Lapsilta kielletyt hotellit välimerellä!?

Viimeni lomalle

Onko niistä missään listaa? Mahtavaa, upeaa! Viimeinkin lomalle kaikessa rauhassa ilman kirkuvia, sottaavia, ällöttäviä kakaroita!

Saa nauttia drinkin uima-altaan reunalla ilman että joku äidin pikkuprinsessa polskuttaa vedet silmille. Ja hotelliaamiaiset ilman marisevia, kiukuttelevia,
huonokäytöksisiä kakaroita!

Kerrankin jotain aikuisillekin. PItäisi säätää aikuistensuojelulaki jossa tällaiset asiat määrättäisiin jo kansalaisoikeudeksi. Kakaraton julkinen liikenne, kakarattomat julkiset tilat ja tilaisuudet! Ihanaa!

26

1074

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • krixis

      Tsekkaa Tjäreborgin Sunprime-hotellit. Niitä löytyy useista matkakohteista.

    • Vii meni lomalle

      Vii meni lomalle. Valitettavasti aikuisille tarkoitettu hotelli ei ollutkaan rauhallinen, vaan Vii sai kuunnella ja katsella möykkääviä, sottaavia ja ällöttäviä aikuisia. Aamiaisella samaan pöytään tuli kiukuttelevia, aamuäreitä, kaikesta valittavia aikuisia. Lapsikielto ei ollutkaan tae siitä, että muut lomailijat olisivat kaikki hyväkäytöksisiä ja rauhallisia. Vii oli surullinen ja pettynyt.

      • asiaa !!

        Tuota *takuuta* ET saa missään, EDES Suomalaisessa hotellissa.
        Tarkistakaa sohvanne, ettei sielä ole "aamuäreitä,kiukuttelevi, känniläisiä - jos ei pysykää kotona !!
        Tjäreborin "aikuisten hotelli" hyvä VAIHTOEHTO kuka sitä haluu - valinnanmahdollisuus !


    • Muiskutes

      Kyllä Viin loma meniki mönkään :) Hämmästelin itse Bulgariassa kun 20 vuotiaat AIKUISET heittelivät kännipäissään ulostetta altaisiin ja kirkuivat kuin, mitkäki kakarat. Samalla lomalla yöt jäivät vähäisiksi, kun viereisessä huoneessa asuva pariskunta riiteli äänekkäästi useana iltana. Ihmettelin myös muutamien aikuisten käytöstapoja, kun ohittelivat respajonoisssa ja heittelivät toisten pyyhkeitä aurinkotuoleita laittaakseen niihin omansa. Ai niin tais sielä muutama lapsiki olla, mutta jäivät kyllä aikuisten varjoon...

      • muratore

        Älä ota halvinta hotellia niin ei tollain !


      • Matkailija.
        muratore kirjoitti:

        Älä ota halvinta hotellia niin ei tollain !

        Asiaa! Jos lähtee lomalle on oltava valmis maksamaan hyvinvoinnista (henkinen) ja nautinnoista. Kun yksinäisen pakettimatkalle tulee hintaa 1500 - 1800 euroa (tai kaksin puolison kanssa noin 3000 - 3200 euroa, saa varmasti rahalle vastinetta. sen olen kokenut useamman kerran ja siitä en tingi. Omatoimilomat ovat hieman halvempia. Kaikkea on tullut kokeiltua. Hintoihin pitää laittaa päälle tietenkin muut hemmottelut mm oma hieroja ja eläminen jne päälle. Mutta viidellä tonnilla kaksin saa jo kaikkea mukavaa. Yksin pitää varata 2500 - 3000 euroa.


      • Matkailija.
        Matkailija. kirjoitti:

        Asiaa! Jos lähtee lomalle on oltava valmis maksamaan hyvinvoinnista (henkinen) ja nautinnoista. Kun yksinäisen pakettimatkalle tulee hintaa 1500 - 1800 euroa (tai kaksin puolison kanssa noin 3000 - 3200 euroa, saa varmasti rahalle vastinetta. sen olen kokenut useamman kerran ja siitä en tingi. Omatoimilomat ovat hieman halvempia. Kaikkea on tullut kokeiltua. Hintoihin pitää laittaa päälle tietenkin muut hemmottelut mm oma hieroja ja eläminen jne päälle. Mutta viidellä tonnilla kaksin saa jo kaikkea mukavaa. Yksin pitää varata 2500 - 3000 euroa.

