Ulkona +30 ja minä sisällä yksin

yksin kotona

Tällästä tää on. Ulkona on mitä parhain ilma ja meikä makailee kotona
yksin nettiä surffaillen. Yksin ei kiinnosta mihinkään lähteä. Ei oo edes ketä pyytäis mihinkään. Terassillekkaan ei yksin viitsi lähteee. Viime kesänä kävin muutaman kerran terassilla yksin ja se ei ollut kivaa. Mun puolesta sais täällä raumalla sataa koko loppukesä. Täs säässä on yksi hyvä puoli. Maalaus töitä voi tehdä aina kun paistaa aurinko. Muuta hyvää en sit keksikkään.

198

6468

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 5477457

      Minä taas kipeänä, muuten olisin ollut töissä. Vapaapäivänä todennäköisesti olisin kanssa vain surffannut netissä.

      • ---

      • jokarvonen

        Minä taas olen aina sairaslomalla, niin ehtii suffatakin...


      • onnea elämääsi
        jokarvonen kirjoitti:

        Minä taas olen aina sairaslomalla, niin ehtii suffatakin...

        Kannattaa aina etsiä asioista ne hyvät puolet :)


    • Koittakaa piristyä..

      Edes vähän ja lähteä ulos vaikka kävelylle. Ei se mieli kohene sisällä istuskelusta :(

    • yksin kotona

      Kävin just kaupassa. 4 kilsaa poljin fillarilla ja kauhee hiki tuli tolla helteellä et huh huh

      • tuulihuminoi

        Mahtavaa! Olet käynyt kaupassa 8.6.2011! Varmaan sulle on tärkeää kertoo se Suomi24:ssä. Minäkin käyn kaupassa joka viikko, mutta mun ei tarvi sitä erikseen mainita täällä!!!!


    • Yks mies vaan

      Mä lähdin lähistön järvelle uimaan ja aurinkoa ottamaan.
      Kyllä sinne rannalle yks yksinäinen sopii aina :)
      Ei tuntunut vesi kylmältä ja kävinkin pari kertaa uimassa.
      Aurinkoa en jaksanut tuntitolkulla ottaa ja kun on palamisriskikin.
      Ihan jees-fiilis tuli vaikka yksin olinkin liikkeellä

      Menkää muutkin yksinäiset vaan reippaasti rannalle :)

      • Emmmiv

        Fantastik.
        Näin minäkin. Olen yksinäinen kotiseudullani ja henkisesti muuallakin.
        Mutta osaan tilaisuuden tullen olla ystävä itselleni. Kotini lähellä on useita uimarantoja ja rakastan ulkoilua (säässä kuin säässä :D) joten mikseipä rantaan lähtisi.
        Olkaa positiivisia ja kokeilkaa!


      • Mirellamari
        Emmmiv kirjoitti:

        Fantastik.
        Näin minäkin. Olen yksinäinen kotiseudullani ja henkisesti muuallakin.
        Mutta osaan tilaisuuden tullen olla ystävä itselleni. Kotini lähellä on useita uimarantoja ja rakastan ulkoilua (säässä kuin säässä :D) joten mikseipä rantaan lähtisi.
        Olkaa positiivisia ja kokeilkaa!

        Hyvä!
        Yksin jouluna, yksin jussuna, tänään töissä huomenna töissä. Toisilla on ja toisilla ei, mutta eletään silti. Onneksi työtä.


      • rannalle palamatta

        Tällä hetkellä ei kyllä helteistä ole tietoakaan mutta jos olisi niin samaa mieltä edellisen kanssa, kyllä rannalle aina yksi yksinäinen sielu joukkoon sulautuu ;) Itsekään en terassilla ollenkaan viihdy joten ulkoilu parasta antia!!! Lenkkeily vaikka myös näin koleana päivänä sateesta viis ja kirjastossa käyn usein lukemassa lehtiä...

        ~yksin muttei yksinäinen~


    • oma valinta!!

      Tuohan on täysin sun oma valintasi!
      Siis yksin kotona kököttäminen, kun ulkona on mitä parhain ilma.

      Miksi ihmeessä ei kiinnosta yksin mihinkään lähteä? Ota kirja mukaan, mee vaikka rannalle istuskelemaan ja lueskele. Tee kävelylenkki tai pyöräilylenkki. Tai mee jonnekin ihmisten ilmoille ees hetkeksi. Unelmoi, vaeltele, kävele, kiertele. Ja poikkea vaikka siellä terassillakin, mistäs sen tietää vaikka saisit juttuseuraa. :)

      • ÖÖÖÖÖÖÖÖ!!!!!!!!!

        No ei se ole ihan täysin oma valinta, jos on tuota masennusta mitä helposti yksinäiselle tulee, niin voi olla hyvinkin vaikeaa lähteä liikkeelle.


      • mitä tehdä'?
        ÖÖÖÖÖÖÖÖ!!!!!!!!! kirjoitti:

        No ei se ole ihan täysin oma valinta, jos on tuota masennusta mitä helposti yksinäiselle tulee, niin voi olla hyvinkin vaikeaa lähteä liikkeelle.

        Mitä asialle sun mielestä sit tulis tehdä?


      • nananana-
        ÖÖÖÖÖÖÖÖ!!!!!!!!! kirjoitti:

        No ei se ole ihan täysin oma valinta, jos on tuota masennusta mitä helposti yksinäiselle tulee, niin voi olla hyvinkin vaikeaa lähteä liikkeelle.

        on se varmasti todella todella vaikeaa lähteä, mutta pukee vaan vaatteet päälle ja lähtee, sen ku kerran tekee niin ens kerralla jo paljon helmpompaa:)


    • yksin kotona

      Mä olin töis maalaamas taloo. Ei tarvinnut kauaa olla ku niska paloi ja naamakin punottaa. Mä oon vähän semmonen et yksin ei viitsi mihinkään mennä: Kirjoja en ole koskaan lukenut enkä lue. Poljin mää huvikseni 80 minsaa kuntopyörällä tossa äskettäin. Tuli erittäin kova hiki mut eipä ihme tällä ilmalla.

    • jhljhlkjkhgkhhj

      kerropa kumpaa sukupuolta olet ja minkä ikäinen niin kerron miten ratkaiset ongelman

      • ÖÖÖÖÖÖ!!!!!!!!!!!!!

        Hyvä. Nobel on sinun.


    • 4+3

      Niin miespuolisena yksinäisenä (ei AP) tuntuu kyllä typerältä lähteä yksin johonkin biitsille. Kaikki muut on siellä kavereidensa ja/tai kumppaneidensa kanssa...

      Tykkäsin kyllä käydä biitsillä heittelemässä frisbeetä tai pelailemassa biitisiä tai istumassa muutenvaan kavereiden kanssa, mutta yksin se on ahdistava kokemus. Toisinaan tuntuu jopa yksinäisemmältä kuin istuessa yksin kotona.


      Ja 30 astetta alkaa olla jo niillä rajoilla ettei oikein kärsi lenkillekkään lähteä. En oo oikeen ikinä syttyny kävelemisestä. Juoksemaan se on päästävä :)

    • yksin kotona

      Keksin mä sentään jotain tekemistä tänään. Tos illemmalla poljin kuntopyörää 80 minuuttia putkeen. Kolme t-paitaa sain hiestä märäksi. kilometrejä tuli sellaset 45 mittarin mukaan. Tuli oikein hyvä olo kuntoilun jälkeen. Huomenna on kans 30 luvattu et taidan ajankuluksi polkasta samanlaisen lenkin.Vois tosiaan joskus päivällä pyöräillä rannan kautta kun sinne päin on muutakin asiaa. Työasiaa oikeestaan. Tosiaan yksin rannalla olis jotenkin , en osaa edes kuvailla. Mut meen kattelee piruuttani et onko siellä paljon populaa.

      • Ei tajua.

        Miksi vaihdoit t-paitaa kesken ajon?


      • Miksi ihmeessä

        sisällä kuntopyörää kun ulkona on maailman parhaat pyöräilykelit.


    • Yleinen vuodattaja

      Menin töiden jälkeen lammelle istuskelemaan ja kattelemaan. Heitin lisäksi pikkuisen pyörälenkin. Yksinäistähän se oli, mutta ihan hyvä pössis silti. Huomenna olenkin koko illan ulkona kun ei ole töitä :). Katselen ihmisiä ja nautin lämmöstä.

    • normaali-

      Taitaa olla hullu, ei ole normaalia vaihtaa hikistä t-paitaa ja jatkaa ajoa ja liata myös uusi paita.

      • egyptläinen

        Mutta jos se kaveri harrastaa esim pyykinpesua ja nauttii siitä?


    • kesä ahdistaa

      Kotona oleminen on helpompaa. Muiden ihmisten näkeminen ahdistaa, kun kaikki ovat jonkun kanssa. Junissa saisi olla joku sinkkuvaunu, niin ei tarvitsisi katsella pariskuntien kuhertelua.

      • hetken hiljaisuus

        voi että nuo onnen lahjat ovat taas luojalta sekaisin mennet..Minä nyt yksin kotona vihdoinkin saan olla kaikessa rauhassa,ja aivan yksin se on kuule harvinaista herkkua minulle.
        Saisit varmaan ystäviä nuorista äideistä jotka kamppailee lastensa kanssa ja ovat vailla hetken hiljaisuutta.
        Heille olisit aarrettakin kalliimpi ystävä.Ja itse löytäisit uutta elämää ympärille ja uusia ihmissuhteita syntyis ,kenties?


    • yksin kotona

      Mulle on ihan normaalia vaihtaa paitaa jos tulee kova hiki ja paita kastuu..Poljen aika kovalla vastuksella niin tulee kyllä kunnon hiki pakostakin. Tänään en jaksanut kun 50 minsaa polkee kun oli niin hiostava ilma. Huomiseks on luvattu tänne 30 ja töihin olis mentävä maalaamaan. No siinä se päivä kuluukin sutia heilutellessa.

    • llllllllllllllllllll

      Itse kävin tänään kirjastossa ja samalla matkalla päätin polkupyöräillä itselle tuntematonta aluetta lävitse, pyrkien liikkumaan puron vartta kulkevalla rauhallisella puistikkopolulla. Pysähdyin hetkeksi katselemaan purossa olevaa lammikkoa, jossa uiskenteli jokin sorsalintu. Ihana kesäpäivä. Sitten kotiin juomaan vettä ja lukemaan kirjaa.

      Itselläni on myös tapana "tuhlata" kesäpäivät sisällä. Olenkin yrittänyt hieman enemmän pakottaa itseäni ulos, vaikka sitten vain "seikkailemaan" jonnekin alueelle, jossa en ole aikaisemmin käynyt. Motivaattorina toimii myös oman terveytensä vaaliminen, sillä auringossa oleskelu lisää kehon D-vitamiinin tuotantoa, joka muun muassa myös parantaa mielialaa ja jaksamista.

    • Ceko*

      Muistakaa että ihotautilääkärit eivät suosittele siellä auringossa kovin kauaa paahtumista. Eikä edes nuoremmat ihmiset tykkää ihan näin kuumista ilmoista.

    • Lonely123

      join olutta ja katoin animee. Miks mennä ulos käristymään.

    • yksin kotona

      tienasin tänään 150 euroo kun tei noin 3.5 tuntii töitä. Maalasin jonkun mummon aitaa rivitalossa. Ei hassumpi liksa. *Sitten menin kotiin ja kävin suhkussa ja vaihoin vaattet a menin rannalle jossa viivyin 18.00 asti. Rannalla olin yksin ja kattelin menoo kuten aina. Kauniita naisiakin oli liikkellä mut meikä ei tehny mitään..

      • naisetnaisetnaiset

        Joskus on mukavaa ihan vaan kattella. :) Niitä kauniita naisia siis. Kyllähän se piristää, ja kun nyt ovat niin vähissä vaatteissakin kun on kesä.

