Tein jotain niin tyhmää..

YOUANDME1

nyt hävettää ja tekis mieli repii pää irti. seurusteltiin mun exän kanssa neljä vuotta, molemmille suhde oli ensimmäinen. suhde päättyi reilu vuosi sitten "kunnolla", mutta jatkui vielä syksyyn asti vääntönä, koska molempien oli vaikea päästää irti... Yhteydenpitomme loppui siihen kun hän alkoi seurustelemaan toisen tytön kanssa.

Suhteen päättymisen syy oli se, että exäni kohteli minua väärin. kävi ilmi, että hän oli pettänyt minua, myös valehteli monista jutuista. lopulta hän heitti minut yhteisestä kämpästämme ulos viime kesänä ja toi sinne asumaan jonkun uuden heilansa, joka tarvitsi majapaikkaa kunnes löytää oman kämpänsä suomesta. vittu että sattui ja kovaa. tämä mies, jonka olin tuntenut koko nuoruuteni käänsi täysin minulle selkäänsä, mitään sellaista en ollut edes ansainnut. muuta selitystä en ikinä saanut, kun että hän oli kyllästynyt minuun.

olen joutunut käymään psykologillakin juttelemassa asiasta, koska ero ja se miten se tapahtui otti niin hirveän koville. ryvin omassa säälittävyydessäni enkä päässyt pois siitä vihasta, joka johtui siitä, etten voinut ikinä ymmärtää miten hän pystyi tekemään minulle niin. yhtäkkiä hän vaan muuttui.

Noh, emme ole tuon syksyn jälkeen pitänyt yhteyttä ollenkaan. eräs ilta ollessani koneella tuli mieleeni, että muistaisinkohan vielä exäni salasanan fb:n ja sähköpostiin. no muistinhan minä. toisaalta se oli todella huono juttu, sillä tuntui etten koskaan pääse hänestä kokonaan irti. toisaalta taas, haudoin kostoa kaikesta paskasta jota hän minulle teki.
ja niinhän mä sitten toimin... tutkin kaikkea mitä siellä oli ja huomatessani että exäni oli sillä hetkellä laivalla päädyin laittamaan parisuhdetilanteen sinkuksi ja lisäämään tuntemattomia naisia hänen fb:hsä. kyllä, säälittävä katkera olen. lisäksi tein vielä feikkiprofiilin, jolla laitoin viestiä hänen nykyiselle tyttöystävälleen, että exäni pettää häntä.

tiedän, että tuo on todella säälittävää, ja rangaistava teko myöskin. ei se kuitenkaan ole mitään verrattuna siihen, mitä hän pisti mut kokemaan. what goes around, comes around, ei ole tässä suhteessa toiminut vaan se on mennyt niin, että hän on jatkanut elämäänsä onnellisena, kun taas mun elämä ei ole jatkunut mihinkään, pelkkää samaa paskaa vaan ja katkeruutta. koskaan en ole kunnon anteeksipyyntöä häneltä saanut päin naamaa.

nyt sitten olimme ystävieni kanssa baarissa viikonloppuna ja olin sitten sen verran kännissä, että päätin ottaa yhteyttä exääni. HUONOIN IDEA IKINÄ. ja sanoi minulle tosi tylysti ja sulki puhelimen. ja jäin kiinni. nyt exän tyttöystävä on laittanut mulle viestiä, että olen todella säälittävä. hän ei todellakaan tiedä mitä meidän suhteessa kävi, ja miten hänen nykyinen poikaystävänsä teki mulle. myöskin exäni tekstaili minulle eilen, että hän tekee rikosilmoituksen jos en myönnä, ja ettei olisi uskonut minusta, että vajoan noin alas. en todellakaan myöntänyt. hävettää niin saatanasti. kerroin olevani onnellinen nyt ja etten haaskaisi tollaiseen aikaani, mutta ei hän uskonut vaan sanoi tekevänsä rikosilmoituksen.

se ei mua oikeastaan pelota. harmi ettei henkisestä väkivallasta voi tehdä rikosilmoituksia... mutta se,että maineeni meni. kaikki varmasti pitää minua hulluna exänä, joka haikailee nyt hänen peräänsä ja yrittää pilaa hänen suhteensa. tuskin edes niin moni tietää, mitä suhteessamme oikeasti kävi. nyt MÄ olenkin se paha tyyppi. tuntuu niin turpaan saaneelta. emmä enää tiedä miten jatkaisin tästä, tekis vaan mieli lyödä päätä seinään. hän voitti jälleen.

toivoisin et tää kaikki olis vaan unta...

