes kaikille ihmisille (merkistä riippumatta) mutta jospa "liika" läheisyys oli hänelle ahdistavaa?
      Vaikea nyt pukea sanoiksi, varmaan ajan takaa nyt sitä että tahtoisi sun kanssasi olla ja tutustua paremmin mutta entinen suhde ehkä painaa sen verran taustalla ettei kykene tekemään mitään tarkkaa päätöstä asioistaan

      Alkoholiongelmasta kertominen vaikuttaisi siltä että kuitenkin suhun luottaa ja uskoutuu, ja tahtoo asioita jakaa kanssasi, mieti vaan tarkkaan että tekeekö sitä myös toisten kanssa.

    • maen73

      Tämä tilanne jatkui sitten niin, että mies otti noin viikon kuluttua uudelleen yhteyttä ja oli kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan. Exän suhteen hän sanoi vain, että asiat yhtäkkiä kehittyivätkin toiseen suuntaan. Lupasin mennä käymään hänen luonaan vaikka olin sopinut tapaavani yhden kaverini (miespuolisen) samana iltana. Hän vaikutti jälleen kiinnostuneelta kun tapasimme, mutta sanoin hänelle, että illaksi oli myös muuta ohjelmaa ja lähdin kun kaverini soitti.

      Tämän jälkeen alkoi puhelupommitus. Hän soitti 7 kertaa, en kerennyt edes laittaa välissä puhelinta äänettömälle. Lopulta vastasin ja kysyin että mikä nyt on hätänä. Mies kuuli kaverini äänen taustalla ja veti täydellisesti herneet nenäänsä. Sanoi ivallisesti, että mene sen ystäväs luo ja sähän teet tän mulle helpoksi ja enää en vastaa sun puheluihin (?). Myöhemmin kuitenkin viestitteli taas, että miten paljon musta tykkää. Oltiin vielä tekstiviestitse yhteydessä pari päivää tuon tapauksen jälkeen, mutta sen jälkeen täysi hiljaisuus jälleen.

      Taitaa vaan olla niin, että mulla oli käsissäni jonkin sortin sekopää.....

    • oinatarr

      Miun kaksosmies hurmasi ja hurmasi ja tyyliin haki kuun taivaalta kunnes sitten sai minut koukkuun..sitten alkoikin alamäki (minun hinku edetä koska olin rakastunut) ja hän alkoi etäisemmäksi..loppui kaikki yhteen muuttamis/perheenlisäyspuheet pikkuhiljaa..ja sehän oinas naista harmittaa joka rakastaa huomiota,hellyyttä ja osoituksia siitä että olet tärkeä..eli olisiko pitänyt vain leikkiä sitä kissa hiirileikkiä ?! mutta kun rakastuin! ..hän soittaa kun haluaa,tapaa kun haluaa/kerkeää/jaksaa....hmm..ei hyvä..ei jätä muttei kokonaan otakkaan..ja kun yritän kysellä niin kaikki on ihan hyvin ja plapla..yhtenä hetkenä aivan kun pikkukakara pilke silmäkulmassa ja yhtäkkiä mököttävä mörkö jota ei uskalla hipastakkaan...jne..vaikea tapaus!

      • G-mini

        Olen kaksosmies, ja allekirjoitan tuon omalta osaltani, osittain. Nimittäin viime suhteessani "oinas naista harmittaa joka rakastaa huomiota,hellyyttä ja osoituksia siitä että olet tärkeä.." Oli totta, kunnes hän sai sitä, ja sitten se alkoikin ärsyttämään häntä. Pidän kaksosta ja oinasta melko samanlaisina juurikin oikkuilun, äksyilyn, ja ailahtelevaisuuden suhteen. Itse olen sen sortin kaksonen, näin myöhemmällä iällä, etten enää mene niin nopeasti eteenpäin, pyrin oleman realisti ja rationalisti, vaikka minun sitten pitäisikin kärvistellä epätietoisuudessa niin omien kuin kumppaninkin tunteiden suhteen. Sanoit että rakastuit, rakastumisesta on vielä pitkä aika rakastamiseen, jota itse en välttämättä ees saanut, itse kuitenkin rakastuin myös nopeasti, mutta itse myös aloin rakastamaan, tosin samaan aikaan suhde paljastui päättyväksi.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      323
      3188
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      222
      1977
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      59
      1612
    4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      4
      1414
    5. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      82
      1309
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      283
      1236
    7. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      81
      1074
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      52
      1061
    9. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      80
      991
    10. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      146
      878
    Aihe