        Eipä sitä aina tartte alkaa iskeä.


      • yksinäinenkö?

        Olen tänään ollut yksin....harvinaista herkkua. Ei meinaa enää osata olla, mutta nyt loppuillasta alkaa jo onnistumaan:D Pyöräilyä 20km ulkona...grillausta...saunomista, nyt lepäillään..ei ollenkaan hassumpaa:) Huomenna työt kutsuvat, sitten illalla terassille hetkeksi;D


    • tsirbula100

      Hei haloo! Mene sinne rannalle ja katso ympärillesi! On siellä muitakin yksinäisiä! Voihan sitä juttelemaankin mennä jos näyttää mukavalta tyypiltä!

      • ranteet

        "Voihan sitä juttelemaankin mennä jos näyttää mukavalta tyypiltä!"

        Entä jos ei itse näytä mukavalta tyypiltä =D? Siksi en kovin mielelläni ahdistele tuntemattomia ihmisiä, varsinkaan selvinpäin.


      • jokarvonen

        Eipä se niin helppoa oo, jos pelottaa...


    • ranteet

      On kyllä todella masentavaa kävellä kaupungin läpi ja nähdä tuhansia ihmisporukoita pitämässä hauskaa puistoissa, terasseilla ja rannoilla, kun itse on yksinäinen ja sosiaalisesti kykenemätön luuseri... =(

    • tympeätäti

      Toivoisin ettei aina tultaisi kirjottamaan näitä,"ota itseäsi niskasta kiinni" tai "oma valintasi" -kommentteja. Varsinkin kun on masennusta, ei tosiaan kykene menemään, eikä nauttimaan. Aina kun jaksoin käyn uimassa ja rannalla. Se vain ei poista yksinäisyyttä! Ja joskus on tosiaan parempi antaa olla ja pysyä sisällä.
      Minä nyt muutenkin voin paremmin, kun on tuuli ja sade. Joskus tykkään olla itsekseni, tuo masennus vain on joskus ongelma. Pahinta on, jos alkaa stressaamaan, kuinka ei saisi olla kotona.
      Se nyt ei ole ihan niin yksinkertaista. Yksinäisyyteenkiin löytyy eri syitä.
      Tottakai on hyvä lähteä, keksiä jotain kiinnostavaa tai mukavaa. Mutta aina sitä ei jaksa.

      • 11+8

        Juu sepä se. Kävin viime kesä joka ikinen päivä kävelemässä tunnin pari pihalla tai istuskelemassa jossain biitsillä. Valitettavasti joka ikinen kerta kun palasin kotiin jouduin totetamaan että olin ihan yhtä yksinäinen kuin ulos lähtiessänikin. Tosinaan jopa masentuneempi nähtyäni paljon muita ihmisiä joilla oli kivaa omien seuralaistensa kanssa :(

        Jossain vaiheessa kun niitä "epäonnistumisia" kertyy tarpeeks vaan tulee se raja vastaan, jossa yrittämällä alkaa masentua vaan entistä enemmän ja parempi vaan olla hetken yrittämättä ja kerätä uutta energiaa yrittää uudestaan joskus myöhemmin uudestaan.


      • kerro, älä valita

        Miten noihin viesteihin sitten sun mielestä tulis kommentoida, jotta sille viestin laittajalle tulis parempi mieli..?


    • yksin kotona

      Miten yksinäisyyden voi poistaa jos kukaan ei halua tutustua, tai tulla kylään tai tehdä muutakaan vaikka pyytäis jotakuta vaikka rannalle. Yks päivä pyysin kolmee tuttua kaveria kylään juomaan olutta. Ketään ei kiinnostanut tulla.
      tämäkin viikonloppu on mennyt yksin ihmetellessä. Perjantaina join lonkeroo yksin kotona. Eilen en tehnyt mitään ja tänään mun piti käydä kaupassa ostamassa shamppoota mut s-market ja prisma olikin kiinni. Joten makoillessa on tääkin päivä mennyt.

      • neiti aika

        Moi olettaisin et sul on netti?
        Miksi et katsonut sieltä kauppojen aukiolo aikoja
        No katso ens kerralla niin et jää shampoota vaille :)


    • yksin kotona

      Nyt nyt loppus helteet, ainakin täällä raumalla. Tääl on joku 10 astet lämmintä ja kohta sataa vettä. Prismaan pitäis lähte shamppoota ostamaan mut toisaalta ei jaksa kastua kun kohta sataa vettä. Voitin muuten tulosvedosta eilen 54 euroo ja perjantaina sain keno 7: sta 50 euroo. Meen tänään hakemaan rahat pois ja laittamaan uuden kenon. Ei mikään paska viikonloppu vaikka yksin sen vietinkin.

    • Minttumariia

      No juu onhan se vähän ikävä kesä yksin olla. Mutta missä kaikki mukavat miehet oikein on.. ; )

    • yksin kotona

      Täällähän minä oleskelen ylhäisessä yksinäisyydssä.

      • Minttumariia

        Tule pois sieltä kotoasi että löydän sinut : ) En tiedä missä oot... ylös ulos ny : )


    • jeeejeee

      mistäs päin suomee minttumariia on kotoisin ja paljonko on ikää? :)

    • maan84

      Ite ainakin nautin yksinäisyydestä välillä. On kiva mennä ulos helteellä nurtsille lukee kirjaa tai kuunteleen musaa tai vaik laittaan ajatuksia ylös paperille. Se jos joku on terapeuttista hommaa. Toki kukin tyylillään, jos yksinäisyys on ongelma niin siit ei helposti sit pääse ehkä irti. Sosiaalisen verkoston puuttuminen on kyl todella pahasti, silloin sitä jää vielä helposti yksin :(

    • yksin kotona

      Tänäänkin kävin tunnin lenkillä kaupunkilla. Aika kylmä ilma oli. Ei uskois et on kesä.

    • ...............kköl

      Raumalta minäkin ja sama juttu.
      Ikä? ja sukupuoli?

    • yksin kotona

      Miäs 36 vuotta täytän kohtapuolin. Käväsin velejn luona just katrtelees mitäs se touhuu. Kaljatölkki sillä oli heti kouras kun menin sinne. Mulla ei taida ihan niin vauhdikas juhannus tulla. Matelen etanan vaihtia juhannuksena.

    • Minttumariia

      Pirkanmaalta olen ja ikää on kertynyt 39v. Lähdenkin tästä salille yksinäisyyttä pakoon. Siellä ei tarvitse yksin olla...

      • eurosinkut.net

        Moi!

        Itse olen 47v nainen ja myös Pirkanmaalta. Kyllä, yksin tulee oltua aivan tarpeeksi. Nyt olen kuitenkin löytänyt seuraa virtuaalisesti ja myös tapaamisten merkeissä.

        Kaikki yksinäiset nyt avaamaan sivusto www.eurosinkut.net

        Siellä on mm. chatti, jossa on mukava jutella sekä vakavista asioista että heittää läppää muuten vaan. Suurin osa chatissa on pks-seudulta, mutta on meitä muualtakin. Lisäksi on keskustelupalsta. Jussina on järjestettynä sekä isot juhannusjuhlat Hauholla että ainakin Hesassa cityjussin viettoa ja Tampereella saunan ja yhdessäolon merkeissä touhua. Löytyy monenlaista ajanviettoa liikunnasta kulttuuriin, terasseille, matkoille jne. Ja itse voi ehdottaa tekemistä.

        Yksin arvelutti ensimmäistä kertaa mennä mukaan, mutta siitä se lähtee ja varmasti löytyy ihmisiä, jotka ovat samalla aaltopituudella.

        Ja Minttumariia, salikaveria kaipaan minäkin :)


    • 1+9

      Juuh lenkki on mulle ainut pakokeino yksinäisyydestä... Nyt on onneks taas viileempää niin kivempi juosta :)

      Lenkkeilyn ainut huono puoli on ettei siinä oikeen tutustu uusiin ihmisiin.. Mutta pysyypähän edes fysiikka kunnossa

      • Ykxinäinen

        Yksinäidyydestä tuntuu kärsivän tosi moni. Sosiaalisesti rajoittunut? Kertokaa mitä se tarkoittaa, avautukaa hieman.
        Minä: Yksinäinen, kotona viihtyvä, ajattelen, että en haluaisi nähdä "liikaa" pareja jotka ovat onnellisia koska se masentaa minua enemmän.
        Apua! Täälläkö on avunhuudot, mutta ei muuta kuin huuto! Olen 4-kymppinen, sopusuhtainen mukava mies. Jutustelun aloitus on ongelma mutta sitten se kyllä sujuu, ainakin minulla. Olen yksinäinen. Tämäkin jussi vietetään yksin. Ajattelin lähinnä saada jostain rohkeuden lähteä katsomaan tyhjää helsinkiä :) Olen siis hesasta. Haluaisin oikeasti tavata jonkun mukavan naisen, jutustella, istuskella ulkona jos säät vain sallii tai käydä muutamalla olusella irroittelemassa. En viihdy metelipaikoissa, koska sillon ei voi keskustella. Mielestäni olen hyvä kuuntelija ja kerron myös itsestäni.

        Jos nyt olisi joku yksinäinen nainen joka haluaisi seuraa rehellisestä, avoimesta miehestä, niin tässä mahdollisuus. Kuvan uskallan lähettää!

        [email protected]


    • MAJAKKA TYLSÄ

      Majakka ry on idioottien paikka, myös hoitajaopiskelijoiden mielestä: Mervi Juuren pyllyjuttuja ei jaksa kukaan kuunnella, Anne Niemi mölyää niin että kuuluu kilometrin päähä, voikun tylsää,, mölytköön ei en rahaa tarvitse,

    • ..................

      Voi kuulkaa.
      Jos teillä olisi puoliso, niin sama ongelma edessä. Eli sitten olette yksinäisiä sen puolison kanssa tai kun puoliso tapaa kavereita, mitäs sitten teette.

      • Nojoo...

        En nyt vähättelisi tuohon tyyliin todellista yksinäisyyttä. On aivan eri asia, kun elämässä on joku, vieläpä puoliso. Ei moni kai haluakaan olla yhdessä kylkikyljessä aivan jatkuvasti. Mutta on iso ero, että on ihminen lähellä, jolle voi puhua kuin että elää aivan yksin. Ja jokaiselle se uusiin ihmisiin tutustuminen ei ole aivan helppoa.


    • ilkka*

      Olin juuri yksin saaressa kolme viikkoo. Ihanaa aikaa. Miksi pitäisi aina olla seuraa? Sain rauhassa kalastella, ja seurata luontoa.

      • masis19

        Ihan eri asia lähteä jonnekin olemaan yksin. Mitä kun tulet kotiin. Siellä ei ole ketään. Viikkoon ei puhelin soi kertaakaan. Jos olet viikon yhteen menoon sisällä eikä kukaan ole edes sitä huomannut. Lähde nyt sitten etsimään seuraa, kun olet niin masentunut ettei jaksa kättään nostaa.


