Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

SunFamily Green Park hotelli

HiioHeiJaHopsisKopsi

Onko kellään kokemuksia ko. hotellista? Millainen esim. ruoka, palvelu tms. asiat.

8

811

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ensiviikolla

      Niin,menossa ollaan.......Tiedot olisi kivoja.

      • Heinäkuus reissu

        Kertokaa joo kokemuksia kiitos. Kannattaako ottaa all inclusive ruokailut?


    • tänäkesänämyös...

      itse olen myös menossa sinne tänä kesänä, ja kiinnostaisi kuulla juuri tuosta all inclusive ruokailusta

      • Hot sun

        Sun Family Green Park?? Eikö kukaan ole ollut?


    • Rommikola

      Kävimme kyseisessä hotellissa kesäkuussa ja olimme tosi pettyneitä. Hotelli ei vastaa lähellekään neljän tähden hotellia sillä huoneet ovat tunkkaisia ja meillä oli hometta sekä kosteusvaurio huoneessa ja jouduimme vaihtamaan huonetta kaksi kertaa vuorokauden aikana. All inclusive ei vastaa lähellekään muiden hotellien vastaavaa, vaan ruoka oli kylmää ja valikomat niukat ja samaa tarjolla useana päivänä. Uima-allasosasto oli muuten ok, mutta aurinkoruolien päälliset olivat tosi likaiset ja tuolit myös huonokuntoisia. Hyvää oli ystävällinen ja palvelualtis henkilökunta. Tiedän mistä puhun, sillä olen käynyt Bulgariassa 11 kertaa ja tämä hotelli oli ensimmäinen huonotasoinen. Jos haluat hyvän hotellin niin meen Vistamariin, siellä kaikki huipputasoa!

    • Minun mielestäni

      Juurikin siellä käyneenä (Heinäkuu 2011). Ei taida olla ihan 4 tähden hotelli. Itse antaisin 2,5 - 3. Ruoka on vaihtelevaa (mielestäni), aamiainen on tietenkin aina sama, mutta Bulgarialaiseen tapaan kylmää. Ei johdu hotellista, vaan sitä tuppaa olemaan joka paikassa.

      Siivoojat ja aamiaistarjoilijat aika etäisiä, eikä henkilökunta tervehdi, aina ei edes tervehdittäessä. Hieman outoa. Huoneet on perussiistejä, ei mitään ihmeellisiä, eli ei Suomen 4 tähden hotellien tasoa. Ihan perus rantamesta "4 tähden hotelli".

      Joitakin asioita voisi parantaa ihan ilmaiseksi (tervehtiminen) tai pienellä rahalla. Meidän huoneessa oli pikkuvikoja, mutta kun itse en vietä lomaa huoneessa, niin eipä nuo nyt niin haitanneet.

      • Minun mielestäni

        Niin ja tuosta All Inclusivesta, kattaa kaikki ruokailut, vaan näytti tuo puolihoitokin kattavan kaiken tai sitten vain kuvittelin. All Inclusive ainakin meillä merkattiin vihreällä rannekkeella, mutta näytti punaisiakin syövän all inclusivessä. Tiedä sitten tuosta. Juomaa voi hakea niin paljon kuin jaksaa (paikallisia), ja ruokaa on vähän väliä. Itse käytiin iltasella aika paljon muuallla syömässä, vain pariin otteeseen käytiin hotellin päivällisellä/illallisella. Eli jos haluaa vähän säästää varmaankin tuolla puolihoidollakin saa "kaiken".

        Sen verran vielä, että jos haluatte kokea oiken töykeää palvelua, ja suoranaista huijausta kannattaa kokeilla "Golden Dreams" nimistä ravintolaa (laiva) rannalla. Tarjoilijat yskivät ruokiin ja puhaltelevat roskia lautaseltasi, puhumattakaan siitä että sinulta veloitetaan mitä sattuu, tilaukset sekoitellaan sopivasti, tarjoilija inttää mitä tilaat juomaksi ... kaiken kaikkiaan maistuvaa ruokaa kun syö toisen sylkeä *yaks*


    • sksngoaona

      Palasimme juuri kultahietikolta ja majoituimme juurikin kyseiseen hotelliin. Hotelli oli kiva ja siisti, ihanan rauhallisella paikalla juuri sopivan kaukana baarikadun melskeestä. Henkilökunta oli iloista ja aamiaisella oli ihanan maukkaita lettuja. Siivoojat tekivät työnsä välillä miten sattui, esim. vessapaperi jouduimme kärrystä pihistämään, kun sitä harvoin tarpeeksi paljon oli. Hotellihuoneemme oli muuten mainio, mutta lattiat olivat kamalan likaiset.

      Hotellihan on paikallisen luokituksen mukaan vain kolmen tähden hotelli, mutta kuulemma tjäreborgin mielestä neljän pallukan arvoinen, koska mm. oppaat käyvät hotellilla. Tämä asia tuntui hieman huijaukselta, sillä ainakaan minun mielestäni oppaiden käyminen hotellilla saa lisäpisteitä paikan valitsemisessa. Ja heillähän on käytössään opastuspuhelin, josta saa melkein kellon ympäri kiinni.

      Jos haluaa perussiistin hotellin rauhallisemmalta, mutta kuitenkin aika keskeiseltä paikalta, suostittelen green parkkia. Plussaa oli, että siellä oli meidän lisäksemme vain neljä muuta suomalaista.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2247
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2073
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1688
    4. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1506
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1500
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1387
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1354
    8. 52
      1258
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1200
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe