Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Ärsyttävät naapurikyttääjät Raisiossa

fsagdsggds

Olen ollut rakkaiden naapurieni silmätikkuna siitä asti kun tähän asuntoon muutin. Ensin tuhottiin lapseni rattaat pyöräsuojasta, kun olivat kaiketi ihmisten tiellä. Sitten on ilmestynyt lappuja ilmoitustaululle milloin mistäkin. Nyt olivat ihanat kyttääjät nähneet naarmuja rappukäytävän lattiassa niin heti ilmestyi lappu "rullaluistelu kielletty" koska meidän taloyhtiössä aktiivisia luistelun harrastajia on vain minä ja lapseni niin tokihan se on minun syyni että juu rullaluisteltu on siinä metrin neliöllä sitten ihan varmasti!!!! Olenhan tällainen YH-äiti yhteiskunnan pohjasakkaan kuuluva peräsuoli niin en osaa käyttäytyä normien mukaan!!! Todellisuudessa jäljet ovat ilmeisesti tulleet tytön jalkapallokengistä ja asiasta sitten vuokranantajalle myös ilmoitin, että jatkossa tyttö sitten kantaa nappiksensa ulos ja pukee ne sitten siellä ettei ihanat naapurit enempää ahdistu. Nyt kun olisin töistä tullessa hieman asiaa näille idiooteille valaissut niin menevät karkuun etten pääse kertomaan heille mistä nämä ns. "rullaluistelun jäljet" ovat oikeasti tulleet. Tollasia hiton paskahousuja ovat sitten kuitenkin, muttä kytätä osaavat jumankauta ja valittaa senhän ne osaa! Heti kun saan rahaa kasaan muutan täältä hevon kuuseen, juopotkin on mukavampia naapureina! Ne ei sentään joka asiasta vedä palkoa nenään!

20

617

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • joo joo!

      Tämähän muistuttaa erästäkin taloyhtiön touhua, vuokrataloa, jossa pariin perheeseen syntyi mukuloista, toiseen jopa kaksoset, no, sen jälkeen siinä sitten kävikin niin, että uudet tuoreet mutsit alkoivat omine mutseineen tykkäämään, että nyt pitää kaikkien elää vähän niin kuin näiden vastasyntyneiden, kovaa vauhtia kasvavien mukaan - että jokaisen pitää sitten sovittaa elämänsä vauvojen mukaan - sori vaan, mutta eikös toi ole aika omituista. Juu, sitten kun siinä talossa oli muitakin lapsia, niin kaikenlaistahan sitä sattuu, kuten nyt vaikkapa sellaista, että kun nämä mutsit jättävät leveämmät ja kapeammat vankkurinsa talon aulaan käytävään ja vielä lukitsevat ne vaijerilukolla kaiteisiin kiinni, jättävät sitten siihen vielä vauvojensa peittoja vaunuihin niin todennäköisesti toiset lapset siitä sitten niitä tavaroita pihalle kuljettivat - no, ei se mitään, toinen näistä herkistä ja jokaisen empatiaa ja sääliä ja tukea kaipaavista mammoista rupesi selän takana väittämään että eräs aikuinen olisi ne heidän tavaransa jonnekin heittänyt - voi, voi. Että tuollaista. Varsin ääliömäistä touhua.

      Se on sitten kumma ...

      Sitten tuollaiset tapaukset, pahimmasta tapauksessa niistä ei pääse eroon, vaikka vaihtaisi asuntoa, lähettävät lähettinsä perään paskapuheitaan levittelemään. Sellaista.

      Se on sitten kumma... ja ei voi kuin ihmetellä! Täysin ja totaalisen kipeätä touhua.

      Ai niin muuten: Mikä kumma nykyisessä kämpässä lemuaa vähän väliä - näin kesähelteelläkin. Taitaa ollu joku parempi kuin vuokrataloasukas kun levittelee tupakansavujaan! On se kumma!

