Mäkelän kone, Järvenpää

Pikkukorjaamolle

Mäkelän koneesta saa puoliksi korjatun auton takaisin, vaikka täyden hinnan maksat. Vaikka olet pyytänyt, että ilmoittavat kaikki viat ja korjauskustannukset. Ilmoittavat vaan pienemmän vian. Parin päivän sisällä takaisin, kun sama vika jatkuu, yrittävät pestä kätensä kaikesta ja väittävät ettei toista vikaa ole voinut huomata ed. viikolla, vaikka se sama vika on ollut siinä alusta asti. Mitään eivät myönnä ja huoltopäällikkö, kenen kanssa itse asioin väitti ihan puuta heinää päin naamaa. Itsekin autoista kuitenkin jotain ymmärrän.
Onneksi meidän kylästä löytyy muitakin korjaamoja, luulin vaan että merkkiliikkeeseen voi luottaa....mutta ilmeisesti todellakaan ei!!!

37

6885

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Erkki

      Uli, uli. Älä osta sellaista autoa jota ei osaa korjata Erkkikään!

    • Ihan totta !

      Mulla vaihtui automerkkikin tuon korjaamon takia. Tuli sen verran kalliiksi aikoinaan Pösön ylläpito tuon huoltopisteen kanssa. Ainakin silloin oli aikalailla amatöörimäistä korjaamopalvelua.

    • 55

      kaikki autonkorjaajat on amatöörejä eikä kukaan osaa mitään.

      Tai sitten nykytekniikka on niin monimutkaista että se ei enää vaan mee nix/nax.

    • Mäkelä rahastaa

      Itellä oli C3 Mäkelän autolla korjattavana. Tekivät paljon turhaa työtä esim. vaihtoivat puolan&sytytystulpat jotka oli juuri vaihdettu. Loppuen lopuksi vika oli moottorinohjausyksikössä, lasku yht. yli 1500€. Mielestäni joko täysin ammattitaidotonta porukkaa tai selvää kusetusta.
      Mäkelän firmoja en tule enää käyttämään.

    • Urpo 232

      Chevrolet Cruze 15tkm huolto, vein omat öljyt, hinta 276€. Siinä osviittaa miten käsittämättömiä hintoja kyseisessä lafkassa.

      • 27

        Mitähän tommoseen huoltoon kuuluu ja paljonkohan mahtaa viedä aikaa?


    • Mersulla

      Onko kellään kokemuksia Mäkelän Mersuhuollosta? Olen kuullut, ettei ne osaa kuulemma kuin laskuttaa. Joku oli joutunut viemään Helsinkiin huoltoon. Uskaltaako tuommoisen liikkeen ovea edes avata.

      • C sarjaa

        En kyllä suosittele kyseistä korjaamoa!! Oli viimeinen kerta kun siellä asioin.
        Ryssivät iskarivaihdon ja lasku oli TOSI ISO ! Ei mitään hyvitystä ! Ylimielistä käyttäytymistä ja asiakkaan aliarviointia ei anteeksi pyyntöä ei mitään.No varmaan niillä menee liian hyvin !!


    • huijausta

      Ei kannata viedä meseä. Eivät ymmärrä niistä mitään laskuttaa kyllä osasivat. Jouduin itse viemään oikeeseen korjaamoon.

    • wee

      AIVAN KAMALA TYÖPAIKKA! Oma ohjaajani ei ainakaan osannut kouluttaa työhön pätkän vertaa, enkä ollut ainoa joka oli samaa mieltä asiasta kanssani. En suosittele kenellekään.

    • nimim erkkii

      Samanlaista on muutkin merkkikorjaamot.

      Ei tuo ole paree tai huonompi. Vie autosi vaan sinne.

      • ex asiakas

        Itsellä myös tosi huonoja kokemuksia sekä huollosta että palvelusta. Siellä tuntuu olevan periaatteena se että asiakas on aina väärässä.


