Sama meno jatkuu Suomen politiikassa !

Tero tre

Keskustan tilalla vain jatkaa SDP. Vaalien jälkeen on demarien kenttäväki saanut huomata kauhukseen, että SDP:n johto ei kunnioita äänestäjiään !

SDP kannatus nousi vaalien lähetessä vain ja ainoastaan siksi, että Jutta Urpilainen vastusti Suomen asettumista takaajaksi velkamaille kohdistettaviin tukipaketteihin.

SDP epäonnistui oppositiopolitiikassa, ja siksi Urpilainen veti jokeriksi tuon mantran jota hoki vaalitenteissä toistamiseen: "SDP ei hyväksy Eu:n tukipaketteja eikä vakausrahastoja".

Siis valehteli !

Nyt ei enää ole kysymys siitä kuka tai ketkä menestyivät vaaleissa. Nyt ollaan viemässä Suomalaisilta kokoomuksen ja demareiden avustuksella lupausta Eu:lle vakaurahastoista, joihin Suomalaiset maksavat vuosi vuodelta suurempia summia. Ensimmäisenä vuonna jo puhutaan yli miljardin osallistumismaksusta.

Timo Soini ja Perussuomalaiset tekivät oikein jäämällä ulos tuollaisesta hallituskokoonpanosta, joka väkisin haluaa saattaa Suomen taloudelliseen ahdinkoon, ahdinkoon joka kestää tuleville sukupolville.

Jos tässä maassa tapahtuu vakavia tapahtumia lähitulevaisuudessa, se juontaa kyllä aivan varmasti tähän juonitteluun mitä maamme poliittisella kentällä pelataan.

252

2850

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ykas

      eikö sinne ois vielä mahtunut,kepu ja persut,ois helpompi hoitaa asioita varma läpi meno aina eduskunnassa

      • mä lupaan ja vannon

      • Ö_ö

      • kaamoskeppi

        Kansa halusi muutosta ja äänesti sen puolesta. Miten kävi? Katainen pitää kiinni vallankahvasta diktaatorin elkein. Suomesta on tullut PASKA MAA jossa
        demokratia on täysin unohdettu. Miten kävi Hitlerille ja Satlinille? Sama käy Kataiselle....


      • TODELLISET LUUSERIT

        AJAVAT MAAN TALOUDELLISEEN UMPIKUJAAN !!!


      • tt67
        TODELLISET LUUSERIT kirjoitti:

        AJAVAT MAAN TALOUDELLISEEN UMPIKUJAAN !!!

        Halosen aika on kaaosta. Kansa vihaa valhetta ja halosmaista petosta.

        SDP:n kannatus tulee olemaan nolla jatkossa, eihän Kokoomuksen kanssa voi tehdä muutakin konkurssin. Kehtaavatkin kääntää takkinsa Portugali-paketissa.

        Halonen lupasi rahaa lisää Kreikkaan, mikä suomettumisen huippu!!


      • haluais tietää

      • tekninen vastaus

      • KAKO PUOLUE JOHDOSSA

        PERSUT JÄIVÄT POIS MUTTA EI HÄTÄÄ KATAISEN KAKO PUOLUE


        HOITAA HOMMAN


      • Rosvot linnaan !

      • sossu forever

        Kuule Tero tre.
        Ei se noin ole että Urpilainen suostuu noiden konkurssimaiden takaajaksi suinpäin.
        HÄN ilmoitti että suostuu jos istuu hallituksessa MINISTERINÄ. Eli näet että kyllä JUTTALLA selkärankaa löytyy. Ei takaajaksi ihan suinpäin.
        Sossujen äänestäjät nyt tietysti saivat ehkä väärän kuvan kun eivät YMMÄRRÄ.
        Politiikka on kompromisseja, lehmänkauppoja ja tietysti SUOMEN EDUN JA SUOMALAISTEN ASIOIDEN AJAMISTA.
        Miellään eettisesti vähempiarvoisella ei ole mitään sijaa politiikassa.
        Sun nyt vain täytyy ymmärtää asia.


      • UMPIKUJASSA

        Euromaiden hätäluotot eivät ratkaise velkakriisiä, vaan ne ainoastaan viivyttävät totuuden hetkeä. Sen sijaan kriisitoimet vievät euroaluetta kohti liittovaltiota. Meneillään on suuren luokan muutos – josta Suomessa ei juuri keskustella. Näin täräyttää VM:n entinen huippuvirkamies Peter Nyberg Taloussanomien haastattelussa.
        Suomi on velkakriisin kuluessa sitoutunut muiden euromaiden tavoin erittäin mittaviin euromaiden välisiin laina- ja takausvastuisiin, ja lisää velvoitteita voi olla tiedossa nopeimmillaan jo ennen juhannusta.

        Kreikka voi tarvita jo luvattujen 110 miljardin euron hätäluottojen lisäksi uutta hätärahoitusta jopa 60–80 miljardia euroa selvitäkseen vuoden 2013 loppuun ja tuplaten enemmän päästäkseen edes kaksi vuotta sitä pidemmälle.

        Osa rahoitusmarkkinoiden toimijoista pitää todennäköisenä, että myös Irlanti ja Portugali tarvitsevat vielä lisää hätärahaa. Markkinanoteerausten perusteella myös Espanja ja Italia voivat ennen pitkää olla rahoitusavun tarpeessa.

        Sekin käy markkinanoteerauksista vaikeuksitta selväksi, että ani harva uskoo tähänastisten hätätoimien ratkaisevan velkakriisiä. Tätä epäilyä eivät ole muuksi muuttaneet edes ennakkotiedot Kreikalle valmisteltavasta lisärahoituksesta.

        Markkinoiden epäilevään kantaan yhtyy Suomen kansainvälisesti arvostetuimpiin kuuluva rahoitusmarkkinoiden ja julkisen talouden asiantuntija.

        "Kymmenien miljardien lainat
        eivät ratkaise velkakriisiä"


        – Nämä kymmenien miljardien eurojen hätäluotot ja takaukset eivät sinänsä ole ratkaisseet mitään. Velkakriisiä eivät ratkaise myöskään uudet samanlaiset toimet, vaan ne ainoastaan ostavat aikaa kriisin lopullista ratkaisua lykkäämällä.

        Näin täräyttää Taloussanomien haastattelussa suorasukaisista mielipiteistään tunnettu tohtori Peter Nyberg, valtiovarainministeriön rahoitusmarkkinaosaston entinen osastopäällikkö.

        Viime heinäkuussa VM:stä eläkkeelle jäänyt Nyberg nousi keväällä kansainvälisiin talousotsikoihin laadittuaan Irlannin valtion lukuun laajan analyysin maan pankkikriisin syistä.

        Nyberg on aiemmin työskennellyt myös Suomen Pankissa ja Kansainvälisessä valuuttarahastossa IMF:ssä.

        Suomen Pankissa ja valtiovarainministeriössä Nyberg seurasi Suomen liittymistä rahaliittoon ja toimintaa rahaliitossa suunnilleen niin läheltä kuin mahdollista ja osallistui tältä osin itsekin europrojektin rakentamiseen. Niinpä hän tuntee perin juuri rahaliiton vahvuudet ja heikkoudet.

        Sen sijaan hän ei tunne estoja sen enempää euroa, rahaliittoa kuin velkakriisiäkään koskevia kriittisiä kysymyksiä kohtaan. Päin vastoin, hän rohkaisee suomalaisia nykyistä perusteellisempaan keskusteluun rahaliitosta ja kriisitoimista.

        "Kriisi vie rahaliittoa
        liittovaltion suuntaan"

        Nybergin mukaan velkakriisin päiväkohtaisen kuohunnan taustalla on meneillään suuren luokan poliittisia muutoksia, jotka ovat lähes tyystin jääneet keskustelun ulkopuolelle. Tällaisia suuren luokan muutoksia on hänen mukaansa esimerkiksi rahaliiton hivuttaminen kohti liittovaltiota.

        – Tähänastiset kriisitoimet eivät ole ratkaisseet kriisiä eivätkä ne ole riittävästi puuttuneet kriisin varsinaisiin syihin. Ongelmia aiheuttavat saatavat ja sijoitukset ovat taseissa yhä alkuperäisillä arvoillaan ja tappiot tunnustamatta.

        Nybergin mukaan kriisitoimet ja niihin liittyvät uudet järjestelmät ovat lisänneet rahaliiton integraatiota ja siirtäneet valtaa jäsenvaltioilta EU:n instituutioille.

        Hän arvioi poliittisen keskustelun jääneen Suomessa ja muissakin euromaissa liiaksi yksittäisiin käytännön kiistakysymyksiin, kuten vakausvälineiden takauksiin.

        Hätäluotot ja takaukset ovat suuria asioita, mutta rahaliiton lipsuminen liittovaltioksi on vielä suurempi. Nybergin mielestä tämän mittaluokan suurista poliittisista linjakysymyksistä olisi syytä keskustella nykyistä avoimemmin ja seikkaperäisemmin.

        Itse hän ei ota kantaa liittovaltiokehityksen puolesta tai sitä vastaan, mutta varoittaa päästämästä tämän luokan suuria muutoksia huomaamatta liian pitkälle.

        "Nyt tapahtuu isoja
        asioita hiljaisesti"

        Nyberg ei vihjaile, että velkakriisin vitkastelu tehottomin toimin olisi EU:n tai EKP:n viekas juoni, jonka varjolla rahaliitto olisi salakavalasti tarkoitus hivuttaa liittovaltioksi. Se on hänen mukaansa kuitenkin selvää, että "isoja asioita on hiljaa meneillään".

        Tuoreena esimerkkinä kriisin esiin nostamista keskittämisajatuksista Nyberg viittaa EKP:n pääjohtajan Jean-Claude Trichet'n hiljan esittämään aloitteeseen euromaiden yhteisen valtiovarainministeriön perustamiseksi.

        Samaa keskittämisen pyrkimystä on hänen mielestään aika ajoin esiin nousevassa ajatuksessa, jonka mukaan euromaiden varainhankintaa pitäisi keskittää yhteisten eurobond-velkakirjojen liikkeeseenlaskuin.


    • tia fyra

      Pitäisikö tuo "loppulause" ymmärtää jonkinlaiseksi uhkaukseksi? Kyllähän Suomi on jo ahdingossa ja koko ajan pahenee, kun Soini ja perussuomalaiset vain vastustavat ja häiriköivät toisten työrauhaa. Eivät itse kykene vastuuseen, eivätkä hyväksy muidenkaan sitä tekevän. Kansa alkaa kyllästyä koko perussuomalaisten touhuun, lupaukset unohtuivat heti, kun saivat omat palkkansa nostetuiksi. Äänestäjät ovat edelleen työttömiä ja köyhät saa edelleen venyttää senttejä ja ihmetellä, että "mitä sitä tänään syödään?". Samaa menoa tulevat jatkamaan oppositiosta, joten kansan on turhaa odotella muutosta, ainakaan noilta "JYTKY-voittajilta".

      • aika aikansa kutakin

        Haist huilu ! Jos olisivat menneet hallitukseen niin takinkääntölällätys olisi vedetty esiin. Ainoa puolue näyttää olevan persut,joka tosissaan vastustaa eu-hömppää ja joutavaa juonittelua. kaikki menee päin vittua ja se on saletti....


      • "Pitäisikö tuo "loppulause" ymmärtää jonkinlaiseksi uhkaukseksi?"

        Ei missään nimessä. Jos valtiomme ylin johto osoittaa että heillä on anarkistisesti oikeus tehdä mitä tahansa, vaihtaa mielipiteitään ja toimintatapojaan täysin mistään riippumattomasti...

        ... niin silloin kansalla tulisi olla sama oikeus.

        ... tällöin kansa - mitä ikinä päättääkään tehdä, missä muodossa tahansa, seuraa vain esimerkkiä siitä mitä isot pojat tekevät ja miten he käyttäytyvät. Se ei ole uhkaus vaan se on mitä ilmeisimmin MAAN TAPA.

        Minä annan lupauksen joka on yhtä uskottava kuin on poliitikon lupaus:

        Tämän maan kansalaiset eivät käy vastarintaan vaan tottelevat hallintoaan nöyrästi kuten kuuluukin.

        Noin, nyt teillä ei ole mitään hätää. Eihän? :)


      • M.H.

        tia fyralle! Vastuukysymys lienee muilta kuin Timo soinilta unohtunut. Soini toi esille sen, mistä niin monet talous asiantuntijat Euroopassa varoittavat. Vastuu kysymys on on muutakin kuin vain viedä Suomea entistä jyrkempään alas-ajoon.
        Mistäköhän olet noita mielettömyyksiä, mitä latelet, lueskellut?
        Perus Suomalaiset eivät ole olleet viemässä maattamme tilaan, jossa viides osa on köyhyysrajan alapuolella. Kun nykyinen hallitus, mikäli se toteutuu, lappaa edelleen rahaa konkurssi kypsiin maihin. Espanja ja Italia, ovat velkaantuneet vauhdilla ja tuskin kuluu vuotta, kun Suomi(kin) lappaa jälleen euroja maihin, joiden maksu kyky on kyseenalainen. Milloin tulee Suomen vuoro, on tällä menolla vain ajan kysymys.
        Sossut ovat tehneet "kihlauksen" kokoomuksen kanssa, pienpuolueet vain vikisevät. Sossut pettivät äänestäjänsä kuten moni muukin, vain Perus Suomalaisilta riitti selkärankaa ja he jättäytyivät pois, kuten lupasivat, hallituksesta, jossa rehellsyys on punnittu ja köykäiseksi havaittu.


      • ei huolta..

        No mutta, Katainenhan on köyhien asialla.


      • dtseppo

        "Pitäisikö tuo "loppulause" ymmärtää jonkinlaiseksi uhkaukseksi?"

        Enemminkin toteamus kuin uhkaus.

        Suomalaiset odottivat OIKEASTI MUUTOSTA kevään vaalien jälkeiseltä ajalta.

        Ei se ole ollenkaan ihmeellistä jos jollakin tai joillakin naksahtaa, mitta tulee täyteen, ei muuta.


      • sossu forever

        Tia fyra, totta puhut. Nuo pirun persut ei YMMÄRRÄ että SUOMEN etu on pitää eurooppa pystystys vielä hetken aikaa ja jopa tätä asiaa tukiessaan tuplata suomen ulkomaanvelka sataan prosenttiin bruttokansantuotteesta. Tai yli sen.
        Sitten ne ei ymmärrä että progressiiviisen veroprosentin lasku ja ALV:in nosto parantaa sekä työllisyyttä että pienituloisten asemaa. Katainen tämän viisaudessaan tajuaa ja tätä ajaa.
        Ihmettelen kyllä URPILAISEN uskon horjumista. Hänhän tukee EU:n miljardipakettia vain jos hän istuu hallituksessa. Hänkin siis on heikko astia jonka usko horjuu. Toivokaamme siis parasta . Hail EU


      • 35

        Persut olisivat pettäneet kannattajansa jos olisivat menneet tuohon hallitukseen. Höpötät jotain vastuusta! Onko se mielestäsi vastuuta, että hylätään äänestäjät? Eikö nämä " vastuunkantajat" ajakkaan työttömien etuja, onhan siellä työmiehen ystäviä hallitus täynnä.


      • Nyttekkö ???
        dtseppo kirjoitti:

        "Pitäisikö tuo "loppulause" ymmärtää jonkinlaiseksi uhkaukseksi?"

        Enemminkin toteamus kuin uhkaus.

        Suomalaiset odottivat OIKEASTI MUUTOSTA kevään vaalien jälkeiseltä ajalta.

        Ei se ole ollenkaan ihmeellistä jos jollakin tai joillakin naksahtaa, mitta tulee täyteen, ei muuta.

        Harmi, etten omista kättä pidempää, mutta osallistun kyllä patruunoiden rahoittamiseen.


      • kandeis miettiä

        tia fyra. Tulikohan sinulla nyt syytettyä väärää puoluetta Suomen nykyisestä tilasta. Kyllä tämä sama porukka meidät on näin alas vienyt, mikä nytkin on hallitusta muodostamassa. Kokoomuksen johdolla meiltä ihan oikeasti loppuu leipä.
        Perussuomaliset eivät ole olleet viime hallituksessa päättämässä tätä alennustilaa, vaan ovat ainoa joukko joka on pysynyt siinä mitä ovat vaalia ennen puhuneet. Onko se ihan totta ja oikein, että kaikki hävinneet puolueet saavat jatkaa samaa mitä tekivät ennen vaaleja. Pitäisikö Kataisen saada talutusnuoraan se ainoakin puolue joka ihan oikeasti puolustaa suomalaisia, eikä nuoleskele eu- herrojen ahteria.


      • HUMALA JA KRAPULA
        aika aikansa kutakin kirjoitti:

        Haist huilu ! Jos olisivat menneet hallitukseen niin takinkääntölällätys olisi vedetty esiin. Ainoa puolue näyttää olevan persut,joka tosissaan vastustaa eu-hömppää ja joutavaa juonittelua. kaikki menee päin vittua ja se on saletti....

        TOSI ON


      • ei ymmärrystä
        35 kirjoitti:

        Persut olisivat pettäneet kannattajansa jos olisivat menneet tuohon hallitukseen. Höpötät jotain vastuusta! Onko se mielestäsi vastuuta, että hylätään äänestäjät? Eikö nämä " vastuunkantajat" ajakkaan työttömien etuja, onhan siellä työmiehen ystäviä hallitus täynnä.

        Kyllä persut olisivat voineet mennä hallitukseen eri vapauksin.. Olihan vihreätkin. Hallituksessa päätetään MYÖS Suomen sisäisistä asioista ja niitä on paljon.. Tilanteet muuttuvat Euroopan tasolla nopeasti ja tämä tuleva hallitus ei pysy pystyssä. Uskon, että hallitus saa heti ensi äänestyksissä epäluottamuslauseen ja kaatuu alkumetreillä.
        Persut ja keskusta eivät Kataiselle kelvanneet, koska olivat eri mieltä. Diktaattorimaista .Persujen ja kesk ustan mukana olo olisi ollut kokoomukselle liian suuri riski. Nyt koko Pohjois- Suomi jää ilman hallitustukijoita. Järkyttävää.

        Senkin uhalla, että olisi puhuttu takinkäännöstä, olisivat persut voineet mennä hallitukseen.


      • pahkaNaama

        "Kansa alkaa kyllästyä koko perussuomalaisten touhuun"
        tola kommentilla sait taas muutaman lisää kannattaan peeässiä.

        "lupaukset unohtuivat heti, kun saivat omat palkkansa nostetuiksi"
        ainoo lupaus minkä antoivat oli et eivät lähde hallitukseen joka tukee pakkauksia!.

        muita lupauksia ei edes pysty antaan koska asioista EI VOI päättää jos ei ole enemmistönä !!!!!!!! pystyi ainoastaan sanoa että ajamme sitä ja sitä asiaa, joka tarkoittaa että puhumme niistä asioista!.


      • gzgz

        Mistähän syystä ne äänestäjät ovat edelleen työttömiä ja köyhät saavat edelleen venyttää senttejä? Johtuisikohan juurikin tuosta ettei suomalaisille riitä rahaa kun kaikki tungetaan EU-tukiaisiin... Niin, varmaan nyt joku vetää esiin ettei mitään rahaa ole tuhlattu, vain takaus annettu - mutta jokainen joka on ollut takaamassa esim. toisen henkilön lainaa, tietää ettei sitä vakuudeksi annettua rahamäärää voi muuhun käyttää vaan se on pidettävä "jemmassa" eli käytännössä vakuudeksi annetut eurot on luovutettu muualle eivätkä ole Suomen ja suomalaisten käytössä.
        Ei yksi puolue olisi voinut kyseistä rahasummaa siis kohdistaa työttömiin ja vähäosaisiin, koska rahasummaa ei voi käyttää. Nyt Kataisen johdolla sitten tehdään "major" leikkauslistoja, 6 miljardia pitää säästää suomalaisten kustannuksella jotta voidaan mm. EU-tukiaisten takia tulleita vajeita vähentää. Ei jessus mitä politiikkaa Kokoomuksella!
        Ja kuten "aika aikansa kutakin" tuossa mainitsee, jos Perussuomalaiset olisivat menneet hallitukseen olisi todellakin alkanut melkoinen "takinkääntäjät" -lällätys. Eli tiettyjen puolueiden kannattajille ei kumpikaan ratkaisu Perussuomalaisilta siis ole mieleen.


      • tia fyra
        M.H. kirjoitti:

        tia fyralle! Vastuukysymys lienee muilta kuin Timo soinilta unohtunut. Soini toi esille sen, mistä niin monet talous asiantuntijat Euroopassa varoittavat. Vastuu kysymys on on muutakin kuin vain viedä Suomea entistä jyrkempään alas-ajoon.
        Mistäköhän olet noita mielettömyyksiä, mitä latelet, lueskellut?
        Perus Suomalaiset eivät ole olleet viemässä maattamme tilaan, jossa viides osa on köyhyysrajan alapuolella. Kun nykyinen hallitus, mikäli se toteutuu, lappaa edelleen rahaa konkurssi kypsiin maihin. Espanja ja Italia, ovat velkaantuneet vauhdilla ja tuskin kuluu vuotta, kun Suomi(kin) lappaa jälleen euroja maihin, joiden maksu kyky on kyseenalainen. Milloin tulee Suomen vuoro, on tällä menolla vain ajan kysymys.
        Sossut ovat tehneet "kihlauksen" kokoomuksen kanssa, pienpuolueet vain vikisevät. Sossut pettivät äänestäjänsä kuten moni muukin, vain Perus Suomalaisilta riitti selkärankaa ja he jättäytyivät pois, kuten lupasivat, hallituksesta, jossa rehellsyys on punnittu ja köykäiseksi havaittu.

        Nuo on täysin sinun mielipiteitäsi. Tosiasiassa Suomi kuuluu EU:hun ja sen mukaan on päättäjien toimittava. Jos halutaan muutosta, on se tehtävä. Perussuomalaiset hämäsivät äänestäjiään lupaamalla sitä , tätä ja tuota, mutta lipesivät. Minusta heidän olisi pitänyt mennä hallitukseen ja siellä valmistella mahdollista Suomen eroa. Ei tuo vastuunpakoilu ja oppositiosta huutelu mitään muuta. Hehän halusivat antaa vallan porvareille ja siinä samalla hyväksyivät EU-pakettien jaon tulevaisuudessakin. Minusta persujen on turhaa moittia niitä, jotka uskaltavat edes yrittää hoitaa maamme asioita.