    • ...

      Tällaisiin paikkoihin pitäisi saada nauhoittava kameravalvonta, jota saisi tietysti seurata vain luotettava yhtiön edustaja. Väitteet pitää pystyä todentamaan. Ei pelkillä jonkun asukkaan seinälle kiinnittämillä lapuilla ole merkitystä, sen kuin kävelee ohi ja elää niin kuin ennenkin. Ehdota tosiaan sitä kameraa tai kehota pitämään suuta soukemmalla.

    • dfsdefsdfsdf

      Paremmat kuin vuokrataloa asukkaat ja paremmista kuin vuokratyösuheisista kylpyhuoneistaan nauttivat saivat nyt työnsä loppuun.

      Täysin älyvapaita!

      Kas kun ei pirssiä ole tilattu, vaikka vesihanat pauhaa! Voi, voi!

    • hjkklklkl

      Yksinpuheluksi menee, mutta laitetaan nyt vielä niistä lannoitteista - juu, niinpä se jätkä siellä paskan hajuisista kukkapurkeista jutteli - no, äkkiähän se paskahaju lakkaa kun pari kertaa ruukku on kastelut, mutta tuollaista jätkien puheet ne ei lakkaa koskaan. Siitä on viiden vuoden todisteet!

      Että sellaisia ovat paremmat kuin vuokrataloasukkaat!

      Itse ne vääntelevät vaikka mitä juttua - ja jos niistä jutuista jollekin kertoo niin sitä sanotaankkertojaa seonneeksi! Mitähän varten tuollaisten pelleilijöiden annetaan jatkaa? Palkitsevaa varmaan sitten, kun sitä kertojaa sanotaan seonneeksi!

    • sadföhgöfghdfög

      Kaikki yllä olevat paremmat kuin vuokrataloasukkaat pitäisi olla sitaateissa, sillä heidän omia puheitaanhan ne ovat. Samoin kuin paremmat kuin vuokratyösuhteiset kylpyhuoneet.
      ja niinhän se tietysti on, että paremmaksi menee, kun talossa on ilmeisesti ollut suuret määrät telakan siirtoväkeä asumassa. Nähtiinhän tässä itsekin yksi kaksio, joka nyt oli kaikkea muuta kuin asumiskelpoinen - kylpyhuone hämärä ja totaalisen likainen, pettääkö muisti vai oliko siellä melkein kuin rotankolo yhdessä nurkassa, paksut likakerrokset kuitenkin, keittokomero yhtä huonossa kunnossa, joku ovi potkittu rikki, lattialla oli irtonaisilta näyttävät muovimatonpalat, irtopäällysteet, ynnä muuta - no, paremmaksihan se menee, kun tuollaisen, ehkä hiukan etukäteen korjatun ostaa pienellä rahalla. Sitten sitä onkin parempi kuin vuokrataloasukas.

      Ja kukkaruukuista vielä, taisi olla seinän takana hölisijä jolla olikin miljoonien arvoiset ruukut tai on, vai kuka lie - no, mitäs...

      Sellaista.

      Ei saa kirjoittaa nettiin - varsinkin nyt kun tuli kadunnimi mainittua - hyi, hyi! No, mitäs tännepäin sitten on huudeltu? Kyllä on sopuisaa ja hyvää väkeä ja niinkö, että yhden kanssa saa pelleillä loputtomiin? Kyllä on hyvä talo ja aina paremmaksi menee, kun (ei vissiin viimeisestä) vuokralaisesta päästään - ja sehän tapahtuu aika pian ja mitäs minnekäs niitä laatikoita sitten kannetaan - taitaa olla Topinoja! Mutta jatkakaa te rauhassa! Muistakaa pitää myös yhteyttä sinne stadiin päin, siellähän parempien vuokrataloasukkaitten vitsit oikein lähtikin käyntiin! Pitäkääs kuulkaa oikein kekkerit! Yhdistetyt voimatko on olleet kyseessä, ja jos jonnekin kerrot, niin kertojaa pidetään seonneena!