    • Tuuliajolla

      Hei! Rohkaisen teitä yksinäisiä vaan lähtemään ulos sieltä netin äärestä. Olen eronnut nainen ja vaikeuksienkin jälkeen oli korkea kynnys lähteä yksin vaikka ravintolaan. Tykkään laulaa ja kuunnella musiikkia, niin tuli vaan lähdetty. En ajattele mitä muut minusta ajattelevat, olenko miestä metsästämässä jne . . .
      Viime Juhannuksena olin kokolla yksin, söin rantakalaa ja nautin ohjelmista, aina siellä joku tuli juttelemaan. Käyn teatterissa yksin, lätkää katsomassa, rannalla jne . . .luven kirjoja ja käyn lenkillä. Annetaa onnellisten olla onnellisia. Ei minua haittaa. Olenhan joskus ollut itse samassa tilanteessa ja olen edelleen onnellinen jokaisesta päivästäni. Eron myötä huomasin ystäväpiirini pienentyneen, mutta ei se haittaa. Onhan nämä keskustelupalstatkin hyvä tapa vaihtaa ajatuksiaan. En ole kokeillut mitään treffipalstoja. Luotan siihen, että jos joskus joku mukava kohalle sattuu niin ok. Mitä turhia miettimään. Elämä on ihanaa, kun sen oikein ymmärtää!
      Terv. Auringonkukka

      • yksinäinen vaeltaja

        Hei!
        Tämäpä oli piristävä kirjoitus. Minäkin tunnen itseni aika usein yksinäiseksi. Asun mieheni kotiseudulla, miehen sukulaiset eivät ole juurikaan tekemisissä keskenään. Omat sukulaiseni asuvat kaukana. Äitini ja isäni kuolleet. Olen 47v. Mies on reissutyössä, lapset muuttaneet pois kotoa. Minulle ottaa lujille tämä elämänmuutos, kun lapset muuttivat pois. Minulla on usein ikävä tytärtäni, joka asuu satojen kilometrien päässä. Onneksi on työ, jossa viihdyn ja mukavat työkaverit. Monesti kuitenkin toivon, että olisi joku kaveri....lenkille, teatteriin, terassille...ym. Mut kyl se tästä!!


    • -Mimmi-

      Vietän kanssa itsekseni juhannusta, mutta sinkkuna koen pientä riipaisua rinnassani. Mökkijuhannus ois ollut aivan ihanaa, mutta kun ei ole sellaista seuruetta. Vasta nyt tajusin, että uusi miestuttavuus näin juhannuksena ois tehnyt kyllä hyvää mielelleni ;) Lataan tässä ihan sitten vain akkujani, hyvän ruuan lisäksi.

      t. Mimmi

    • Tuntuu toi masennus olevan kova sana nykyisin, taitaa vain puuttua yksin elämisen taito? Sen hyvätpuolet kun hokaa,voi yksinäisistä hetkistä nauttia. Jo seitsämäs mökkijuhannus ilman sukulaisia ja kännisiä tuttuja.

    • jk

      hyvää juhanusta sulle

      • elämä on lahja

        Yksin eläminen on tosiaan taito joka kannattaa opetella ettei katkeroidu ja tuhlaa elämäänsä vain surullisiin ajatuksiin esim. elämällä ei mitään tarjottavaa, tarkoitusta yms..Kannattaa yrittää hakea positiivisia ajatuksia omasta elämästään jotain yleensä kyllä löytyy..terveys.. se mahdollistaa monta asiaa ja sen myötä ei ole kipuja..työpaikka..talous on turvattu ja on lomien ja juhannuksen jälkeenkin paikka minne mennä..Hyvä ruoka..sen laittaminen voi niistä yksinkin nauttia..ulkoilu ja luonto niistä voi nauttia yksinkin..hyvä kirja..elokuva..päivänokoset...ja sitten jos siltä tuntuu ettei halua olla todellakaan yksin sitten pitäs vaan rohkeesti lähteä yksin paikkoihin joissa oman ikäisiä ihmisiä käy..elämiä ja tilanteita on niin paljon erilaisia, kuka minkäkin takia yksin eikä kukaan joka nyt ei ole yksin voi tietää mitä huominen tuo tullessaan.Ei minullekaan olisi tullut mieleenkään viime juhannuksena että istun tietokoneella ja kirjoitan elämäni ensimmäistä viestiä johonkin keskusteluketjuun..mutta näin nyt..


    • ehkäauttaajotakuta

      Tuossa tuli vaan mieleen että voisihan sitä yksinäisyyttä koittaa hoitaa vaikka sosiaalisemmilla harrastuksilla.

      Kun tunnutte liikunnallista sorttia olevan niin joukkuelajit esimerkiksi, tai sitten jokin ihan uusi juttu vaikka kansalaisopistolta.

      muiden yksinäisten auttamisestakin voisi saada apua esimerkiksi punaisellaristillä taitaa olla ystävä palvelu joka auttaa yksinäisiä vanhuksia ja muita yksin jääneitä. tai vaikka menee seurakunnalle auttamaan ruokakassien jaossa.

      Itse tiedän kokemuksesta että yksinäisyyteen voi jäädä helposti kiinni, sitä ikäänkuin itse ryhtyy näkymättömäksi ja lakaa lopulta uskoa ettei kukaan haluakkaan omaa seuraa.

      Hyvää juhannusta kaikille.

      • elämä on lahja

        ..ja yllätyksiä.. kun vain uskallamme elää, annamme elämälle mahdollisuuden .Hyvää Juhannusta kaikille!


    • Sinut itseni kanssa

      Yksin oot sinä ihminen, yksin keskellä kaiken. Yksin sä syntynyt oot, yksin sä lähtevä oot.
      Kun ihminen tulee toimeen itsensä kanssa, ei edes tarvita ympärillä hauskuttajia. Vaikuttaa, että parveilijat ja joukoissa örveltäjät ovat huolestuneempia (syyttä) yksinkävelijästä kuin tämä konsanaan.

      • jos joku arvostaisi-

        Olen noin nelikyppinen-nainen, aika tinnimimmi vielä, en tupakoi, en kapakoi, On mies, mutta ei lapsia. Mies on URAPUTKESSA JA AINUT PÄÄMÄÄRÄ; RAHA! Olen aika hyvä kokki ja osaan drinkit ja viihdykkeet. Silti vietän juhannuksen yksin.....


      • Jussin paivana
        jos joku arvostaisi- kirjoitti:

        Olen noin nelikyppinen-nainen, aika tinnimimmi vielä, en tupakoi, en kapakoi, On mies, mutta ei lapsia. Mies on URAPUTKESSA JA AINUT PÄÄMÄÄRÄ; RAHA! Olen aika hyvä kokki ja osaan drinkit ja viihdykkeet. Silti vietän juhannuksen yksin.....

        Luin tämän viestisi muutama tunti sitten ja alkoi lamppu palaa. Mulla
        vähän päin vastoin. 90-luvun alun muiden virheistä kärsinyt ja siitä
        vielä päivittäin kuullut ajattelin vastata.
        Vaikka olen porukassa olen yksin. Olen 190 120 kg 50 , suurimmat
        painot harteissa urheilijataustan vuoksi.
        Aina koulussa olin hymypoika, josta pidettiin. Nyt tunnen olevani "yksin".
        Jos joltain tuntuu, ole hyvä ja vastaa niin katsotaan.


    • Jätettyvaimoke

      Täällä yksi yksinäinen lisää. Avomies lähti viime viikoloppuna ovesta, ja olen todella yksinäinen ja masentunut. Tänään tajusin ulkona käydessäni, että on Juhannus kun katselin naapurien pakkailevan autojaan.
      Meillä oli tietenkin juhannussuunnitelmat tehty ja elämälle muutenkin suuria odotuksia.
      Nyt kuitenkin tulin lueskelemaan tänne näitä yksinäisten juttuja, etten tuntisi itseäni niin toivottomaksi. Onneksi meillä on muita, jotka ymmärtävät.
      Olisi pitänyt järjestää yksinäisten ihmisten yhteinen juhannus jossais. :)

      • Jos joku arvostaisi-

        Riipaisi Sinun viestisi. Sama täällä, kun katselee toisten lähtöä rantoihin ja rientoihin. Itse järjestin miehen perheelle ja suvulle JUHANNUKSEN kaikilla herkuilla. Nyt ovat appivanhemmat kuolleet ja mieheni mielestä ei kai minulla ole enää mitään arvoa? Yksinäisten juhannus olisi hieno idea!


      • Ei yksin vaan vapaa
        Jos joku arvostaisi- kirjoitti:

        Riipaisi Sinun viestisi. Sama täällä, kun katselee toisten lähtöä rantoihin ja rientoihin. Itse järjestin miehen perheelle ja suvulle JUHANNUKSEN kaikilla herkuilla. Nyt ovat appivanhemmat kuolleet ja mieheni mielestä ei kai minulla ole enää mitään arvoa? Yksinäisten juhannus olisi hieno idea!

        Sinkut järjestävät ohjelmallisen juhannuksen ja uudenvuoden juhlat ym. Niihin voi osallistua.

        Myös tänne keskustelupalstalle voisi ensi juhannukseksi laittaa ilmoituksen juhannusjuhlasta, kokoontua vaikka Seurasaaren kokolla. Juttuseura on itselleni tärkeintä, kumppanin etsintä taakse jäänyt.

        Avio/avoliitossakaan ei hyvä kumppanuus useinkaan toteudu.


    • HH_K_B

      Erosin vähän yli 2 vuotta sitten pitkän avioliiton (22 v) jälkeen. Alku oli tosi hankalaa ja kuvittelin, että paha oloni helpottuu, jos etsin pikaisesti seuraa. Väärä arvaus. Mulla oli muutama lyhyt "kainalokeppisuhde", mutta eivät ne tilannettani parantaneet. Oikeastaan päinvastoin. Vertailin heitä koko ajan entiseen vaimooni ja siitähän ei tullut mitään. Näiden kokeilujen jälkeen totesin, että on parempi opetella elämään yksin. Nyt elelen koirani kanssa maalla ja olen suurin piirtein tyytyväinen. Yksin olemisella on puolensa, kun tähän on tottunut. Minua on myös siunattu muutamalla läheisellä ystävällä. Tosin heillä on omat juhannuksensa ja minulla omani. Grillailen ja chillailen itsekseni.

      Ymmärrän sen, kuinka vaikeaa on olla yksin pitemmän aikaa. Se on varmasti todella ahdistavaa ja masentavaa, eikä minulla ole mitään "patenttikeinoja" yksinäisyyden sietämiseksi. Onko kenelläkään? Voin vain toivottaa jaksamista.

      • Tuuliajolla

        HH_K_B :lle. Erostani on kulunut 3 vuotta ja avioliittoa ( 26 v ). Luulen tietäväni tunteesi. Tein pitkään surutyötäni. Mietin usein teinkö oikein jne . . . mutta ratkaisu oli ainut mahdollinen. En ole etsinyt itselleni kaveria, olen opetellut yksin elämisen. Kuitenkin on mukavaa välillä olla ihmisten ilmoilla.
        Lähde vaan rohkeasti liikkeelle. Ystävät ovat kallein aarre!
        Hyvää kesää ja ihanaa elämää!


    • Jätettyvaimoke

      Minulla on myös onneksi kolme koiraa seuranani, ainoastaan olemuksellaan voivat piristää onneksi kuitenkin. (Hugo 8kk, entisen avomieheni kanssa juuri hankkima pentukoira) Muutimme uuden vuoden aattona yhteiseen ostamaamme asuntoomme, jonka joudun hampaita kiristäen luovuttamaan miehelle, kunhan olen löytänyt itselleni uuden kodin. Mies ei asu täällä kanssamme tällä hetkellä, vaan yllättäen äitinsä luona niin kauan, että pääsee meistä eroon.
      Suunnittelimme pitkälle jo elämäämme ja unelmiamme. Herätessäni tänä aamuna, tajusin, että tahdon kuitenkin toteuttaa näitä suunnitelmiamme sitten vaikka yksin. Ja nyt katselen Espanjasta töitä sekä mistä kielitaidon alkaisin. :)
      Kyllä se siitä. Ehkä mies herää joskus ja tajuaa, että menetti jotain hyvääkin.

      • liian hankala

        Minäkin olen aina haaveillut ulkomaille muuttamisesta koska tuntuu että täällä Suomessa minulle ei ole mitään. On tietysti vanhemmat, veli ja sisko mutta muuten ei. Inhoan talvea ja lopputalvesta olen ihan totaalisen masentunut kylmyydestä ja pimeydestä. Aamuisin väsyttää herätä, tuntuu että nukahdan auton rattiin jos täytyy lähteä pimeällä ajamaan. Onneksi nyt on kesä ja valoisaa. Minulla on kyllä mies, mutta kavereita meillä ei pahemmin ole. Kaikilla on omat menonsa ja muita kavereita. Nyt erityisen masentavaa on että onnistuin tempperamenttisen luonteeni takia hommaamaan töistä potkut itselleni eilen. En halua selitellä ihmisille miksi työt loppui koska tiedän että he ajattelevat että minulla on hankala luonne. Ehkä se luonne on muokkautunut elämän kolhuista tällaiseksi. Kyllä harmitti sanoa elen miehelle että työt loppui, onneksi hän heti halasi lämpimästi ja sanoi että ei se mitään ja että rakastaa minua. Moni voi ajatella että mitä minä valitan mutta yksinkertaisesti minä vaan kaipaan myös ystäviä. Ja ottaa päähän kun rahatilanne on aina tiukalla!


    • HH_KB

      Nämä "sosiaalimediat" ovat minulle myös lääkettä yksinäisyyteen. Näiden kautta olen saanut "tuttavia", joiden kanssa kommunikoida. Keskustelut piristävät mukavasti mieltä, kun voi vaihtaa mielipiteitä ja olla joskus kenties pienenä tukenakin. Itse olen saanut aika paljonkin tukea itselleni näiden kautta.

    • HH_K_B

      Jätettyvaimoke

      Olen aika varma siitä, että miehesi joskus joutuu ajattelemaan, mitä lopultakin menetti lähtiessään lätkimään. Ero on aina traumaattinen kokemus molemmille: jätetylle ja lähtijälle. Ellei sitten ole niin, että lähtijällä on jo ollut sivusuhde, tai hän on narsistinen luonne.

      Sulla on kuitenkin positiivinen asenne tapahtumaan ja se auttaa kestämään tilannetta.

    • Jätettyvaimoke

      HH_K_B

      Pakko tässä on yrittää itseään kasailla, kun toinen tuntuu olevan itse jo paremmalla puolella.Vaikka viikko vasta mennyt! En voi ymmärtää. Mutta keksiessäni tänään tuon unelmamme toteuttamisen, sain jostain voimaa. Haluan näyttää sille ihmiselle, kuinka tosissani olin. :)
      Ja että toteutan meitä yksin.
      Oikein mukavaa juhannusta teille sinne! Menen halailemaan koirakuomia ja annan niille jotain pureskeltavaa kiitokseksi minun hoivaamisestani. :)

    • Möhkyrä

      juuh yksinäinen juhannus on kaverit menossa isä mennyt äiti miehen kanssa uuden,eikä fiilistä pitää juhannusta ollenkaan kattoopi täs jos perse kännit kiskasi kotona ...=)

    • milkface

      Pitäis olla meille yksinäisille nyt yhteinen jussi!

    • Möhkyrä

      jeps =)

    • HH_K_B

      Meitä on luultavasti niin paljon, että saataisiin kokoon kunnon festari. Kuka hoitaa musan ja tarjoilut? :)

    • Möhkyrä

      helsinkin herroille lasku vain D =)

    • milkface

      :D KANNATETAAN! Rantsuun pussikaljaa ja makkaraa! Musiikki pauhaamaan ja kaikki koolle. Mikäs sen parempaa kun tutustua sitten kohtalotovereihin :D
      Meitä taitaa olla nin eri puolilta :D

      • Nainen30veeeee

        milkface; näytät ihan keijulta! Miten voit olla yksin?


    • Möhkyrä

      No juu joka lähtöön löytyypi mut minä lähen kruisaileen ens juhannus tavoitteena että festarit D=)

    • yksin kotona

      Tääl meikä syö yksin kotona jäätelöö. Veljen luo olisin voinut mennä käymään mut en jaksa kattella kun se on ihan perseet siellä. Vois itsekkin ottaa muutama olut silleen sivistyneesti ja seurakin olis ollut ihan mukava jos sellasta olis jostain saanut. Mut näillä eväillä mennään..

    • HH_K_B

      Mäkin olisin voinut mennä broidin tai systerin luo, mutta ei oikein napannut. Kovat on geimit niilläkin. Olen rauhassa kotona.

    • Hande...

      Joo sama juttu, ei tää yksi sankari soita tai vastaa puhelimeen. Kyl se oma vaimo oli kiva silloin aikoinaan, kun sille pystyi höpötellä ja söpöstellä sen kanssa.

    • Yst.terv.tptien777

      Todella kliffaa...
      tämä yksinäisyys. Saattaa mennä päiviä, jopa viikko ettei tapaa ketään, ja näin juhlapyhinä koko mieliala meinaa luhistua tähän yksinäisyyteen. Olen jopa alkanut kaipaamaan entisiä kälättäviä naisystäviäni ja vaimojani. Kyllä elo voi olla raakaa. Juoppoloissa on karsea meno, ja siellä ei viisauden sanaa kuule mistään aiheesta. Tietysti siellä voisi saada hyvän Juhannustappelun aikaiseksi, mutta sekään ei oikein huvita. Onneksi on sentään YoyTube, josta voi löytää hyvän viihdeasiaohjelmakanavan, kuten tämä kanava:

      http://www.youtube.com/user/tptien777
      .terveisiä yksinäisille

    • löytyiskö ystävää

      yksin minäkin juhannusta vietän ...kaipaan aikuisen seuraa...ei kukaan kotoa tule hakemaan ...mutta yksin tule lähdettyä kovin usein

      kirjoitella saa jos tuntuu siltä :)

      Mukavaa juhannusta kaikesta huolimatta kaikille :))

    • yksin kotona

      must sais kaverin, mut asun raumalla joka on aika surkee kaupunki josta ei saa kamuja.haluaisin nais kaverin koska niitä mulla ei oo pahemmin

    • yhdessä mutta yksin

      Hei! Yksinäisyydessä on puolensa ! Saat olla oman itsesi herra eikä kukaan määräile tai ei tarvitse ottaa muita huomioon. Sitten ihmisen pitää muistaa että yksin syntynyt oon ja yksin lähteä mun pitää ja vain hetken kulkee rinnallas toinen...eli oma seura paras seura ja opi rakastamaan itseäsi HYVÄÄ JUHANNUSTA ! toivoo yksinäisyydestä nauttiva perheen äiti

    • ensom

      Onko pahempi olla yksin juhannuksena ? En tiedä jos ei viihdy yksin niin kai se on ikävämpi olla juhlapäivänä kuin muullonMinä vain kaipaan Suomen juhannusta.Sitä en ole viettänyt vuosikausiin missään muualla ei vietetä juhannusta kuin suomessa sitä kaipaan.

    • Mummeli 59

      Voi miten ihanan rauhallista on viettää juhannusta yksin: saa kulkea sateenkosteassa luonnossa sen kauneutta ihaillen. Käydä välillä täällä netissä kirjoittelemassa ja sitten taas mennä mihin mieli lystää.
      Yksinäisyys on välillä hyvin tarpeellista ja siunaavaa ainakin minulle, joka en ole koskaan ollut laumasielu.
      Siunausta kaikille yksin juhannustaan viettäville!

    • Yst.terv.tptien777

      Todella kliffaa...
      tämä yksinäisyys. Saattaa mennä päiviä, jopa viikko ettei tapaa ketään, ja näin juhlapyhinä koko mieliala meinaa luhistua tähän yksinäisyyteen. Olen jopa alkanut kaipaamaan entisiä kälättäviä naisystäviäni ja vaimojani. Kyllä elo voi olla raakaa. Juoppoloissa on karsea meno, ja siellä ei viisauden sanaa kuule mistään aiheesta. Tietysti siellä voisi saada hyvän Juhannustappelun aikaiseksi, mutta sekään ei oikein huvita. Onneksi on sentään YoyTube, josta voi löytää hyvän viihdeasiaohjelmakanavan, kuten tämä kanava:

      http://www.youtube.com/user/tptien777
      .terveisiä yksinäisille

    • tympääntynyt

      kotona lasten kanssa kaikista parasta,ei tarvitse juoppoja katsoa.tehdään salattia ym.katsotaa telvisiota ja nautitaan hiljaisuudesta.

    • yksin kotona

      Yksinäisyydessä ei ole minusta mitään hyviä puolia. Se on aivan perseestä olla aina yksin.

    • Näinkö?

      Juhannuksen päätarkoitus on juoda mahdollisimman paljon alkoholia ja remuta mahottomasti ja grillata samalla pelastaen maailmaa kännissä.Mua oksettaa koko juhannus,kun se on tälläistä.

    • Rr

      Suuntaan Seurasaareen... Toivottavasti keli pysyy tälläisenä. Pääsee ainakin katsomaan kun pääkokko sytytetään.

      Ainoa asia joka enää juhannuksessa lohduttaa. Ryypätä en jaksa...

    • kurjayksinäisyys

      Itse en jaksa edes mennä ihmisten ilmoille. Olen parikymppinen nuori nainen ja tiedän, ettei ulkoisesti kukaan uskoisi minun olevani yksinäinen. Valmistun pian yliopistosta, jossa minulla on tuttuja. Ainoat seuralaiset ovat olleet juhannuksina yms. poikaystävät. Olen joskus jopa alkanut seurustelemaan miehen kanssa, jotta en olisi yksinäinen koko ajan. Nyt olen luovuttanut senkin suhteen. Ei ole mukavaa kummallekaan aloittaa tapailua seuran puutteen takia.

      Joku varmasti miettii, että mites sinun naispuoliset ystävät, mutta eipä ole moisia. Tulen ehkä huonosti toimeen naisten kanssa, koska en ole kiinnostunut puhumaan jatkuvasti muodista ja meikeistä. Olen kiinnostunut ulkonäöstä kyllä, mutta en samassa mittakaavassa kuin suurin osa nuorista naisista. Hoidan ulkonäköäni, mutta keskusteleminen siitä ei kiinnosta.

      Avaudun tänne lopullisesti, mutta olen joskus yrittänyt itsemurhaa. Käyn sen takia terapiassa, mutta vuosienkin jälkeen en koe olevani kunnossa. Tänäänkin mietin itsemurhaa ja toivoisin, että juhannus olisi jo ohi.

      • Voimia sulle

        Minä olen nelikymppinen nainen ja tunnen samoin kuin Sinä. En ole koskaan ollut ns. "hömppänainen". Haluan näyttää kauniilta, mutta arvoni maailmassa ovat toisaalla. Nautin ällyllistä keskusteluista (seuraa niihin on nykyään todella vähän!), kirjallisuudesta ja taiteesta. Elämä on vain nyt aika pintapuolista; se suosii hetken bilettäjää.... Älä mieti itsemurhaa; veljeni teki sen ja siskon tuska on vieläkin HIRVITTÄVÄ! Nauti nuoresta elämästäsi. Onni voi olla aivan nurkan takana. Hakeudu mieliharrastuksesi pariin, sieltä voi löytyä se jokin... Ja toisaalta, mikään ei pakota parisuhteeseen. Itseltäni tivattiin vauvoja, kunnes opin vastaamaan yhtä röyhkeästi! Meitä ei voi kukaan pakottaa tiettyyn muottiin... Itsekin joskus terapiassa käyneenä voin sanoa, että jotkut hyötyy, toiset eivät. Minä ehehdyin, kun aloin luottamaan omiin siipiini ja kuuntelemaan itseäni. Ole itsesi kanssa sinut ja sen parempaa ystävää et löydäkään!!! VOIMIA SINULLE, YSTÄVÄ. Hyvää juhannusta, kaikesta huolimatta...


      • Jos joku arvostaisi-

        Haluaisin puhua kanssasi, koska minulla on elämän tuomaa viisautta. Toivon, että veljeni kohtalo ei toistu Sinun suvussasi. En ole uskonnollinen "hörhö", mutta jos haluaisit jutella kanssani, tahtoisin vilpittömästi auttaa.