      • PERUSPERSU
        tia fyra kirjoitti:

        Nuo on täysin sinun mielipiteitäsi. Tosiasiassa Suomi kuuluu EU:hun ja sen mukaan on päättäjien toimittava. Jos halutaan muutosta, on se tehtävä. Perussuomalaiset hämäsivät äänestäjiään lupaamalla sitä , tätä ja tuota, mutta lipesivät. Minusta heidän olisi pitänyt mennä hallitukseen ja siellä valmistella mahdollista Suomen eroa. Ei tuo vastuunpakoilu ja oppositiosta huutelu mitään muuta. Hehän halusivat antaa vallan porvareille ja siinä samalla hyväksyivät EU-pakettien jaon tulevaisuudessakin. Minusta persujen on turhaa moittia niitä, jotka uskaltavat edes yrittää hoitaa maamme asioita.

        VÄÄRIN !!! EI PS OLE LIVENNYT MISTÄÄN VAAN PUOLUSTI VAALILUPAUKSIAAN
        TURHA VÄÄNNELLÄ TOTUUTTA

        VALMISTELLA EROA ? OLETKO HIEMAN LAPSELLINEN ? MEILLÄHÄN ON SAMA TILANNE NYT KUN NEUVOSTOLIITON AIKAAN...KÖÖRI HUUTAA URAATA LÄNSI EUROOPAN NEUVOST0LIITOLLE JA AINOASTAAN ROHKEAT USKALTAVAT VASTUSTAA

        EI PS OLE MIKÄÄN KATAISEN VIRHEPOLITIIKAN KASSIN KANTAJA

        EU PYSYKÖÖT VAPAAKAUPPA-ALUEENA, EI MUUTA


      • YDINVIHREÄT
        ei ymmärrystä kirjoitti:

        Kyllä persut olisivat voineet mennä hallitukseen eri vapauksin.. Olihan vihreätkin. Hallituksessa päätetään MYÖS Suomen sisäisistä asioista ja niitä on paljon.. Tilanteet muuttuvat Euroopan tasolla nopeasti ja tämä tuleva hallitus ei pysy pystyssä. Uskon, että hallitus saa heti ensi äänestyksissä epäluottamuslauseen ja kaatuu alkumetreillä.
        Persut ja keskusta eivät Kataiselle kelvanneet, koska olivat eri mieltä. Diktaattorimaista .Persujen ja kesk ustan mukana olo olisi ollut kokoomukselle liian suuri riski. Nyt koko Pohjois- Suomi jää ilman hallitustukijoita. Järkyttävää.

        Senkin uhalla, että olisi puhuttu takinkäännöstä, olisivat persut voineet mennä hallitukseen.

        JEP VIHEÄT ÄÄNESTIVÄT YDINVOIMAA VASTAAN JA YDINVOIMA TULI SILTI

        SEHÄN OLI TÄYDELLISTÄ ITSENSÄ PETTÄMISTÄ

        JA LOIPPUTULOS NÄKYI VAALEISSA


      • Eli?
        PERUSPERSU kirjoitti:

        VÄÄRIN !!! EI PS OLE LIVENNYT MISTÄÄN VAAN PUOLUSTI VAALILUPAUKSIAAN
        TURHA VÄÄNNELLÄ TOTUUTTA

        VALMISTELLA EROA ? OLETKO HIEMAN LAPSELLINEN ? MEILLÄHÄN ON SAMA TILANNE NYT KUN NEUVOSTOLIITON AIKAAN...KÖÖRI HUUTAA URAATA LÄNSI EUROOPAN NEUVOST0LIITOLLE JA AINOASTAAN ROHKEAT USKALTAVAT VASTUSTAA

        EI PS OLE MIKÄÄN KATAISEN VIRHEPOLITIIKAN KASSIN KANTAJA

        EU PYSYKÖÖT VAPAAKAUPPA-ALUEENA, EI MUUTA

        Peruspersu siis hyväksyy EU-tuet? Jos olisitte pitäneet lupauksenne, olisitte menneet hallitukseen. Siellä niitä asioita hoidetaan, ei puskista räkyttämällä. Kai ymmärrät, ettei siitä EU:sta erota noin vain, kun Timo sanoo, et "MÄ HALUUN". Kyllä siihen tarvitaan työtä ja taitoa, jota persuilta ei löydy. Antoivat pelkkiä katteettomia lupauksi äänestäjilleen.


      • Randoz
        ei ymmärrystä kirjoitti:

        Kyllä persut olisivat voineet mennä hallitukseen eri vapauksin.. Olihan vihreätkin. Hallituksessa päätetään MYÖS Suomen sisäisistä asioista ja niitä on paljon.. Tilanteet muuttuvat Euroopan tasolla nopeasti ja tämä tuleva hallitus ei pysy pystyssä. Uskon, että hallitus saa heti ensi äänestyksissä epäluottamuslauseen ja kaatuu alkumetreillä.
        Persut ja keskusta eivät Kataiselle kelvanneet, koska olivat eri mieltä. Diktaattorimaista .Persujen ja kesk ustan mukana olo olisi ollut kokoomukselle liian suuri riski. Nyt koko Pohjois- Suomi jää ilman hallitustukijoita. Järkyttävää.

        Senkin uhalla, että olisi puhuttu takinkäännöstä, olisivat persut voineet mennä hallitukseen.

        Siis on jo diktaattori, joka voi niitä erivapauksia myönnellä?


      • ---
        Eli? kirjoitti:

        Peruspersu siis hyväksyy EU-tuet? Jos olisitte pitäneet lupauksenne, olisitte menneet hallitukseen. Siellä niitä asioita hoidetaan, ei puskista räkyttämällä. Kai ymmärrät, ettei siitä EU:sta erota noin vain, kun Timo sanoo, et "MÄ HALUUN". Kyllä siihen tarvitaan työtä ja taitoa, jota persuilta ei löydy. Antoivat pelkkiä katteettomia lupauksi äänestäjilleen.

        ei hallitukseen "mennä"; jos hallituksen muodostaja ei hyväksy PS:n kantaa niin hän ei ota PS:ää hallitukseen. Kyllähän PS mielellään olisi hallituksessa jos saisi siellä toimia kuten äänestäjilleen lupasi.


      • ---
        sossu forever kirjoitti:

        Tia fyra, totta puhut. Nuo pirun persut ei YMMÄRRÄ että SUOMEN etu on pitää eurooppa pystystys vielä hetken aikaa ja jopa tätä asiaa tukiessaan tuplata suomen ulkomaanvelka sataan prosenttiin bruttokansantuotteesta. Tai yli sen.
        Sitten ne ei ymmärrä että progressiiviisen veroprosentin lasku ja ALV:in nosto parantaa sekä työllisyyttä että pienituloisten asemaa. Katainen tämän viisaudessaan tajuaa ja tätä ajaa.
        Ihmettelen kyllä URPILAISEN uskon horjumista. Hänhän tukee EU:n miljardipakettia vain jos hän istuu hallituksessa. Hänkin siis on heikko astia jonka usko horjuu. Toivokaamme siis parasta . Hail EU

        kaatuu se kumminkin vaikka kuinka tekohengitystä annatte.
        EU:n naama on jo sinisenä. Kun se kaatuu, olisi hyvä jos meidän rahaa ei olisi kovin paljon sisällä. Nääs isot velkojat ottaa aina ensin kuolinpesästä....


      • ??
        --- kirjoitti:

        ei hallitukseen "mennä"; jos hallituksen muodostaja ei hyväksy PS:n kantaa niin hän ei ota PS:ää hallitukseen. Kyllähän PS mielellään olisi hallituksessa jos saisi siellä toimia kuten äänestäjilleen lupasi.

        näin on ---. Miksi vain Soini joutuisi perumaan lupauksia äänestäjille, mites jos Katainen tulis vastaan.


      • PERUSPERSU
        Eli? kirjoitti:

        Peruspersu siis hyväksyy EU-tuet? Jos olisitte pitäneet lupauksenne, olisitte menneet hallitukseen. Siellä niitä asioita hoidetaan, ei puskista räkyttämällä. Kai ymmärrät, ettei siitä EU:sta erota noin vain, kun Timo sanoo, et "MÄ HALUUN". Kyllä siihen tarvitaan työtä ja taitoa, jota persuilta ei löydy. Antoivat pelkkiä katteettomia lupauksi äänestäjilleen.

        PIDIMME LUPAUKSET..MUTTA EMME LÄHDEN JYRKIN KASSINKANTAJAKSI VIRHEPOLITIIKAN TIELLE


        YMMÄRRYKSENI ON SUUREMPI KUIN SINUN.....JA MYÖS KOULUTUKSENI

        MUTTA KAIKESSA TARVITSEMME AINA VÄHÄN MAALAISJÄRKEÄ JOITA

        EI TUNNU PUTKIAIVOILTA LÖYTYVÄN...


    • alkuperäisasukas

      Ja Keskusta meni taas halpaan Kokoomuksen poliittisessa pelissä. Keskusta on Jyrki-boylle pelkkä pelinappula.

      • tulet näkemään

        Ei ei! Kepu tässä oli voittaja, vaikka kärsi vaaleissa tappion.

        Persuja äänestäneet palaavat entiusiin puolueisiin, koska Persut eivät ottaneet vastuuta.


      • alkuperäisasukas
        tulet näkemään kirjoitti:

        Ei ei! Kepu tässä oli voittaja, vaikka kärsi vaaleissa tappion.

        Persuja äänestäneet palaavat entiusiin puolueisiin, koska Persut eivät ottaneet vastuuta.

        Jyrki-boy vei taas Maria, kuin pässiä liekanarussa


      • sossu forever
        tulet näkemään kirjoitti:

        Ei ei! Kepu tässä oli voittaja, vaikka kärsi vaaleissa tappion.

        Persuja äänestäneet palaavat entiusiin puolueisiin, koska Persut eivät ottaneet vastuuta.

        Tulet näkemään. Kerro mitä tämä vastuu olisi....


    • sdfghjkl75

      tia fyra:lle
      No onko sulla munaa tulla tänne puolustelemaan Kataista sitten kun tuo eu:paska menee reisille?
      Vai piiloudutko sinne kokkareen puoluetoimiston ullakolle?
      Saattaa joku vielä haukkua oravaa.

      • tia fyra

        Ei oo "munia" kun olen nainen. Enhän mä ketään ole puolustellut, sanoin vain tosiasian. Toisaalta, se EU-tuki nyt oli jo ennen vaaleja, joten siitä on turhaa syytellä ketään. Jos perussuomalaiset todella ajattelisivat äänestäjiensä parasta, he menisivät hallitukseen ja hoitaisivat meidän, tavallisten kansalaisten asioita. Tukipaketithan on ja pysyy, oli Soini hallituksessa tai ei. Tuo hänen kiukuttelunsahan vain todistaa, ettei hänestä ja puolueestaan ole yhteistyöhön, saati sitten vastuunkantajaksi muiden hyvinvoinnista.


      • jatkuuuuuu
        tia fyra kirjoitti:

        Ei oo "munia" kun olen nainen. Enhän mä ketään ole puolustellut, sanoin vain tosiasian. Toisaalta, se EU-tuki nyt oli jo ennen vaaleja, joten siitä on turhaa syytellä ketään. Jos perussuomalaiset todella ajattelisivat äänestäjiensä parasta, he menisivät hallitukseen ja hoitaisivat meidän, tavallisten kansalaisten asioita. Tukipaketithan on ja pysyy, oli Soini hallituksessa tai ei. Tuo hänen kiukuttelunsahan vain todistaa, ettei hänestä ja puolueestaan ole yhteistyöhön, saati sitten vastuunkantajaksi muiden hyvinvoinnista.

        Kyllä niitä tukia saadaan jatkossakin antaa, ei ne Portugaliin loppuneet.


      • jatkuuuuuuuuu

      • Soini on oikeassa
        tia fyra kirjoitti:

        Ei oo "munia" kun olen nainen. Enhän mä ketään ole puolustellut, sanoin vain tosiasian. Toisaalta, se EU-tuki nyt oli jo ennen vaaleja, joten siitä on turhaa syytellä ketään. Jos perussuomalaiset todella ajattelisivat äänestäjiensä parasta, he menisivät hallitukseen ja hoitaisivat meidän, tavallisten kansalaisten asioita. Tukipaketithan on ja pysyy, oli Soini hallituksessa tai ei. Tuo hänen kiukuttelunsahan vain todistaa, ettei hänestä ja puolueestaan ole yhteistyöhön, saati sitten vastuunkantajaksi muiden hyvinvoinnista.

        Tajuaakohan täällä suomessa monikaan, mitä väliaikaiset vakuusrahastot, ja EU:n pysyvän vakuusrahaston voimaantulo tietää?

        Se on viesti sijoittajille "Rällätkää vain veronmaksajien piikki on auki". Siis me kansalaiset takaamme pankkien uhkapelin, ilman pankkien pelkoa kaatumisesta. Siinä kokoomuksen&SDP "sijoittajavastuu":lla ei ole mitään painoarvoa.

        Kun me nyt syydetään rahaa PIIGS maihin, muutaman vuoden kuluttua suomi ja koko euroopan kansat ovat niin massiivisessa velassa ettemme pysty millään selviämään siitä ilman massiivista velkasaneerausta jossa rahaa mitätöidään järkyttäviä määriä.
        Toinen vaihtoehto on että ruvetaan pistämään teräskypärää päähän, kaivelemaan poteroita ja valitsemaan liittolaisia, mitä euroopassa tehtiin 70 vuotta sitten.


      • .
        Soini on oikeassa kirjoitti:

        Tajuaakohan täällä suomessa monikaan, mitä väliaikaiset vakuusrahastot, ja EU:n pysyvän vakuusrahaston voimaantulo tietää?

        Se on viesti sijoittajille "Rällätkää vain veronmaksajien piikki on auki". Siis me kansalaiset takaamme pankkien uhkapelin, ilman pankkien pelkoa kaatumisesta. Siinä kokoomuksen&SDP "sijoittajavastuu":lla ei ole mitään painoarvoa.

        Kun me nyt syydetään rahaa PIIGS maihin, muutaman vuoden kuluttua suomi ja koko euroopan kansat ovat niin massiivisessa velassa ettemme pysty millään selviämään siitä ilman massiivista velkasaneerausta jossa rahaa mitätöidään järkyttäviä määriä.
        Toinen vaihtoehto on että ruvetaan pistämään teräskypärää päähän, kaivelemaan poteroita ja valitsemaan liittolaisia, mitä euroopassa tehtiin 70 vuotta sitten.

        "Tajuaakohan täällä suomessa monikaan, mitä väliaikaiset vakuusrahastot, ja EU:n pysyvän vakuusrahaston voimaantulo tietää?"

        Kyllä täällä moni jo tajuaa ja koko ajan ihmiset käsittävät asiasta enemmän kun tästä puhutaan, vaikka vain näillä keskustelupalstoilla. Niin kuin olet huomannut mediassa aiheesta ei puhuta sanaakaan !


      • he-he-heppu
        tia fyra kirjoitti:

        Ei oo "munia" kun olen nainen. Enhän mä ketään ole puolustellut, sanoin vain tosiasian. Toisaalta, se EU-tuki nyt oli jo ennen vaaleja, joten siitä on turhaa syytellä ketään. Jos perussuomalaiset todella ajattelisivat äänestäjiensä parasta, he menisivät hallitukseen ja hoitaisivat meidän, tavallisten kansalaisten asioita. Tukipaketithan on ja pysyy, oli Soini hallituksessa tai ei. Tuo hänen kiukuttelunsahan vain todistaa, ettei hänestä ja puolueestaan ole yhteistyöhön, saati sitten vastuunkantajaksi muiden hyvinvoinnista.

        Tia fyra puhuu asiaa;Ei sieltä opposiosta käsin pahemmin ajeta asioita oikeasti läpi.Perussuomalaisille olisi vielä annettu eri oikeus äänestää EU-asioissa vastaan.Tämä pelle ei vaan oikeasti halua ottaa vastuuta,kun ei kykene.Tykkää vain myydä juttuja Iltalehdelle ja leikkiä omaa leikkiään.
        Jos itse oisin äänestänyt Persuja niin olisi kyllä todella pettynyt.

        http://www.iltalehti.fi/uutiset/2011061013871576_uu.shtml


      • sossu forever

      • miinusplusnolla
        tia fyra kirjoitti:

        Ei oo "munia" kun olen nainen. Enhän mä ketään ole puolustellut, sanoin vain tosiasian. Toisaalta, se EU-tuki nyt oli jo ennen vaaleja, joten siitä on turhaa syytellä ketään. Jos perussuomalaiset todella ajattelisivat äänestäjiensä parasta, he menisivät hallitukseen ja hoitaisivat meidän, tavallisten kansalaisten asioita. Tukipaketithan on ja pysyy, oli Soini hallituksessa tai ei. Tuo hänen kiukuttelunsahan vain todistaa, ettei hänestä ja puolueestaan ole yhteistyöhön, saati sitten vastuunkantajaksi muiden hyvinvoinnista.

        Tällä palstalla kaikkien muiden kuin PS laisten kommentit saavat heti 20 miinusta vaikka ihmiset puhuisivat täyttä asiaa, sanoisivat niin kuin asiat todellisuudessa on. Se kertoo siitä, että tällä palstalla filosofoi suurimmaksi osaksi perussuomalaisten kannattajat ja osoittaa myös sen, että heillekin riittää päivittely ja analysointi sillä aikaa kun muut ovat tuolla elämän huiskeessa toimimassa. Jokaisesta yksilöstä se muutos lähtee jos sitä haluaa, ja pienilläkin askelilla on merkitystä, ei ole mitään kultapolkua ja sormen napsautusta parempaan. sormia voi napsautella ketään hyödyttämättä tai haittaamatta oppositiossa.


      • TÄYTTÄ HULLUUTTA
        he-he-heppu kirjoitti:

        Tia fyra puhuu asiaa;Ei sieltä opposiosta käsin pahemmin ajeta asioita oikeasti läpi.Perussuomalaisille olisi vielä annettu eri oikeus äänestää EU-asioissa vastaan.Tämä pelle ei vaan oikeasti halua ottaa vastuuta,kun ei kykene.Tykkää vain myydä juttuja Iltalehdelle ja leikkiä omaa leikkiään.
        Jos itse oisin äänestänyt Persuja niin olisi kyllä todella pettynyt.

        http://www.iltalehti.fi/uutiset/2011061013871576_uu.shtml

        KATAISEN EHDOTUS: JOO ÄÄNESTÄKÄÄ VAIN VASTAAN. ME RÄLLÄÄMME SIITÄ HUOLIMATTA TEIDÄN RAHOILLANNE


        HUOMIO !!!


        MEIDÄN ELÄKERAHAMME VALUVAT NYT MANOLIITOILLE !!!!


      • ,,
        . kirjoitti:

        "Tajuaakohan täällä suomessa monikaan, mitä väliaikaiset vakuusrahastot, ja EU:n pysyvän vakuusrahaston voimaantulo tietää?"

        Kyllä täällä moni jo tajuaa ja koko ajan ihmiset käsittävät asiasta enemmän kun tästä puhutaan, vaikka vain näillä keskustelupalstoilla. Niin kuin olet huomannut mediassa aiheesta ei puhuta sanaakaan !

        Mistäköhän muusta maailmanpolitiikasta emme tiedä mitään median kautta? Vielä pari kolme vuotta sitten näillä palstoilla asiasta puhuneet luokiteltiin hörhöiksi salaliittoteoreetikoiksi.


      • öpötin
        ,, kirjoitti:

        Mistäköhän muusta maailmanpolitiikasta emme tiedä mitään median kautta? Vielä pari kolme vuotta sitten näillä palstoilla asiasta puhuneet luokiteltiin hörhöiksi salaliittoteoreetikoiksi.

        "salaliittohörhö" olet aina kun yrität asioita kyseenalaistaa tai objektiivisesti analysoida. Näin ainakin Suomessa:)


      • öpötin
        miinusplusnolla kirjoitti:

        Tällä palstalla kaikkien muiden kuin PS laisten kommentit saavat heti 20 miinusta vaikka ihmiset puhuisivat täyttä asiaa, sanoisivat niin kuin asiat todellisuudessa on. Se kertoo siitä, että tällä palstalla filosofoi suurimmaksi osaksi perussuomalaisten kannattajat ja osoittaa myös sen, että heillekin riittää päivittely ja analysointi sillä aikaa kun muut ovat tuolla elämän huiskeessa toimimassa. Jokaisesta yksilöstä se muutos lähtee jos sitä haluaa, ja pienilläkin askelilla on merkitystä, ei ole mitään kultapolkua ja sormen napsautusta parempaan. sormia voi napsautella ketään hyödyttämättä tai haittaamatta oppositiossa.

        Mitäs pahaa siinä on jos PS kannattajat täällä ajavat omaa asiaansa? Niinhän toimivat Kokoomuksenkin kannattajat! Mitä tulee "toimimiseen", niin herra armahda meitä Kataisen "toiminnalta"!!!! Tässä maassa toimittu sillä mallilla koko EU jäsenyyden ajan, että alkaa menemään maku "toiminnasta" ja kannatan jo passiivista makoilua!


    • antikepu

      No Keskusta nyt ainakin hyötyy oppositiotaipaleesta. Hallituksessa olemalla siitä olisi tullut "katoavaa kansanperinnettä" kuten ex puoluesihteeri Korhonen ennusteli.

      • oi kein

        Noin se menee!


    • Politiikka-kirosana

      Niinpä. Siispä: politiikot pois sotkemasta maan asioita. Ammatti-ihmisiä tilalle, sellaisia, jotka vain hoitavat asiat asioina parhaalla mahdollisella tavalla, asiantuntijuudella, kokonaisnäkemyksellä ja kokemuksella.

      Politiikot joutavat politikoimaan (=jauhamaan ideologiapotaskoitaan) pyöreään, pehmeään huoneeseen.

    • no hope

      Nyt on semmoinen sekahedlmäsoppahallitus että oksat pois. Ei kannata enää ikinä käydä äänestämässä.

      • M.H.