    • Joku Roti

      Lopeta heti se internetissä häiriköinti, tai valitan sinusta taloyhtiön hallitukselle.

      t: Naapuri

      • fjdfldsfldsjfl

        Turun terveystoimesta: Mitenkäs se nyt sitten sattuikaan siinä eräänkin talon parkkipaikalla miltei terveys-sosiaaliasemaa vastapäätä pyörähtämään sellainen leveämpi moottoroitu perse, kyydissä näytti olevan eräänkin näköinen ihminen ja kuskina hyvinkin paljon netistä löytyvän puolisonsa kuvaa muistuttava tyyppi - en suinkana erehdy!
        Ja vielä: Kun heidän tekemisistään tehtiin kantelua, niin mitenkäs se nyt niin kävi, että päätös asiaan oli tehty vuosi aikaisemmin kuin se päätös kantelijalle lähetettiin - tähdättiinkö syntymäpäivälahjaksi vai - no, terveiset terveystoimelle - hiukka meni yli!
        Olikohan perimmäinen syy: Veinkö joltain muulta työn, ja ei sitten voitu vain marssia sinne esimiehen luo sanomaan, että ei me sitä tänne haluta, olisi sitten vaan jätetty määräyskirjat kirjottamatta!


      • Anonyymi

        Haista petseesi


    • olkaa hyvä!

      Helsingin kaupungin vuokratalojen asumisopas: Häädön saaneilla ei yleensä ole mahdollisuutta uuteen kaupungin vuokra-asuntoon.


      No, eipä ole ihme, että vainoamista on jatkettu! ittehän sen keittiönsä hoitivat, ja "minkä taakseen jättää sen estään löytää" - no, kaupungin vuokratalo olisi voinut heti ottaa yhteyttä kun kerran vielä saman firman asunnoissa elettiin - mutta mitäs rupesi vaivaamaan vasta sitten kun se keittiö meni, ja sittenhän sitä on ollutkin aivan riittämiin, vaikka sieltä stadista lähtiessä vuokratalon oma väki sanoi. "Me ei sinua mistään syytetä" - no, kas, kas! Mitäs siinä sitten yks sun toinen paikkakunnalta toiselle on poskeaan paukuttanut! No, pistäkää pirskeet pystyyn!

      • sddsfdsgdfgdfh

        Niin, että jos kerran vuokratalo oli inahtamatta asian hoitanut, niin mitäs sitten alkoi inahdella kun keittiö meni! Mitä? Mutta hyvin onnistui.
        Niin paljon kuin tässä vaiheessa kesää viisi vuotta sitten huudeltiin erään nimeä ympäri kaupunginosaa ja vähän laajemmaltikin ja niin on kamerakännykät ja muut - että mitäs. Ja siinä ei sitten mikään nimetön kuvaton kirjotus meinaa enää mitään!

        Hyvin onnistuivat!


      • no...
        sddsfdsgdfgdfh kirjoitti:

        Niin, että jos kerran vuokratalo oli inahtamatta asian hoitanut, niin mitäs sitten alkoi inahdella kun keittiö meni! Mitä? Mutta hyvin onnistui.
        Niin paljon kuin tässä vaiheessa kesää viisi vuotta sitten huudeltiin erään nimeä ympäri kaupunginosaa ja vähän laajemmaltikin ja niin on kamerakännykät ja muut - että mitäs. Ja siinä ei sitten mikään nimetön kuvaton kirjotus meinaa enää mitään!

        Hyvin onnistuivat!

        Tässähän se näkyy: Naapuri bongannut tekstit, hörisee sitten nauruunsa tukehtumaisillaan "Topinojalle lähtee tavarat, ketäs se liikuttaa".