        Unohdin sanoa, että kannattaa käyttää myös vuorokoneita eikä lomalentojen sillipurkkeja.


    • tipunen

      Kannattaa valita vähän hinnakkaampi hotelli, niin niissä ei ole huonosti käyttäytyviä nuoria aikuisia eikä lapsiperheitä. Eikö se ole aina niin, että jos haluaa jotain itselle parempaa niin siitä pitää maksaa.

    • muiskutes

      Kysehän oli ihan perus 3 tähden hotellista, et sillai...

    • ......

      3 hotelli on halpa perushotelli, 4 tai 5 olis jotakin, johon lapsiperheillä tai känniääliöillä ei ole varaa.

      • Matkailija.

        Jep. Omilla matkoillani 4**** ja 5***** hotelleissa en ole tavannut ensimmäistäkään huonosti käyttäytyvää aikuista. Jopa lapset kun niitäkin välillä on, osaavat käyttäytyä todella sivistyneesti. Jännä yhtälö 2** matkustajiin verrattuna mutta pirun totta.


      • Adalmiinan helmi
        Matkailija. kirjoitti:

        Jep. Omilla matkoillani 4**** ja 5***** hotelleissa en ole tavannut ensimmäistäkään huonosti käyttäytyvää aikuista. Jopa lapset kun niitäkin välillä on, osaavat käyttäytyä todella sivistyneesti. Jännä yhtälö 2** matkustajiin verrattuna mutta pirun totta.

        Olen aikalailla samaa mieltä! tasokkaissa hotelleissa ei noita meluavia tapauskia näy, ei lapsia eikä aikuisia.


    • Kreikkalainen jumala

      Alle viisivuotiailla lapsilla pitäisi olla porttikielto charter lentokoneisiin ja yleisiin lomakohteisiin. Vauvat rääkyy lentsikassa usein koko matkan ajan ja sama jatkuu hotellissa naapureiden harmiksi. Aatelkaa nyt vanhemmat ite. Antakaa beibi mummolle hoitoon ja lähtekää kahdestaan romanttiselle matkalle. Ymmärrän, että lapsi on teille maailman napa, mutta antakaa muidenkin kanssamatkustajien nauttia lomastaan ilman tuutulauluja. Loma on sitä, että mennään nauttimaan aikaa irti arjesta. Ei sinne matkalaukkuun kannata ensimmäiseksi vaippoja pakata.

    • Rubin28

      Vietin lomani Yhdessä 4:n tähden loistohotellissa Kyproksella Agia Napassa. Koska otin äkkilähdön "jouduin" lapsiperheiden täyttämään hotelliin, jota hiukan aluksi oudoksuin. Oli kuitenkin ilo huomata, että niin aikuiset kuin lapsetkin viihtyivät hyvin, siellä oli kaikille jotakin. Ohjelmaa järjestettiin tiiviisti, eikä yksikään lapsi häirinnyt ensimmäistä aurinkomatkaani. Itselläni ei ole, enkä aio hankkia lapsia, mutta kokemukseni mukaan eivät lapset ole mikään rasite, eiväthän he minun vastuulleni jää. Ihmetyttää siis, kuinka paljon stressiä muutama itkun pillahdus aiheuttaa joillekin :D

    • Taija776

      Lapset on ok, nukkuvat yöt ja loppupeleissä aika harmittomia! Oon kans kokenu joskus aikuiset pitkälti ärsyttävämpinä.. oli sitte kyseessä kolmen, neljän tai viiden tähden hotelli, aina jostain kitistään ja kuvitellaan, et ollaan maailman napoja, kun kerran vähä on päästy omaa mannerta kauemmas....

    • Anniinna yh

      Lapsen kanssa tai ei. Turkkiin olsi päästävä. Aina saa ja melko kookastakin.

    • 30donaa

      Ilman muuta pitää varata pari kolme tonnia per lärvi jos aikoo nauttia. se on myös ekologista matkailua kun ei koskaan tartte lähteä mihinkään.