        Päin vastoin kannattaa, mutta äänestä Perus Suomalaisia, niin olet porukassa joka ei syö sanojaan.


      • äänestämällä et vo..
        M.H. kirjoitti:

        Päin vastoin kannattaa, mutta äänestä Perus Suomalaisia, niin olet porukassa joka ei syö sanojaan.

        Ongelma on siinä, että puolet persujen äänistä siirretään kokoomukselle.


    • ei kauaa

      Kuinkakohan kauan menee, että Vasemmisto lähtee hallituksesta? Leikkauslistat esiin ja Vasemmisto ulos...

    • lopun alkua...

      jos tuosta sixpackista tulee hallitus niin kaikki puhuu kokoomuksen äänellä, koska se on tukahduttanut muiden mielipiteet...sitten suomi on mennyttä eu takauksien langettua ja kaiken lisäksi kaikki ne köyhyysrajan alapuolella elävät ajetaan mereen, että porvareilla olisi mukavampi astella omien palatsien portailla.

    • Uskomatonta touhua

      Sanokaa mitä sanotte, jos uusi hallitus on ed. mainitussa kokoonpanossa voidaan todeta että kunnia meni mutta mainetta tuli. Hyvä on ed. mainitun poppoon hävittää Suomen kansalaisilta veroina kerättyjä varoja.

      Ihmettelen miten yksinkertaisina suurimmat pyrkyrit pitävät Suomen kansaa kuvittelevat ilmeisesti ettei kansalaiset ainakaan jaksa miettiä hallituksen päätöksiä kun kaikkia jo hankittuja etuja poistetaan( ja rahat annetaan Kataisen ja Urpilaisen tapaisten poliitikkojen maineen pönkittämiseksi.)

      Mieleen tulee eittämättä arabimaiden diktaattorit jotka eivät halua luopua vallan kahvasta vaikka heillä ei ole minkäänlaista kunnioitusta kansan taholta. Nähkää hyviä painajaisia.

    • tyrkytys..

      pläjäytetän vapaaehtoinen keräys eu-tukipaettiin kuka haluaa maksaa niin maksakoon, tehdään siitä vapaaehtoinen, pulinat loppuu siihen tä! silloin siihen voi osallistua jos niin katsoo sen oikeaksi vältytään silloin työmiehen kukkarolle meno vapaaehtisesti, perskeles miten heleppoo oes!

    • 5+12

      Voiko mitään naurettavampaa olla kuin tämän sixpackin touhut. Viikko sitten uhiteltiin ja nyt ollaan taas hallitusta muodostamassa. Kaikki arvovalta on kadonnut jo etukäteen tässä farssissa, mutta onneksi kansa saa tätä ilmaista sirkushuvia kuitenkin nauttia. Tulossahan on pelkkää kurjuutta, kun sixpack pääsee vauhtiin.

    • pohdintoja

      Niinpä. Tämä hallitus teki itsensä naurettavaksi jo neuvotteluvaiheessa. Enn ätys sekin.

    • aol

      Heinäluoma kutsuttiin ulkomaille kokoukseen ja ylläri pylläri suu meni suppuun ja rahojen syytäminen rahamiesten kaivoon jatkuu....

      • himler...21

        siellä jo kylillä torrakoitaan miehet aittoloistaan kaivelloot, taetaa tulla rähäkkä suatana, eespäin eespäin urhot, kansa paskat housussa rynnistää hophoijaaaa..


      • eikä hän huomaa

        "Heinäluoma kutsuttiin ulkomaille kokoukseen ja ylläri pylläri suu meni suppuun ja rahojen syytäminen rahamiesten kaivoon jatkuu...."

        Arvelisin Heinäluomalle luvatun, ehkäpä peräti presidentin paikan, kokoomuksen taholta, kunhan pysyy hetken pois, että saadaan näyttämään siltä, että Urpilainen on jatkossa syypää Demareiden kannatuksen laskuun.
        Äijät panee Urpilaista halvalla.


      • Toisin ajattelija

        Kyseinen kaksikko heinäluoima ja urpilainen tekee kyllä hautaa SDP:lle. Kuinka voit ensivaaleissa äänestää SDP joka sanoo vaaleissa tätä ja tekee hallitusneuvotteluistto tota. Minä en ainakaan noin kaksinaamaisen puoleelle ääntäni anna ja pitkään kokoomuksen kannattajana on ilo kuulua persuihin joilla jalat seisoo maassa, tahtoo kansalle hyvinvointia ja ulos rahasamp EU:sta jonka takia valtiomme tehtaat lakkautetaan ja reumasairaaloita suljetaan ja opettajia lomautetaan kesken opiskelu vuoden. On siinä Meilläö ollut iloiset porvarihallitukset. Samalla ku syydetään rahaa eurooppaan niin tällästä täällä kotosuomessa. Perussuomalaiset puhuu terveellä ja suoralla puheella, jota on suorastaan virkistävää kuunnella kuinka politiikko voi puhua rehellisesti ja avoimesti kannoistaan.


    • VOI V...U

      Meno vaikuttaa olevan kuin "IDIOOTTILAN HÖLMÖLÄSSÄ"! Jos ei katainen saanut viikkoja kestäneestä tuhertelusta huolimatta hallitusta kasaan, olisi vaikka urpilainen pitänyt vaihtaa kokeilemaan onneaan. KANSA HALUSI MUUTOSTA, MUTTA VÄKISIN SAMAA EPÄONNISTUNUTTA ERIARVOISTAVAA PAKKOMENOA YRITETÄÄN TUNKEA. Vaihtoon katainen, sille taitaa irvistellä jo naurismaan aidatkin, ei taida tulla lasta eikä p....a... SOINI ON TODELLA JÄRKEVÄ JA LUOTETTAVA POLIITIKKO!!!

      • ettei...

        entäs muut persut, torveloita kaikki dyyni, jos kaikki ois kuin soini niin mikä ettei..


      • Toisin ajattelija
        ettei... kirjoitti:

        entäs muut persut, torveloita kaikki dyyni, jos kaikki ois kuin soini niin mikä ettei..

        Minusta puolueen kakkosnainen Lerner on eduskunnan toisiksi älykkäin poliitiikko. Jatkaa siitä mihen Soini jäi edellisessä tv keskustelussa. On suorastaa ilo kuulua Persuihin joilla on näin hyvä ja rehellinen puoluejohto.


      • PIRKKO FANI
        Toisin ajattelija kirjoitti:

        Minusta puolueen kakkosnainen Lerner on eduskunnan toisiksi älykkäin poliitiikko. Jatkaa siitä mihen Soini jäi edellisessä tv keskustelussa. On suorastaa ilo kuulua Persuihin joilla on näin hyvä ja rehellinen puoluejohto.

        JEP TUNNEN PIRKON VUOSIEN TAKAA..TIUKKA TÄTI MUTTA ASIALLINEN


    • Vaalien voittajasta tulee yleensä pääministeripuolue....jos persujen äänimäärä kasvaa niin heidänkin vuoronsa tulee.

      Kannattaa muistaa ettei köyhiltä voi säästää loputtomiin. Köyhistä säästäminen syö peruskulutusta. Se näkyy siirtymisenä halvempiin ruokiin ja eu:n ruokakasseihin. Käytetään vähemmän palveluita jne. Rikkaiden rahat lisäävät rahavirtaa ulkomaille yms. Rikkaille antaminen ei lisää rahaa valtion kassaan samalla tavalla kuin köyhien peruskulutuksen kasvu.

      Yhteiskunnan jako tulee selvemmäksi ja toisaalta palveluiden käyttäjien määrän laskiessa tulee lisää työttömyyttä yms.

      • tilauksenne tuli.

        Koitas saada Soini&pojat ymmärtämään tuo. Taitaa olla niille liian vaikea yhtälö, kaljatuopinnostelu ja puskistahuutelu on helpompaa. Eikös nuo "persu-kannattajat" sitä halunneet?


      • työtön 55

        Joo tuosta säästämisestä, kituuttamiseksikin sitä jo voisi kutsua,
        kaupasta ostetaan rainbowin tuotteita, halvempia kuin muut vastaavat samanlaiset ja pahan makuisia. Pirkka kaupan kahvia, josta saa kahvin väristä mutta makua täytyy mietiskellä. Kirpputorilta on vaatetus haettu kenkiä myöten neljän vuoden ajan. Hammaslääkäriin mennään vasta kun on poski turvoksissa ja sekin määrää antibioottikuurin joka lisää hammashoitomaksuja..kele..

        Mistä tässä enää voi säästää kun ei nytkään rahat riitä peruselämiseen ?


      • tutkittava juttu

        Kuinkakohan monen kokkarikannattajan sijoituksia löytyy kreikasta, sekä portugalista. Ja näitä sijoituksia me veronmaksajat pelastamme. Emme pelkästään saksan ja ranskan sijoitus pankkien turvaamiseen.


      • Joo niin teemme
        tutkittava juttu kirjoitti:

        Kuinkakohan monen kokkarikannattajan sijoituksia löytyy kreikasta, sekä portugalista. Ja näitä sijoituksia me veronmaksajat pelastamme. Emme pelkästään saksan ja ranskan sijoitus pankkien turvaamiseen.

        ja syy on Soinin ja persujen, kun pettivät meidät.


      • työtön 55 kirjoitti:

        Joo tuosta säästämisestä, kituuttamiseksikin sitä jo voisi kutsua,
        kaupasta ostetaan rainbowin tuotteita, halvempia kuin muut vastaavat samanlaiset ja pahan makuisia. Pirkka kaupan kahvia, josta saa kahvin väristä mutta makua täytyy mietiskellä. Kirpputorilta on vaatetus haettu kenkiä myöten neljän vuoden ajan. Hammaslääkäriin mennään vasta kun on poski turvoksissa ja sekin määrää antibioottikuurin joka lisää hammashoitomaksuja..kele..

        Mistä tässä enää voi säästää kun ei nytkään rahat riitä peruselämiseen ?

        Kun rahat ei riitä peruselämiseen on vaikea säästää mistään. Jos jostain saa säästöön tulee joku yllättävä rahareikä.

        Siksi köyhien kulutuksen romahtaminen on vähittäiskaupan kasvun este. Köyhä kantaa rahat ruokakauppaan tms, jolloinka ostokset ylläpitävät oman alueen työllisyyttä. Jos eläkeläisille, opiskelijoille, kotiäideille ja työttömille annetaan 100 euroa kuussa lisää perustulon nostolla ostovoima kaupasta lisääntyy eikä kerskakulutus kasva.


      • typerää touhu tämäki

        Yksi iso virhe on kokoomukselta, kepulta, sdpltä, vasemmistolta, vihreiltä ja rkpltä "syödä" eläkkeiden indeksi huononnetulla indeksillä (ei siis yli-isojeneläkkeiden!), koska eläkeläiset siirtävät saamansa rahan ostoksillaan kiertämään, taikka avustavat monesti lapsien perheitä hankinnoissa. Eläkeläisten rahat pitävät Suomea toiminnassa! Supereläkeläiset eivät sen enempiä kuluta, taitavat viedä veroparatiiseihin rahanippunsa...


      • Indeksin sama taso
        typerää touhu tämäki kirjoitti:

        Yksi iso virhe on kokoomukselta, kepulta, sdpltä, vasemmistolta, vihreiltä ja rkpltä "syödä" eläkkeiden indeksi huononnetulla indeksillä (ei siis yli-isojeneläkkeiden!), koska eläkeläiset siirtävät saamansa rahan ostoksillaan kiertämään, taikka avustavat monesti lapsien perheitä hankinnoissa. Eläkeläisten rahat pitävät Suomea toiminnassa! Supereläkeläiset eivät sen enempiä kuluta, taitavat viedä veroparatiiseihin rahanippunsa...

        Olen samaa mieltä " typerää touhua...." kanssa. On järkyttävää, kun vuoden 1995 jälkeen eläkkeet ovat jääneet jälkeen taitetun indeksin takia , oliko peräti 20%. ketkä olivatkaan silloin hallituksessa Kokoomus ja SDP, myös Vihreät. Mites sitten nämä muut kuten ; iän tuoma vähennys 1948 jälkeen syntyneillä ja kaikilta vähennetään eläkkeistä työntekijän eläkemaksua vastaava osuus eläkkeestä. Saman hallituksen aikaan saamaa. Heti palutettava. Ketä varten eläkeyhtiöt oikein ovat, eiköhän eläkeläisiä varten ja olemme eläkkeemme maksaneet kymmenien vuosien työuran aikana. Eläkeyhtiöt vain paisuttavat pottiaan, nyt jo yli 23 mrd. Ja kuinka meitä peloteltiin , että varat loppuvat eläkkeiden maksuun. Ei mitään perää.
        Tähän tulisi saada korjaus. Pelkkä takuueläkkeen nosto ei riitä, vaan kaikille on palutetettava menetetyt eläkerahat, myös perusturvan nosto lisää ostovoimaa. ALV veroa ei missään nimessä saa nostaa - nosto vähentää ostovoimaa .


      • näin se menee
        Indeksin sama taso kirjoitti:

        Olen samaa mieltä " typerää touhua...." kanssa. On järkyttävää, kun vuoden 1995 jälkeen eläkkeet ovat jääneet jälkeen taitetun indeksin takia , oliko peräti 20%. ketkä olivatkaan silloin hallituksessa Kokoomus ja SDP, myös Vihreät. Mites sitten nämä muut kuten ; iän tuoma vähennys 1948 jälkeen syntyneillä ja kaikilta vähennetään eläkkeistä työntekijän eläkemaksua vastaava osuus eläkkeestä. Saman hallituksen aikaan saamaa. Heti palutettava. Ketä varten eläkeyhtiöt oikein ovat, eiköhän eläkeläisiä varten ja olemme eläkkeemme maksaneet kymmenien vuosien työuran aikana. Eläkeyhtiöt vain paisuttavat pottiaan, nyt jo yli 23 mrd. Ja kuinka meitä peloteltiin , että varat loppuvat eläkkeiden maksuun. Ei mitään perää.
        Tähän tulisi saada korjaus. Pelkkä takuueläkkeen nosto ei riitä, vaan kaikille on palutetettava menetetyt eläkerahat, myös perusturvan nosto lisää ostovoimaa. ALV veroa ei missään nimessä saa nostaa - nosto vähentää ostovoimaa .

        "Indeksin sama taso"

        "Ketä varten eläkeyhtiöt oikein ovat, eiköhän eläkeläisiä varten ja olemme eläkkeemme maksaneet kymmenien vuosien työuran aikana. Eläkeyhtiöt vain paisuttavat pottiaan, nyt jo yli 23 mrd. Ja kuinka meitä peloteltiin , että varat loppuvat eläkkeiden maksuun. Ei mitään perää. "

        Mikä tappaa tehokkaammin vanhuusikäisiä kuin pelottelu epävarmasta taloudellisesta tulevaisuudesta !

        Sehän tuolla pelottelulla oli ja on tarkoituksena, harventaa rivejä.

        Ja heidän, jotka "harvenevat riveistä", eläkkeet joita ei sitten tarvitse maksaa, jäävät eläkeyhtiöiden pohjattomaan kassaan, näin yksinkertaista.


      • Toisin ajattelija
        Indeksin sama taso kirjoitti:

        Olen samaa mieltä " typerää touhua...." kanssa. On järkyttävää, kun vuoden 1995 jälkeen eläkkeet ovat jääneet jälkeen taitetun indeksin takia , oliko peräti 20%. ketkä olivatkaan silloin hallituksessa Kokoomus ja SDP, myös Vihreät. Mites sitten nämä muut kuten ; iän tuoma vähennys 1948 jälkeen syntyneillä ja kaikilta vähennetään eläkkeistä työntekijän eläkemaksua vastaava osuus eläkkeestä. Saman hallituksen aikaan saamaa. Heti palutettava. Ketä varten eläkeyhtiöt oikein ovat, eiköhän eläkeläisiä varten ja olemme eläkkeemme maksaneet kymmenien vuosien työuran aikana. Eläkeyhtiöt vain paisuttavat pottiaan, nyt jo yli 23 mrd. Ja kuinka meitä peloteltiin , että varat loppuvat eläkkeiden maksuun. Ei mitään perää.
        Tähän tulisi saada korjaus. Pelkkä takuueläkkeen nosto ei riitä, vaan kaikille on palutetettava menetetyt eläkerahat, myös perusturvan nosto lisää ostovoimaa. ALV veroa ei missään nimessä saa nostaa - nosto vähentää ostovoimaa .

        Totuus on tässä asiassa se, jollei tuleva hallitus ala antamaan enemmän rahaa äitiydelle, eli suomeksi tukemaan lasten tekoa, niin 15 vuoden päästä koko eläkejärjestelmä lakkautetaan maksukyvyttömyyden takia ja siirrtyään sukupolvi huoltoon. Sillon me pullamöössöt saamme todeta karvasta kalkkia kun valtio sanoo että joudut ottamaan hoitoosi alzheimer mummosi ja pappasi niin kauna kun he elävät.

        Veikkaan etttä meilät pullamössöilät menee karrki väärään suuhun ja aletaan nopeuttamaan isojen luokkien kuolemaa sillon.

        Tämä on tulevaisuuttamme. Sanokaa mun sanoneen.


      • Toisin ajattelija
        Toisin ajattelija kirjoitti:

        Totuus on tässä asiassa se, jollei tuleva hallitus ala antamaan enemmän rahaa äitiydelle, eli suomeksi tukemaan lasten tekoa, niin 15 vuoden päästä koko eläkejärjestelmä lakkautetaan maksukyvyttömyyden takia ja siirrtyään sukupolvi huoltoon. Sillon me pullamöössöt saamme todeta karvasta kalkkia kun valtio sanoo että joudut ottamaan hoitoosi alzheimer mummosi ja pappasi niin kauna kun he elävät.

        Veikkaan etttä meilät pullamössöilät menee karrki väärään suuhun ja aletaan nopeuttamaan isojen luokkien kuolemaa sillon.

        Tämä on tulevaisuuttamme. Sanokaa mun sanoneen.

        Edellä oleva syy on yksi monista miksi meidän ei kannata laittaa rahaa muihin maihin. Omassa maasamme on yhtä suurempi tai jopa suurempi ongelma tulevaisuudessamme. Laittiasivat ny ensiki rahaa äideille lisää niin saataisin sitä sukupolvea suurremmaksi ja talous kohentumaan 15 vuoden tähtäimellä.


      • juu jees
        Joo niin teemme kirjoitti:

        ja syy on Soinin ja persujen, kun pettivät meidät.

        demareiden syy kun käänsivät takkinsa ja lähtivät Suomen kaatoon kokkeleiden kanssa.


    • ####torvisoittokunta

      Kakaria ne on kaikki vaikka niin leikkivät olevansa munasteriainesta.

    • naivi ehkä

      Mitä mahtaa tarkoittaa edustuksllinen demokratia?

      Olenko ymmärtänyt väärin, että vaaleissa kysytään kansan mielipide ja tämän perusteella ja vaalivoittajien ohjelman mukaan lähdetään asioita luotsaamaan eteenpäin?

      Mitä ihmettä nämä häviäjät jakelevat ministerisalkkuja toisilleen ja miksi Katainen heiluttaa tahtipuikkoa, eikö kokoomukseltakin melkoinen liuta edustajia pudonnut eduskunnasta pois?

      Millä oikeudella kansan yli kävellään?

      • Siksi kun,

        persut HALUU suurta palkkaa ja pakoilla vastuuta raviradan kaljakuppilassa. Persut EI HALUU vastuuta eikä yleensä tehdä mitään, mikä vaatisi järkeä. Mutta älä huoli, kyllä he HALUAVAT istua eduskunnan kokouksissa "takarivin-Taaveina", häiriköimässä huudellen vitsejään ja päästellen hörönaurujaan.
        Sehän heiltä käy.


      • aika aikansa kutakin
        Siksi kun, kirjoitti:

        persut HALUU suurta palkkaa ja pakoilla vastuuta raviradan kaljakuppilassa. Persut EI HALUU vastuuta eikä yleensä tehdä mitään, mikä vaatisi järkeä. Mutta älä huoli, kyllä he HALUAVAT istua eduskunnan kokouksissa "takarivin-Taaveina", häiriköimässä huudellen vitsejään ja päästellen hörönaurujaan.
        Sehän heiltä käy.

        OOT TYHMÄ !! Suurin osa persujen kannattajista on tavallisia työntekijöitä, ottaako noin päästä jos kerrankin köyhemmät ihmiset ovat äänestäneet ?? Työpaikassani sairaalassa suurin osa hoitajista on nimenomaan äänestänyt persuja ! Täällä nyt on joku änkkä joka ei ymmärrä suomen kieltä, päässä varmaan pissiä.


    • 1qazxcv

      eiks toi katainen ole aika nuori heppu, alle 40? Senhän on täytynyt aloittaa politikointi jo teininä.Minkälainen ihminen on kiinnostunut politiikasta sen ikäsenä.Vähintäänkin arveluttavaa?Mulla oli ainakin jotain ihan muuta mielessä teininä kuin politiikka ja taitaa olla vieläkin ,30 vuotta myöhemmin.
      T: rock´n´roll

      • missä on stubb

        Taitaa olla teini vieläkin, itseään peilistä ihaileva prinsessa.


      • kutosen lyhyt matikk

        Mites se "pöytäkirjaväärennös-kunnostautuminen", häh?


    • Lipo-Paavo

      Onpahan epätoivoista hallituksen tekoa, taas on Sdp ja Vas. ottaneet uuden suunnan eli palanneet entiseen....
      Mutta eihän Jutasta tosiasiassa ole pääministeriksi....joku väritön ministerisalkku käy paremmin.
      Tuo hallitus oireilee jo syntyessään...

      • Toisin ajattelija

        Jos Jutasta tulisi tunnustelija, olisi ehdotonata että Jutta ei tee itestään vahingossakaan pääministeriä, siinä kaatuis SDP ja kovaa. Jos SDP:ltä katsoo karisma henkilöitä niin Heinäluoma kaikessa minun ihossaniki on sellanen ehdokas pääministeriksi tai sitten se villihevonen Timo Soini ja näytettäis EU:lle mikä on kansan mielipiden porvalien kabinetti touhuista.


    • Miks meillä on rikollinen hallitusneuvottelijana?