      • eikinäenään

        Mulla sama paska apalvelua ja jos sie suorasataan vittuilua mutta osaamatonta asika splavelua oli muuten viimeinen kerta kun vein tuohon lafkaan ....älkää ihmeessä viekö kukaan !!!!!!!!!


    • Aikanaanalalla

      Valitettavan tosi, että ihan tuurista on kiinni tuo lopputulos merkkikorjaamoissakin. Sama se on minne sen vie...

      Mutta hinnat on tosiaan aika tyyriit ihan perushuolloissakin, palvelu on muuten ollut ihan jees. Kokemuksia tosin puljun sisarliikkeestä Mäkelän Autosta, jossa siis erimerkkiset autot edustettuna.

    • Ei ikkinä enää

      Ainakin omaani c-sarjalaiseen pistivät osia ihan arpomalla.

      • opelisti70

        Vein pirssin ilmastointihuoltoon. Jäähdytinkone ei käynnistynyt. Syynä oli kuivunut tiiviste, 2eur. Töineen maksoi jotain satasen kai.

        Mäkelä löysi muutakin vikaa. Jäähdytinkenno olisi pitänyt vaihtaa. Kustannsuarvio 1000eur (ko kennon hinta motonetissä alle 200eur). Lisäksi ilmastoinnin virtakytkin oli kuulemma rikki. Sen vaihto olisi kustantanut 500 eur.

        Jätin ko 1500eur ilmastointirempan tekemättä. Siitä huolimatta on pari vuotta toiminut hyvin.

        Pitää vissiin autohuollossa ryöstää asiakkaita, jos autokauppa ei käy?


    • pete20

      Sama ryöstö jatkuu. Laskuttavat jarrunesteen vaidosta, vaikka se kuuluu huoltoon ja vaihtavat vain säiliön nesteen, jarrusylinterien ilmaruuvit pysyvät kuivina.
      Ja moottoriöljyn hinta 20e/l , eli 5l tekee 100e.
      Tarvikeliikkeestä saa 20:llä koko kannun, aika sikamaiset hinnat. Jos valittaa eivät myönnä mitään, ei toista kertaa
      samaan liikkeeseen.

    • A V

      Mikäli puutteet asiakaspalvelussa jatkuvat vuodesta toiseen, on vika kyseisen yrityksen johtamis- ja toimintakulttuurissa.

    • A V

      Mäkelän Kone Oy kuluu Mäkelän Autotaloihin, jonka johdon toimintaa on arvosteltu voimakkaasti vt 4:llä ”räjähtäneen” Superbin tapauksessa.

      Auto oli remontoitu Mäkelän korjaamolla hieman ennen moottorin outoa räjähtämistä. – Superb oli ostettu Mäkelän Autosta kolme vuotta aiemmin, ajettu vain 23 tkm.

      Miksi Mäkelä ei halunnut tutkia syytä moottorin yht'äkkiseen tuhoutumiseen? Miksi myyjäliike yritti jättää pitkäaikaisen asiakkaansa yksin kiistelemään ylisuurista korjauskuluista Laakkosen korjaamon ja maahantuojan johdon kanssa? Eikö tunneta Kilpailu- ja kuluttajaviraston ohjeita?

    • Jeeeeees

      Oma kokemukseni:
      -eräs apulaite rikki: kustannusarvio 1800 euroa. Ei kuulostanut uskottavalta => vein toiselle pajalla tarkastettavaksi => työ 90 e alkuperäinen osa 150 e eli 240 e (Mäkelä oli lisäksi vaihtanut väärän osa, eli tuo 1800 euroa ei olisi varmaan riittänyt).

      Oli muuten viimeinen kerta kun astuin siihen taloon. Joku sellainen itseään tärkeänä pitävä työnjohtaja tuli vielä erikseen kertomaan autoni olevan likimain romuttamokunnossa.

    • Toyota ei toimi, tai

      Päivää

      Mitä te haukutte Mäkelän korjaamoa. Itse olen siellä käyttänyt useaan ja toimii taatusti paremmin kuin Laakkonen. Näin jälkeenpäin olen tyytyväinen Mäkelän toimintaan.

