Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Kysymys Kyproksen maantiedosta ym:sta

susirajanreissaaja

Heippa Kyproksen matkaajat
Ajatuksissa on mennä eka kertaa Kyprokselle ensi talvena ja olla siellä kuukausi tai pari. Lennot ja majoituksen hankkisimme omatoimisesti netistä. Tällä hetkellä näyttää siltä, että esim. lennot toimivat inhimillisemmin aikojen puolesta pohjoispuolelle Ercanin kentälle kuin Larnacaan.
Sinä joka tunnet saarta, voisitko valaista hieman käytäntöjä siellä, onko rajalinjan ylittäminen jo helppoa taksilla, bussilla? Kaupunkien välimatkoja, Famagusta-Kyrenia-Larnaca-Limassol, ym? Tiedätkö saarella toimivia huoneistovuokraajia, sp-osoite, puh.no?
Kiitos jo ennakkoon kaikesta asiallisesta Kyprosta ja siellä elämistä koskevista tiedoista.

1

194

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • suomikyproksessa

      Itse tein vastaavanlaisen reissun muutama vuosi sitten ja otin pelkät lennot netin kautta silloin pääsi suht mukavasti yhdellä koneen vaihdolla ja lyhyellä odotusajalla Prahan kautta....ebookers.com sivustojen kautta kannattaa katsella.myös matkatoimistoilla saattaa löytyä pelkkä lentopaikka mutta kannattaa kysellä !etäisyydet kyproksella on ihan inhimilliset eli päivässä menet sarren päästä päähän ja kulkeminen esim bussilla on helppoa ja halpaa.taksit hieman kalliimpia esim agia napasta larnakaan saattaa olla 40-50e ! taksin kanssa kannattaa sopia pitkän matkan hinta etukäteen,mutta suosittelen bussia tai auton vuokrausta jolloin oman reitin voi suunnitella! liikkuminen on on helppoa koska tiet ovat hyvin opastetut !rajan taakse ei kannata mennä eikä pääse ! mutta esim famagustan aavekaupunkia pääsee katselemaan sille rakennetulla näköala paikalla.nähtävää ja koettavaa riittää yllin kyllin kyproksenkreikkalaisellakin puolella !netin kautta löydät vuokraajia mutta koska matkaan on aikaan voit myös katsella cyprus weekly lehteä netin kautta tai tilata kyseisen lehden kotiisi ! siellä on paljon vuokraajia.ja huoneisto kannttaa siis ottaa jo etukäteen.eläminen on suomen hinnoissa /halvempaa kun osaa mennä oikeisiin paikkoihin pois ns.turisti rysistä ! Ja jos otat lennon pohjoispuolelle et etelän puolelle pääse ja sama toimii päinvastoin eli suosittelen Larnacan kentälle ehdottomasti !!!! esim.larnaca itsessään on viehättävä ja monipuolinen kaupunki joka toimisi hyvänä tukikohtana ja sieltä on helppo lähteä bussilla katselemaan muita kaupunkeja eikä etäisyydet ole pitkiä !

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      92
      2421
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2133
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      83
      1780
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1575
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1556
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1505
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      33
      1468
    8. 54
      1340
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      87
      1296
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1219
    Aihe