      Onko eduskunta joku rikollisliiga ja miksei hallitusneuvotteuja käydä julkisesti, siksikö koska kyse on oikeasti saaliinjaosta tms?

    • maksa tyhmä
    • Loppuu selitykset

      Ennen vaaleja puhuin lapsilleni "järkeä", että pitää käydä äänestämässä, siten vain voi vaikuttaa. Miten nyt selitän heille, kun mikään ei muutukkaan, vaikka hekin kävivät "vaikuttamassa" ?

      • Kerro heille seuraava fakta:

        1. Heidän äänensä katoaa heti jos äänestetty ei olekaan puhunut totta tai kääntää selkänsä.

        2. Heidän äänensä voi päätyä aivan päinvastoin tärkeistä asioista ajattelevalle vaaliliiton ja puolueen äänien siirtyessä ehdokkaille.

        3. Koska puolueet noudattavat puoluekuria orjallisesti niin vaikka lapsesi olisi äänestänyt ehdokasta joka on asiata jotain mieltä, voi puolueen johto - jota lapsesi EI OLE ÄÄNESTÄNYT MILLÄÄN TAVALLA päättää mitä nappia puoluekurin takia edustaja painaa.

        Ja muistathan kertoa koska vaikka kaikista näistä syistä johtuen lapsesi ääni on vain yksi vaikutin siihen miten edustajat äänestävät, niin muitakin vaikuttimia on ja ne vaikuttavat oikeasti. Mutta koska olemme DEMOKRATIA ainakin nimellisesti niin tämä tarkoittaa että KANSALAINEN KANTAA LOPPUKÄDESSÄ VASTUUN MITÄ POLIITIKOT TEKEVÄT, VAIKKA POLIITIKOT TEKISIVÄT VASTOIN KANSAN TAHTOA JA MOKAISIVAT KAIKEN. Vastuu on kansalla, mutta kansalla ei ole johdonmukaista tapaa vaikuttaa päätöksiin.

        Tämän vuoksi aina äänestäessään lapsesi siis sanoo: "Teen viralliseksi sen että luovun kaikesta vallastani ja otan vastuun kansalaisena."

        Minä en äänestä, koska en voi äänestää demokraattisesti niistä asioista jotka ovat minulle tärkeitä, eikä ole sellaista ehdokasta tai järjestelmää jolla voisin oikeasti - demokratian periaatteen mukaan - antaa mielipidettä ja yksilön ääntäni. Tämän vuoksi en anna myöskään oikeutusta päättää puolestani kenellekään.

        En äänestä. En valtuuta ketään puhumaan puolestani. Jos tän maan asiat kusee niin se on äänestäneiden vika.


      • herännyt
        Kukkomies kirjoitti:

        Kerro heille seuraava fakta:

        1. Heidän äänensä katoaa heti jos äänestetty ei olekaan puhunut totta tai kääntää selkänsä.

        2. Heidän äänensä voi päätyä aivan päinvastoin tärkeistä asioista ajattelevalle vaaliliiton ja puolueen äänien siirtyessä ehdokkaille.

        3. Koska puolueet noudattavat puoluekuria orjallisesti niin vaikka lapsesi olisi äänestänyt ehdokasta joka on asiata jotain mieltä, voi puolueen johto - jota lapsesi EI OLE ÄÄNESTÄNYT MILLÄÄN TAVALLA päättää mitä nappia puoluekurin takia edustaja painaa.

        Ja muistathan kertoa koska vaikka kaikista näistä syistä johtuen lapsesi ääni on vain yksi vaikutin siihen miten edustajat äänestävät, niin muitakin vaikuttimia on ja ne vaikuttavat oikeasti. Mutta koska olemme DEMOKRATIA ainakin nimellisesti niin tämä tarkoittaa että KANSALAINEN KANTAA LOPPUKÄDESSÄ VASTUUN MITÄ POLIITIKOT TEKEVÄT, VAIKKA POLIITIKOT TEKISIVÄT VASTOIN KANSAN TAHTOA JA MOKAISIVAT KAIKEN. Vastuu on kansalla, mutta kansalla ei ole johdonmukaista tapaa vaikuttaa päätöksiin.

        Tämän vuoksi aina äänestäessään lapsesi siis sanoo: "Teen viralliseksi sen että luovun kaikesta vallastani ja otan vastuun kansalaisena."

        Minä en äänestä, koska en voi äänestää demokraattisesti niistä asioista jotka ovat minulle tärkeitä, eikä ole sellaista ehdokasta tai järjestelmää jolla voisin oikeasti - demokratian periaatteen mukaan - antaa mielipidettä ja yksilön ääntäni. Tämän vuoksi en anna myöskään oikeutusta päättää puolestani kenellekään.

        En äänestä. En valtuuta ketään puhumaan puolestani. Jos tän maan asiat kusee niin se on äänestäneiden vika.

        Nukkuminen vaalien yli ei ainakaan kannata ja äänestämällä voit yrittää vaikuttaa mainitsemiisi kohtiin 1-3 tai jos kukaan ehdokkaasi ei aja ko. asioita voit asettua ehdolle itse ja lähteä vetämään asiaasi eteenpäin. Kunnallisvaaleissa seuraavaksi!


    • Kyllästynyt.

      Perseestä on Suomalainen politiikka, saunan takana olisi paljon tunkua jos oikeus toteutuisi.

    • Politiikot leikkivät

      tulella, ilman palokuntaa!!! Tai se palokunta, ei tule tottelemaan hallitusta.

      Odotettavissa on politiikan polarisoitumista.

      Uudet vaalit elokuussa.

    • Tuleva PS:nen

      Juuri äsken tuli TV:stä uutisissa, että kreikalle annettaisiin osa veloista anteeksi. Näin ollen veronmaksajat kärsivät tästä pelleilystä eniten. Kiitos Käteiselle. Ja muille helvetin takinkääntäjille, vasureita myöden. Vetäköön jokainen tukien kannattaja vitun päähänsä, niin saavat ikuisen jakauksen. Kantakoon suomessa ne, jotka tähän EU tukisoppaan on itsensä sotkeneet vastuunsa, ja tulkoon ihmisten ilmoille, niin nähtäisiin, mikä on kansan tahto. Niiden oli pakko runnoa tämä hallituspohja läpi, koska uudet vaalit olisi pudottanut kokoomuksen, sekä SDP:n keräilyeriin. Nyt kannattaa muistaa seuraavissa eduskuntavaaleissa, mitä nämä saatanan tunarit menivät tekemään. Jos ei muista, niin kyllä tullaan jatkossa muistuttamaan. Teini Käteisen kannattaisi mennä vielä vähäksi aikaa vaikka rippikouluun oppimaan, miten isänmaata kohdellaan.

    • En ymmärrä

      Mites siellä hallituksessa >otetaan vastuuta< jos ei saisi äänestää siellä kuten oma omatunto sanoo, vaan on oltava "vastuullinen" kuten joku "suuri / suuret puoluejohtajat" määrää ??
      Miten ja miksi ottaisi kukaan viisas "vastuulleen" toisen päättämät asiat ??

      Eikös HALLITUSNEUVOTTELUJEN tarkoitus olisi NEUVOTELLA asioista eikä vain kummankin osapuolen asettaa "kynnyskysymys"...

      • luihin ja ytimiin

        Kataisen hallituksessa vastuunkanto on sitä että EU päättää suomen puolesta ja herrat pääsee ytimiin. Kansa sitten alistetaan tottelemaan palvelemaan tätä ydintä.


      • vaali-valehtelijat
        luihin ja ytimiin kirjoitti:

        Kataisen hallituksessa vastuunkanto on sitä että EU päättää suomen puolesta ja herrat pääsee ytimiin. Kansa sitten alistetaan tottelemaan palvelemaan tätä ydintä.

        Eikös Suomi liitetty EU:hun jo kauan sitten ja luovutettiin itsepäättämisvalta. Ei tainnut noista nykypolitikoista olla mukana kuin korkeintaan Soini. Turhaan näitä syyttelette. Persuillahan olisi ollut tilaisuus hallituksessa muuttaa asioita, mutta eipä ole "pojista" Miehiksi, siihen hommaan. Miksi he yleensä lähtivät koko vaalitouhuun, kun eivät halua vastuuta. Olisivat helpottaneet muiden töitä, vai onliko se se korkea palkka ja vapaa ylläpito?


      • AIVAN aivan
        vaali-valehtelijat kirjoitti:

        Eikös Suomi liitetty EU:hun jo kauan sitten ja luovutettiin itsepäättämisvalta. Ei tainnut noista nykypolitikoista olla mukana kuin korkeintaan Soini. Turhaan näitä syyttelette. Persuillahan olisi ollut tilaisuus hallituksessa muuttaa asioita, mutta eipä ole "pojista" Miehiksi, siihen hommaan. Miksi he yleensä lähtivät koko vaalitouhuun, kun eivät halua vastuuta. Olisivat helpottaneet muiden töitä, vai onliko se se korkea palkka ja vapaa ylläpito?

        se se oli. JA tietenkin asema ja se kiva tunne kun saa itsensä esille ja ehkä muutaman olalle taputtelijan. Ja syyttää ei voi mistään ja upota ei voi kun ei ole vesille edes lähtenyt. pitemmällä tähtäykselläkin saattaa vielä huristella mukavasti eteenpäin kun on vielä lupauksien täyttö ja näyttö takataskussa....joka ei kuitenkaan koskaan päivänvaloa tule näkemään eli konkretisoidu


      • Tosin ajattelija

        Minä olen asiasta sitä mieltä että alueet pitää säilyttää sen vuoksi että alueen ehdokkailla olis mahdollisuus eduskuntaan. Mutta äänestys tapa pitää muutta internet äänestykseksi. En minä ainakaan enää tänäaikan jaksaisi mennä mihinkää vaalikoppiin vaan tahtoisn logata itseni pankkitunnuksilla esim vaalit.fi ja valita netissä alueeni polittiikon jota äänestän. Kuinka vaalit voi olla vielki näin lasten kengissä ettei voi internetissä antaa omaa ääntään?


      • ennustaja.
        AIVAN aivan kirjoitti:

        se se oli. JA tietenkin asema ja se kiva tunne kun saa itsensä esille ja ehkä muutaman olalle taputtelijan. Ja syyttää ei voi mistään ja upota ei voi kun ei ole vesille edes lähtenyt. pitemmällä tähtäykselläkin saattaa vielä huristella mukavasti eteenpäin kun on vielä lupauksien täyttö ja näyttö takataskussa....joka ei kuitenkaan koskaan päivänvaloa tule näkemään eli konkretisoidu

        no eihän uppoavaan laivaan ole järkevää astua. Tämä hallitus tulee kaatumaan ennenaikaisesti ja uusissa vaaleissa PS kohoaa suurimmaksi, jonka jälkeen EU tulee kaatumaan ja kaikki on taas kuin ennen hyvinä aikoina.


    • pelattais vähän

      Jos Jutta nyt aattelis viisasti, niin hän "riitauttaisi" uudestaan tuon avioliiton ja kokoisi hallituksen tuota pikaa. Katainen jo vihjasi "pelaamisesta" tietäen varmaan itsekin mitä mahdollisuuksia vielä on käyttämättä ( ja niissä mahdollisuuksissa ei olisi kokoomusta.)

    • alkuperäisasukas
      • outo tulkinta?

        Kiviniemi tarkoitaa sitä kokoomuksen ja sdp:n pikaista jääkautta ja suhteen nopeaa lämpenemistä.


    • fil.uuno Käteinen

      Viikon päästä Suomessa on luuserien hallitus. Jos vielä oikein huonosti käy, niin pääministeriksi istutetaan laskutaidoton ja akateemisilta lahjoiltaan mitätön puupää.

      "Kyllä sixpackikin kusettaa, niitä pitää juoda vaan riittävän monta."

    • Persukupru Cayman Is

      Vedätysavaus. Äärioikeistopellet Soini ja Katainen pelaavat aikaa, tekevät Belgiat, jossa ei ainakaan kahteen vuoteen saatu hallitusta muodostettua.

      Persujen hannaaminen on pelkkää äärioikeiston laskelmoitua teatteria. Sitä hallituksen ja opposition välillä pompottelua kok ja pers aikovat nyt pitää niin pitkään, kuin vain mahdollista. Sillä aikaa, kun Bilderberg Apuset ym toimittajat palkitsevat Soinia suunsoitosta, veropakolaiset saavat ryöstettyä loputkin valtion kassasta, eikä kansalle jää mitään.

    • Kataiselle on tullut pakkomielle saada pääministerin salkku. Se pelle nuolee vaikka kaikkien muitten neuvottelijoitten perseet yksitellen ja yhdessä saadakseen tuon salkun. Moinen pelle ei ole kahteen kuukauteen saanut hallitusta aikaan muttei vain äly riitä luovuttamaan. Miksei tuollaista tunaria heitetä helvettiin koko sirkus arkadiasta ja anneta OIKEILLE politikoille mahdollisuutta tehdä töitä. Tuollainen vätys joka on kyvytön itse tekemään päätöksiä ja hoitamaan asioita ja on vaan pelkästään juppiavustajiensa talutusnuorassa on suureksi häpeäksi suomelle pää- tai yleensäkään minään ministerinä.

    • Jotain hyvääkin

      Onneksi sentään vihreät on mukana hallituksessa (palkka-armeijan). On kokoomuskin hyvä NATO:on liittymisen kannatuksen takia.

      • Hyvä!

        Juuri näin!


      • aivan ihanaa

        "Onneksi sentään vihreät on mukana hallituksessa (palkka-armeijan)."

        Joo ja ne ajaa ihanasti kaltaistesi hinttien asioita.


      • Jotain hyvääkin
        aivan ihanaa kirjoitti:

        "Onneksi sentään vihreät on mukana hallituksessa (palkka-armeijan)."

        Joo ja ne ajaa ihanasti kaltaistesi hinttien asioita.

        Samaa vanhaa ulinaa siitä, että mies on homo, jos ei ole käynyt armeijaa. Asia ei todellakaan ole näin. Pakollinen nuorten miesten kiduttaminen loppuu vielä, ja sinä et voi asialle yhtään mitään.


      • Toisin ajattelija
        Jotain hyvääkin kirjoitti:

        Samaa vanhaa ulinaa siitä, että mies on homo, jos ei ole käynyt armeijaa. Asia ei todellakaan ole näin. Pakollinen nuorten miesten kiduttaminen loppuu vielä, ja sinä et voi asialle yhtään mitään.

        Pakollinen? Minä ainakin menin siitä syystä armeijaan etten tahdo ikiin olla siin asemas mis oltais jos vanhempani ei olis torjunu ryssiä. Minusta sellainen henkilö joka kieltäytyy armeijasta sanoo vihaavansa minu pappaa joka maansa puolesta kaatu sodassa ja vihaavansa suomen upeutta, maata jota minä rakastan ja jollaisena sen haluan pitää. Armeijan käyminen ei tarkota sitä et sut pakotetaan sotimaan. Aina voit sodan syttyessä vetää itsarit, jotka oli vihreiden arvoisia aatoksia sillon vuonn 39 jo.


      • Toisin ajattelija
        Toisin ajattelija kirjoitti:

        Pakollinen? Minä ainakin menin siitä syystä armeijaan etten tahdo ikiin olla siin asemas mis oltais jos vanhempani ei olis torjunu ryssiä. Minusta sellainen henkilö joka kieltäytyy armeijasta sanoo vihaavansa minu pappaa joka maansa puolesta kaatu sodassa ja vihaavansa suomen upeutta, maata jota minä rakastan ja jollaisena sen haluan pitää. Armeijan käyminen ei tarkota sitä et sut pakotetaan sotimaan. Aina voit sodan syttyessä vetää itsarit, jotka oli vihreiden arvoisia aatoksia sillon vuonn 39 jo.

        Lisäksi sanon, että se on perkeleen itsekeskeistä olla käymättä armeijaa. Aivan sama jos ite päätät syödä ruohoa, mutta perkele me menemme kyntämään tämän maamme puolesta sotaan sitä ruohoa, jota sinä itsekeskeydessäsi tahdot vain syödä eli teemme sen ruan sun puolesta. Minä en ikinä kunnioittais itseäni, jos kaikki kaverini lähtis puolustaa äitiemme ja isiemme maita, ja tekisin ammuksia jossai tehtaissa naisten kanssa kun minulla on vihreet itsekeskeiset arvot.

        Itsekeskeisyys on se motivaatio mikä estää henkilön menevän armeijaan. ei siinä puhuta mistää pakosta. Se sun mainitseva pakko on kansan tahtoa puolustaa sitä asuntoa jossa sinä asut. Kuinka voit puhua tuollaisia asioita ilman omatunnon tuskia? Mienaatko et on aivan sama omistaako sun torpan maan suomailaiset vai esim ruottaliset tai venäläiset tai vaikkama Saksa Eu lähettiläänä? Minusta maa kuuluu minulle, sinulle ja muille meille suomalaisille jota suvi virttä rakastamme.

        Tulen aina muistamaan ala-asteella meidän luokan Suvin joka aina punastui kun hoilasimme suvi virttä. Nyt tiedän mitä arvoa virsi valistaa ja Suvin punastuminen on niin hellyyttävän isänmaallista. Toivotan hyvää suvea Vasaramäkeen.


      • Jotain hyvääkin
        Toisin ajattelija kirjoitti:

        Lisäksi sanon, että se on perkeleen itsekeskeistä olla käymättä armeijaa. Aivan sama jos ite päätät syödä ruohoa, mutta perkele me menemme kyntämään tämän maamme puolesta sotaan sitä ruohoa, jota sinä itsekeskeydessäsi tahdot vain syödä eli teemme sen ruan sun puolesta. Minä en ikinä kunnioittais itseäni, jos kaikki kaverini lähtis puolustaa äitiemme ja isiemme maita, ja tekisin ammuksia jossai tehtaissa naisten kanssa kun minulla on vihreet itsekeskeiset arvot.

        Itsekeskeisyys on se motivaatio mikä estää henkilön menevän armeijaan. ei siinä puhuta mistää pakosta. Se sun mainitseva pakko on kansan tahtoa puolustaa sitä asuntoa jossa sinä asut. Kuinka voit puhua tuollaisia asioita ilman omatunnon tuskia? Mienaatko et on aivan sama omistaako sun torpan maan suomailaiset vai esim ruottaliset tai venäläiset tai vaikkama Saksa Eu lähettiläänä? Minusta maa kuuluu minulle, sinulle ja muille meille suomalaisille jota suvi virttä rakastamme.

        Tulen aina muistamaan ala-asteella meidän luokan Suvin joka aina punastui kun hoilasimme suvi virttä. Nyt tiedän mitä arvoa virsi valistaa ja Suvin punastuminen on niin hellyyttävän isänmaallista. Toivotan hyvää suvea Vasaramäkeen.

        Minusta vain on väärin, että yleinen mielipide on tällainen:
        sivari=homo/rotta
        Ilman pakollista asevelvollisuutta tällaista asetelmaa ei syntyisi. Ihmisten pitäisi olla tasa-arvoisia keskenään, mutta nykyisellä systeemillä se ei valitettavasti onnistu. Jokaisella pitäisi olla oikeus elämään, vapauteen ja henkilökohtaiseen koskemattomuuteen. Toivottavasti tämä toteutuu jonain päivänä.


      • k.........n paratiis
        Jotain hyvääkin kirjoitti:

        Samaa vanhaa ulinaa siitä, että mies on homo, jos ei ole käynyt armeijaa. Asia ei todellakaan ole näin. Pakollinen nuorten miesten kiduttaminen loppuu vielä, ja sinä et voi asialle yhtään mitään.

        Näin on, etenkin kun EU:n viimeinen takapajula-konkurssipesä on tässäkin asiassa viimeisenä! Kaikki kansan k.......t hölmölässä onnistuu!


      • voi voi
        Jotain hyvääkin kirjoitti:

        Minusta vain on väärin, että yleinen mielipide on tällainen:
        sivari=homo/rotta
        Ilman pakollista asevelvollisuutta tällaista asetelmaa ei syntyisi. Ihmisten pitäisi olla tasa-arvoisia keskenään, mutta nykyisellä systeemillä se ei valitettavasti onnistu. Jokaisella pitäisi olla oikeus elämään, vapauteen ja henkilökohtaiseen koskemattomuuteen. Toivottavasti tämä toteutuu jonain päivänä.

        sun puheissa ei ole mitään järkeä .... :(


      • Jotain hyvääkin
        voi voi kirjoitti:

        sun puheissa ei ole mitään järkeä .... :(

        Miten niin muka? Mikä tuossa sitten on tyhmää?


      • voi voi
        Jotain hyvääkin kirjoitti:

        Miten niin muka? Mikä tuossa sitten on tyhmää?

        noh, oikeus elämään - ei sua tapeta armeijassa ... vapaus - et joudu vankilaan (paitsi jos olet totaalikieltäytyjä mutta sehän ei armeijaa koske, se on valtiovallan päätös) ... henkilökohtainen koskemattomuus - ei sua raiskata armeijassa ...
        eli ei mitään järkeä ollut. :(


      • Jotain hyvääkin
        voi voi kirjoitti:

        noh, oikeus elämään - ei sua tapeta armeijassa ... vapaus - et joudu vankilaan (paitsi jos olet totaalikieltäytyjä mutta sehän ei armeijaa koske, se on valtiovallan päätös) ... henkilökohtainen koskemattomuus - ei sua raiskata armeijassa ...
        eli ei mitään järkeä ollut. :(

        1.) Tarkoitin tuossa nyt lähinnä vapautta. Kyllähän se vapaus menee, kun joutuu inttiin. Eihän intillä ja vankilalla ole vapauden suhteen kovin suurta eroa. Joudut olemaan molemmissa (halusit tai et) rangaistuksen uhalla.
        2.) Intissä voi menettää elämänsä helpostikin. Yksi mielenvikainen aseen kanssa riittää. (Vahinkokin voi tapahtua.)


      • ;)
        Jotain hyvääkin kirjoitti:

        1.) Tarkoitin tuossa nyt lähinnä vapautta. Kyllähän se vapaus menee, kun joutuu inttiin. Eihän intillä ja vankilalla ole vapauden suhteen kovin suurta eroa. Joudut olemaan molemmissa (halusit tai et) rangaistuksen uhalla.
        2.) Intissä voi menettää elämänsä helpostikin. Yksi mielenvikainen aseen kanssa riittää. (Vahinkokin voi tapahtua.)

        koulua on pakko käydä 9 vuotta, mikset tappele peruskoulutusta vastaan? Sehän on vapauden menetystä määritelmäsi mukaan ....

        ja kuolema on erittäin paljon todennäköisempi niille jotka nauttivat liikaa vapaudesta ... riekkuvat humalassa ja jäävät auton tms alle.


      • Jotain hyvääkin
        ;) kirjoitti:

        koulua on pakko käydä 9 vuotta, mikset tappele peruskoulutusta vastaan? Sehän on vapauden menetystä määritelmäsi mukaan ....

        ja kuolema on erittäin paljon todennäköisempi niille jotka nauttivat liikaa vapaudesta ... riekkuvat humalassa ja jäävät auton tms alle.

        Peruskoulun käyvät kaikki. Inttiin joutuvat vain miehet.


      • ...
        Jotain hyvääkin kirjoitti:

        Peruskoulun käyvät kaikki. Inttiin joutuvat vain miehet.

        ja lapsia synnyttävät vain naiset ...


      • Jotain hyvääkin
        ... kirjoitti:

        ja lapsia synnyttävät vain naiset ...

        Laki ei pakota naista synnyttämään, mutta se pakottaa miehen inttiin.


      • ;)
        Jotain hyvääkin kirjoitti:

        Laki ei pakota naista synnyttämään, mutta se pakottaa miehen inttiin.

        luonnonlait pakottavat naisen synnyttämään. Luonnonlait eivät pakota miestä mihinkään. Tasapeli.


    • Stanan ylpeä persu!

      Jo viime tiistaina olisi kokkareille voitu osoittaa, että heidän politiikkansa ei käy ainakaan sdp:lle. PS on osoittanut sen kerta toisen jälkeen. Kok on saanut jo kolme tilaisuutta toimia vetäjänä, tuleeko ensi perjantaina NELJÄS mandaatti?

      Oli aivan oikein viitattu Perustuslakiin eräässä postauksessa, PL ei tunne käsitettä hallitustunnustelija! Sellaisesta ei ole kirjoitettu mitään. Siksi ei ole sanottu missään sitäkään, että tunnustelijan tulee olla suurimmasta puoleesta.

      Jo heti alussa vertailin toisiinsa puolueiden agendoja ja totesin kokoomuksen olevan yksin ja kaukana toisista esim. juuri tässä verolinjassaan. Kaikki muut ovat siinä ja muissakin kysymyksissä lähempänä toisiaan.

      Kun sitten Kok jäi suurimmaksi ja sieltä valittiin Katainen vetämään, tiesin katastrofin tapahtuneen, tapahtuvan, oli lopputulos mikä tahansa. Nimittäin Kok saanee hallituksen kasaan kok sdp vas, mutta silloin Suomessa ei ole enää vasemmistoa. Katastrofi. Sdp 42 paikallaan on koko ajan ollut paljosta ratkaisevana.

      Suomi on koukussa Kokoomukseen (22% kannatusta), joka diktatorisesti sanelee ehtonsa, jotka toisten pitäisi hyväksyä. Jos ei, ulos. Elämmekö kokoomus-diktatuurissa? Tunnustelijaa olisi pitänyt viimeistään nyt vaihtaa, yksikään puolue, edes PS, ei ole vaatinut sitä, miksi?
      Miksi?
      Miksi?
      Miksi? Ehkä tuulelta vastauksen saan, the answer is blowing in the wind.

      Turha meitä persuja on syyttää siitä, ettette saa vaikka 7-apilaa kasaan, silloinhan teillä muilla olisi 161 paikkaa huseerata. Teidän omat ideologianne ovat tuulten viemiä, eritoten sdp on ollut oikeistopuolue Lipposen luotsauksesta lähtein.

      Jos ette saa hallitusta ilman meitä, syyttäkäätte itseänne! Kantakaatte oma mitättömyytensä inisemäti!

      PS edustaa vain puoluetta PS, itseään. Paikkoja on vain 39, nillä ei voi tuhota toisten "rakentavaa" (ja vitut) hallitustyöskentelyä - ette saa sitä kasaan.

      Jos saatte, hallitus kaatuu ennen joulua, uudet vaalit jne.

      Poliittisesta farssista fiaskoon, sitten farssifiaskoon, josta katastrofiin, katastrofista toiseen, yhä suurempaa katastrofiin jne.

      Kaikki vain, koska kukaan ei osaa ajatella, että Kokoomuksen (22 %) paikka on oppositiossa. 44 paikkaa ei naulaa minkään puolueen perseitä hallituspenkkiin.

      Jatkunut tilanne on Perustuslain vastainen näin jatkuessaan. Kansanvalta ei toimi, vaalit oli ja meni, tulos ei näy muodostuneessa hallituksessa.

      Suomessa on vain kaksi selkärankaista puoluetta Kok ja PS, siksi ne eivät sovi samaan halllitukseen. Yksi on rahavallan puolue, toinen kansallinen kansanpuolue! Niitä ei tuo yhteen mikään. Ei ole yhteistä.

      • Tyypillistä persua

        tuo "stanan ylpeä persu"n uho. Jutussa ei päätä eikä häntää, ei järjen hiventäkään. "Me ei HALUTA vastuuta, me ei HALUTA yhteistyötä, me ei HALUTA muuta kuin räyhätä, me HALUTAAN muhkeaa palkkaa kansalle valehtelusta, me HALUTAAN kaataa tuleva hallitus välikysymyksillä, me HALUTAAN rajat kiinni, me HALUTAAN pois EU:sta, me HALUTAAN markka takaisin; me HALUTAAN Suomi vain suomalaisille, me HALUTAAN lopettaa Eurooppa vienti, me HALUTAAN pakkoruotsi pois, me HALUTAAN Pohjoismaihin vienti pois, me ei HALUTA tehdä töitä, me HALUTAAN lisää kaljaa." Muuhunhan persuista ei olekkaan, eivät reppanat edes ymmärrä "halujensa" seurauksia.


      • 7+6
        Tyypillistä persua kirjoitti:

        tuo "stanan ylpeä persu"n uho. Jutussa ei päätä eikä häntää, ei järjen hiventäkään. "Me ei HALUTA vastuuta, me ei HALUTA yhteistyötä, me ei HALUTA muuta kuin räyhätä, me HALUTAAN muhkeaa palkkaa kansalle valehtelusta, me HALUTAAN kaataa tuleva hallitus välikysymyksillä, me HALUTAAN rajat kiinni, me HALUTAAN pois EU:sta, me HALUTAAN markka takaisin; me HALUTAAN Suomi vain suomalaisille, me HALUTAAN lopettaa Eurooppa vienti, me HALUTAAN pakkoruotsi pois, me HALUTAAN Pohjoismaihin vienti pois, me ei HALUTA tehdä töitä, me HALUTAAN lisää kaljaa." Muuhunhan persuista ei olekkaan, eivät reppanat edes ymmärrä "halujensa" seurauksia.

        Olet tyypillinen vapaamuurarieliitin juoksupelle. Saat mitättömän korruptiorahan siitä, että laulat heidän laulujaan, siis valheita täällä, jotta kansan mielipide muuttuisi. Eit ule tapahtumaan, vaan seuraavassa jytkyssä persut muodostavat hallituksen yksin. Mieti sitä valkokaulusköyhä!


      • okayy
        7+6 kirjoitti:

        Olet tyypillinen vapaamuurarieliitin juoksupelle. Saat mitättömän korruptiorahan siitä, että laulat heidän laulujaan, siis valheita täällä, jotta kansan mielipide muuttuisi. Eit ule tapahtumaan, vaan seuraavassa jytkyssä persut muodostavat hallituksen yksin. Mieti sitä valkokaulusköyhä!

        teille riittää tyhjät sanat ja tyhjät teot....huominen on sitten parempi.


      • Toisin ajattelija
        okayy kirjoitti:

        teille riittää tyhjät sanat ja tyhjät teot....huominen on sitten parempi.

        AIka kauhee on polittiikka jos PS menisi Kokoomuksen talutus nuoraan. Minä suorastan nauran näille porvaripuolueiden lauseille PS vastuun kannosta. No miksei Kokoomus tarjonnut PS:lle pääministerin salkkua ja muutosta suomen EU kantaan ja Jyrkiboy hoitaisi valtioinvairainministerin salkkua edelleen?

        Aivan naurettavia kommenteita siitä ettei persut ota vastuuta. No kun ei pojat anna niiden ottaa vastuuta vaan pitäis mennä kokoomuksen mäyräkoirana ja suu supisematta omista järjenjuoksuistaan.

        Se tarkottaisi sitä ettei PS ottaisi kuitenkaan vastuuta, kun mäyräkoirana totellaan isäännän elkeitä. Näistä syistä Perus Suomalaiset ei halua kokomuksen kanssa hallitukseen koska sitä vastuuta ei ole jaossa.


    • Edihän herra paratkoon SDP mikään työläisten puolue ole ollut 25 vuoteen !Verot duunareilla tulevat nousemaan jyrkästi seuraavan 4 vuoden aikana ja lapsilisät häviävät.Mitä ihmettä pienen ihmisen asialla -oloa sellanen on.Eero ja Jutta,HÄVETKÄÄ !

    • pientä lohtua

      Tuo uusi hallituspohja on niin syvältä kuin olla voi. Nyt ei auta muu kuin ottaa sixpack saunan jälkeen.

    • fakta homma.

      ILTALEHTI: MTV3 uutisten Matti Maunu tuo tehtäväänsä sopimaton idiootti

      Maunu kertoo siirtyvänsä siivoojaksi saman yhtiön palveluksessa. Koska hän katsoo ettei kokoomuksen puoluekirjansa takia kykene puolueettomaan uutisointiin.

      Maunu pyytää anteeksi ivallista asennoitumista perussuomalaisia kohtaan.

    • Tuleeko meille takinkääntäjä-hallitus saas nähä?

      Mix maailma on syntinen ja paha ????

      • Hmm...

        Voihan Urpilainen vielä pelata korttinsa oikein. Ei sanota vielä...


    • PERUSRULEZ

      käteinen palasi lähtöruutuun kulkematta vankilan kautta!
      kusettaa ja oppinut "taitonsa" monopoly lautapelin ohjeilla.
      muuten noi kaikki hymeilee noissa valokuvissa kuin oisivat just SAANEET SITÄ Käteiseltä. ERITYISEN tyytyväiseltä näyttää UrpoLai.. Urpilainen
      ALetaan tekemään töitä pimeästi niin loppuu herroilta rahat!
      Soinikin voisi mennä hallitukseen mutta äänestäisi aina silti eri kuin Käteinen! Olisi voinut toimia tukipaketin kohdalla jos oppositio painais ei ja Soinin porukat myös hallituksessa EI!

    • Nii'in, jos ja jos,

      muku Soini EI HALUU vastuuta, hallitsee vain katteettomat lupaukset.

    • vallijärjestelmä uus

      Vaalijärjestelmää pitäisi uudistaa.

      Vaaleissa aina eniten voittoa saanutta 3 puoluetta pitäisi pakottaa hallitukseen.
      Itse olen suunnattoman pettynyt persuihin!

      Oppositiosta on helppo huudella mitä sontaa tahansa.

      Oikea vastuu ja asioihin vaikuttaminen hoidetaan hallituksessa!

      Miksi eniten voittoa saanut puolue?=persut ja Soini ei ole tuleva pääministeri?
      miksi PUPU meni pöksyyn vaalien jälkeen?

      Kotimaan asioissa on paljon hoitamista, on muitakin asioita kun jokin yksittäinen EU-raha Etelä-Euroopalle.

      Nyt sen sijaan hallitukseen on menossa esim Vasurit ja Rkp, jotka molemmat ovat pienen, marginaalisen osan edustajia kansasta. miksi helvetissä, miksi enemmistön pitää alistua rkp:n tai vasurien hallitusohjelmaan.

      Todellisen vastuun pakoilua ja selän takan huutoa kyllä riittää, mutta kun pitäisi tehdä ikäviä päätöksiä, jäädään itkemään oppositioon!

      Ei ikinä enää ääntä persuille!

      • Koitan ymmärtää teit

        Etkös ymmärrä selvää suomen kieltä???? Soini on puhunut jo vuosikaudet ettei mitään EU_tukia pidä hyväksyä, jos se on asia mistä ovat Kataisen kanssa eri mieltä (ja josta hallituskriisi on syntynyt) niin en ainakaan voi asettua kataisen lijalle.


        [email protected]


      • Stnan ylpeä persu

        Siis lailla 3 suurinta pakotettaisiin samaan hallitukseen?

        Ajattela, siellä voisi olla Kok, Vas, kd tai mitä tahansa. Miten se toimisi? Tai kuten nyt, PS ja Kok olisivat samassa hallituksessa, kun ne eivät ole mistään yhtä mieltä?

        Olet jonkinlaisen puolidiktatuurin kannalla, kun tuommoisia höpiset. Esittämäsi joutuu vielä oudompaan valoon, kun kuvittelee, että kolme suurinta voisivat olla PS, Vihreät, Rkp!

        Logiikkasi mukaan laki velvoittaisi nuo riitapukarit hallitukseen keskenään, varmasti passaisi sulle?

        Mieti vähän ennen kuin kirjoittelet älyttömyyksiä!
        Kyllä kelpaa nimimerkin suojasta itse kunkin.


    • mmmmmmmmmmmmmmm

      Tiedän, että tämä kommenttini haihtuu tänne muiden AINOIDEN OIKEIDEN "mielipiteiden" sekaan kuin tuhka tuuleen, mutta kommentoin nyt silti.
      Huh huh suomella siis vielä jotain toivoa kun sdp, vasemmistoliitto ja vihreät on mukana hallituksessa! Persuilla on nyt oikeen anneltu kahteen kertaan tulemaan kantamaan vastuuta mutta onneksi eivät halua vaan ajattelevat, että rakentamansa muuri muuttaa asioita tai ovat kaikessa rauhassa muurin toisella puolella tressiä vältellen. Niin tai Näin, vasemmistoliitto ja sdp on hyvä vastapaino kokoomukselle ja vihreät kiinnittävät huomiota myös luontoon ja ympäristöön joka on kotimme. Jos ei sixpack toimi niin ei ole vaihtoehtoja. kokoomus ja keskusta kahdestaanko kahden muun seuraajan maustajana.
      Tänä päivänä jokaisen maailman hallituksen pitäisi olla vihreitä. Se on kaikkein keskeisin asia tällä hetkellä. Ilman puhdasta ilmaa ja puhdasta vettä ja puhdasta ruokaa emme tee mitään rahalla tai hyvillä palveluilla.

      • Se ainoa oikea asia

        Twelve points! Yksi harvoista viisaista ja järkevistä kommenteista, josta näkee, että mielessä liikkuu oikeita asioita. Niitä, joita poispilatuilta nykyihmisiltä kuulee yhä vain harvemmin.


      • markan kaipuu
        Se ainoa oikea asia kirjoitti:

        Twelve points! Yksi harvoista viisaista ja järkevistä kommenteista, josta näkee, että mielessä liikkuu oikeita asioita. Niitä, joita poispilatuilta nykyihmisiltä kuulee yhä vain harvemmin.

        Itse kyllä oon porvarillisesti ajatteleva ihminen.... mahtaakohan nyt asiat mennä oikein ku perussuomalaiset suljettiin väkisin ulos????
        Oon hiukka samaa mieltä ku soini tänään sano,,,, että eurooppapolitiikka tulee muuttumaan, ellei suomen toimesta niin saksa herää siihen että rahat loppuu, ja se on mielestäni aivan väistämätöntä.


      • katsova, ei uneksia

        Oot kyllä melko väsynyt tyyppi ajatuksiltas....nyt ei oo kysymys siitä et sulaako napajäät tms. koko maailma näyttää romahtavan jo ennen sitä (luonto pitää huolen itsestään). Me ollaan vaan käymässä täälä. Ihan sama näkeekö lintubongari kaulushaikaran 1.5 tai 39.7 , ymmärrä se et luonto jää ku me lähetään, ja se on väistämätöntä, JA HYVÄKIN!

        Ootko valmis jakamaan OMAA rahaasi siihen että eteläeuroopa pärjää???
        Ei nää nää jutut oo ihan noin yksinkertasii..
        Itse asun maalla oon asunu aina, hesassa vieraislin välillä 12v. mut koti oli aina maalla.
        Joka päivä sielläkin jouduin syömään, ja mistäs ne ruuat tuleekaan, MAASTA!!!
        Te jotka haette aina lähimyymälästä kaikki msortit , nojaatte siihen että ne pitää ola siellä. Tässä maassa asuu vielä paljon ihmisiä jotka muuistaa pula-ajan , minunkin suvussani. Ja aina on heikompiosaisille annettu.
        Mitä on politiika nyt? Esim. Kreikan varallisuus on monin verroin Suomen varallisuus, ja me tuoemme... ja Urpilaisen vakuudet... mitäs ne on reaalisoituessaan??? voit miettiä että suomi on ainoa tukija joka vaatii vakuudet, kuka päättää niiden saamisesta? EU, meinaatko että tällä politiikalla EU antaa suomen akoittaa ulosottotoimet koskien esim. Kreetan saarta?
        Mut sähän suojelet kaikkee.... nii olkoon nii

        Jos haluut vastata , nii [email protected]


      • haiset pyllylle

        "AINOIDEN OIKEIDEN "mielipiteiden""

        SINÄ sitten kaikessa ylimielisyydessäsi kuvittelit kirjoittavasi sen ainoan oikean mielipiteen?

        Vihreät ja hintit ruotsiin!!!


      • säälittää toi taso
        haiset pyllylle kirjoitti:

        "AINOIDEN OIKEIDEN "mielipiteiden""

        SINÄ sitten kaikessa ylimielisyydessäsi kuvittelit kirjoittavasi sen ainoan oikean mielipiteen?

        Vihreät ja hintit ruotsiin!!!

        Jos olet aikuinen ihminen niin katsoisin kolme kertaa peiliin


      • Toisin ajattelija
        markan kaipuu kirjoitti:

        Itse kyllä oon porvarillisesti ajatteleva ihminen.... mahtaakohan nyt asiat mennä oikein ku perussuomalaiset suljettiin väkisin ulos????
        Oon hiukka samaa mieltä ku soini tänään sano,,,, että eurooppapolitiikka tulee muuttumaan, ellei suomen toimesta niin saksa herää siihen että rahat loppuu, ja se on mielestäni aivan väistämätöntä.

        Edelleenki nauran tälle vasttunkanto keskuskelulle. Siis PS kantaa koska vain vastuutta, kuhan EU poliitiikkamme muuttuu. Kokoomukselle asia ei sovi ja kun nyt sattuu olevan Jyrkiboy isännän roolissa ni kuka halvatun älykkö sinne hallitukseen haluaa, jossei mikään asia muutu kotosuomessa?


      • Järjen hiven
        markan kaipuu kirjoitti:

        Itse kyllä oon porvarillisesti ajatteleva ihminen.... mahtaakohan nyt asiat mennä oikein ku perussuomalaiset suljettiin väkisin ulos????
        Oon hiukka samaa mieltä ku soini tänään sano,,,, että eurooppapolitiikka tulee muuttumaan, ellei suomen toimesta niin saksa herää siihen että rahat loppuu, ja se on mielestäni aivan väistämätöntä.

        Ei tarvitse olla Persu eikä minkään muunkaan poliittisen ideologian kannattaja, omata vain tervettä järkeä edes hitunen, kun ymmärtää, että talousahdinkoon itsensä järjestäneiden rahallinen tukeminen on yhtä kuin kaivoon kannettu vesi. Siitä ei tule loppua ikinä ja se ajaa kaikki muutkin ahdinkoon, vaikka nyt muuta väitetään.

        Ihan sama asia kuin yksityisiä ihmisiäkin ajatellen, kenenkään osaamattoman ja taitamattoman taloudellinen tilanne (esim.) ei parane sillä, että joku työntää taskut pullolleen kahisevaa tai kilisevää. Se ihminen pitää OPETTAA hoitamaan asiansa ITSE. Samat lait pätevät isommissakin ympyröissä, eli mitä tulee ajatella päättäjistä, politiikoista, jotka eivät tajua yksinkertaisia perusasioita, eivät tässä maassa eivätkä yhdistetyssä Euroopassa.


    • Miettikkää

      Tämä on ihan hirveää farssia koko ajan.

      Ihmiseltä pitäisi vaatia edes jotain tietämystä taloudesta, valtiosta ja hallinnosta, että yleensä pääsee edes kansanedustajaksi.

      Äänestäjältäkin pitäisi vaatia jotain tietoa edes jostain, vaatia jokin tutkinto, että kelpaa äänestäjäksi. Sillä perusteella, että joku on ihan kiva tyyppi, ei voi mielestäni ketään äänestää.

      Kait ihmiseltä (kansanedustajalta) jotain muutakin voi vaatia kuin, että osaa lukea ja kirjoittaa...

      Hei haloo ihmiset, mitä ihmettä tekee nämä pellet, jotka muka olen ihan itse valinnut.

      Soinissa, täytyy kyllä myöntää, on munaa, mutta se muu porukka on kyllä lievästi sanottuna aika pelottavaa.

      Toisaalta ymmärrän, että ihmiset haluavat jotain sellaista mitä itse edustavat.

      • melko järkyttynyt

        Nyt on menty mun mielestäni liian pitkälle sosislismissa / kommunismissä ja kaikessa siinä miten kaikki pitäs jakaa tasan...
        Ei ole mahdollista että suomi maksaa puolalle, espanjalla, kreikalle, italialle, ja kaikille vanhan itäplogin maille tukiaisia että saavat jatkaa esim. viljelyä, meidän kustannyksellamme, VAI???

        Itse luulen että meidän johtavia poliitikkojamme KULJETETAAN kaikessa,,, visiot on hienot ja kunnioitettavat, niissä vain on se huono puoli että ainoastaan hyvin harvat valtiot pitävät EU: politiikkaa kattavana, ja tilanne ei koskaan tule muuttumaan.

        Ja jos joku on eri mietlä, niin esiin ja kertomaan minullekkin se että koska suomalaiset veronmaksajat pääsevät hyötymään vaika puolan (20x enemmän ihmisiä kuin suomessa) tuotannosta millään tai missaan muodossa???