      Vaihdoin Toyotaan ja siinä alkoi korjaamokierre Järvenpään toyotan kanssa alusta asti. Siis takuunalainen auto. Mitään vikoja ne ei löytäneet tai korjanneet. Olen joutunut korjauttamaan muualla Toyotani, koska Järvenpää kieltäytyy korjaamasta. Ja valehtelevat suoraan että autossa ei ole mitään vikaa.

      On tullut monta kertaa Mäkelän korjaamoa ikävä.
      Autossa mm vikoja tuulisalvat, käyttähihna ja rullat vetonivelet, laatikko, pyöränsuuntaukset prinkkalaa jne, näitä riittää? Takuunalainen auto ja viettänyt korjaamolla kuukauden.

      Toyota Järvenpään toiminnasta on turhaa valittaa minnekkään, koska päätoyotalla sanovat että luotamme Järvenpäähän. Mäkelä sentään oli yhteygessä, kiitos????

    • Ajehyh

      Meillä samat kokemukset, ei ikinä sinne enää!!!!

    • Kantapäänkauttaviisaampi

      Googletin Mäkelän Autotalo nimellä ja päädyin tänne.

      Samoja kokemuksia eli en todellakaan suosittele kenellekään kyseistä paikkaa!!!
      En auton ostoon enkä huoltoon. Johtoa ei tosiaan tunnu kiinnostavan yhtään, eivät vaivaudu edes vastaamaan ellei montaa todella montaa kertaa jaksa kirjoitella ja erikseen pyytää vastausta!
      Itseä kusetettiin törkeästi niin autonvaihdon kun huollonkin osalta ja vastauksia sieltä ei tunnu saavan.

      Ihmettelen suuresti mistä ovat nettisivuilleen saanut "Luotettava kumppani" ja "Suomen vahvimmat AA" plakaatteja, tuskin mistään!
      Siis pysykää kaukana kyseisestä paikasta, niin säästytte monelta murheelta.

      Ei muuten ole ainut merkkiliike jonka kanssa on huonoja kokemuksia, jos se heille nyt mikään puolustus on mutta paskaa saa myös muualta. Täällä paikalliseen marmoritiskiin ei ole mitään asiaa, samanlaisia huijareita. Luulisi että asia olisi juuri päinvastoin, ihmeellistä yrittämistä tällainen asiakkaiden huijaaminen!

    • sannibachmann

      Olen huollattanut omistamaani Jeep Grand Cherokeeta Mäkelän Koneessa useiden vuosien ajan. Olen ollut niin työn laatuun kuin asiakaspalvelun tasoon erittäin tyytyväinen. Minulla on yli 20 vuoden kokemus vastaavien autojen omistajana niiden huollattamisesta niin pienemmissä kuin merkkikorjaamoissakin.

      • Anonyymi

        Erittäin asiallista palvelua takuukorjauksen hoidossa, Kiitos


    • Kallistaitaaolla

      Kyselin tarjousta kattavasta auton perushuollosta Mäkelältä.

      Heidän tarjouksensa oli 2 x kalliimpi kuin edullisin tarjous samasta huollosta, kun hinta-arviosta järkyttyneenä päädyin vielä Auto-Jerry palvelun kautta kilpailuttamaan tuota huoltoa.

      Nyt on autoni jo huollettu toisella korjaamolla hyvän palvelun kera. Tuntipalkaksi tuosta muutaman minuutin aikaani vieneestä huollon kilpailuttamisesta Auto-Jerryn sivujen kautta kertyi useita satoja euroja:)

    • Tympiintynyt

      Fordin takuu käsittely kestänyt kohta 3kk ja soitin fordin omaan asiakaspalvelun ja mäkelän kone ei ole kuulemma lähettäny t koko takuu kyselyä.. vastaava esimies ei vastaa minun tai ford oy yhteydenotto pyyntöihin. Vein auton sinne takuu käsittelyyn koska lähin fordin valtuuttama vaikka tiesin että paskaa saan. Viimeksi puhutussa puhelussa syyttivät fordia käsittelyn kestosta... (ford ilmoitti että käsittely kestää keskimäärin vuorokauden).

