Olen joskus kirjautuessani facebookiin laittanut rastin muista minut -ruutuun, ja nyt siis aina, kun koneellani joku on menossa omalle fb-sivulleen, kirjautumissivu muistaa ja tarjoaa suoraan minun osoitetta ja salasanaa.
Kuinka saan tämän valinnan kumottua?! Itselleni se on kätevä, mutta muut koneen käyttäjät eivät siitä pidä. :D Ja kiitos, aivan yksinkertaistetut ja ratakiskosta väännetyt ohjeet. ;)
Kuinka saan tämän valinnan kumottua?! Itselleni se on kätevä, mutta muut koneen käyttäjät eivät siitä pidä. :D Ja kiitos, aivan yksinkertaistetut ja ratakiskosta väännetyt ohjeet. ;)
Vastaukset 4
Vanhimmat
Riippuu ihan siitä mitä www-selainta käytät. Onko se Internet Explorer, Mozilla Firefox, taikka Google Chrome? Pikkutarkkoja ohjeita ei voi antaa, ellei selainta tiedä, mutta sinun kuuluu selaimen asetuksista poistaa mahdollisesti sivuhistoria kokonaan, ja ottaa pois käytöstä salasanojen/lomaketietojen tallentaminen.
Kiitos! Mozillaa käytän.
No pentele, kirjaudu aina ulos session jälkeen, tietenkin. Sitten voit sisäänkirjautuessasi määrittää "muista minut" uudelleen tai jättää määrittämättä niin ei varmasti muista sinua, heh.
lopeta mozillan käyttö ja vaihda internet exploreriin.