        Ja suoraa sähköpostiviesatiäkin voi laittaa [email protected]


      • A,B,C...

        Niin vaikka Soini vaikuttaakin turvalliselta ja jalat maassa olevalta henkilöltä ni se ei aivan riitä sillä kun katsoo ps puolueen muuta jengiä niin saa kiittää luojaa, että jäivät oppositioon


    • ....................

      Taas näki MTV 3 kuinka ylimielisä olivat soinia vastastaan ja heti huomaa toimittajista ketä nämä kananttavat .Todella ärsyttäviä potkut tuollaisille
      pitää laittaa boikottiin .

    • Lopulta tavalliselle kansalaiselle taitaa olla aivan sama, kuka niillä mustilla autoilla ajelee. Yhä selvempää on se, että jytkykansa äänesti itseään vastaan. Muuttaako tämä porukka äänestäjiensä elämän, kun neuvottelu- ja päätöksentekokyky ei riitä hallituksen muodostamiseen?

      Velkaantuminen pitäisi saada pysähtymään ja kilpailukyky säilytettyä, mutta ehkä kokoomusta lukuunottamatta kaikkien puolueiden ja ilmeisesti siis äänestäjienkin mielenkiinto on aivan jossakin muualla.

      Vaarallisin olisi ollut PS-SDP -koalitio. Molempien hallitusohjelmat olisivat lyhyessä ajassa velkaannuttaneet Suomen pyytämään apua muilta. Samat puolueet jotka nyt kieltäisivät avun toisilta.

      Tukipaketeista ei tietenkään voi olla varma, mutta kyllä kaikki voitava kannattaa tehdä vakauden säilyttämiseksi. Oman velkaisen valtiomme ja kansamme paras sosiaaliturva on nykyiset matalat korot. Valtionvelka on 80 mrd. Asuntovelat taitavat olla saman verran. Vaikkapa 2 prosenttiyksikön korotus korkoon merkitsisi 1,6 1,6 = 3,2 mrd VUODESSA lisäkulua. Pelkästään näistä. Entäs muut lainakannat, esim elikeinoelämän?

      Suomi ei myöskään voi lyödä rajoja kiinni ja häipyä EU:sta, elämme vientiteollisuudesta.

      EU-vastaisesti äänestivät ne alueet Suomessa, joiden elinkeinoelämä ja infrastruktuuri on saanut eniten suoraa tukea EU:lta. Kehä III:n sisäpuoli voi olla nettomaksaja (hyötyy siis vain epäsuorasti), mutta enimmäkseen EU-myönteinen.

      • Toisin ajattelija

        Mille asioille perustat näkemyksen? Jos katsotaan mitä kokoomus ja keksusta sai aikaan: Tehtaita suljettiin, Opettajia lomautettii Turun Ammatikorkeakoulusta, reumasairaala suljettiin ku valtiolta ei saatu tukea ja samaan aikaan Käteinen jakaa tukia eurooppaan. Siinäpä vasta isäämaallinen mies.


    • Politrukki

      Mua harmittaa oikeasti että suomeen tulee taas porvari ym. paska hallitus.

      Homot saa adoptoida lapsia,,, väliäkö sillä että lapsen luontainen kehitys ja omakuva häiriintyy. Sanavalmiit sanasepot ja fanaattiset homouspuolustajat ( J.Toivola ) mediassa maalaa ruusuista kuvaa siitä kuinka kaksi isiä tai äiteetä on parempi verrattuna vanhanaikaiseen "yksi äiti ja yksi isi" järjestelmään. Ja eläimiä ja luontoa hyysätään siinä toiveessa että se jotain auttas, sen sijaan että keskityttäis ihmisiin ja terveeseen moraaliin. jota kautta muukin hyvinvointi ja tasapaino tulisi sekä eläin & kasvi & ihmiskunnalle ( Vihreät )

      Pakkoruotsi jatkuu vaikka tarvetta ei ole. Koko maapallolla ruotsinkielen taitoa tarvitsee vain kahdessa paikkaa, Su.... Ruotsi ja Ruotsi. RKP.llä Ei muuta motivaatiota hallitukseen menolla ole koskaan ollutkaan kuin vähemmistökielen pitäminen vaikka väkisin. YLE mm. syytää vuosibudjetistaan 17% vähemmistön mediapalveluihin. Ja yliopistojen suurimmat tukirahat ym. menee yleensä aina Suomen ruotsinkielisiin opistoihin. ( RKP )

      Rikas rikastuu ja köyhä köyhtyy. Kukapa pitäisi huolen että hyvinvointivaltio edelleenkin takaisi mahdollisuudet äärimmäseen itsekeskeisyyteen ja oman hyvän tavoitteluun? Vastaus on "Toivo puolue" eli kokoomus. Kokoomuksen toivo on edelleenkin maksattaa kansalla kaikkien tuhonpartaalla olevien EU maiden velkarästit jotta saksan pankit ei kaatuisi. Ja se taasen on tärkeää siksi porvaripuolueen kannattajien osakesalkkujen arvo saattaisi kevetä niin että, heidän omanarvon tuntonsa laskisi meidän tavallisen rahvaan tasolle.
      ( Kokoomus )

      Mukana imussa tulee Päivi Räsänen joka edustaa kylläkin niitä oikeita arvoja mutta riittääkö vaikutusvalta siihen vaikuttamiseen? Se ehkä ei ole meidän kenenkään käsissä mutta komppaan kuitenkin KD.ta "Koti Uskonto ja Isänmaa" 100% ( KD )

      Perus-suomalaiset. Me,, tavalliset Suomen kansalaiset jotka halusimme muutosta edelliseen porvarien paapomiseen. ( PS )

      On left on right,, on oikea, on väärä,, mutta mikä v****u on vasemmisto?
      ( en tidä mikä on edes vasemmiston lyhenne?? ) kenties ->> ( VAMLITO )
      vaiko ->> ( VM ) tai ehkä ->> ( VITTO )

    • Ohhohhoh

      Lapsikin ymmärtää, että kyseessä on maailmanlaajuinen talouskriisi, joka alkoi Yhdysvalloista ja sillä tyhjäpäiset Perussuomalaiset ja heidänvielä typerämmät äänestäjänsä ratsastavat sillä välin kun toiset puolueet koettavat epätoivoisesti hoitaa maan asioita. Jälleen oppina on se, ettei liian tiukkoja vaalilupauksia kannata politiikassa antaa vain saadakseen ääniä. On sitten kyseessä PeruS tai SDP...

    • Padawan Sisko

      "... emme hyväksy..." Entäs sitten? Demokratiaa ja vastuullisuutta on olla mukana päätöksenteossa, vaikka ne eivät aina ole mieleen.
      Vain diktaatuurilla, ääriliikkeillä ja voiman pimeällä puolella on absoluuttisuuksia.

    • tykki laulaa vielä

      Söpöstelijä Kataisella piti olla aikaa perjantaihin(eli eiliseen) hoitaa hommansa, jätkä(vai pitäisikö neidiksi kutsua) ei saa mitään aikaiseksi ja silti saa vaan heilua siellä hallitustunnustelijana.
      Vois pelle sipsutella itse sinne portugaliinsa ja pysyä siellä.

    • meed börjäre

      No olisitte ny persujen haukkujat tässäkin ketjussa tyytyväisiä kun Soinin porukka menee oppositioon. Nyt teidän ylistämä Kokoomus saa rauhassa muodostaa...korjaan taas kerran YRITTÄÄ kasata hallitustaan häviäjä puolueiden ja takinkääntäjien kanssa.

      Jos SDP vastoin kuin PeruS luopuu periaatteistaan päästäkseen hallitukseen ja kansalle käy selväksi vaalipuheiden olleen pelkkiä vaalipuheita, ts. katteettomia lupauksia joita ei tarvitse pitää. On SDP:n kohtalo ensi vaaleissa sama kuin Keskustan nyt näissä viimeisimmissä vaaleissa.

      Kaikki kokoonpanot joihin liiittyy nimi Jyrki Katainen ovat sellaisia missä määräävä politiikka on kokoomusvetoista. Ja ihan saletti, kokoomuksen kannatus tulee laskemaan ja se on sitten pikkupuolueen kokoinen paikkamäärältään. Sillä se mitä Katainen aikoo tehdä tulevalla vaalikaudella johtaa todella vaikeisiin ongelmiin Suomen sisällä.

      Luulempa että, ensimmäiset kunnon mellakatkin tullaan vielä näkemään Suomen kaduilla joille ei muutama poliisikaan mahda mitään kun sopivasti leikataan määrärahojakin. Mutta tämä kaikki on Kataisen omaa syytä hän ei välitä kansan tahdosta joka olisi ollut kriittisempi eu-linja mutta nyt Katainen haluaa yrittää hallitusta jossa on kutakuinkin samat vanhat puolueet ja mikään ei muutu.

      Suomessa media on poliittisesti johdettua eikä se uutisointi ole puolueetonta mitä yle tai mtv3 harjoittaa. Matti Maunu on kokoomuksen mies henkeen ja vereen kokoomuksen tahto on hänen tahtonsa. Se on kyllä selväksi tullut. Vastenmielinen ja ällöttävä ukko.

      • Toisin ajattelija

        Olen kanssasi samaa mieltä, kaikkein kansanvaltaisin koalitio tällähetkellä olisi:

        PS-SDP-Vasemmistoliitto keskusta

        Se olisi samalla historiallinen koalitio, joka saisi muutosta aikaan eli uutta tuulta Suomeen.


    • S I R K U S

      Eduskunnassa olisi BinLadenille töitä...

      • Ajan tasalla

        Tiedätkö mitä? BinLaden on kuollut.


    • e

      "Ennen vaaleja demarit vastustivat noin 7 miljardin lainatakuita. Tosiasiassa he ovat valmiita hyväksytään jopa kaksinkertaiset takuut.
      Myös vasemmiston, vihreiden ja kristillisdemokraatien piirissä puhuttiin ennen vaaleja aivan toista kuin mitä tehdään vaalien jälkeen."
      http://keskustelut.sanomalehtimedia.fi/message.jspa?messageID=44454

      • rajansa kaikella

        Pitäisikö kaikkien siis istua päätään puristellen oppositiossa? On niitä muitakin asioita.


    • Oula mOULa

      Soini kertoo iltalehdessä neuvottelujen tyssänneen seuraavaan:

      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2011061113875825_uu.shtml

      - Pari erivapautta äänestää EU-asioissa toisin ei riitä, eikä pysyviä erivapauksia koko kaudeksi ole luvattu koskaan. Vastauksemme kuultuaan Katainen totesi, että se on siinä, Soini toteaa.


      Että, se siitä Kataisen joustavuudesta ja niistä laajoista erivapauksista mitä hän mainosti uutisissa.

      • Outo lähtökohta, PS.

        Mitä järkeä olisikaan laittaa pystyyn hallitus siltä pohjalta, että jo lähtökohtaisesti sovitaan että 'me muuten sit äänestetään lähes kaikessa toisin kuin te muut'.
        Uskon Soinin olevan ainoastaan tyytyväinen oppositioon jäämisestä - itsehän PS sinne hinkuu, sillä missäs sitä onkaan helpompaa tehdä sitä mtä PS tekee parhaiten: räksyttää, huudella takarivistä - ja tällä mennä läpi 'kansaan' joka 'tietää'.
        Mietin juuri, mitenköhän näistä meidän Pisa-käskitulos-lapsistamme tuleekaan niin uskomattoman tyhjäpäisiä aikuisia/äänestysikäisiä kansalaisia?


    • kansa muistaa...

      Tässä muistutuksena vaaleissa henkilköt jotka kannattivat ja ketkä eivät.

      Kysymys ehdokkaille:
      Suomen kuuluu jatkossakin tukea taloudellisesti ahdinkoon joutuneita EU-maita. (Ylen vaalikone 2011)

      Vastaukset : http://www.kansanmuisti.fi/opinions/portugal-vote/

      Vaalikoneen mukaanhan KYLLÄ vastasi 56 ehdokasta ja 136 vastasi EI.

    • Vastuu.. :D :D :D :D

      Tia fyra.. Voitko tunkea tuon vastuun sinne minne aurinko ei paista? Kiitos jo etukäteen. Ps. koska olet nainen niin ykkönenkin kelpaa.. :) thanks..

      • Hei Muumi!

        Edellä havaitsemme aidon, perussuomalaisen retoriikan kukkimassa kaikessa kauneudessaan. Mistä on PS:laisuus tehty: yliannoksesta testosteronia, kaikenkattavasta ja hyvin laajasta repertuaarista erilaisia pelkoja - kaiken itsestä vähänkin poikkeavan paniikinomaisesta pelosta, kuten vierauden/toiseuden pelko, homofobia, värisokeus (usko siihen että valkoinen on ainoa oikea väri, vaikka eihän se ole väri lainkaan :). Hui - kun noin pelottaa, eikö kanattaisi pyytää että äiti ottaisi syliin, silittäisi hiuksista ja sanoisi "kulta pieni ei Mörkö halua sinulle mitään pahaa - se haluaisi ainoastaan olla hyväksytty omana itsenään - aivan kuten me kaikki muutkin."


    • 27

      katainen sai viikon lisäaikaa,eikö sen pitänyt päättyä perjantaina,ja urpilaisen yrittää eteenpäin,

    • tarkkailija.

      Epäilyttää sikspäkin toimivuus.

      Vasemmistoliitto rakoilee !
      "Markus Mustajärvi on todennäköisesti oppositiossa, liittyipä Vasemmistoliitto hallitukseen tai ei.

      Lappilainen-lehden saamien tietojen mukaan lappilaiset vasemmistoliittolaiset saattavat irtautua Vasemmistoliitosta ja perustaa oman puolueen, jos Vasemmistoliitto menee hallitukseen.

      Osa Vasemmistoliiton kansanedustajista pohtii myös erkaantumista omaksi eduskuntaryhmäkseen, jos puolue on hallituksessa."
      http://www.lappilainen.fi/uutiset/lapissa-suunnitellaan-uutta-puoluetta-lapin-vasemmistoa.html

      Vihreillä puolueen johto ja kenttä eri linjoilla !
      "Alanko-Kahiluodon mielestä vihreistä ei kuitenkaan ole tullut pilkattua ”kokoomuksen puisto-osastoa”. Vihreät on kävellyt puistoon ihan itse, hän sanoo."
      http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/112876-vihreiden-kapinallinen-loytyi-”jain-yksin”

    • Hienoa Sixpack

      Kyllä Suomelle tulee hieno hallitus että huh huh!! Katainen löi viisaat päät yhteen niin tässä nyt nähdään tulos.

      • Se ylpeä ps

        Kynnyskysymys Kok muut on verotuksen tyyppi, regressio vai progressio. Verotuksen täytyy koventua, jos haluamme välttää Kreikan kohtalon.

        Mikäli sosiaalista omaatuntoa ei ole, kuten kikkareilla ei, voimme puhua kansantalouden perusmoottorista - se on kulutuskysyntä, ei tuotanto. Kun ja jos veroregressiota voimistetaan se nostaa tuotteiden ja palvelusten hintoja kotimarkkinoilla.

        Kotimarkkinat hiipuvat. Tämä on kansantalousoppia alkeissaan, ei puoluepolitiikkaa. Terveessä kansataloudessa tuotanto seuraa kulutuskysyntää ja sopeutuu siihen viiveellä. Neuvostoliiton virhe oli vetää taloutta tuotantolähtöisesti suunniteltiin tuotanto 5 vuodeksi eteenpäin ja kuviteltiin kulutuskysynnän seuraavan perässä.

        Näin ei tapahtunut, niin ei voi tapahtua.

        Suomea ei ole velkaannuttanut mikään muu kuin rankat verohuojennukset (Kokoomuksen perusagenda) suurelle tulonmuodostukselle.

        Kansantaloutemme kasvaa nyt erään tilaston mukaan 3 %, toisen 5,5 %, valtio ottaa lisää lainaa? Selitys tähän on edellisessä kappaleessa (liian alhainen progressio) .

        PS:a ei voi syyttää kehityksestä, se näet ei ole ollut päättämässä tästä trendistä, mutta Sdp ja Kok ovat.

        Jos veroprogessioon ei kosketa, vaan kokoomuksen agendan mukaan nostamme regessiota (välilliset verot), viemme ostovoimaa ainakin pienituloisilta. He (me) kulutamme entistä vähemmän, valtio saanee saman verotulon korkeammalla prosentilla mutta pienemmällä kulutuskysynnällä.

        Kokoomus ei piittaa siitäkään, kuten eräs kikkare jo sanoi, kuinka kauan hallituksen muodostukseen menee, vuosi tai kaksi. Entä se valtion velkaantuminen, sehän jatkuisi kaiken tuonkin aikaa?

        Peruskysymys on siis edelleen varojen riittävyydessä yhteiskunnan ylläpidossa, valitsemmeko välilliset verot (Kok) vai sen lievästi korottaen ja progressiota reilummin korottaen (muut, myös ehkä Kesk).

        Kok hyödyttää eriarvoistavalla politiikallaan alle 5 % kansaa, loput kannattajista ovat menestyjiin samaistuvia keskiluokkaisia opettajia, poliiseja, yrittäjiä yms. joiden tulot (3000-5000 e/kk) ei edellyttäisi ITSEÄÄN vastaan äänestämistä!

        Kok on erittäin vaarallinen puolue, epäisänmaallinen, sokeasti Eu-myönteinen, kansan enemmistön vastainen ja pientä vähemmistöä hyödyttävä, nyt jo muille saneleva puolue.

        Sille pitää saada stoppi. Nuorena teekkarina äänestin kikkareita 80-luvulla. Kun talouslaskentani parani, kansantalouden tuntemus koheni, sosiaalinen sydän kypsyi siirryin demareihin. Lipponen I aikana tuli muutto PS:iin.

        En kadu.


      • Siis Herra varjele

        -Politikkojemme kuivakat kirjat suurimmilta oksennus ryöpyiltä.Aamen.


    • ykas

      onhan se hienoa,kun vasemmistoki alkaa tukemaan muita eu-maita,porvarien rinnalla

    • 20+16

      Jungner pilkkasi Kataista viime viikolla Jyrki-boyksi ja muutenkin. Mahtaa olla hauskaa tehdä yhteistyötä nyt.

      • Jungner.

        20 16 Huomasitko viimeviikolla miten Jungner joutui lehdiston silmätikuksi ( Eero Lehti kokoomus omistaa suomen sanomalehdistön).
        Sillä näpäytettiin Jungneria oikein henkilökohtaisella tasolla.
        Tuollaista on kokoomuksen yleinen käytös, jos joku pullikoi heidän aatemaailmaansa (riukkaille enemmän ja enemmän varallisuutta) vastaan silloin otetaan järeämmät aseet käyttöön jolla tukitaan erimieliset turvat.
        Mikael Jungner on ollut pitkään kriittinen kokoomuksen harjoittamaa politiikkaa kohtaan, ihmetellä sopii sopiiko Mikael Kataisen kanssa saman pöydän ääreen neljäksi vuodeksi.

        Uusi Suomi blogimerkinnässään Jungner kertoi näin:
        "Viime keväänä Katainen puhui suuresta verouudistuksesta, joka etenisi vielä nykyisen hallituskauden aikana. Sittemmin se päätettiin lykätä vaalien yli seuraavalle hallitukselle. Samoin kuntauudistus. Hankkeet työurien pidentämiseksi. Toimet valtiontalouden tolkuttoman velanoton hillitsemiseksi. Kaikki suuret asiat siirretään seuraavalle hallitukselle, vaikka nykyisellä hallituksella on käytössään yli 170 päivää aikaa muuttaa maailmaa. Erilaisten työryhmien perustelussa ja valtion velan määrässä hallitus on kuitenkin tekemässä Suomen ennätystä. Vastuunkantoa vai vastuunpakoilua?"
        http://mikaeljungner.puheenvuoro.uusisuomi.fi/49928-populismin-monet-kasvot


    • shmmpo..

      joko heinänluoja tullu maisemiin jahka hiän ministerix hinkuu..mutta persujen taktiikka männöö vitux ja pompasta on vuoret näkyvissä on meinaan palsa kiäntynnä tiuhaan piällänsä, ehotan joka puoluvveesta minister niin häslinki loppus siihen ja euuu nurin..

    • Jos kansan ääntä

      ei kuulla, eikä äänestämisestä ole mitään todellista hyötyä, koska mikään ei näytä Suomessa muuttuvan, kansa suuttuu ja menee kaduille.

    • edward234
    • Eerostako pressa ?

      Eriskummallista Heinäluomalta lähteä lomailemaan johonkin tiesmihinkin juuri kun suomen suvi on parhaimmillaan ja hallitustunnustelut käynnissä...

    • Lapset touhussa

      Olen pettynyt tähän juonitteluun. Suomi myydään, mihin joudummekaan. Ei enää mitään luottoa politikoihin.

    • vastuuta kehiin

      Olen pettynyt perussuomalaisten toimintaan, mikä vaikutusmahdollisuus on vetäytymällä kaikesta vastuusta/päättävistä elimistä pois !!! Helppo on toisia arvostella jos itsestä ei ole vastuuta kantamaan. Hyi hävetkää! Perussuomalaiset on mamareitä kaduttaa että olen ääneni teille antanut.

      • tx

        Minäpä Perussuomalaisena vastaan sinulle :)

        Mikä vaikutusmahdollisuus Perussuomalaisilla olisi ollut Kataisen muodostamassa hallituksessa, jossa kokoomus sanelee ja muut puolueet kakistellen nielee kaiken.

        Ei meitä kiinnosta tuollainen, mitä toisissa puolueissa harrastetaan päivittän, eli päin naamaa valehtelu.

        Meissä on yhdessä sellaista voimaa, josta voimme olla ylpeitä.

        Jos Soini olisi hallitustunnusteluissa päätynyt kokoomuksen tarjoamaan erillisvapauteen eu asioista päätettäessä, Perussuomalaisia ei enää olisi kuin kourallinen jäljellä !