    • Iso_mersu

      Vei kerran, en vie toista kertaa. Oli jätetty huolto-ohjelmaan kuuluvia asioita tekemättä.

      • Rakasturanskalaiseen

        Määräaikaishuollosta Pösö viallisena takaisin. Ilmoitin etukäteen havaitsemani vian ja että se pitää korjata. Auto lojui korjaamolla maanantaista perjantaihin. Ei ilmoitettu Mäkelästä että vähän venyy. Ei kustannusarviota, ei yhteydenottoa. Useamman soiton ja peräänkyselyn jälkeen rupesivat huoltamaan sitten perjantaina. Huolto oli siis tilattu maanantaiksi. "Koeajolla ei havaittu vikaa, ei vikakoodia...". Määräaikaishuolto maksoi vikakoodin luvulla karvan alle 500€. Ylimielistä ja huonoa palvelua. Olen asioinut liikkeessä muutaman kerran ja tämä oli viimeinen. Paska pulju!! Kiertäkää kauka.


    • Blondiee

      Kävin koeajamassa ”hyväkuntoista ja vähän ajettua mersua”. Autosta löytyi tarkemman syynin jälkeen kittausjälkeä keulasta, konepelti oli kierossa, etuvalojen reunat paistoivat; selkeitä kolaroinnin merkkejä. Lisäksi auto puski hieman oikealle. Mäkelän automyyjä totesi teiden olevan kaltevia, siksi auto puoltaa. Kolaroinnin kohdalla kohautti olkiaan. Kysyin, kauanko auto on ollut myynnissä, johon ensimmäinen vastaus oli ”mersut ottaa aikansa”. Myynti-ilmoituksen mukaan auto oli vasta huollettu ja selvisi, että huollosta on aikaa vuosi. Lopulta myyjä kertoi auton olleen vuoden verran myynnissä. Pyyntihinta kolaroidulle mersulle oli liki 20 000€. Kyllä oli vedätetty olo ja paljosta ei ollut kiinni, että olisin nimen lyönyt paperiin ja ollut velkavankeudessa kolariauton kanssa, jota kukaan ei jatkossa huolisi vaihdossa. Ei enää Mäkelälle.

    • apir

      Kolme kertaa yrittänyt varata huoltoa nettipalvelun kautta;aina tulee ilmoitus "otamme yhteyttä pikaisesti"..no sitä yhteydenottoa odotellessa..

    • Rikoksenh

      Välttäkää!!!! Saabin erikoishuoltoa mainosti kerroin viat. Ei ole osia ja veloittaa 200e kun ei ole Mitään tehnyt! Älkää ikinä menkö tänne ja nyt kannattaa kuunnella.

    • Tyhmäautomyyjä

      Todella surkeaa palvelua ainakin sain vaihtoautomyyjältä ja ei ollut perillä oikeastaan mistään mitä teki.
      Tuntui olevan pihalla kuin lumiukko.....

    • zaqdotu

      Uuden Fiatin stop&go ei toiminut, ei saatu korjattua, ei riittänyt Mäkelän taidot.

    • Anonyymi

      Nissanin hammastangon liitoksen rattiakseliin unohti kiristää ja eivät suostuneet tarkistamaan kun heidän asentajat unohda. Kiristettiin muualla ja oli juuri ratti pyörähtämässä tyhjää.

    • Anonyymi

      Otin vaihtotarjouksen uuteen Citikkaan, hyvitys vanhasta 4500€ vähemmän kuin muualla😂

    • Anonyymi

      Todella erinomaista palvelua takuukorjauksen hoidossa, kiitoksia. TT

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      146
      2591
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1986
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1968
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1776
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1530
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1306
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1198
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe