Sunny Beachin kokemuksia?

annsophie90

Hei :) kertokaas omia kokemuksia Sunny Beachiltä :)
ravintoloista, shoppailusta, yökerhoista, nähtävyyksistä, hinta-tasosta, jne..

Ja jos tiedätte hyviä kauneushoitoloita ja parturi-kampaamoita niin kertokaas :)

Onko muita menos 21-28.6? :)
Meillä oikeastaan biletys- ja shoppailu loma! :)

42

4020

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pfffft

      jep. 21.6 lähtö. toista kertaa lähdössä. aiemmin lukemattomia kertoja kultahietikolla. vaihtelu virkistää. :) pari viikkoa olis tarkoitus bilettää kuin viimestä päivää.

      hintataso on edelleen ok, eli pienellä budjetillakin pärjäilee. Yökerhojen ykkönen taitaa olla Den Glade Viking, suosittelen. :)

      http://sunnybeach.dengladeviking.eu/

      • pershole

        Sunny beachin den glade viking on kohteen paskin paikka kusi haisee kilometrin päähän ja muutenki ihan perseestä käykää kaikissa muissa paikoissa mutta ei siellä.


    • annsophie90

      okei :) kiitti! oletteko mihin hotelliin menossa?

    • Sunylle

      Mitä tarkoittaa "pienellä pudjetilla pärjää" ? Onko pieni pudjetti 700e/vk vai 300e/vk ?
      Matka kuume on jo hillitön !! Lähtö 5.7 !

      • pjpj

        meetkö mihin hotelliin? ite oon kanssa 5.7 lähdössä ja meen opal hotelliin


    • Pieni mutta riittävä

      Minulla on 100e vaihdettuna levoiksi viikon reissulle, kun super marketissa ja joissakin ruokaravintolaoissa aion maksaa luottokortilla. Toisen satasen otan varalta, jos tarvii lisää levoja vaihtaa. Syön ja juon hyvin= nautiskelen, mutta en ehkä tee mitään suurempia ostoksia, joten siksi satasen euro riittänee ihan ok. Viime kesänä olin vaihtanut liikaa, ja oli viimeisenä iltana ns. pakko tuhlailua, että sai levat käytettyä.

      • Sunylle

        Siis 100e ?? Ja toinen mokoma varalle? ONKO siellä oikeesti noin halpaa ?? Siis uskomatonta ! Vai kustaanko mua linssiin ja lujaa?
        Niin kovin haluaisin tietää faktoja :(


      • käynyt siellä
        Sunylle kirjoitti:

        Siis 100e ?? Ja toinen mokoma varalle? ONKO siellä oikeesti noin halpaa ?? Siis uskomatonta ! Vai kustaanko mua linssiin ja lujaa?
        Niin kovin haluaisin tietää faktoja :(

        jos syöt purkkiruokaa ni saatat pärjätä. jos meinaat rampata yökerhoissa niinku minäki nii varaa rahaa REILUSTI! ite meinaan tonnin ottaa, 4.7. lähtö, JEAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!! ei sinne säästämää lähetä.


      • rollosta
        Sunylle kirjoitti:

        Siis 100e ?? Ja toinen mokoma varalle? ONKO siellä oikeesti noin halpaa ?? Siis uskomatonta ! Vai kustaanko mua linssiin ja lujaa?
        Niin kovin haluaisin tietää faktoja :(

        Kyllä mä sinuna ottaisin 1000-1500€ matkaan tai ainakin luottokortille. Mä olin viimekesänä siellä ja söin 3 lämmintä ateriaa päivässä ja tulihan sitä joka päivä vähän killitettyä alkoholia.
        Halpa maa se on vielä, 12€ pihvi ku pihvi ja muuta saa halvemmalla. Mut kannattaako sinne asti lähteä euroja laskeen...:)) Bulgarialainen olut loistavan makuista ja ei maksa 0,50€ tuoppi... suosittelen, lähden varmasti käymään Bulgariassa toisteki...


    • Sunylle

      Entäs muut ? Paljonko on matka pudjettinne?