      • Yst.terv.tptien777

        Hei siellä nuori neito.
        Huomasin vasta äsken viestisi, vaikka luulin lukeneeni jo koko viestien litanian aikaisemmin tänään.

        Itse olen saanut eerittäin vähäpätöisen osan tässä maailmassa. Niin vähäpätöisen, että suurin osa kasvuympäristöni ihmisistä ovat katsoneet oikeudekseen vähätellä ja pilkata minua päin naamaa. Olen pyrkinyt antamaan kaikki anteeksi ja luulen onnistuneenikin, koska en intensiivisesti ajattele ketään enää pahalla. Olen siis pystynyt tekemään jotain sellaista, josta Sören Kierkegård sanoo, että emme voim muuttaa historiaamme, mutta voimme muuttaa suhdettamme siihen. AInakin näin vanhempana se kyllä onnistuu melko helpostikin, kun vain ryhtyy tosi toimiin.
        Nuorempana opin toisen pakopaikan silloin, kun kaikki olivat taas hylänneet minut. Pakenin omiin mielikivitusmaailmoihini. Se varmaan teki minusta lopullisesti romantikon. Vaikka ikää on mittarissa puolisen sataa, niin annan unelmoinnin jatkua edelleen. Välillä tuntuukin, että nukkuessani olen elämässä ja herätessäni olen painajaisessa. Viime keväänä näin unen, jonka olen yrittänyt muotoilla sävelin ja kuvin:
        http://www.youtube.com/watch?v=0pFcNvKNrV0&feature=player_embedded
        Tehkäämme siis unelmistamme totta. Älkäämme ajatelko vääriä ajatuksia, vaan unelmoikaamme vaikka lapsen lailla.

        Yst.terv.tptien777


      • milkface

        Heips!

        Lueskelin tuota sinun kirjoitustasi ja kuulosti aivan samalta mitä voisin itse kirjoittaa. Mistä päin olet kotoisin?
        Minä olen 23v Espoossa asuva nainen. Juuri jätetty. Asustelen vielä antisen avomieheni kanssa hommaamassamme asunnossa kunnes saan oman.
        Tiedän tuon tunteen.....


    • yst.terv.tptien777

      Hei

      Eräs kirjoitti tällä palstalla aikaisemmin: " Yksinäidyydestä tuntuu kärsivän tosi moni. Sosiaalisesti rajoittunut? Kertokaa mitä se tarkoittaa, avautukaa hieman."

      Yhdellä sanalla sanottuna sosiaalisesti rajoittunut syrjäytetty. Yleisiä syitä siihen voi olla köyhyys tai jatkuvasti kiusaamisen kohteeksi joutuminen joko lapsuudessa/nuoruudessa tai nykyajassa. Rahattomuus saattaa estää normaalin osallistumisen sosiaaliseen elämään muiden kanssa tai kiusaamisen tuloksena syntynyt ihmispelko rajoittaa monin tavoin osallistumista. Itse Jeesus sanoi: "ihmispelko panee paulan." Eli sitoo ihmisen toimintakyvyttömäksi toisten ihmisten kanssa.

      Syrjäytetyn tai kuten joku sosiologi on sanonut "yhteiskunnasta uloslyödyn" tilanne on lähes pattitilanne, koska ratkaisijana voi olla oikeastaan vain syrjäytetty itse, mutta hänellä taas ovat kaikki visiot paremmasta yleensä pimennossa.

      Lääkärin apu on yleensä lääkemääräys, mutta siitä ei välttämättä hyvää seuraa. Gandhi sanoi viisaasti, kun hän totesi, että ensimmäistä lääkepurkkia seuraavat sairaudet. Pian nimittäin on päivälääkkeet ja yölääkkeet jne.

      Terapeutin apu johtaa usein juuri tuon lääkärin pakeille lopulta! -muutenkin on aika kurja tunne sen jälkeen, kun on vuodatellut asioitaan jollekkin täysin vento vieraalle terapeutille, joka voi kesken lauseen töksäyttää, että aikasi on nyt loppu.

      Ystävien apu ja läheisyys olisi paras, mutta siitähän juuri lähdettiin liikkeelle ettei sellaisia ole. Olemme siis kehässä.

      Syrjäytetyn ongelmien ratkaisijaksi jää siis syrjäytetty itse, vaikka hän ei agendaansa yleensä tiedostakaan. Joskus sananlaskuissa, aforismeissa ja motoissa on voimaa. Sanotaan esimerkiksi, että ei saa jäädä maahan makaamaan [sodassa], vaan pitää nousta, mutta kun ei enää jaksa eikä tiedä, minkä vuoksi tässä taistellaan.

      Ai niin. Se on vielä muistettava, että Jumala auttaa niitä, jotka auttavat itse itseään. Syrjäytetyn on siis lähdettävä itse liikkeelle ja luotettava Jumalan apuun. Aluksi on siis muutettava asennetta. Ajatukset pitää siirtää aluksi positiivisempiin, vaikka tällä viihdeasiakanavalla:
      http://www.youtube.com/user/tptien777
      Hyvää ja iloista kesää kaikille yksinäisille. Take it easy, but take it!
      yst.terv.tptien777

    • 20+6

      Hei yksinäiset,kannattaisiko seuralaisen suhteen hieman vaatimustasoa laskea..Jokaiselle varmasti joku löytyisi..On muutoin vaativaa ja raskasta olla ystävä masentuneelle, vaarana on että itsekin sairastua..

      • prinsessa --65

        Toisilla on elämän tuomaa vahvuutta auttaa lähimmäistään. EI TOINEN; UUPUNUT IHMINEN OLE RISKI; HÄN ON MAHDOLLISUUS!!! Oma veljeni kuoli masennukseen ja jos vain jotakin koskaan auttaa voin: AUTAN, ettei perheeni tragedia toistuisi. Kun vain löytäisin oikean kanavan.


      • 11+11
        prinsessa --65 kirjoitti:

        Toisilla on elämän tuomaa vahvuutta auttaa lähimmäistään. EI TOINEN; UUPUNUT IHMINEN OLE RISKI; HÄN ON MAHDOLLISUUS!!! Oma veljeni kuoli masennukseen ja jos vain jotakin koskaan auttaa voin: AUTAN, ettei perheeni tragedia toistuisi. Kun vain löytäisin oikean kanavan.

        Vai mahdollisuus. Niinkö luulet. kaukana mahdollisuudesta. totuus että vain harva masentunut on läheisin voimin ja keinoin autettavissa, eikä lääkkeistä tai terapiastakaan aina ole hyötyä. Masennus on niin vakava sairaus. Se kuluttaa läheisenkin loppuun.Täytyy ajatella myös itseään ja omia voimavarojaan, Uhrautuminen ai auta.
        Ethän osannut veljeäsikään auttaa...
        nm. jotain läheisen masennuksesta tietävä


      • Tyttö Savosta
        11+11 kirjoitti:

        Vai mahdollisuus. Niinkö luulet. kaukana mahdollisuudesta. totuus että vain harva masentunut on läheisin voimin ja keinoin autettavissa, eikä lääkkeistä tai terapiastakaan aina ole hyötyä. Masennus on niin vakava sairaus. Se kuluttaa läheisenkin loppuun.Täytyy ajatella myös itseään ja omia voimavarojaan, Uhrautuminen ai auta.
        Ethän osannut veljeäsikään auttaa...
        nm. jotain läheisen masennuksesta tietävä

        Hei, täällä yksi masentunut. Otin ja lähdin miehen luota ja hommasin oman asunnon. Kun on masentunut, ei jaksa olla parisuhteessa tavalliseen tapaan. Miehellekin on näin helpompaa, ollaan kuienkin jonkinlaisissa väleissä taas.

        Juhannus on samanlainen ikävystyttävä juhla-viikonloppu kuin muutkin juhlat, joulut ym.

        Minulla on koira ja sen kanssa tulee ulkoiltua, ja siitä on PALJON iloa! Vaikka koen itseni aika yksinäiseksi, yritän koko ajan tehdä elämästäni "omien mittojeni maukaista" - kun en jaksa normaalia elämää masennuksen takia.

        Miten ihmiset jaksavatkin touhuta niin kauheasti ja olla ihmisten kanssa!

        Olen siis olosuhteisiin nähden kuitenkin aika tyytyväinen - omien toimieni ansiosta - vaikka pipoa kiristää, niin sanotusti.


      • prinsessa--65
        11+11 kirjoitti:

        Vai mahdollisuus. Niinkö luulet. kaukana mahdollisuudesta. totuus että vain harva masentunut on läheisin voimin ja keinoin autettavissa, eikä lääkkeistä tai terapiastakaan aina ole hyötyä. Masennus on niin vakava sairaus. Se kuluttaa läheisenkin loppuun.Täytyy ajatella myös itseään ja omia voimavarojaan, Uhrautuminen ai auta.
        Ethän osannut veljeäsikään auttaa...
        nm. jotain läheisen masennuksesta tietävä

        SINULLE 11 11; Sanoit, että "ethän osannut veljeäsikään auttaa": Tajusitko, kuinka loukkasit???? Tiedätkö sinä paremmin kuin minä veljeni kohtalon??? Tiedän varsin hyvin, että kaikki ei ole lähimmäisen kädessä, mutta ei vierelläkulkija ole varmaan huono asia. Terapia ja lääkkeet auttavat, mutta masentunut on siltikin yksin. Sitä tarkoitin. Minäkin tiedän masennuksesta paljon ja loukkaannuin verisesti viestistäsi. Mene itseesi IHMINEN!


    • toinen yksin kotona

      Hei sinulle
      Tuo on totta, ettei yksin viitsi mihinkään lähteä. Kävin lähikirkolla ja meinasin jäädä kokoa katsomaan. Jotenkin tuli haikea mieli,kun toiset kulkivat perhein tai ainakin kaksin. Niinpä tulin kotiin ja syvennyin taas koirasivuihin.
      Lämmin ajatus sinulle,toinen yksin kotona oleva...toiselta samanlaiselta ja vielä hymytkin

    • yksin kotona

      Mä olen yksin ollut ainakin tuhat kertaa baarissa ja jutellut tuntemattomien kanssa ja tehnyt vaikka mitä sen eteen että löytäis jonkun. Eipä vaan oo löytynyt.olen sit vissiin sellainen mies jonka kanssa kukaan ei halua olla missään tekemisissä. Ne kiltit miehet jää aina ilman naista pitää paikkansa. Joku voi sanoa toisin mut olen siitä elävä todiste.

    • Juhannus yksin

      Ero tuli pari vikkoo sitten. Sinne ne kesälomasuunnitelmatkin meni.Nyt on juhannusaatto. Makoilen sängyllä yksin ja luen näitä kirjoituksia. Ulkona paistaa iltaaurinko. Olisi mukava olla jossain möksällä ja syödä, uida ja saunoa. Ihan tavallisia juttuja. Nyt on näin. Huomenna töihin ja siitä pitkä viikko alkaa minun osaltani. Onneksi on tuo koira joka käyttää minua pikku lenkeillä. Ihmiset vaan tuntuu nyt " pelottavilta". Koirani kanssa olo on jotensakkin luentevampi.
      Vaikka olisin seurassakin olen jotenkin yksin. Nyt en kehtaa edes kellekkään soittaa etten häiritsisi juhannusta.
      Laita telkku sivulle auki. Syö hyvää. Ajattele, että meitä muitakin on joita osattomuus vaivaa syystä jos toisestakin. Ihan tavallis tapauksia ollaan, mutta elämästä kun ei tiedä mitä se tullessaan tuo. Parempi oma seura kun seura joka ei tunnu hyvälle, vaan vaivaannuttaa, kolhii itsetuntoa. Hyvää Juhannusta teille kaikille.