    • On mielestäni hyvä, että hallituksesta väännetään. Ompahan eriäviä mielipiteitä ja saadaan aikaiseksi kunnon väittely ja pohdinta, mikä olisi se järkevin ratkaisu. Ja mitä tulee tukirahoihin, on mielestäni oikein, että Suomi muiden EU-maiden tavoin auttaa muita ahdingo. Se on Suomen etu auttaa, saada apua ja osallistua. Me kun emme ole täällä yksin, emme ole omavaraisia, emmekä voi yksin pelkästään vaikuttaa asioihin. Kaikki vaikuttaa kaikkeen. Suomi on pitänyt hyvin maineensa hyvinvointivaltiona ja koko ajan pyritään tekemään parannuksia ja valvomaan kansan etua. Sehän on kansanedustajien päätarkoitus!

      NATO ei liity näihin neuvotteluihin ollenkaan.

      Heinäluoma on yksittäinen kansanedustaja, ja hän tekee ratkaisunsa itse.

      Kun väännetään kunnolla kättä hallitusneuvotteluissa, niin saadaan toivottavasti myös toimiva hallitus. Siihen tähdätään. Katainen ja kokoomus eivät aja pelkästään "rikkaiden" etuja, vaan paljon muuta. Luulisi, että ihmiset, jotka täälläkin laukovat mielipiteitään, viitsisivät edes vähän perehtyä asioihin, ennen kuin avaavat suunsa.

    • varma ääni

      Eri vapauksillako suomea johdetaan ihmisten petkutusta mitä kokoomus ja kumppanit harjoittaa TIMO SOINI rehellinen ei tuollaiseen pidä lähteä mukaan Onneksi nyt muutkin maat huomannut miten tyhmää pitää toisia maita pystys väkisin EU politiikka PITÄÄ muuttua kielteisemmäksi SOINI ON OIKEAS ONNEKSI TUO HALLITUS EI OLE PITKÄIKÄINEN ja TULOO UUDET VAALIT ja ISO JYTKYJEN JYTKY saamme suomen sitten taas nousuun PERUSSUOMALAISET AINUT PUOLUE JOKA KANTAA MEISTÄ VASTUUTA muut ovat valmiit antoon suomen rapistua EI TARVI YHTÄÄN HÄVETÄ............

    • Pauliina L

      "AINUT PUOLUE JOKA KANTAA MEISTÄ VASTUUTA "

      Samaa mieltä !

    • Ylpeä ps

      Ongelma ei ole yhdessä tukipakettissa, vaan siinä, että mitkä ovat takuut tuen riittävyydelle. Siis sille, että tukimäärä on arvioitu oikein, se riittää.

      Kreikka on jo osoittanut gigolomaaksi moraalissaan väärennellessään taloutensa tunnuslukuja eri tahoille. Soinin teemahan on juuri se, että piikki tai useampi piikki on auki, loppu avustamiselle ei tule.

      Viimeiset muistamani Kreikan tunnusluvut ovat: tukipaketti 110 mrd, nyt lisää tarvitaan 70 mrd. Korjatkaatte jos lukuni vippaavat oikeista.

      Olivatpa luvut just jetsulleen tahi ei, olennaista on nähdä, että ei ole nähtävissä tukitarpeen tyydyttymistä. Tukea anotaan lisää vähän väliä.

      Siksi alunperin ei olisi pitänyt lähteä mukaan ollenkaan. Kun Suomi lähti toisin kuin Ruotsi, Suomelta kärkytään lisää - mehän olemme Eu:n mallijäsenmaa.

      Uskoisin Timonkin ajatelleen jotain tällaista. Varmuus pitää olla että raha-apua ei olla heti kinuamassa lisää. Kertalainoitus käy kyllä, näin ajattelen itse.

    • mer-kel

      Saksan ajama euron vakausrahasto voi kaatua Saksan perustuslakiin

      EU-johtajat sopivat joulukuussa, että EU:n perussopimuksiin tehdään pysyvän vakautusmekanismin vaatimat muutokset. Saksa ajoi voimakkaasti päätökseksi tullutta kantaa, jonka mukaan muutokset tehdään pieninä tekstimuutoksina niin, ettei niitä tarvitsisi alistaa kansanäänestykseen missään jäsenmaassa.

      Merkelin hallitus on myös patistanut muita jäsenmaita siihen, että pysyvästä mekanismista sovittaisiin nopeasti EU:n tasolla ja se vietäisiin nopeasti läpi kansallisissa parlamenteissa.

      http://www.kansanuutiset.fi/uutiset/ulkomaat/2468153/saksan-ajama-euron-vakausrahasto-voi-kaatua-saksan-perustuslakiin

    • oöi-l

      Pellepuolue persut valitsi helpoimman tien.Mukava levittää 6500 € kuukausipalkkaa helsingin yössä,mitään väliä vaikka aamulla krapulaa pukkaa,lorvitaan oppositiossa.Viisimiljoonaa 5 000 000 € tuli vielä puoluetukeakin.Huh huh. kelpaa köyhän kansan asioita kuunnella,kato me ei voida mitään,olemme oppositiossa.Äänestäkää silti meitä me luvataan taas ensikerrallan vaikka kuun taivaalta.

    • ykas

      äänestämällä voit vaikuttaa,joo äänestin ja saadaan hävinneitten hallitus,muista äänestää ,vain äänestämällä voit vaikuttaa

    • 1,44 miljardia

      EVM = Euroopan vakausmekanismi

      Suomen vastuut tulevassa pysyvässä kriisirahastossa (EVM) ovat 12,58 miljardia euroa. Tuosta osuudesta Suomen pitää maksaa suoraan käteisenä eli riihikuivana 1,44 miljardia siten, että puolet mainitusta summasta maksetaan kesällä 2013 ja loppu maksetaan kahdessa erässä kahden seuraavan vuoden aikana. Vastuuosuuden loppuosa 11,14 miljardia euroa koostuu annettavista korotusvaltuuksista ja takauksista. Pysyvä vakausrahasto EVM perustetaan EU-sopimuksella ja se on vahvistettava erikseen kaikissa euromaissa.

    • En ole luvannut!

      tuo 1,4 miljardia otetaan hallitusbudjetista, siis suoraan MEIDÄN rahoista !

    • järki käteen

      Milläköhän eväillä ne Persut olisivat määränneet kansanedustajan palkan tai puoluetukien määrän? On ehkä pikkasen yliampuvaa haukkua persuja näistä. Ja se, mitä persut ovat tehneet suomipolitiikan henkiinherättämiseksi, on kylläkin ollut jo aikamoinen työ ja saavutus, epäilen ettei siinä ole ehditty laakereilla lepäilemään. Kaikki kunnioitus Perussuomalaisille.

    • Tais-ku

      Tuo toimittajien touhu huvittaa välillä, aina kun Soinilta kysytään missä syy kun Perussuomalaiset eivät sovi hallitukseen kokoomuksen kanssa. Soini vastaa aina samalla tavalla ja silti AINA toimittajat vänkäävät lehdissä, että Soini kyllä olisi taipuvaisempi Eu politiikan suhteen, mutta kun puolue on niin kovasti vastaan:). Jos tämä politiikka ei olisi osoittautunut näin kiinnostavaksi mitä se nyt on, niin saattaisi syntyä sellainen käsitys, että Soini menisi tukka hulmuten hallitukseen mutta kun muut Perussuomalaiset on niin änkyröitä:). Mutta kun tämä maamme poliittinen tila on todella muuttunut mielenkiintoiseksi niin tulee seurattua paljon laajemmin poliitikkojen edesottamuksia ja sitä kautta on tullut valtavasti uutta tietoa miten tätä maata on vuosikausia johdettu. Niin kauan kun suomessa on yksikään ihminen leipäjonossa, ei kannata puhua hyvinvointivaltiosta.

    • Lakanain välistä

      -Täh,onko eduskuntatalossa sellainenkin paikka!

    • Travvelling

      Vaikka olisitte miten perussuomalaisia vastaan, tuskin tuutte olemaan tyytyväisenä siihen politiikkaan ja siihen suuntaan mihin Katainen lähtee Suomea viemään. Ellette ole sitten tosin hyvissä rahoissa kylpeviä rikkaita. Köyhät ja pienituloiset duunarit yms. tulevat ainakin vain kärsimään Kokoomuksen suunnitelmista. Perus on kuitenkin ainoa joka oikeasti ajattelee tavallisen ihmisen asiaa eikä vain rikkaiden,yritysmaailman etuja ja ennen kaikkea näkee Suomen etu on etusijalla ei eu:n etu.

    • Yhä ylpeä PS

      Etenkin tästä stanan poliittisesti korrektista, pliisusta konsensuspolitiikasta päästään taas oikeiden historialliste aatteiden maailmaan takaisin. Tämä näkyi jo ennen vaaleja siinä, että mamu-kysymyksissä muut ottivat meiltä mallia, tulivat kriittisemmiksi.
      Ilman meitä sama mantra olisi jatkunut: " joo joo joo ja ja jawohl mein Fyhrer Jyrki, ja ja Frau Komendatin Thors etc"

      Konsensuskokeilu oli kansanvallan rappio ja kansan tappio. Ps-viha juontuu siihen yllätykselliseen käänteeseen, että "ettekö olekaan samaa mieltä, miten uskallatte, nyyh nyyh prkl me ei aleta teitä, oottapa ilkeitä, RASISTI RASISTIT FASISTIT SADISTIT NATSIT ... (vetää henkeä, jatkuu) ... POPULISTIT KANSAN KIIHOTTAJAT ... Timo juo kaljaa, olette pussikaljan juojia kaikkia jne!"

      Suomen poliittisessa kulttuurissa on tapahtunut kauan kaivattu avaus pois konsensuksesta, nyt saa olla eri mieltä. Asioita voidaan päättää toisinkin, vähän tätä natsittelua piti sietää, nahka kestää kyllä.

      Kaikki alkanut muutos kiittää meitä, PERUSSUOMALAISIA!
      Olemme isänmaan asialla, se on vaarassa. Ja monessa. Yksi tuholaispuolue on yksi pahimmista: Kok...

    • Ple!

      Kapitalismin perusta on ahneus!
      Ahneella on paskanen loppu!
      Valitettavasti hidas, ja vie kaikki mukanaan täystuhoon ja kurjuuteen!
      Kapitalismi on voittojen yksityistämistä ja tappioiden sosialisointia!
      Ei kapitalismi edes toimi ilman tappioiden sosialisointia!
      Kapitalismi ei siis edes ole todellinen toimiva talousjärjestelmä!
      Kapitalismi on ontuva aasi, jolla on pohjaton nälkä!

      • Oliko tuo

        totuus Soinista ja muista persuedustajista? Siltä ainakin vaikuttaa.


    • Ainoastaan Jumala voi auttaa Suomea !! Sentähden äänestän aina Jeesus !!! : )

    • Lipo-Paavo

      Nyt tuli Annille noutaja, Ville nousi puheenjohtajaksi.
      Annihan oli Suomen vallattomin ministeri kautta aikain, nimittäin arvovallattomin.
      Onkohan vaikutusta hallituspeesiin?.

    • regthyujkiloujhgfd

      Mitä ne vihreät vielä uudestaan siellä tekee
      , eikö valtuusto päättänyt jäädä oppositioon?

    • asiaa puhuu

      Vihreiden voimahahmo on tällä hetkellä tämä henkilö

      http://www.outialanko.fi/node/1861

      Sosiaalinen oikeudenmukaisuus ja köyhyyden vähentäminen on tuotava Vihreän politiikan keskiöön ympäristöpolitiikan rinnalle. Siellä se ei ole viime aikoina ollut.

      Kärsimme vaaleissa tappion suurelta osin siksi, että menetimme neljän vuoden hallitustaipaleen aikana oman äänemme ja uskottavuutemme.

      Äänestäjämme toivovat, että oppositiokauden jälkeen palaamme juurillemme, idealistiseksi ja peräänantamattomaksi arvoliikkeeksi, joka kykenee tekemään myös radikaaleja avauksia luonnon- ja ympäristönsuojelun edistämiseksi.

    • tuksike

      "Annihan oli Suomen vallattomin ministeri kautta aikain, nimittäin arvovallattomin.
      Onkohan vaikutusta hallituspeesiin?. "

      Kyllä Ilkka Kanerva voittaa tuon "arvovallattoman"ministerin tittelin kuitenkin :D

    • Velkaa velkaa..

      http://totuudenjulistaja.puheenvuoro.uusisuomi.fi/66619-espanjaan-kaatuu-eurotalous
      Maalla on tällä hetkellä yhteensä pankiensa, muun yksityisen sektorinsa ja valtion kautta velkaa 1800 miljardia, 1 000 000 uutta myymätöntä asuntoa, 4 000 000 työtöntä, maan nuorisotyöttömyys 40 % ja Andalusiassa 65% ! Lisäksi pankeilla on 200 - 300 miljardin saatavat pers´aukiselta Portugalilta ja päälle kaatuvat vielä nyt työttömien hankkimat asunnot, satoja tuhansien varattomien vasaran alle joutuvat kodit.

    • vetkutus

      Onneks helteet lopuvat vähäksi aikaa.

    • se ylypiä ps

      Suomen bkt on luokassa 170-180 mrd. Mainitsemasi velka 1800 mrd tuskin pitää paikkansa. Älähän nyt innostu!

      • jakrusseli44

        Tilastoa:

        Portugalin bruttokansantuote: (BKT) 160 miljardia euroa
        Portugalin valtionvelka: 150 miljardia euroa, 93 prosenttia BKT:stä
        Portugalin valtion budjettivaje viimevuonna: 9 prosenttia BKT:tä
        Portugalin väkiluku: 10,6 miljoonaa
        Miljonäärien määrä Portugalissa: 64 998
        *
        Suomen bruttokansantuote: (BKT) 180 miljardia euroa
        Suomen valtionvelka: 73 miljardia euroa, 40 prosenttia BKT:stä
        Suomen valtion budjettivaje viimevuosina: 4 prosenttia BKT:tä
        Suomen väkiluku: 5,3 miljoonaa
        Miljonäärien määrä Suomessa: 45 015
        *
        Kreikan valtionvelka: 350 miljardia euroa, 150 prosenttia BKT:stä
        *
        Ruotsin valtion budjettivaje viimevuonna: 2,1 prosenttia BKT:tä

        Hrää kysymys, että miten helevetissä Portugalilaiset on saaneet kämmättyä asiansa noin surkeasti. Suomessa on sentään vielä pärjätty tähän saakka kun ei ole Käteinen ollut jakamassa rahaa ihan ilman valvontaa...


      • 101010101010122
        jakrusseli44 kirjoitti:

        Tilastoa:

        Portugalin bruttokansantuote: (BKT) 160 miljardia euroa
        Portugalin valtionvelka: 150 miljardia euroa, 93 prosenttia BKT:stä
        Portugalin valtion budjettivaje viimevuonna: 9 prosenttia BKT:tä
        Portugalin väkiluku: 10,6 miljoonaa
        Miljonäärien määrä Portugalissa: 64 998
        *
        Suomen bruttokansantuote: (BKT) 180 miljardia euroa
        Suomen valtionvelka: 73 miljardia euroa, 40 prosenttia BKT:stä
        Suomen valtion budjettivaje viimevuosina: 4 prosenttia BKT:tä
        Suomen väkiluku: 5,3 miljoonaa
        Miljonäärien määrä Suomessa: 45 015
        *
        Kreikan valtionvelka: 350 miljardia euroa, 150 prosenttia BKT:stä
        *
        Ruotsin valtion budjettivaje viimevuonna: 2,1 prosenttia BKT:tä

        Hrää kysymys, että miten helevetissä Portugalilaiset on saaneet kämmättyä asiansa noin surkeasti. Suomessa on sentään vielä pärjätty tähän saakka kun ei ole Käteinen ollut jakamassa rahaa ihan ilman valvontaa...

        Niin siis kreikkalaisten kämmäilyhän minua ei siis ihmetytä yhtään..


      • Espanja kaatuu

        Tämä suomi24:n uudistus on niin kertakaikkisen hölmö uudistus näillä keskustelupalstoille ettei täällä voi käydä kunnollista keskustelua kun ei koskaan tiedä kuka vastaa kenellekin.

        "Suomen bkt on luokassa 170-180 mrd. Mainitsemasi velka 1800 mrd tuskin pitää paikkansa. Älähän nyt innostu! "

        Jos tuo oli vastaus tähän
        "Maalla on tällä hetkellä yhteensä pankiensa, muun yksityisen sektorinsa ja valtion kautta velkaa 1800 miljardia,"
        Niin kyseessähän on Espanja eikä Suomi


    • 1+8

      Valehtelija Katainen sanoi viikko sitten, ettei demarit pääse hallitukseen. Valehteli, että korvat heiluivat.

    • tuhon uhkaa

      Saamme Suomeen pääministerin, joka ei edes tiedä, kenen kanssa mudostaisi hallituksen. Millaiset neljä vuotta meitä odottavat, olen kauhun vallassa.

    • PS

      Demokratia ei toimi! Vittuun Demokratia!

    • Ihme juttu, ettei noi tajuu sitä, minkä ihan tavallinen kansalainenkin näkee:

      USA:sta tullut luoti haavoitti ja sen päälle ollaan laittamassa laastaria.

      Herää kysymys: mitä niillä on kiinni siinä ruumiissa, jonka USA:n pankit ampui?

    • jorma isomakkara

      Ajatellaanpa asia käännettynä.Perussuomalaiset puolueena toimivat Suomalaisuuden ja isänmaan puolesta.Meillä on suomessa siniristilippu ja itsenäisyyspäivä,joka olisi muistettava Suomessa riittää metsää ja peruskalliomaaperää,muttei sellaista kultahippumaata , mitä portugalissa ja kreikassa on.Intiaanien timanttikorut ja jalokiviaarteet Kolumbus ryösti aikoinaan .KRISTOFFER COLUMBUKSEN kautta kulta-aarteet levisivät näihin köyhiin maihin.EU kasvutiestä voi olla montaa mieltä. Järkevämpää suomen kannalta olisi katsoa poliittista EU peliä taka-alalta varovaisesti eläkerahastoja vaalien. Vakauden ja kasvun tie on suhteelinen teoria tulevaisuuden visioita pohdittaessa Aatteleppa vain ihan ite ,jos kommunismi kokoomusideologia saisi ylivallan ja alettaisiin täys diktatuuri ,jota käteinen esimerkiksi hallitsee on MONEYINVESTMENTVIPPARTNERSSHIPl IN GLOBAL . Todellista hyötyä tuskin tulee tästä sickspack hallituksen rahanjaosta ulkomaille.Voi olla ,ETTÄ JYKÄ KANTAA JO AAMUISIN JOSSAIN VAIHEESSA SIKSPAKKEJA.Auttamissanaa on ennenkin käytetty keppihevosena brysselissä-onhan saksallakin oma hieno historiansa. Auttamisen humanitäärisen toiminnan ymmärtää punainenristi muodossa. Media markkinoi poliitiset tarpeensa ,kuin ne olisivat välttämättömiä kansalaisille.Toimittajat eivät kerro rahvaalle ,montako kokoomuslaista on median takana keinotekoisia juttuja muokkaamassa, miten tehdään politiikkaa metsän kansalle. Totuus on monenlaisessa paketissa.eri mausteilla .

    • voe voeeeeee!!

      Hallitusohjelma = yksyhteen kokoomuksen puolueohjelma.
      Jyrki vie ja Jutta vikisee...

    • harmistunut

      Suomalainen politiikka on täyttä paskaa. Kaikki rahat työnnetään EU:n

    • Ihan hyvä hallituspohja muuten, mutta ne Kristillisdemokraatit olisi voinut jättää oppositioon. :/

    • sossu forever

      Kuule Tero tre.
      Ei se noin ole että Urpilainen suostuu noiden konkurssimaiden takaajaksi suinpäin.
      HÄN ilmoitti että suostuu jos istuu hallituksessa MINISTERINÄ. Eli näet että kyllä JUTTALLA selkärankaa löytyy. Ei takaajaksi ihan suinpäin.
      Sossujen äänestäjät nyt tietysti saivat ehkä väärän kuvan kun eivät YMMÄRRÄ.
      Politiikka on kompromisseja, lehmänkauppoja ja tietysti SUOMEN EDUN JA SUOMALAISTEN ASIOIDEN AJAMISTA.
      Miellään eettisesti vähempiarvoisella ei ole mitään sijaa politiikassa.
      Sun nyt vain täytyy ymmärtää asia.

      • Kentällä tuulee

        MEILLE entisille Sdp:n äänestäjille tuotiin selvästi esiin se ettei mitään sijoittaja vastuita ole eikä tule olemaan, MUTTA silti Urpilainen hoki, että sdp ei lähde hallitukseen joka takaa lainoja ilman sijoittaja vastuita, JA kuinkas nyt kävikään. Meitä, jotka otamme asioista selvää ei enää huiputeta !


    • äpol

      Pellepuolue persut vetää vaan lonkkaa.ei kiirettä.ei vastuuta.Helppo neljävuotta oppositiossa 6500 € / kk muut edut ja 5 000 000 € puoluetukea.Kyllä kelpaa ja kannatti luvata ummet ja lammet ennen vaaleja.Ääänet meni hevon peehen. Ei löytynyt neuottelukykyä eikä halua.Onneksi uudet vaalit on aina edessä .....

      • haiset pyllylle

        Sinä se vaan sormetat persettäsi ja fantasioit Jyrkistä.


    • havukka a.a

      Historiassa kaikki rappeuttavat aatteet kuten kommunismi, homoaate ja maailman laajuinen vihreäaate tähtäävät normaalin perhekeskeisen elämänmuodon tuhoamiseen. Ei ole kuin muutama vuosikymmen sitten, kun vielä kokoomuksenkin aatemaailman ykköskohta oli perhekeskeisyys ja kaikki nykyiset perverssiot oli kauhistus.
      Suomalaista elämänmuotoa yritetään tuhota lisäksi tuottamalla tänne kaukausista maista aivan vieraiden kulttuurien ja uskontojen omaavia ihmisiä, jotka lisäksi rasittavat yhteiskuntaa taloudellisesti muun rasituksen lisäksi.
      Suomesta puuttuu todellisia johtajia ja johtajuus on annettu ihmisille, joiden pääasiallisena tehtävänä on puolustella epäterveitä vähemmistöjä ja siten aiheuttaa ymmärtämättömyyttään yhteiskuntarauhan häiriintymistä maassamme.
      Sitten on näitä pikku-viisaita, kuten esim. Soininvaara, jonka esityksestä saatiin aikoinaan aikaan tämä taitettu indeksi. Sen ansiosta pienet työeläkkeet ovat kutistuneet kohta olemattomiin. Kun samanaikaisesti suuripalkkaisille on annettu veronalennuksia, tuloerot ja elinmahdollisuudet ovat kasvaneet entisestään.
      Elämme nyt tätä EU:n sortokautta, josta ei taida ihminen päästä eroon muuten kuin kuoleman kautta.