    • Kohta matkaan

      Pieni mutta riittävä budj tarkentaa: Tuloiltana vasta aika myöhään ollaan perillä, joten käytännössä "vain" 6 päivää perillä, ja aamiainen kuuluu hintaan. Eli 20e/vrk syö aika hyvin, ja kuten sanoin, niin teen ostokset supermarketista luottokortilla (ruusuvoiteet, kynsilakat, mastikapullot, tuliaisleivonnaiset...). Tosin en käy sinänsä yökerhoissa, mutta joka ilta jossain baarissa, toki etkoja vietettty jo partsilla :) Niin ja taksin käyttö on sellainen, joka syö budjettia, joten niitä vältän, taksithan ovat siellä suhteessa lähes kalleinta mitä paikasta löytyy. Mielelläni minä vaihdan sen toisenkin satkun, mutta etukäteen en sitä tee, koska viime kesältä jäi muisto, että oli lopussa vaikeuksia kuluttaa kaikkia levoja. Mahtavaa lähteä reissuun!

    • annsophie90

      Hei, kysyisin vielä että tiedättekö Sunny Beachillä hyviä kampaamoita tai kauneushoitoloita? :) uskaltaako Sunny Beachillä ottaa tatuointia??

      Onko muita bilettäjiä SB:llä 21.-28.6? :)

      Kiitos!

      • annsophie90

        niin ja budjetista sen verran, että itse olen ajatellut paria kolmea sataa käyttörahaksi, kun mitä olen netistä lukenut ja ystäviltä kuullut niin siellä tosiaan on halpaa Suomeen verrattuna. enkä ajatellut kuitenkaan koko SB:n kojuja tyhjentää ;)


      • salmonellao
        annsophie90 kirjoitti:

        niin ja budjetista sen verran, että itse olen ajatellut paria kolmea sataa käyttörahaksi, kun mitä olen netistä lukenut ja ystäviltä kuullut niin siellä tosiaan on halpaa Suomeen verrattuna. enkä ajatellut kuitenkaan koko SB:n kojuja tyhjentää ;)

        Itse vaihdan paikallisella itse levoiksi, saa paremmin, mutta tarkkana pitää olla, että setelinipussa ole väärän maan rahoja, niinkin on käynyt. Ensin tarkista ja sitten annat omat vasta. Halpaahan sitä on, hiivainen kaljan litku, että sitä on turvoksissa koko loman ajan. Juo vain viiniä/viinaa. Ravintoloissa kusettavat hyvinkin tarjoilijat, jos menet syömään ja juomaan sinne rahastaessa. Muuten biletystä riittää ja varkaitakin.


      • Kulunssi22

        Kampaamoista en tiedä, mutta huoratalo on ihan siinä keskellä:)


    • pfffft

      Ok, itselläni on yleensä palanut kutakuinkin 400eur/vko ruokiin, juomiin ja muihin turhuuksiin rannalla jne. Muutaman rätin olen ostanut jostain kojusta, muuten en juurikaan ole shoppaillut. Käytiin bilettämässä joka ilta kahden viikon aikana (tais olla yks välipäivä), ja hyvin riitti rahat. Nyt vähän isommalla budjetilla touhuamaan :)

      Kauneushoitoloista en tiedä, mutta ainakin meidän hotellissa on tatuointiliike jossa aion ottaa muutaman kuvan viimesillä päivillä. Tatuointiliikkeitä ainakin kultahietikolla oli joka kulmassa, en tiedä miksi ei näin olisi myös SB:llä.

      21.6 - 5.7 Ivana Palace -hotelliin, vähän etäällä ytimistä, mutta possujuna kulkee :)

    • dkljdljfldjf

      Itse olin viime kesänä kyseisessä paikassa ja kyllä Sunny Beachilla on verrattain halpaa. Itse pärjäsin 200€/vko; jokapäiväiset aterioinnit, baarikäynnit ja vielä 3 kassillista vaatteita tuli saatua tuolla rahalla. Mutta kukin käyttää rahaa omalla tavallaan. :) Monissa baareissa on "Ladies free before 24:00", jota kannattaa käyttää hyödyksi, ja tietty Happy Hourit on hyvä hyödyntää, jos haluaa baarireissuilla säästää. Ja jos on nainen, kannattaa hyödyntää ulkonäköään - tarjoajia löytyy, kunhan osaa olla varovainen, ettei mitä tahansa tarjottua drinkkiä juo.