    • YHDISTYS PAKKOHAUSKA

      Majakasta saa vaaralliisa vaikutteita Mervi Juurelta, joille nauretaan , Esim. että kertoo elämäntarinaansa kun taksi odottaa ja mittari naksuttaa. YHDISTYSTEN MUKAAN ELÄMISELLE ei, koska tässä maassa saa istua lääkärissä koko päivän, enkä sitoudu olemaan kuin nakutettu jonnin joutuavia asioita kuuntelemassa kun niistä ei saa todistustakaan, varsinkaan pyllyjuttuja...Majakka ry, Teuvo PAkkalantie 1 A, kuvittelevat yhdistysten määräävän, jo apteekkikin kiusaakun ei anna kymmenhtä pilleriä päivässä, jotta voisi käydä esittämässä jotain mitä ei ole .. Ei päde ohjeenne eikä manipulointinne eikä pakkohauskuu, kävin KÄMPISSÄ syömässä ja ruoka on huonoa Suiomessa.

    • YHDISTYS *

      MAJAKKA RY = YHDISTYS PÄSSIT RY; hyi olkoon , ASIOITA TULKITAAN VÄÄRIN, "ÄITINI ON PSYKOPAATTI"-OLIKIN VANHA JA SAIRAS, "LÄÄKÄRIIN EN MENE"-itse juoksee sinne ensimmäisenä jos sairas, jo apteekit kiusaavat kuulemme, julistellaan elämäntarinansa joka puhelinpylväällekin, voisiko tämän yhdistyksen lakkauttaa ja siirtyä suurempiin yksiköihin, kiitos, kun ei näytä ihmisiä innostavan, kun kerran sinne pitäisi sairaanakin menää, jotta pääsivät tilastojaan vääristelemään, vanhusten kohtelu huono, ja henkilökunta möyää, mölytköön keskenään siellä-

    • Sukupuolitaudit

      Discovery ID:ssä justiin kerrottiin (kaapeli-Tv) miten nuori henkilö kuoli Herpes Simplex 1-virukseen ???? HIV:tä ei ollut tapauksella, immuunijärjesttelmä petti ??Joten parempi olla yksin kuin hankkia kuppaa tai herpestä , 2 viikkoa emnen kuolemaansa oli käynyt baarissa -

    • jukhamalla

      Elämä on ihanaa,kun sen oikein oivaltaa ja lentää vapain siivin niinkuin joutsen...vaikka joutsenethan on kyllä ikänsä saman siipan kans...mitähän se Rautavaara laulo...tai se Helismaa sanotti...ooutoa..

    • jk

      vai niin

    • jk

      vai niin

    • Mummo- nuorekas

      Itselläni on hankalaa hankalampi tilanne.

      Lapset ja lapsenllapset sekä mieheni on ovat kotona.Mieheni kanssa en ole puhunut juurikaan syvempiä asioita,sen jälkeen kun menimme 78 naimisiin.

      Olo on tyhjääkin tyhjempi,minulle ei puhu mies,kuin "pakkosanomiset!.

      Kun ei ole oma elämä raiteillaan,niin eipä ole paljon antamista omille lapsilleni!

      Siis ei yksin,muttä äärettömän Yksinäinen,karmea tunne.

    • jukhamalla

      Maailma on kaunis ja hyvä elää sille ...jolla on aikaa ja tilaa unelmille..ja mielen vapaus..ja mielen vapaus.....tosi hyvin sanottu vai mitä Vexi Salmi?

      • sanoja paperilla

        taisi olla eino leino?


    • jukhamalla

      Elämä on kuolemista vai mitä Juice.....

    • jukhamalla

      Juodaan viinaa... tullaan viisaaammiksi näin..
      on todellisuuus piinaa hetkittäin...selvinpäin....
      vai mitä Hector?

    • Yksin aina.

      Olen 17 vuotias nuori, olen viettänyt jo monet pyhät ja juhlapäivät yksin... korkeintaan perheen seurassa mutta ei sekää enää maita tarvisin oman ikästä seuraa.. kaveritki harvassa tai viettämässä hauskaa aina muualla.. Alan vihata juhlia..

    • salil käyvä kaveri h

      eiköhän se yksin olo ole itsestä kiinni. mua pyydettiin moneen paikkaan bilettää mutta eipä kiinnostanu lähtee.olin illan ihan himas hauvelini kans ja saunottiin ja safkattiin ja sit nukkuu. mahtava aatto ilta oli.ja kun mua ei kiinnosta jotain örvelöitä katella puoli pyörryksissä jotka sönkkää kaikkee paskaa. joten ei krapuulaakaan siis ole

    • 6546546546878484

      Joitain pyydetään bileisiin joitain toisia ei.
      Olisin kyllä lähteny jos joku olis kysyny mutta kun ei mitään kuulunu mistään.

    • neitinapsa53

      Raumalla? Sama juttu tässä Pyhärannassa....yksin juhannus....kuka, mikä olet?
      Mennään yhdessä terasille...

      • 6546546546878484

        Muako tarkotit neitinapsa53?
        Olen keski-ikäinen mies Hämeestä eli kaukana olen, muuten kyllä kävisi :)


    • sinkkusingle

      Eilen olin iltavuorossa ja tänään siivoilin kaksiotani, pesin pyykkiä sillä olin Italian matkalla viime viikolla ja huomenna taas töihin. Ei hassumpaa, sillä teen asioita omaan tahtiini ja huvittelen silloin kun siltä tuntuu, enkä allakan mukaan. Tuttavia voin tavata halutessani, mutta yleensä viihdyn itseni kanssa ja luen paljon.

    • ...

      Pystyt sentään maalaustöitä tekemään...

      Itse kärsin ääniyliherkkyydestä. Juhannus ja uusvuosi on sellaista helvettiä ettei ulos ole menemistä, tuntuu kuin joku hakkaisi jatkuvasti vasaralla päähän. Sisälläkin täytyy pitää kuulosuomia korvilla että pystyy edes kotitöistä selviytymään.

    • Saisimpa olla yksin

      Minä haluaisin olla yksin.Penska huutaa,ja vaimo nalkuttaa. Arvatkaas onko mukavaa.?Kadehtin Teitä.

    • yksin kotona

      No huh, kuka naistä yksiäisistä haluaisi olla yksin, en minä ainakaan. Jos mulla olis vaimo tai tyttöystävä niin olisin ehkä maailman onnellisin. Älä tuu tänne itkee et penska huutaa ja vaimo nalkuttaa kun sulla on sentään joku. Näillä muilla ei ole ketään ja jos ei ole kumppania niin ei ole mitään elämässä.

      • Saisimpa olla yksin

        Ja höpö,höpö.Parempi yksin, kun huonon kaverin kanssa.


    • yksin kotona

      Täällä sataa kaatamalla tällä hetkellä. Ei oo mitään tekemistä kun netissä surffailu.Ihan selvinpäinkin olen . Eilen otin muutaman oluen mut eipä sekään mieltä saanut paremmaksi.

    • aaaaassssddddddd

      "Itse kärsin ääniyliherkkyydestä. Juhannus ja uusvuosi on sellaista ********ä ettei ulos ole menemistä, tuntuu kuin joku hakkaisi jatkuvasti vasaralla päähän. Sisälläkin täytyy pitää kuulosuomia korvilla että pystyy edes kotitöistä selviytymään. "

      Mulla on ihan sama, oon 19 v. Jos haarukkakin tippuu vaikka 50-100cm korkeudelta lattialle, ai ai kun kilinä ja kolina käy korviin ikävästi=( No se tosta offtopicista..

      Kotona joudun olemaan, ei ole muutamaan kun ulkona noin paska ilma. Ja kun on hyvät ilmat, niin yksin joskus pyöräilen rannallapäin katsomassa huvinvuoksi "menoa" ja saatan istahtaa kalliolle kaiken tämän teen yksin. Kavereita toisaalta olisi, mutta vain sellaisia ketkä juhlii ja ryyppää pitkin kesää, itteäni ei semmonen enään kiinnosta niin parempi jättäytyä aina pois.

      Ongelmana on myös se, että en jaksa ikinä valvoa myöhään. Nyt kesälläkin olen käynyt aina viim. 22 käynyt nukkumaan, yleensä käyn nukkumaan 21 aikoihin, ei ole tekemistä eikä jaksa valvoa, seuraava päivä menee ihan päin**** jos valvoo myöhempään kuin 23-24.00

      Vaikkakin joillekkin saattaa kuullostaa siltä että mulla on kaikki hyvin kun porukoilla vielä asun, päin vastoin. "isä" on narsisti pahimmasta päästä ja jussina eilenkin täydessä kaatokännissä-.- Ihanaa semmosta känniörinää kattoa. Useamman jos toisenkin trauman olen hänen käytöksensä takia saanut...

      Voin henkisesti erittäin pahoin, ajoittain ilmenee masennusta(haluaa vaan nukkua eikä mikään huvita ja on alakuloinen). Onneksi on sentään nyt kesällä töitä, tulisin muuten hulluksi jos joutuisin kokoajan kotona istumaan eikä olisi mitään tekemistä...

    • kuulosti kuin..

      Nimmari Voimia sulle kirjoitti :
      " Minä ehehdyin, kun aloin luottamaan omiin siipiini ja kuuntelemaan itseäni. Ole itsesi kanssa sinut ja sen parempaa ystävää et löydäkään!!! VOIMIA SINULLE, YSTÄVÄ "

      kuulosti kun mun äidiltä ...
      Noin mun äitikin aina sanoi mulle elinaikanaan, olimme aina joka päivä ihan iltaan saakka yhdessä, isän kuoleman jälkeen.
      Siis noin äiti sanoi mullekin , kun kysyin häneltä , kun joskus en vaan voinut enää pitää äidille seuraa että, voi kun säälin sua kun pitänee jättää sut taas yksin, pitänee lähteä taas töihin , kait sä pärjäät sitten..?? ( iltavuoro )
      äiti sanoi sitten iloisesti hymyillen että, hei , älä sä huolehdi musta, olen Raijan kanssa! viihdyn Raijan kanssa!! Raija on mun paras ystävä!

      äidin nimi oli Raija :))

    • sdfsdf
    • laita viestiä niin voidaan vaikka lähteä syömään!!!!!raumalla ollaan!!!

    • Yksin ei ole kiva olla, ei. Varsinkaan juhlapyhinä. Kuten esim. juhannuksena. Omat vanhemmat ovat kuolleet ja seurana kyllä rakas tyttäreni, mutta joskus vaatisi jotakin muutakin. Kaikilla muilla tuntuu olevan niin täydellinen elämä. Olisi kiva mennä esimerkikise tuttaville, tai sukulaisiin, tai keksiä hyvässä seurassa jotakin muuta mukavaa. Veljen kanssa ei olla väleissä, ja siskokin on löytänyt miehen eli siitäkään ei ole juuri enää seuraa. Kavereita ei juuri ole, paitsi töiden kautta työkavereita. Päällisini puolin ehkä moni luulee että on vilkaskin sosiaalinen elämä, mutta väärin sitten luulevat. Miten korjaisi tilanteen, kun sisimmiltään on ujo ja omaa huonon itsetunnon?

      • yksioloa jatkan vaan

        Oon yksin kaksin kotona, mies joka juo ja sammuu, ja 5 vuoteen ei oo mitään ollut hänen kanssan, kaa ku ei pelaa niin ei pelaa!
        Täs yksin netis lueskelen juttuja ja meen sitten koisaan omaan makkariin!

        Siis yksin oon ja käyn töissä kuin hän...mut kun ei oo vastaan tullut sitä oikeaa, enää, oon ihan ok sanottu tai muka kehuttu jopa kaunis jaa-a,kauneushan on katsojan silmissä....
        ei vain oo kukaan enää yli 50v treffannut...