        Aivan, mitäs se liikuttaa, mutta hauskaa on eräillä ollut - on solvattu, herjattu; räitty päälle; huudeltu täpötäydessä junassa; konnareiden vitsit, kun matkakortista nimen ja naaman näkivät, taisi siinä muistua pohjois-helsingin hillujien huutelut mieleen ja ei kun jatketaan; on huitonut kirurgi naaman edessä nyrkkiä :"pikkupoikia kiusataan"; eikä auta vaikka olis useampaankin kertaan viety poliisille paperi, poliisi se vaan liittyy nauravaan seuraan, niin kuin haistattelivat jo siellä Örskintiellä räjähtelevine kloriittipulloineen ja vedet silmissä nauruineen, hyvä ettei tullut muijalle kuset housuun niin oli hauskaa, ja pelleilijät ne vaan jatkoi hommiaan!

        No, ketäs se liikuttaa, hauskaa on ollut!

        Ei muuta kuin kuorma-autoa odotetaan. Ja "mitäs tuli enää yhdeksikään yöksi tänne" - no, odotetaan nyt sitä autoa ja hoidetaan muitakin kuin asunnon irtisanomisia!


    • Asiaton viesti.

      • mytti sellis

        No, pistitkö poistoon? Miksi on asiaton? Häiritseekö omat asiattomuutenne? Tuliko häpeä - ei, se ei ole ainakaan mahdollista!


      • mytti sellis

        eikös olekin paha juttu että se entinen Kerrostalokyttääjät-palsta ei enää toimi. Sinnehän saattoi kirjoitella vaikka mitä - eikä naapuri tiennyt yhtään mitään...


    • mamma2009

      Nojaa...kyttääjiä tuntuu olevan joka paikassa. Täällä ne tuntuu olevan pahimmasta päästä. Et saa edes pikkasenkaan kovaäänisemmin komentaa lastas, tai muuten ollaan heti soittelemassa lastikseen, että se huuta lapselleen. Että sillee. Yritä siinä sitte olla naapurisovussa. Mikähän paikkakunta olis sellanen, jossa olis ihan tavallisia ihmisiä, eikä sellasia joita tuntuu kiinnostavan enemmän muiden tekemisien kyttääminen.

    • Oletko yh?

      Silloin on selvä asia että sinua kytätään ja niin pitääkin olla. Kerrankin yhden yksinhuoltajan muksulla oli kädet likaiset niin minä soitin heti lastikseen...

      • mamma2009

        Sä et varmaankaan turhana lastensuojelunilmoittajana tajua, että sä viet huomion niiltä lapsilta jotka sitä tosiaan tarttis. Entäs sitten jos jollekkin lapselle joka sitä ls:ssää tarttis sattuu jotain, kun sä oot pitäny hauskaa jonkun toisen kustannuksella? Mietippä sitä puolta.


    • kallekalle..

      Raisiossa on häiriintynyt kyttääjä myös omakotialueella missä hiippailee mm. tekemällä ilkivaltaa naapureiden autolle.

      Luultiin että edellinen asukas kertoi legendaa / kuvitteli kun kertoi tästä mutta kun itselle alkoi sattumaan kaikenlaista kuten mm. eläinsuojeluilmoituksia, ilkivaltaa, perättömiä kanteluita yms pakkohan se oli uskoa.

      Sairasta ja kun jos on eläkkeellä on aika heikosti tekemistä..

    • Saku 2

      ...ja on eräs taloyhtiö, jonka asukkaat ova vanhoja/ höperöitä ja hukkaavat ajantajun, kun pitäisi päästää naapuri omalle saunavuorolleen...
      ...ja kalja virtaa grillillä...

    • Anonyymi

      Juurikin näin varsinaiset perseenreijät kyttäävät yötä päivää,mutta eivät käy työssä.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      93
      2444
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2153
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      82
      1798
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1591
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1566
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1525
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      33
      1488
    8. 54
      1350
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      88
      1305
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1219
    Aihe