Eka kerta

Nallukka

Oli kevättalven keskiviikon viimeinen välitunti. Leikimme kukkulanvalloitusta ja leikki meni Janin kanssa painimiseksi. Painimme tovin maassa, kun minulla (en tiennyt) rupesi seisomaan. Painimme tovin maassa ja se tuntui hyvältä alapäässä. Mitä enemmän Jani rimpuili päällä, sen paremmalta se tuntui.

Kello soi ja lähdimme molemmat tunnille. Tunti tuntui pitkältä, kun olimme sopineet tappelevamme koulun jälkeen. Kello raksutti hiton hiljaa eteenpäin ja tunsin taas sen tunteen kuin välitunnilla, ihanalta ja kiihottavalta. Kello raksutti viittä vaille kolme. Kohta taas pääsisin hänen päälleen hyväilemään. Kello soi ja pääsimme tunnilta pois ja Jani tuli omasta luokastaan pois ja pyysi, että menisimme hänen luokseen jatkamaan tappelua.

Kävelin pikkuhiljaa Janin takana hänen luokseen. Ajattelin, jos vielä hän tulisi päälleni makaamaan ja rimpuloimaan päälleni.

Sisällä Jani pisti huoneensa oven kiinni ja lukkoon. Katselimme huoneessa olevaa akvaariota muutaman tovin. Kysyin, että jos rupeaisimme jo painimaan, että jos hän haluisi voittaa minut. Ottelimme hetken toistemme päällä. Kysyin, onko hänellä kuuma ja että mä ainakin otan farkun pois päältä. Otimme kummatkin päällysvaatteet pois ja olimme kalsareissa. Jatkoimme painimista tovin ja tunsimme, kun toistemme kalut hinkkasivat toisiamme minne mihinkin.

Tunsin, kun paine kasvoi housussa. Sanoin Janille, että tarvitsisi päästä vessaan. Seisoin oven vieressä ja pyysin Jania avaamaan lukkonsa. Yritin pitää käteni housujeni edessä, ettei hän muka näkisi, että minulla seisoi. Jani katsoi lattialla ja sanoi, että ottaisin hänen pöydältään avaimen. Pidin toista kättäni haarojeni välissä ja hain avaimen.

Vessaan päästyäni istahdin pöntön päälle ja rupesin liikuttamaan esinahkaani edestakaisin. Liikutellessani tovin esinahkaani tuntui, että kohta tulee jotain. Kun huippuhetki tuli, Jani hyökkäsi sisään ja katsoi minua. Jani katsoi minua hetken aikaa ja käveli eteeni ja laski pikkuhousunsa nilkkoihinsa. Olin kauhusta jäykkänä hetken aikaa ja yritin tunkea pippeliäni pöntöön.

Olin hiljaa paikoillani ja yritin tunkea munaani piiloon pönttöön ja katsoin edessä jököttävää Janin pippeliä. Odotin, mitä Jani edessä tekesi ja samalla hieroin taas pallejani. Jani polvistui samassa hetkessä eteeni ja otti käteni erilleen ja pisti kätensä palleihini liikuttaen esinahkaani edestakaisin. Hänen liikutellessaan esinahkaani kaivoin käteni hänen haaroihinsa tekemään samaa.

Oltuamme vessassa parikymmentä minuuttia siirryimme takaisin huoneeseen. Pistimme oven lukkoon ja rupesimme painimaan alasti sängyssä. Jäin katsomaan, kun Jani meni kontilleen. Paljas peppu oli edessäni ja pippeli roikkui haarojen välissä. Jani käski minut kontilleni hänen taakseen ja vetämään esinahan taakse. Jani antoi rasvaa laatikostaan ja sanoi, että hieroisin sitä itseeni. Hieroin sillä pippelini liukkaaksi. Jani pisti rasvatun etusormensa peräaukkoonsa ja liikutteli sitä siellä pari kertaa ja sanoi olevansa valmis.

Pidin oikealla kädelläni esinahkaani takana ja yritin ryhtyä työntymään Janiin. Aluksi en ollut rasvannut pippeliäni kunnolla. Se tuotti meille kummallekin tuskaa ja se ei tahtonut mennä sisään millään. Lisäsin rasvaa esinahalleni ja Janin perseeseen ja pippelini liukui sinne ja tänne.

Janin peräaukko tuntui aluksi ahtaalta ja piukalta, kun tunkeuduin sisään. Työnnyin pienillä liikkeillä sentti sentiltä syvemmälle hänen aukkoonsa ja samalla hyväillen hänen 5-senttistä munaansa käsilläni. Saatuani orgasmin Jani pyörähti sängyssä ja otti 15-senttiseni suuhunsa ja imeskeli puhtaaksi. Otin Janilta viimeisen kerran suihin ja lähdin kotiin syömään.

Odotan kesää, että pääsemme painimaan ennen yläastetta...

5

5703

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • yks vaan

      eikö tää oo kielletty alle 18 vuotiailta ja ilmeisesti sä olet kuudennella......hyi vittu....

      • Nallukka

        Herää pahvi,toi oli novelli tavaraa ja sitäpaitsi oisinhan mä voinut vaan muistella..


    • Vapaa

      Mistä ton ikäset oli saanu jotai vitun liukastusainetta? Varsinki ku kirjoittaja vaikuttaa joltain toka luokkalaiselta! Meinaan vaan kirjotus tyylin takia ja sen takia et kutosluokkalaiset tuskin leikkis kukkulan kuningasta saati sitte painis kotona. Ja haluaisin viel kysyy, et jos teil seiso, ni miten toisella voi roikkua haarojen välissä? Hyi vittu oikeesti mikä tarina!

    • Helvetti soikoon.

      Saatana, joku 6-luokkalainen alkaa selittää jostain homoseksistä. Hyi. Ja sit tunkee vielä kaverin perseeseen ja omaan munaan jotain vitun käsirasvaa. Koska mistä vitusta joku 2. luokkalainen sais liukastusaineita.

      • Mä vaan

        Siis ettekö te s.....a tajua että toi on vaan fiktioo,uskotteko te että aku ankkakin on totta....


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      305
      3408
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1629
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1490
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      53
      1379
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1260
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1230
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1180
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      45
      1161
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1127
    10. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      168
      1078
    Aihe