      • yst.terv.One of us

        hei kaikki yksinäiset

        Jos yhtään helpottaa, niin huomenna pyhät ovat ohi ja pääsemme tuntemaan yksinäisyytemme taas arjen keskellä hiukan lievempänä muiden joukossa kaupassa shoppailemassa maitoa ja leipää. Maaailman helvetti, jossa on massoittain uusliberalismin tuottamia "luusereita", meitä; "huonoitsetuntoisia, syrjäytyneitä, syrjäytettyjä, uloslyötyjä, virattomia ja hyödyttömiä."

        Kun lukee tämän palstan koko viestien litanian läpi, niin huomaa, miten paljon meissä yksinäisissä on epävarmuutta. Vain harvat edes yrittävät saada seuraa itselleen täällä toinen toistensa kanssa. Pelottaa kaiketi.

        Seuraavalla kerralla, kun joku aukaisee tällaisen keskustelun, niin ehkä voisi yrittää järjestää yhteisiä kokoontumisia johonkin oman paikkakunnnan hyvätasoiseen ravintolaan, tjms., jonne voisi tuoda lapsiakin. Ainoa sääntö olisi ettei ketään syrjittäisi siellä.

        Itse meinaan vähän väliä aivan luhistua, kun yht`äkkiä huomaan taas yksinäisyyteni ja raastavan köyhyyteni. Onneksi on edes kirjallisuus, taiteet ja kristinusko, joista ammentaa unelmia, sillä unelmat voivat lopulta synnyttää aidon realistisen toimintamallin itselleen tai ainakin toiveikkaan mielen. Unelmia, fantasioita: http://www.youtube.com/user/tptien777

        Yst.terv.One of us


    • pepe pond

      casino on hyvä paika jos tuntu yksin, siela löyty kaveria ja jäänitys,,,

    • Roger Huttis

      Alat vähän juopottelemaan se antaa hövelin käytöksen ja saa kavereita?

      • juhannuspuuha.

        Minäpä se katson netistä pornoa ja runkkaan! Hyvin kuluu aika yksinkin!
        Monta lastia on tullut tänäkin jussina jo heitettyä!


    • oiuytgnjklfbhdts,llk

      Hei "juhannuspuuha."

      Tuo, mitä sinä teet on varma keino päästä yhä tylsämielisempään tilaan, ja se on varma tapa ruostuttaa oikea rakastelemisen taito.

      En suosittelisi juhannuspuuhiasi kellekään...

    • Adam Kukkasalo

      Juhannus yksin kotona? Ei muuta kuin tutkimaan seksitreffit sivustoa. Ajattelin kokeilla Lahdessa toimivaa suuresti itseään mainostavaa Sambytay-hierontaa. Sivu kehoittaa yksinäistä nousemaan ylös sohvasta ja tulemaan kokeilemaan. Mielessäni oli toki muutakin. Vastassa oli keski-ikäinen nainen. Ei siinä mitään. En minäkään ole mikään eilisen teeren poika. Nainen väitti itseään italialaiseksi. Kolmekymppiä hieronnasta oli vaatimus. Kuinka ollakaan hänen kätensä eksyi kaluuni. Vähän päästä hän tarjosi käsikäsittelyä. Hinta oli viisikymppiä. Suostuin. Viidessätoistaminuutissa puolentunnin tunnin hieronta oli. Tästä jäi paha maku. Olin kiukkuinen. Teki mieli haukkua haukkua Beruscone. Teki mieli haukkua Etelä-Euroopan maiden holtiton lainanottopolitiikka. Ymmärsin kuitenkin olla hiljaa. Rasistisen mölyt pidin mahassani. Maksoin kuitenkin tyhjästä kahdeksankymmentä euroa. Kaipasin käynnin jälkeen kovasti empaattista thainaista. Vasta kahdenviikon päästä talouteni antaa minulle mahdollisuuden käydä thaihieronnassa.

    • Yks mies vaan

      No niin, juhannus on sitten paremmalla puolella jo.
      Se menikin jokseenkin mököttäessä yksin kotona tietokoneella
      Oli niiin huonot säätkin mutta nytpä päätin piristäytyä
      ja ottaa itseäni niskasta kun sääkin menetttelee.
      Jospa lähtisi uimalaan saunomaan ja uimaan kun se nyt on auki.
      Voi ehkä nähdä silmäniloakin :)

    • yksin kotona

      Mä olin koko juhannuksen kotona ja makoilin sängyllä tuijottamassa telkkaria ja tietokone ruutua. Ei paskempi juhannus.

    • Nina-70

      Olisiko pirkanmaalla sellaista miestä joka tekisi muutakin kun makoilisi sohvalla. Voisihan sitä keksiä jotain tekemistä. Niin ei tarvitsisi yksin olla neljän seinän sisällä. Uskon että sellaisiakin vielä löytyy...

    • Jämähtänyt

      Juu, kun ei ole mieskaveria, ja kaikki kaverit parisuhteessa, saa todella olla yksin.. Ei viitsi läheteä tanssimaan tai terassille yksin, eli on kotona ja kattoo töllöö ja lenkkeilee yleensä yksin. Jos erehtyy kapakkaan yksin, ja ei ota ekaa tarjoojaa mukaansa, kerrankin yks juntti kysyi, miksi sä sit olet täällä. - No et sellasta.. Ja sit kun aikoo lähtee yksin tanssimaan, miettii, että kaipa sitä ei ketään haluu mukaansa sieltä kuitenkaan, kun pettynyt miehiin niin totaalisesti. Että kehää kiertää vaan, ei huvita lähtee minnekään, jos tarjonta huonoo. Eli on varmaan yksin ja ihan itse aiheuttaakin sen. Ei vaan huvita kukaan eikä lähtee kenenkään ihmeteltäväksi minnekään, että kun on ihan yksin..

      • 17+6

        Juuh samanlaista on omakin elämä tosin miehen näkövinkkelistä.. Viime viikolla taisin käydä 4 kertaa lenkillä ja kolmesti kaupassa ja muuten ei sit vaan kokonu mielekkääks edes poistua kämpästä kun yksin olis kumminkin...

        Mut onhan tää kesälomailu aivan mahtavaa kun voi viettää aikaa rauhassa yksin tekemättä mitään, NOT...


    • jätettä1

      tää on tätä .. niin paskaa elämää... aina.. ihan ku satais kivii niskaan vuorokaudet ympäriinsä.. parempi ku ei edes lähde ulos..pysyy muitten ihmisten näkymättömissä..

    • yksin kotona

      En mä pelkästään oo makoillut. on mulla kuntopyörä tossa ja sitä olen pari tuntia päisässä polkenut, ettei ihan rapakuntoo tule. Muuten oli tosi tylsä juhannus. Puhelin ei soinut eikä kukaan pyytänyt minnekkään. Torstaina olin veljen tykönä mut siel synty riitaa veljen tyttöystävän ja yhen toisen naisen välillä. en jaksanut sitä tukasta repimistä katsella joten tulin kotiin. Ei vaan huvita katsoa kun toiset riitelee ja veljen tyttöystävä oikein haki sitä riitaa koko ajan.
      Velikin joi neljä päivää alkoholia, en olisi sitä jaksanut katsoa kuitenkaan pitkään. itse otin rauhallisesti ja muutaman oluen join. Kai se koko kesä menee
      tälleen samalla lailla. Töitäkään ei ole nyt näkyvissä kun ne loppus kesäkuun alussa. Puol vuotta tein töitä, onkohan nyt sit puol vuotta pelkkää lusmuilua ja yksinäisyyttä kun aika vaikeeta on töitä nykyään saada kun on monta muutakin hakijaa.

    • Heippa, jätettyvaimoke -nimimerkillä kirjoittanut! Tässä luin tätä ketjua, ja särähti tuo Espanja korvaan. Itse ole lähdössä kolmen viikon päästä Espanjaan töihin, sain työpaikan ja työkieli on Suomi. Työpaikka tarjoaa kuntosalikortin ja espanjankielen kurssin.
      Ota sähköpostitse yhteyttä, niin laitan työnantajan tiedot sinulle, paikkoja on vielä vapaana.
      [email protected]

      Ja teille yksinäisille, en osaa edes kuvitella miltä tuntuu olla täysin yksin. Auttaisin, jos vain ikinä voisin.

    • kudi!
    • akgjöfda

      kyllä sitä yksinkin keksii tekemistä :_D
      otat vaa hyvän kirjan kouraan ja meet rannalle ottaan aurinkoa.
      tai toki voit tehdä jonkun pienen reissun parhaimpien kaverien kaa, esim laivalle tai johonkin.
      shoppailukin piristää paljon, vaikka olisikin yksin liikkellä !

    • yksin kotona

      En lue kirjoja ja kavereita ei ole. lauantaina olin rannalla koko päivän koska siel oli street hockey turnaus. Kauniita naisia taisin katsella enemmän kun sitä hokia.
      Laivalla olin kuukausi sitten mut ei ollut kivaa ku ei ollut paljoo porukkaa risteilemässä.

    • Moi!
      Kannattaa lähteä kumminkin ulos omasta kotoa. Minäkin (eronnut pitkästä liitosta) lähden pyöräilemään, istun terassille sellaiseen pöytään, jossa on joku muu. Käyn torilla, teatterissa. Aika harvoin tapahtuu, ettei small talkia syntyisi. Itse en enää edes odota, että vastaavaa rakkautta tulisi vastaan, varsinkin kun näyttää vaatimukset olla niin kovia.

      Itse olen laitettuna sievä, 5 kg ylipainoinen. Aikuisia lapsiani kun kuuntelen, tuntuu, että pelimiehiä ja -naisia on valtavasti, todella harvoja tositarkoituksella.
      Haaveillahan aina voi, mutta ennakko-odotukset ovat todella vähäiset.

    • ei kukaan kotoa
    • ólen yksin

      täälläkin, oon 16-vuotias poika ja olen ollut jo monta vuotta itsekseni. Kaipaan oman ikäistä seuraa. Nytkin vaan surffaan netissä vaikka tuolla pihalla on niin kaunis kesäsää :(

    • jeee---

      Tuli kunnon ukkosmyräkkä JEEEE
      Vaihtelua siihen helteeseen.
      Nyt onkin parempi olla sisällä ja katsella salamoita ja vesisaretta

    • yksin kotona

      Hitto ku tänne ei tuu ikinä kunnon ukkosta. Ei ole varmaan 6 vuoteen ollut kunnon ukkosia täällä raumalla. Tänään muutaman kerran jyrähti, mut siihen se jäi.

    • dg347468

      Tänään oli taas upea sää ja vapaapäiväkin. Vietin kaiken ajan neljän seinän sisällä, koska iho tämän helvetin kostean kesäilman takia taas todella huono. Finnit ovat varmaan suurin syy yksinäisyyteeni. Viimeisten n. 8 vuoden aikana on ollut useita päiviä, jolloin en ole yksinkertaisesti kehdannut lähteä kotoa, kun naama on kukkinut. Luojan kiitos iho on mennyt hieman parempaan suuntaan vuosien mittaan, mutta eipä näy muilla 23-vuotiailla siltikään finnejä - toisin kuin minulla.

      • dadada

        Eikö lääkäriltä löydy apua?


      • dg347468
        dadada kirjoitti:

        Eikö lääkäriltä löydy apua?

        Onhan niihin kuureihin mennyt useita satoja euroja rahaa tässä vuosien mittaan. Niissä ongelmana vain on se, että sitten iho hilseilee ja tulee ihottumaa joka puolelle kroppaa. Finnejä on vähemmän, mutta niitä on silti. Kesällä kanssa palaa todella helposti, jos syö ROA:aa. Enää saa tuskin aikaa niin nopeasti, että kesä pelastuisi tässä suhteessa. Talvella taas lääkitys on melkein pahempi vaihtoehto, kun iho kuivuu niin paljon.

        Tuho on muutenkin tapahtunut jo: itsetunto ja sosiaaliset taidot ovat olemattomia. Toisin sanoen ei se edes kauheasti auttaisi, vaikka saisi ihon kuntoon, kun pääkoppaan on jo syöpynyt niin heikko minä-kuva.


