Kuinka suuri on teidän matka budjetti?

Sunylle

Olen nyt soutanut ja huovannut tämän asian kanssa. Ja päätinkin aloittaa oman ketjun tälle aiheelle.
Eli kuinka paljon on teidän matka budjettinne?
Itse ajattelin 100e/pv Mutta sen pitäisi kattaa ruoat,juomat,retket,shoppailut,rantatuolit kaiken muun, ja kahdelle hengelle.
Hieman mietityttää mennäänkö ala kanttiin ja reilusti !
Kertokaa siis millä summalle te aiotte nauttia lomasta.

6

686

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mjhh

      Riippuu täysin kuinka paljon syö noin yleensä. Jos haluaa nauttia erilaisista ruuista niin siihen saa palamaan rahaa. Jos kerran päivässä käy syömässä ravintolassa ja illalla jostain kojusta iltapalaa niin siihen menee noin pari kymppiä henkilö. Aamupala noin yleensä sisältyy matkaan, ei mikään gourmee ole koskaan ollut mutta ajaa asiansa.

      Rantatuolit maksaa paikasta riippuen noin viis euroa henkilö. Retkiä myydään vähän jokapaikassa. On safareita, veneretkiä yms. näiden hinnat vaihtelee kymmenestä eurosta viiteenkymppiin.

      Bilettäminen on halpaa, eli alkoholijuomat on puoli-ilmaisia. Paitsi import tuotteet, eli kannattaa suosia paikallisia tuotteita. Eli kun kiskasee perusnaamat ensin hotellilla ja suuntaa myöhemmin yökerhoon, niin biilettämiseen ei paljoa pala rahaa.

      Shoppailuun saa palamaan sit hetkessä reippaasti rahaa. Kaikki on kuitenkin krääsää tai jotain feikki merkkivaatteita. Jos oikeasti shoppailemaan haluaa niin kannattaa mennä Burgasiin.

      Ja sit kannattaa muistaa että joskun taksilla matkustaa niin hinta kannattaa sopia etukäteen tai muuten tulee kulkeminen kalliiksi. Euro kilometri on hyvä nyrkkisääntö.

      Jos vaan on varaa laittaa budjettiin enemmän niin kannattaa. Ettei puolet lomasta mene hintojen laskemiseen ja murehtimiseen että riittääkö rahat.

    • Elokuu 2011

      Meidän viikon lomakassa on 700 eura. Meitä lähtee 2 aikuista ja 1 lapsi.
      Hotellista saa aamupalan. Päivällä varmaan jotain pientä purtavaa. Lapselle kenties tulevampi ateria päivälläkin. Ja illalla sitten päivällinen.
      Ja juomat ja muut tohon päälle.

    • Sunylle

      Toi 700e Kuulostaa mielestäni kohtuulliselta. Luulen, että me menennään samoilla linjoilla. Olemme 2-viikkoa, eli n. 1400e !
      Lomaa kun on matkan jälkeen vielä 2-viikkoa, niin ei viitsi laittaa kaikkea likoomaan, ettei sitä tarvitse loppu lomaa kotona nököttää !

    • stara zagora

      Ollaan oltu bulgariassa 4 kertaa ja mennyt on noin 1300 ekee viikossa mutta joka kerta auto vuokralla 2- 3 päivää.700 ekee riittää hyvin kunnon ruokaan ja juomaan 2 hengelle.

    • satunnainen matkaili

      Aikas tarkkana saa mun mielestäni olla jos kaks henkee pärjää satasella per pv. siis 50 ecee per hlö. vaikk ei ku pari välipalaa/kahvia sämpylän tvst kera päivässä ja yksi kunnollinen ateria illalla viineineen, jätski tai limu tai kuohari, pari päivässä ja joku hömppä matkamuisto mukaan eli ei mitään luksuselämää eikä ryyppäämistä lainkaan. Ei meilläkään vaimon kera ihan tuplia oo mennyt, mutt kyll reilu satku per pv. kun on tyydytty kahvit, tms tiskillä 'ryystään'...
      Tosin me käydään kaupunkilomilla, mutt siellä ei myöskään 'rantapatjaan' mee mitään.

    • nautiskelija4

      Onko Bulgariassa tosiaan noin kallista? Vietin Puolassa varsovassa pitkän viikonlopun, vajaat 4 päivää. Joka päivä 2xravintolaruokaa, joukkoliikenneliput, nähtävyyksiä, oluttuoppeja lukuisa määrä. 40 egeä/pvä meni rahaa, ostoksia tuli tehtyä kenkäparin verran, se tuli tuohon päälle mutta sama raha olis mennyt kotimaassa. Lomalla ei kuitenkaan kanna pihistellä muuta kuin nautinnon vuoksi :-)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 111
      2168
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      60
      2036
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      1941
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1687
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1618
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      13
      1412
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      27
      1353
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      12
      1344
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1337
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1262
    Aihe