    • Yualle

      Jyrki-boy pelasi tässä aika taitavasti. Demarit ehtivät jo hätääntyä, että tähänkö tämä nyt kaatui...=)

      Eerolta ja Laurilta (SDP:n "kiveksenkovat" neuvottelijat) on nyt otettu ns. löysät pois ja etulyöntiasema on selvästi Kataisella. Tulos tai lopullisesti ulos.

    • Rauhanlietsoja

      Oli kyllä todella hyvä ja asioita paljastava video tuo aikaisemmin ilmoitettu: http://www.youtube.com/watch?v=2YcgACl1Sr8&feature=channel_video_title Joku sentään sanoo tosiasioita kuten suomessakin eräät ovat yrittäneet, joista persut yhenevänä linjana, paavalniemi.

      Kuka olikaan seuramassa totuutta aitiopaikalta? pumpulit korvissa ja paljon pankkien tukea taskuissa? Olli Rehn! Fasismi tekee tuloaan, mutta ihmiset on kosittu tuilla ja kiireellä ja veroilla, joilla siirretään varoja tietyille tahoille ja kansa uskoo että verojen nostolla parannetaan heidän toimeentuloa.. niin, mutta meneekö niille ihmisille jotka sitä todella tarvitsisivat?

      Demareiden takinkääntö on aika odotettua/odotettavaa.
      Ottaisitko Kataisen viestijoukkueeseen? Ei lähde telineistä, juoksee vaan omaan suuntaansa, ei anna kapulaa muille. Tuolla globaalisella sätkynukella on oma palkanmaksajansa..

    • KOHTI UMPIKUJAA ?

      Euromaiden hätäluotot eivät ratkaise velkakriisiä, vaan ne ainoastaan viivyttävät totuuden hetkeä. Sen sijaan kriisitoimet vievät euroaluetta kohti liittovaltiota. Meneillään on suuren luokan muutos – josta Suomessa ei juuri keskustella. Näin täräyttää VM:n entinen huippuvirkamies Peter Nyberg Taloussanomien haastattelussa.

      Suomi on velkakriisin kuluessa sitoutunut muiden euromaiden tavoin erittäin mittaviin euromaiden välisiin laina- ja takausvastuisiin, ja lisää velvoitteita voi olla tiedossa nopeimmillaan jo ennen juhannusta.

      Kreikka voi tarvita jo luvattujen 110 miljardin euron hätäluottojen lisäksi uutta hätärahoitusta jopa 60–80 miljardia euroa selvitäkseen vuoden 2013 loppuun ja tuplaten enemmän päästäkseen edes kaksi vuotta sitä pidemmälle.

      Osa rahoitusmarkkinoiden toimijoista pitää todennäköisenä, että myös Irlanti ja Portugali tarvitsevat vielä lisää hätärahaa. Markkinanoteerausten perusteella myös Espanja ja Italia voivat ennen pitkää olla rahoitusavun tarpeessa.

      Sekin käy markkinanoteerauksista vaikeuksitta selväksi, että ani harva uskoo tähänastisten hätätoimien ratkaisevan velkakriisiä. Tätä epäilyä eivät ole muuksi muuttaneet edes ennakkotiedot Kreikalle valmisteltavasta lisärahoituksesta.

      Markkinoiden epäilevään kantaan yhtyy Suomen kansainvälisesti arvostetuimpiin kuuluva rahoitusmarkkinoiden ja julkisen talouden asiantuntija.

      "Kymmenien miljardien lainat
      eivät ratkaise velkakriisiä"


      – Nämä kymmenien miljardien eurojen hätäluotot ja takaukset eivät sinänsä ole ratkaisseet mitään. Velkakriisiä eivät ratkaise myöskään uudet samanlaiset toimet, vaan ne ainoastaan ostavat aikaa kriisin lopullista ratkaisua lykkäämällä.

      Näin täräyttää Taloussanomien haastattelussa suorasukaisista mielipiteistään tunnettu tohtori Peter Nyberg, valtiovarainministeriön rahoitusmarkkinaosaston entinen osastopäällikkö.

      Viime heinäkuussa VM:stä eläkkeelle jäänyt Nyberg nousi keväällä kansainvälisiin talousotsikoihin laadittuaan Irlannin valtion lukuun laajan analyysin maan pankkikriisin syistä.

      Nyberg on aiemmin työskennellyt myös Suomen Pankissa ja Kansainvälisessä valuuttarahastossa IMF:ssä.

      Suomen Pankissa ja valtiovarainministeriössä Nyberg seurasi Suomen liittymistä rahaliittoon ja toimintaa rahaliitossa suunnilleen niin läheltä kuin mahdollista ja osallistui tältä osin itsekin europrojektin rakentamiseen. Niinpä hän tuntee perin juuri rahaliiton vahvuudet ja heikkoudet.

      Sen sijaan hän ei tunne estoja sen enempää euroa, rahaliittoa kuin velkakriisiäkään koskevia kriittisiä kysymyksiä kohtaan. Päin vastoin, hän rohkaisee suomalaisia nykyistä perusteellisempaan keskusteluun rahaliitosta ja kriisitoimista.

      "Kriisi vie rahaliittoa
      liittovaltion suuntaan"

      Nybergin mukaan velkakriisin päiväkohtaisen kuohunnan taustalla on meneillään suuren luokan poliittisia muutoksia, jotka ovat lähes tyystin jääneet keskustelun ulkopuolelle. Tällaisia suuren luokan muutoksia on hänen mukaansa esimerkiksi rahaliiton hivuttaminen kohti liittovaltiota.

      – Tähänastiset kriisitoimet eivät ole ratkaisseet kriisiä eivätkä ne ole riittävästi puuttuneet kriisin varsinaisiin syihin. Ongelmia aiheuttavat saatavat ja sijoitukset ovat taseissa yhä alkuperäisillä arvoillaan ja tappiot tunnustamatta.

      Nybergin mukaan kriisitoimet ja niihin liittyvät uudet järjestelmät ovat lisänneet rahaliiton integraatiota ja siirtäneet valtaa jäsenvaltioilta EU:n instituutioille.

      Hän arvioi poliittisen keskustelun jääneen Suomessa ja muissakin euromaissa liiaksi yksittäisiin käytännön kiistakysymyksiin, kuten vakausvälineiden takauksiin.

      Hätäluotot ja takaukset ovat suuria asioita, mutta rahaliiton lipsuminen liittovaltioksi on vielä suurempi. Nybergin mielestä tämän mittaluokan suurista poliittisista linjakysymyksistä olisi syytä keskustella nykyistä avoimemmin ja seikkaperäisemmin.

      Itse hän ei ota kantaa liittovaltiokehityksen puolesta tai sitä vastaan, mutta varoittaa päästämästä tämän luokan suuria muutoksia huomaamatta liian pitkälle.

      "Nyt tapahtuu isoja
      asioita hiljaisesti"

      Nyberg ei vihjaile, että velkakriisin vitkastelu tehottomin toimin olisi EU:n tai EKP:n viekas juoni, jonka varjolla rahaliitto olisi salakavalasti tarkoitus hivuttaa liittovaltioksi. Se on hänen mukaansa kuitenkin selvää, että "isoja asioita on hiljaa meneillään".

      Tuoreena esimerkkinä kriisin esiin nostamista keskittämisajatuksista Nyberg viittaa EKP:n pääjohtajan Jean-Claude Trichet'n hiljan esittämään aloitteeseen euromaiden yhteisen valtiovarainministeriön perustamiseksi.

      Samaa keskittämisen pyrkimystä on hänen mielestään aika ajoin esiin nousevassa ajatuksessa, jonka mukaan euromaiden varainhankintaa pitäisi keskittää yhteisten eurobond-velkakirjojen liikkeeseenlaskuin.

    • Tyhmä kymysys

      Tarkoittaako tää nyt sitten sitä et jos tää kädettömän Kataisen sixpack hallitus astuu voimaan niin: Eläke putoaa, lapsilisät putoaa, kotihoidontuki putoaa ja verotus nousee? Korjatkaa toki jos olen väärässä??
      Helppohan sitten noiden penteleen Kataisten ja kumppaneiden on pudottaa eläkkeet kun ne tienaavat omansa (tavallisen työssäkäyvän eläke joka on kertyny 30 vuodessa) 4 vuodessa.
      Niin ja verotusta helppo heidänki nostaa ku ei se niillä missää tunnu.
      Nyttenki tavallinen työssäkäyvä saa syödä päivälliseks kynsiään.. Ei oo hauskaa, ei sitten ollenkaa.
      Mä taidan lentää jonnekki Ugandan metikköön ja ryhtyä erakoks.. Soronoroo vaa !

    • Kosminen nauraja

      Toivottavasti menee perseelleen Kataisen yritys !!!

    • S . O . S

      Kataisen yrityksen ON mentävä perseelleen muuten tässä tulee vaikeat ajat.

      Nimimerkki "KOHTI UMPIKUJAA ? 13.6.2011 10:44 kirjoittaa asiaa perinpohjin.

      Peter Nyberg: "Nyt tapahtuu isoja asioita hiljaisesti"

      Näitä "kriisejä" (niitä yhtään väheksymättä) paisutetaan mediassa päivittäin, jotta kansojen huomio saadaan pois siltä tosiasialta, että taustalla Eu:ssa tehdään suuria muutoksia koskien suunnitelmissa olevaa, tulevaa Eu:n liittovaltiota.

    • havukka a.a.

      Tätä EU:n sortokautta voisi jopa verrata keisarivallan aikaisen Bobrikoffin aikakauteen, sillä itsemääräämisoikeus puuttuu nyt, kuten silloinkin.

    • Markku A

      Kyllä se on tunnustettava, että nyt vaalien aikana perussuomalaiset saivat kansan kuulemaan tosiasioita joita meiltä oltiin salassa pidetty. Tuo median (lahjottu) osuus oli kyllä melkoinen shokki, mutta se samalla sai ihmiset syventymään asioihin perusteellisemmin.
      Oikeastaan, jos suomen media ei olisi niin "ilmiselvästi" mollannut prussuomalaisia niin mittavassa määrin, niin tuskin olisimme niin kiinnostuttukaan asioista joita poliitikot "puuhastelevat" päämme menoksi.

      • Jep..

        En itsekään uskonut mihinkään lahjontaan tai muuhun poliittiseen voimaan mediassa...Suomen media rupesi omin sanoin vaalien aikana/jälkeen kertomaan juttuja ja ulkomaalainen media toista..josta sain huomata että ulkomaalainen media on oikeata tietoa antanut kaiken aikaa ja suomalaisille on syötetty muunneltua totuutta..


      • kansa tajusi
        Jep.. kirjoitti:

        En itsekään uskonut mihinkään lahjontaan tai muuhun poliittiseen voimaan mediassa...Suomen media rupesi omin sanoin vaalien aikana/jälkeen kertomaan juttuja ja ulkomaalainen media toista..josta sain huomata että ulkomaalainen media on oikeata tietoa antanut kaiken aikaa ja suomalaisille on syötetty muunneltua totuutta..

        jep jep,,
        Ja ajattelehan sitä, että meitä on sumutettu parikymmentä vuotta jo !

        Jotenkin alkaa vaikuttamaan siltä ettei kansaa enää voi ohjailla kuin oltais pussi päässä ja korvissa tulpat.


    • The End..

      Liittovaltio ajatus on tuhoon tuomittu ajatus miksi syitä voin luetella tähän..

      Totuuksia Suomen talouden menoista ja tuloista = Nyt parhaillaan mennään 8 miljardia euroa miinukselle joka kertoo valtionvarainministerin hyvistä päätöksistä ja poliitikkojen köyhän vastaisesta taistelusta ei tämä summa mistään kantaväestön sossu ja muista tukijutuista tule...suurin syypää on (tempputyöllisyys ylläpitokorvauksella/sossun tuessa huomioitu palkka/työ harjoittelu) veronmaksajien rahoilla jota tarvitaan kokoajan Suomen yritysten kilpailukyvyn korkealla pitämiseen joka syö joka vuosi enemmän verotuloja...ja veronmaksajia vähentyy kokoajan...

      Suomen ottamat velat kasvavat korkoa joka tietyn väliajoin suuremmaksi..olikos se nyt 3 vuotta ja korko on suurempi..

      EU aikoo auttaa viellä tilannetta pistämällä Suomen maksamaan tukipaketteja liittovaltion sisällä huonommalla luottoluokituksella oleville..

      Maahanmuuttajia otetaan Suomeen niin kauan että kaikilla ei ole tilaa asua tai asuntoja ei yksin kertaisesti ole tarjolla..ja näin päästään Ruotsin gettomaiseen maahanmuuttaja tilanteeseen kun väestöntiheys ja asumistiheys kasvaa...
      Suomen väestökiintiö ei saa ylittää tiettyä rajaa jota ollaan kokoajan rikkomassa.

      EU ja Suomen poliitikot eivät ole aikomassakaan korjata näitä epäkohtia vaan ollaan menossa konkurssiin päin kuitenkin...

    • reima rento

      Nyt tuli pitkä kesäloma. Irtisanouduin duunistani, koska ei huvita hikoilla ja maksaa veroja, jotta joku hintahtava pellepoliitikko voi sitten jaella ne eurot paskoihin eu maihin.
      Nyt otan rennosti ja elelen seuraavat yli 500 päivää liitonrahoilla.

      Kataisella oli aikaa setviä sotkunsa viime eprjantaihin, mutta edelleen se "neiti" vaan hilluu suomen päämiehenä.
      Miksi presidenttikään ei sano mitään???

      VOI VITTU!!!

    • KREIKAN TAUTI

      Valtiovarainministeriön neuvotteleva virkamies Martti Salmi pitää Kreikan riutuvan talouden suurina ongelmina veronkannon toimimattomuutta ja sitä, että valtion omaisuuden myynti ei etene. Sen sijaan pääomaa karkaa koko ajan maasta pois. Salmea haastateltiin maanantaina YLE Radio 1:n Ykkösaamussa.

      Kreikassa on miljoona työtöntä. Työttömyysprosentti on 16, nuorilla 30. Velkaa valtiolla on 330 miljardia euroa, ja lisää rahaa tarvitaan lainanmaksuun. Vuosi sitten myönnetty euromaiden ja Kansainvälisen valuuttarahaston IMF:n 110 miljardin euron apupaketti ei riitä.

      EU-asioihin perehtyneen valtiovarainministeriön virkamiehen Martti Salmen mukaan kreikkalaisten olisi jo syytä hyväksyä, että liki pyhänä pidettyyn valtion omaisuuteen on kajottava. Valtion omaisuuden arvo on likipitäen sama kuin 330 miljardin euron velkavuoren.

      Sen sijaan velkasaneeraukseen ei euroalueella hevin ryhdytä, koska saneerauksesta herkästi kehkeytyy ns. shokkiaalto, Salmi huomauttaa. Jos sijoittaja kerran menettää luottamuksensa euroalueella, se ei pian palaudu.

      Kreikan suuri ongelma on tehoton veronkanto. Salmen mukaan viranomaiset, joiden kontolle kuuluu rahanpesun ehkäisy, ovat todenneet, että jopa nunnat siirtävät varojaan ulkomaille. Tässä Kreikka kaipaa kulttuurin muutosta, Salmi katsoo.

      Tietokirjailija Matti Ylönen puolestaan huomauttaa Ykkösaamussa, että paitsi verotuksen tehottomuus ja suuren valtion omaisuuden säilöminen, myös hallituksen säästöohjelma on lamauttanut kreikkalaisten kotimaista kysyntää, jolloin talouskasvu ei pääse vauhtiin.

      Ylönen arvostelee Kansainvälisen valuuttarahaston suosimaa leikkauspolitiikkaa, jonka tulokset hänen mukaansa ovat heikot. Ylösen mukaan IMF:llä on taipumus yliarvioida toimiensa teho.

      Kansainvälisessä verotuksen oikeudenmukaisuutta ajavassa järjestössä toimiva Ylönen korostaa, että rahan häipymisen takana ovat useimmiten yritykset, eivät tavalliset kotitaloudet.

      YLE Uutiset

    • härmän häjy

      kokoomus ei mittään, demarit ei mittään keskusta ja vasemmisto ei mittään vihreät ja ruotsalaiset eikä varsinkaan persut mittään... milloin te oikein opitte?

    • jokke 45

      siel on pastori silli puheenjohtajana ja urpilainen kyttää ulkoministerin paikkaa ja sdp lupas taas paljon mut petti taas ja kommarit höpöttää perus.s pettäjiksi jos menee hallitukseen sit itse loikkas sinne kuitenkin se on dementtijä talo taas täynnä pellejä ja ei neljään vuoteen tarve mennä syöttämään työttömiä rahaa jaetaan ulkomaille ja nuoletaan persettä ja omat kansalaiset laskee joka sentin että pärjää olis perus.s mennyt vaan hallitukseen munaamaan ne sieltä ois löytynynyt kunnon ministeri kanditaatteja etenkin se poliisi oikeus ministeriksi

    • jyrki-boylle

      Katainen nöyrtyi lisää. Toissa viikolla sanoi, että arvonlisäveron noston hylkäys on syy, jonka takia hallitusneuvottelut katkesivat. Sanoi, ettei kaikkea voi antaa periksi. Ja kappas, taas antoi periksi. Sen se maksaa, tämä pääministerin posti, ettei yhtäkään periaatetta voi pitää, kaikki on kaupan.

    • korkkiruu vi

      Kylhän Katainen ei anna mitään periksi, politiikka on sitä että saadaan toiset kuvittelemaan että he ovat saaneet jotain asioita läpi, huomaamatta että siinä samalla ovat tulleet antaneeksi lupauksia johonkin muuhun asiaan.

    • Tantra Tane

      Mielestäni ennen näiden hallitusneuvottelujen loppuunsaattamista on erinomaisen tärkeää avata seuraavat kolme asiaa julkisesti:

      1.
      Uuden hallituksen ministereiden vaalirahoittajat 2011?
      http://suomi2017.wordpress.com/2011/06/01/uuden-hallituksen-ministereiden-vaalirahoittajat-2011/

      2.
      Perustuslain “uudistaminen” ja uusien kansanedustajien kannat HE 60/2010 suhteen?
      http://suomi2017.wordpress.com/2011/05/08/perustuslain-uudistaminen-ja-uusien-kansanedustajien-kannat-he-602010-suhteen/

      3.
      EU:n ja maan tapa esiin rehellisyydessä sekä avoimuudessa
      http://suomi2017.wordpress.com/2011/04/25/eun-ja-maan-tapa-esiin-rehellisyydessa-seka-avoimuudessa/

      Muuten käryt jatkuvat.

    • näin on

      olen samaa mieltä että Soini ja Perussuomalaiset tekivät oikeen jäätyään
      hallituksen ulko puolelle sillä sama peli jatkuu puolue vai vaihtui.

    • JORMA ISOMAKKARA

      Kysymys liittovaltioteoriasta Suomessa ei ole kaukana tulevaisuutta ajatellen. .Olemme VENÄJÄN JA Naton suhteen pieni kansa EU.ssa jossa kommuuni demokratia on hidasta.Byrokratiaa lisäämällä valtakoneistoissa ja puoluepolitiikassa tulee varmasti takkiin.Lakien muokkaaminen EU tasolle on hidasta ja asettaa jäsenmaat erilaisiin lähtökohtiin järjestelmässä. Esim .poliisien määrää tulisi lisätä nyky-yhteiskunnan asettamien vaatimuksien tasolle,eikä karsia tärkeiden sektorien ammatteja.Uhkia nykymenon koventuessa rikollisuuden lisääntyminen ja vaikkapa rajaselkkauksien uhka ovat olemassa.Maahanmuuttokysymys on tällä hetkellä kuuma peruna ja puolueissa ei näytä olevan muilla ,kuin perussuomalaisilla selkeä linja.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mietitikö nainen koskaan

      Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
      Ikävä
      123
      1875
    2. Marin on ehkä maailman kaunein "Nelikymppinen"

      Marinin julkaisu on saanut yli 68 500 tykkäystä. Postauksen kommenttikentässä ylistetään paljon Marinin kauneutta, jota
      Maailman menoa
      193
      1488
    3. Olisi hauska tietää

      Koska huomasit pitäväsi minusta? Itse taisin ihastua sinuun heti silloin kun tavattiin ensimmäistä kertaa. Miehelle, jon
      Ikävä
      64
      1198
    4. Vernu Vasunta

      On mahotonta miten marjanpoimijoita on kohdeltu! Eikö paremmalla kohtelulla olisi saanut paremman tuloksen?
      Suomussalmi
      45
      1172
    5. En kelpaa sinulle

      Varattuna - olen sinulle ongelma. Eroaminen vuoksesi voi olla turhaa, sillä me ei puhuta, kun olen varattu ja kumpikin v
      Ikävä
      87
      1057
    6. Apua. Onks mä jotenki erikoinen ?

      Oon ihastunu paljon vanhempaan mieheen.
      Ikävä
      102
      995
    7. Minun on vaan päästettävä irti

      Toiveesta. Satutan vain itseäni😥😔. Toivon sinulle pelkkää hyvää, eläthän elämäsi parasta aikaa, mutta en halua enää k
      Ikävä
      37
      900
    8. Taidat vanhempi nainen

      Haluta sen tien itsellesi. juokse vaan karkuun ! Pahentaa vaan asiaa.Pitäs toimia ihan toisin päin
      Ikävä
      65
      846
    9. Kertoisit jo

      Rakastatko minua vai olenko käsittänyt väärin onko tämä vaan ystävyyttä tai kaveruutta? En haluaisi enää nolata itseäni
      Ikävä
      45
      817
    10. En koskaan saanut asiattomia kuvia!

      Silloin kun olin vielä nuori, kukaan mies ei koskaan lähettänyt minulle asiattomia kuvia itsestään. Jos tiedätte mitä ta
      Sinkut
      156
      771
    Aihe