      Muistaakseni kaupasta ostettu 1 litran olutpullo maksoi 0,80 euroa ja hyväkokoisen pizzan juomineen sai 3-4 eurolla. Kannattaa vähän katsoa, missä syö, sillä kaikissa paikoissa ei ole aivan näin halpaa.

      Muutoin tykkäsin Sunny Beachista kovasti. Paljon hyviä ja isoja yökerhoja, ja mahtavaa bilekansaa! Lisäksi siellä löytyy paljon muutakin tekemistä kuin pelkkä bilettäminen; tekemistä riittää vauvalta vaarille.

      Kannattaa kyllä käydä kyseisessä paikassa! Ainoa huono puoli on epävakaat säät eli aina ei voi olla varma lsiitä, että aurinko paistaisi.

      • Sunylle

        Olipas kattava vastaus :)
        Mä olen miettinyt myös juuri tuota sään epävakaisuutta, ja se hieman stressaa. Jos kurjasti sattuu ja sataa useita päiviä-revin pelihousuni !
        Sunny Beach on ihan mukva käydä tsekkaamassa, mutta ehkä ensi kesänä kumminki aurinko varmaan kohteeseen, tai kenties Sunny yllättää ja haluankin palata, epävarmoista ilmoista huolimatta!

        Aloitin uuden ketjun Budjettia koskien.
        Kiitos teille jotka vastasitte.
        Oikein hyvää lomaa kaikille, aurinkoisia kelejä :)


    • susu1234

      20.-28.6 pariskunta Oulusta lähdössä Sunny Beachille. Rahaa ollaan varattu yhteensä 600e, mutta luottokortti otetaan varalta mukaan :) Luulis budjetin riittävän ruokiin, juomiin ja shoppailuun!

    • jluiorhet

      Sottainen yleisilme ja ilmapiiri jokseenkin sitä että rahat pois turisteilta.

    • nelihenkinen perhe l

      huonoja kokemuksia,muutama vuosi takaperin.en suosittele kenellekkään.ilmankos oli huokee matka.ois pitäny hälytyskellojen soida,muttakun ei.kurjuutta,köyhyyttä,varkaita...hotellimme läheisyydessä,lymyili perhe,joka joka ikinen aamu,herätti perheemme huutelemalla leva,leva.perhen isällä karhu ketjussa ja n.7v poika teki kärrynpyöriä,ja muita temppuja.no päätin kuitenki olla antamatta rahaa,koska ne olisivat kuitenki päätyneet,isän hyppysiin...joten marssin läheiseen markettiin ja ostin täytetyn patongin.tämän tehtyäni,lähestyin poikaa,jonka totesin olevan yltäpäältä mustelmilla sekä muutenki sekaisin...huomasin pojan taskusta roikkuvan pussin,missä oli liimaa...jotenki se aamuinen hyväntuulisuus oli laakista tipotiessään,ja ahdistus tilalla.tämä oli vain yksi esimerkki,aurinkoisen kauniista sonny beachistä.empä tuon koommin mene bulkaariaan,enkä suosittele kenellekkään.

      • salmonella tutuksi

        joo samanlaisia kokemuksia.rosvoja ja varkaita aika paljon!jos haluaa nähdä kurjuutta niin sinne vain.itse en lähtisi ilmaiseksikaan,kerrasta sain tarpeeksi!


    • ibiza_forever

      Pelkkä matka lentokentältä kertoo millaisesta maasta on kysymys!! talot kaikki sortumispisteessä ja ihmiset on kuin suoraan 1700 luvulta "mikä sekin on jo liiottelua!! aikoinaan sunny beach oli halpa ja hauska paikka!! Nykyään varkaita pirusti ja taksikuskit etenkin yrittää kusettaa koko ajan!! Pirun törkeitä myyjätkin nykyään!! Hintataso kohonnut reippaasti 5 vuoden takaisesta!! viimeksi oli hotellin rahanvaihtaja kirjottanut itselleen 600 euroa ja kännykkä sekä 300 euroa hävisi hotellihuoneesta!! No onneksi luottokunta ymmärsi asian ja ei tarvinnut maksaa kyseistä summaa mutta kännykkä jäi sille tielleen!! ihan hyvät hiekat siellä kyllä on ja aurinkoista!! Pitää vain varoa varkaita!!

    • ei ikinä

      ahdistava paikka,köyhyyttä,kurjuutta,minäkin näin samaisen karhuparan ja laimilyödyt lapset,joku rouva osti pojalle villapaidan,kun yöt oli kylmiä...en suositttele kuin ihmisille,jotka eivät ajattele mitään.Harmittaa oma reissu,mutta emme tienneet,kuinka kurja paikka se on..turistit pärjää rahoillaan,paikalliset kuin romanian kerjäläisiä..

    • on parempiakin paikk

      Siinä se on oikea ELINTASOKUILU.....turistialue-paikalliset!!

    • sepivi

      100e päivä ni pärjää oikein hyvin....per nuppi

    • HyvääLomaa

      Markkina- ja rihkamakojuja joka paikassa, iltaisin rantakadulla ja ravintoloissa aivan liian tungosta, ruoka ei hääviä missään. Halvimmalla pääsee kun kävelee jonkin matkaa "sisämaahan" päin rannalta, silloin kaikki hinnat tipahtaa murto-osaan mitä ne on rantakadun ja hotellialueen tuntumassa. Ei paljoa näkemistä, mutta menkää käymään Nessebarissa vaikka veneellä.

    • nase2

      sinne vain kaikki joukolla!!!!
      tervemenoa!! on muuten niin perus paska paikka että.

    • ygtr

      Opal hotelliin Ei Kanata Mennä Paska paikka ja Palvelu perseestä.!!

    • Sunylle

      Johan ne tuli, ne eriävät mielipiteet ! Ehdinkin jo ihmetellä missä viipyvät !

    • Krisstiiann

      hahah hauska lukea samalta kirjoittajalta monia eri viestejä. kirjoitustyylisi paljasti sinut huijari. turhaan yritätte tiukkapipot mollata sunny beachia. sinne kuuluu mennä pitämään hauskaa, juopottelemaan ja bilettämään! yli 30v älkää ihmeessä sinne eksykö. jos haluatte jotain viiden tähden hoteelilomaa niin miksi valitsette sunny beachin? kaikkihan sen tietävät että sinne mennään bilettämään ja ryyppäämään. itse olen ollut kyseisessä kohteessa 4 kertaa ja kesällä taas uudestaan. hotellina toimii central jonka olen todennut kaikkein parhaimmaksi.

    • Itse olin viime vuoden heinäkuussa viikon kultahietikolla lomalla. Ruoka oli hyvää, ilma lämmintä (mitä nyt parina päivänä satoi), halpaa oli, drinkit varsinkin. Ihmiset olivat mukavia ja ystävällisiä.
      Ja tottakai joka maassa on köyhyyttä, kurjuutta ja varkaita, itse en bulgariassa niihin törmännyt.
      Itse en käynyt bulgariassa kampaajalla, kauneushoitolassa, enkä myöskään ottanut tatuointia siellä. En siis voi suositella sieltä mitään ko paikkaa.
      Loma meni hyvin, tosin itse en enää samaan paikkaan mene. Oli liian turistipaikka makuuni ja jäin kaipaamaan paikallista kulttuuria.

    • gritta

      Olin Sunny Beachilla pari viikkoa sitten. Ei mitään valitettavaa. Mahtava reissu! Ruoka halpaa, säät oli loistavat, upea ranta ja vauhdikas iltaelämä. Rahaa meni 350 euroa viikossa. Hyvän aterian viineineen sai alle 10 eurolla (alkuruoka, pääruoka, jälkkäri ja juotavat). Hinnat tosiaan vaihtelee eri ravintoloiden välillä melko paljon eli kannattaa hiukan vertailla. Ja ehdottomasti kannattaa kokeilla Shopska-salaattia. Tosi hyvää. Yhteenkään taskuvarkaaseen en törmännyt, mutta kannattaa silti olla varovainen. Sisäänheittäjät oli välillä todella päällekäyviä mutta ei mitenkään menoa haitannut. Tosi hyvä bilepaikka. Melkein joka paikassa happy hour koko ajan joten drinkkiä vaan nassuun. Halvalla lähtee :) Kyllä varmasti tulee uudelleenkin lähdettyä Bulgarian aurinkoon.