      • dadada
        dg347468 kirjoitti:

        Onhan niihin kuureihin mennyt useita satoja euroja rahaa tässä vuosien mittaan. Niissä ongelmana vain on se, että sitten iho hilseilee ja tulee ihottumaa joka puolelle kroppaa. Finnejä on vähemmän, mutta niitä on silti. Kesällä kanssa palaa todella helposti, jos syö ROA:aa. Enää saa tuskin aikaa niin nopeasti, että kesä pelastuisi tässä suhteessa. Talvella taas lääkitys on melkein pahempi vaihtoehto, kun iho kuivuu niin paljon.

        Tuho on muutenkin tapahtunut jo: itsetunto ja sosiaaliset taidot ovat olemattomia. Toisin sanoen ei se edes kauheasti auttaisi, vaikka saisi ihon kuntoon, kun pääkoppaan on jo syöpynyt niin heikko minä-kuva.

        Kyllä itsetunto korjaantuu yllättävän nopeasti, kun tuollainen ulkoinen häiritsevä tekijä on saatu eliminoitua. Ootko muuten kokeillut ruokavalion muuttamista hoitokeinona? Esim. keliakia saattaa aiheuttaa iho-oireita.


      • dg347468
        dadada kirjoitti:

        Kyllä itsetunto korjaantuu yllättävän nopeasti, kun tuollainen ulkoinen häiritsevä tekijä on saatu eliminoitua. Ootko muuten kokeillut ruokavalion muuttamista hoitokeinona? Esim. keliakia saattaa aiheuttaa iho-oireita.

        Olen kokeillut muuttaa ruokavaliotani jonkin verran ilman minkäänlaisia tuloksia. Aika monia muitakin netin foorumeilla hehkutettuja konsteja on tullut kokeiltua, mutta mikään ei ole auttanut. Kaipa sitä täytyy olla kiitollinen, että oma tilanteeni ei oikeasti ole edes kauhean paha, jos miettii worst-case mahdollisuuksia.

        Salitreeni varmasti lisää iho-oireita, mutta siitä en halua luopua. Se on ainut ainut harrastukseni ja niitä harvoja asioita, joista saan jotain iloa irti.

        Vaikuttaa ihon taso tietysti itsetuntoon. Huonoina päivinä koko olemus on vähän sellainen "anteeksipyytävä": pää on kumarassa ja ryhti huono, vaatteet mahdollisimman peittäviä. Tämän vaivan voittaminen ratkaisisi monia ongelmia, mutta ei kaikkia.


    • yksin kotona

      Vedin eilen kännit. Ostin olutta ja join ne ja surffailin netissä koko päivän ja yöhön aamu viiteen saakka. Eipä ollut kovin hohdokasta tekemistä mut samapa tuo. Ei ole yksin kiva juoda olutta mut paremman puutteessa sekin käy. En myöskään syönyt eilen mitään kun ei vaan huvittanut. Tänään olen syönyt ananas purkin ja juonut cocista.

    • apua ei saa

      Jos nätti naislääkäri päästäisi sukupuoliyhteyteen kanssaan niin siitä voisi olla apua.

    • Toisinaan sitä on enemmän yksin, joskus vähän vähemmän. Meitä yksinäisiä on eri tilanteissa aika paljon.

    • 16v poika

      Joskus on apua muista perheenjäsenistä esim. siskosta ja sen parista kaverista nini jotain tulee tehtyä mutta siskollakin on omia juttuja niin suurin osa ajasta tulee vietettyä neljän seinän sisällä. :(

    • mokoma23

      Moi, minä olen vasta 17-vuotias äijä, joka asuu pienellä paikkakunnalla melkein lähellä isoa kaupunkia. Täällä on ihan tylsää, olen ihan yksin.Olispa mulla edes mopo, jotta pääsen pois tästä tuppukylästä isoon kaupunkiin yksin rannalle(joudun aina vanhempien ja siskojen kanssa) ja en edes tykkää mennä pienen kunnan rannoille koska en halua nähdä ketään ärsyttävää paskiaista. Menen yleensä täällä kirjastoon, pyörälenkille, rullaluistelemaan ja kuntosalille. Näkisipä täälläkin yhtä paljon kauniita naisia kesämekoissa ja bikineissä. Nyt kerron miksi en tykkää tästä paikasta:

      Olen muuttanut tänne pari vuotta sitten. Aluksi pienen kunnan koulussa oli mukavaa tutustua uusiin ihmisiin ja kaikki vaikuttivat mukavilta ja iha jees meininki ja aattelin että nyt mulla on parempi sosiaalinen pääoma kuin isossa kaupungissa. Yhtäkkiä tapahtui vaan ihan jotain kauheeta. Aluksi vain muutamat likat, joilla oli tod.näk huono itsetunto, ovat hieman agressiivisia kiusasivat minua koulussa, niillä oli ihan omituinen viha mua kohtaan. En edes ole mitenkään paha ihminen. Jos tutustuisitte minuun, niin olen ihmeen kiltti. Sitten vielä yks ''uusista kavereistani'' oli välinpitämätön minulle ja hänellä oli 2 tyttökaveria jotka vainosivat minua jostain ihmeen syystä ja puhuivat kaikkee paskaa minusta. Vähän ajan päästä toinen heistä kertoi,että minä olen muka ahdistellut sitä seksuaalisesti ja minä ihmettelin ihan äimän käkenä. En minä ole ''huomannut'' että näin tein. Sitten suutuin kerran omassa luokassa kurkku suorana kuinka pahaksi tää pahislikka tekee mun olon. Kerroin tästä kaikesta reksille ja kiusaaminen loppui. Äkkiä siirryin toiseen kaveriporukkaan johon kuuluu suurin osa koulun pojista. Ne olivat ihmeen kivoja ja hauskoja.

      Vähän pitkän ajan päästä olen yrittänyt iskeä erään tytön johon olin ihastunut. Tästä alkoi toinen kiusaamisaalto. Kolme tyyppiä mun luokalta kiusas mua, vinoilivat, haukkuivat ja luoja ties mitä muuta vielä näiden kaikkien aiempien likkojen lisäksi ja toisilta luokilta muut pojat nauroivat mulle aina selän takana. Minua oli syrjitty paritehtävista. Ja ne pojat jotka olivat minua jotain vastaan menivät minusta kauemmas ruokapöydässä. Omassa luokassani taas kerran suutuin kurkku suorana kiusaajille ja sanoin esim. että en jaksa kuunnella joka päivä heidän vittuiluja ja puolet tästä luokasta on täyttä paskaa ja uhkailin hakata joka on tietysti väärin. Olin silloin syrjitty paritehtävistä. Minua kiusattiin vielä ylä-asteen viimeisiin päiviin asti.

      Loman jälkeen aloitin saman kunnan lukiossa. Olisin voinut mennä lähellä olevan ison kaupungin johonkin lukioon, jossa melkein kukaan ei tunne mua ja saisin aloittaa rauhassa toisen kerran aivan uuden elämän.
      Mutta kun kerran pienen kunnan lukio oli paljon lähempänä, niin miksen sitten sinne hakenut. No kuitenki, Siellä olivat puolija ja kolme kk aivan kamalaa :(( . Kolme tyyppiä yläasteelta naureskeli mulle selän takana ja yksi joka mulle oo sanomu pahemmin mitään se kattoi minua uhkaavan vihaisesti. Yks kiusaajista oli sen tytön parhaita kavereita. En pystynyt mitään muuta tekemään kuin olla yksin ja murjottaa ruokavälkälläkin käytävällä.
      Äkkiä sitten nämä itserakkaat ääliöt saavat kavereikseen ennestään tuntemattomia toisen pienen paikkakunnan nuoria, joille he ovat puhuneet taas niille kaikkee paskaa, syrjivät mua luokassa, vinoilevat ja vielä kaksi niitä tyttöjä tulee mukaan leikkiin eikä kukaan joka samasta porukasta ja ulkopuolisista ei ikinä puolustanu mua. Tytöt vittuilivat kuin olisivat tunteneet mua! Kuinka epäreilua tämä taas on!!??Onneksi tämäkin kiusaaminen loppui kun huusin kurkku suorana miltä must tuntuu ja että tällaiset nuoret kuuluisi sisäoppilaitokseen ja miten he voivat muodostaa noin vittumaisen kaveriporukan joka on äkkiä mua vastaan ja yksi alkuperäisistä kiusaajista kertoi ryhmänvalvojallemme tästä. Kiitos sitten hänelle. Olihan mulla vielä omakin kaveriporukka, jossa kaksi tyypeistä ei ihan taida pitää musta siitä syystä mitä kaikkea tapahtui ylä-asteella.

      Nyt vietän täällä kolmannen yksinäisen kesälomani, ulkona on melkein helle ja tätä aloin kirjoittelemaan.

    • ikisinkku35

      Muakin kiusattiin yläasteella. Ei oman luokan pojat tai tytöt vaan viereisellä luokalla olleet pari poikaa. no en kattellut sitä montaa viikkoa. hakkasin toisen pojista ja toista heitin lumipallolla silmään niin et se joutui johonkin sairaalaan muutamaksi päiväksi. Reksi sitten kuulusteli mua, mut sanoin et jos tarpeeksi kauan vittuilee niin käy huonosti ja että tiesitte miten ne kiusasi. Opettajat tiesi kyllä kiusaajista mut eivät tehneet mitään. Eipä enään kiusannut ketään vaan sain jopa kunnioitusta.

    • yksin kotona

      Hieno päivä tänään. Ajelin kaikki rintakarvat pois ja munan karvojakin siistin hiukan. Nyt olen taas ihminen kun ennen tuntui niin apinalta kaikkien karvojen kanssa. Tosi oudolta tuntuu kun en ole ennen ajellut karvoja.

    • yksin kotona

      Joku hiton letimyyjä taas soitteli heti aamulla. Löin luurin korvaan kun en jaksanut kuunnella. Ulkona näytäis paistavan aurinko ja ainakin 25 lämmintä.
      Olen kyl koko päivän sisällä kun ei ole muutakaan tekemistä. Palloilen netissä koko päivän.

    • yksin.kotona

      Huh huh. olipa rankkaa polkee kuntopyörää 90 minsaa. Kolme t- paitaa sain märäksi hiestä ja varmaan pari litraa nestettä hikoilin. Nyt vois makoilla loppuilta ja huomenna uus lenkki.

      • asadasd

        Taas vaihdoit paitaa kesken ajon? Miksi?


      • 5476769
        asadasd kirjoitti:

        Taas vaihdoit paitaa kesken ajon? Miksi?

        En myöskään ymmärrä. Mikset aja ilman paitaa, jos poljet kotona? Kuljen itse ainakin pelkissä boksereissa kotona ollessani, turha liata puhtaita vaatteita.


    • yksin kotona

      Se oli hikinen ja märkä.

    • N1961

      Toivoisin minäkin, että olisi joku ystävä jonka kanssa käydä vaikka syömäsä joskus ja jutella maailman menosta. Suku ja kaikki monen sadan kilometrin päässä. Kaikki vapaapäivät yksin ja ei oikein viitsi mennä minnekkään itsekseen.

    • yksin kotona

      Tämän viikonlopun vietän kotona neljän seinän sisällä niin kuin monta edellistä. Puhelin ei ole soinut moneen viikkoon, enkä odota et se alkaa yhtäkkiä soimaan.
      kauppa on 10 metrin päässä jos nälkä yllättää.

      • jokarvonen

        Sama täällä :/


    • jokarvonen

      sellastahan se on juu :/

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1385
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1096
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      83
      945
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      837
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      76
      783
    6. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      718
    7. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      290
      716
    8. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      62
      713
    9. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      40
      713
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      44
      682
    Aihe