    • Superäiti 01

      Joo, kyllä perheet, joissa kolme lasta heittää helposti sen 5000 per matka, koska se, että yöpyy halvemmissa hotelleissa oikeuttaa huonon käytöksen... Itse ainakin kiusalla kuljetan lapsiani ympäri maailmaa halpahotelleissa ja iloitsen kun he potkivat edessä olevien istuimia, sen jälkeen viihdytän heitä suureen ääneen, koska haluan huomiota myös itselleni, kutsun nuorimmaista tyttöäni pikkuprinsessaksi. Kaiken lisäksi ravintoloissa heittelemme ruokaa lattioille halpahotellissa kerta niin on oikeus tehdä :D

    • Gubbe2

      Niinpä. Siksi varmaan halutaankin lapsivapaita hotelleja. Itse teen vain kaupunkimatkoja ja yövyn mahdollisimman halvoissa hotelleissa ja hostelleissa, omalla huoneella ja kylppärillä kuitenkin. Noihin hotelleihin mahtuu monenlaista matkaajaa, vauvasta vaariin. Viimeksi oli noin sata teiniä hotellin aulassa mutta hyvin pärjättiin. Eivät edes pitäneet discoa aamuyöstä.

    • eijaksakuunnella

      Joo ja lentokoneista pitää ulkoistaa kirkuvien ja kitisevien penskojen lisäksi kailottavat ämmät, jotka lennon aikana selvittävät koko sukunsa asiat vauvasta vaariin, omien asioidensa lisäksi.

    • lomanlainen

      Eipä se hotellin hintataso tuntunut ainakaan meidän matkallamme haittaavan. Hotelli oli 4 tähteä, paikallisessa luokituksessa 5, Thaimaassa siis olimme. Känniset ruotsalaiset mekastivat yötä päivää hotellin uima-altaalla ja kaiken huipuksi eräs italialais miesporukka meni pelaamaan vesipalloa hotellin altaalla järjestettävän uudenvuoden juhlaillallisen aikaan, kun muut olivat pukeutuneet tilaisuuteen. Ei kyllä ihmiset ajattele yhtään. Vaikka lomalla sitä ollaankin, niin järjenkäyttö on suotavaa. Riippumatta hotellista lähes aina sattuu kohdalle näitä valopäitä. Jos haluat oikeaa yksityisyyttä, on niitä tosiaan sellaisia hotelleita. Tarkotan hotelleita joissa majoitut kokonaiseen taloon ja siinä on sitten omat uima-altaat ja muut. Nämähän ovat sitten kallista herkkua, mutta kukapa ei viihtyisästä lomasta olisi valmis maksamaan vähän ekstraa.

    • rapukala

      Mallorcalla on hyviä k-18 hotelleja ;) paitsi huom. suosittelen nuorille aikuisille/melua sietäville/siitä pitäville/itse meluaville

    • Adalmiinan helmi

      Albufeirassa on FM:llä yksi hotelli joka aiemmin oli vain yli 16 vee, nyt taitaa ikäraja olla 12.
      Se on paikalla jonne ei lapsiperheet kovin halukkaasti edes mene, siinä kaupungissa löytyy niitä perhehotelleja ylhäällä rinteellä eli kaukana kaupungista.
      On kiva majapaikka todella.... hotellin nimeä en äkkiseltään muista mutta sillä firmalla ei tuossa paikassa muista vastaavia ole.
      Hyvä että aikuiset saavat sentään vietää lomansa inhimillisissä oloissa! Kannattaa varata hyvissä ajoin. On Blue couples-hotelli.

      • Adalmiinan helmi

        Vila Sao Vicente on sen FM:n Albufeiran hotellin nimi. On todella hyvällä paikalla, hienot näköalat.


    • lapsettomasti

      Odotan jo innolla alkutalvella olevaa thaimaan matkaamme avovaimon kanssa kun olemme menossa Thaimaalle Karon Beachelle lapsivapaaseen hotelliin Pool acces resortiin. Kannattaa vähän maksaakin ettei tarvitse lomallakaan katsella möykkääviä ja kiukuttelevia kakaroita.

    • jepulisjee

      Hyvä nyrkkisääntö on että ota tunnetun ketjun (esim. Sheraton, Hilton, Kempinski) 5* resort hotelli jossa EI ole All Inclusivea. Silloin ei ole lapsia tai bileporukoita ja hotellikaan ei yleensä ole täyteen buukattu niin ettei aamiaisellakaan tarvitse jonottaa.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      68
      1743
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      163
      1431
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1242
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      120
      1204
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      48
      1116
    6. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      70
      879
    7. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      104
      845
    8. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      212
      821
    9. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      99
      775
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      664
    Aihe