    • iöhrteg

      Balkkanin gangstereiden rahanpesu kultakaivos.

    • eoi

      syyskuun alussa ois tarkotus lähteä, olisko kellää mitää tietoa et kuinka lämmintä silloin suunnilleen?

    • 9
    • 20323

      osaako joku sanoa saako niistä hajuvesikojuista ihan aitoa tavaraa, pistää vähän skeptiseksi kun merkkihajuvesiä myydään 10e pullo?

    • hahahha

      no ei todellakaan ole !!! :D

      • 81422

        pohjautuuko tämä omaan kokemukseesi ?


    • hyvä ostos

      Bulkaria on erittäin iso ruusuöljyn tuottaja. Joten hinta on kohdallaan. Nuo monikansalliset kosmetiikkayhtiöt rokotaa moninkertaiset hinnat omistaan
      ja saattaa heillä olla nätimmät ja pienenmät purkit.

    • 4499555

      Toista kertaa en mene tähän paikkaan. Rahat pois turisteilta meininki ja jotkut kaupustelijat todella röyhkeitä ja itseltä yksi liikkuva hedelmäkaupustelija nappasi omin kätösin minulta lompakosta 100€ kun aloin hänelle paria levaa kaivelemaan. Ja poliisia on turha edes vaivata tässä paikassa koska poliisi toimii yhteistyössä varkaiden ja paikallisen mafian kanssa joka omistaa suurimman osan casinoista siellä. Suurin osa taksikuskeista siellä ei ole edes bulgarialaisia paikallisia vaan turkkilaisia jotka osaavat kyllä kiristää isot rahat. Varsinkin humalaisten kannattaa olla varovaisia mennessään taksiin. Itse viihdyin todella paljon 30 kilometrin matkan päässä sunny beachista eli burgasin kaupungissa josssa vietinkin useamman päivän ostoksilla ja tutustumassa paikalliseen kulttuuriiin, siellä myös huomattavasti edullisemmat hinnat kuin sunny beachilla missä turistihinnat.

    • Miyako-san

      Oltiin avokin kanssa SB:llä 26.7.-2.8. ja ihan mukava reissu meillä oli :)
      Otettiin äkkilähdöllä Aurinkomatkojen kautta ja hotellina oli Astoria, joka sijaitsi mielestäni hyvällä paikalla ja ainakin meidän huoneessa oli tehokas ilmastointi. Eipä ihme, että nukuttiin lähes joka yö 10h unet.. :D
      Taisi olla meidän aikana just vilkkain sesonki, joten ihmisiä piisasi niin kaupungilla kuin rannallakin.
      Hinta-taso oli matala, mutta rahaa kuitenkin piti vähän viimeisenä päivänä laskeskella, että missä syödään, kun piti bussia odottaa ilta kuuteen asti :D
      Ainoa ärsyttävä tekijä olivat ravintoloiden sisäänheittäjät, jotka huutelivat "hello my friend":iä joka ruokapaikan edessä. Kauppoja sai ihme kyllä kiertää ihan rauhassa, jos myyjä huomasi, että jokin vaate/tavara kiinnosti, tulivat kysymään vaatekokoa/paljonko tuote maksoi. Eli mitään tyrkyttämistä ei ihme kyllä näkynyt.. (vai olisko syynä se, että avokkini on lähes kaksimetrinen ja kulki metrin päässä perässäni? ;D)

      Ja niin, jos haluaa syödä edullisesti ja monipuolisesti, suosittelen erittäin lämpimästi rantakadun Las Banana-ravintolaa. Hintataso halpa, ruokaa saattaa iltaruuhkassa joutua odottamaan pitkään, mutta ruokalista on todellakin laidasta laitaan ja jätski-annokset vie kielen mennessään :D

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. 148
      4223
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      113
      3824
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      23
      2631
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1881
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1747
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1629
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      19
      1615
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1533
    9. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      91
      1511
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1501
    Aihe