6

1020

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • adjasodjwe9iruewrwer

      Hmmm.. kosto ei yleensä toimi... yritä vain jatkaa eteenpäin.

    • se on rankkaa

      Alat nyt vaan toteuttamaan ja tekemään kaikkee kivaa ja mielenkiintoista ja uutta, mikä ei liity siihen ihmiseen ja entiseen millään tavalla.

    • IO

      Asiasta pitää vaan päästä yli ajan kanssa.

      Sen voin myös sanoa ettei tossa ole minkäänlaista perustetta rikosilmoitukselle (mailien lukeminen lasketaan ehkä kirjesalaisuudeksi, josta lähinnä työnantaja saattaisi narahtaa). Ei vakavia lakiasyytteitä tartte pelätä josset muuta tehnyt.

      Erot katkeroittaa helposti, myös "hyvin" menneet erot. Yksi tapa päästä asian yli on pistää vahinko kiertämään, eli bongaamaan uhri jolle voi olla ilkeä (= jättää tahallisen tylysti). Näin jotkut ihmiset valitettavasti tekee jopa ihan oman egon pönkittämiseksi, ja eihän sitä mikään laki kiellä.

      Parempi olisi jos pystyy korjaamaan oman itsetuntonsa jollain muulla tavalla, loukkaamatta ketään. Eniten se vaatii vaan uskoa omaan itseensä. Siltojakaan ei ole pakko polttaa vaikka toinen olisi kohdellut väärin (tosin toi eksä ei varmaan ole enää ystävyyttäsi ansainnut).

      Vastoinkäymiset voi (ja pitää!) aina kääntää ajan myötä voitoksi. Parempi kärsiä pahimmat jutut nuorena, oppia ja kehittyä siitä, ja sitten "elää onnellisena" loppuelämänsä :)

      • ..............

        Tietomurto, kunnianloukkaus ja viestintäsalaisuuden loukkaus näin ensialkuun.


    • NainenJokaTökkiiNeul

      Älä välitä!
      Mä tein mun exästä voodoo-nuken ja pistelen sitä muniin ja otsaan joka ilta...
      Koeta jotenkin luikerrella tosta irti. On hyvä että sulla on näyttöä siitä, että olet kärsinyt ja hakenut apua. Jos joku ilmoitus tehdään ja asia menee pidemmälle, niin voit vedota siihen että olet käynyt hakemassa ammattiapuakin asiaan. Ettet ole ollut ihan kunnossa, kun exäxi sai sinut niin tolaltaan.

      Eihän se kosto oikein ole, mutta minä ainakin ymmärrän sua täysin.
      En voi tässä alkaa kertomaan omaa tarinaani, mutta tiedän tunteen, kun toinen ihminen osoittaa sen ettet ole kissanpaskakan arvoinen. Se sattuu.

      Halit sulle täältä! Kyllä se jonakin päivänä helpottaa..

    • HJKGJDTYJ

      SITÄ SE SITTEN ON KUN MENNÄÄN AVOSUHTEESEEN, MIEHET KYLLÄSTYY JA ETSII TAAS UUDEN,NAISET EIVÄT YMMÄRRÄ ETTÄ OLETTE VAIN KERTAKÄYTTÖTAVARAA.KUNNON NAISET MENEVÄT NAIMISIIN JA SITTEN VASTA SUHTEESEEN.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      251
      4121
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2368
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2141
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2076
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      101
      1733
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      25
      1414
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      16
      1362
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1317
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      311
      1290
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1237
    Aihe