Byggmax palvelu?

Porissa.,.

Tässä firmassa ei ilmeisesti asiakas ole oikeassa vai mitä mieltä olette.

Tarkoitus oli ostaa sieltä kyllästettyä puutavaraa 26*106mm ja niitä 17 kpl pituudeltaan 4,6m/lauta. Myyjä sanoi että ei sen määrän takia ruveta avaamaan uutta pakettia vedoten pihan tilanpuutteeseen ja kertoi että 3 ja 3,6 metriset on myytävä ensin pois (näistä vielä suurin osa 3,6 metrisistä oli kieroja). Pihalla oli useampi hyllyväli puolityhjänä tai tyhjänä, joten tilanpuutteeseen tuo ei voinut perustua. Ja 3 metrisiä nippuja oli kaksi avattuna, menee kuulemma enemmän sitä pituutta. Vaikka tiedän että torstaina oli myyty kuin kuumille kiville yksi 4,6 metrin nippu jossa oli ainakin 1000m.

Vähän aikaa siinä ihmettelin ja mietein että rahalla ei ilmeisesti kaikkea saakkaan tänä päivänä. No täytyy kytiskellä mikä päivä tai kuukausi sen suvaitsevat aukaista jotta saan sitten niitä pitkiä höylättyjä terassilautoja...ja vielä kohtuu priimana. Terassi hommat ja peräkärryn lainailut nyt vähän siirtyi myöhemmälle kesälle, mutta onneksi on pitkä pinna...

24

5748

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ?)

      Kannattasko valittaa myymälän esimiehelle eikä tänne???Oletko mies vai hiiri?

    • ispa

      Tismalleen sama asia kävi minulle, täysin uskomatonta. Sitäpaitsi, luuletko että esimiehelle valittaminen auttaa, eiköhän hän ole näin ohjeistanut toimimaan. Julkisuus on ainoa joka tällaisissa tapauksissa toimii niin ei muutkaan mene enää turhaan tuohon liikkeeseen. Itse olin ennen vastaavaa tapausta ostanut tuolta jo yhden terassin kamat, mutta tähän jäi asiointi tuolla tästä eteenpäin.

    • ei puuta rautakaupas

      Useamman hankkeen kokemuksella haen puutavaran puutavaraliikkeestä. Pituuksia ja sortteja löytyy jos jonkinmoista, ja yleensä hinta on sama kuin rautakaupan tarjoushinta. Sopivalla pituudella kokonaisuudessaan tulee halvemmaksi.

      Rautakaupoissa on puutavara usein ihan kuraa. Kun vanteet katkaisee niin nippu räjähtää ympäri tonttia.

      Viimeksi hain vajaasärmäistä lautaa Byggmaxista, siitä kasasta yli puolet oli niin vääriä ettei kelvannut alkuunkaan edes betonimuottiin.

    • NeitiSillinen

      Aika ajankohtainen tiedustelu, vuodelta 2011

    • tyytväinen

      Itse ostin kole ovea ja yhdessä oli valmistusvirhe. Tein reklamaation ja uusi ovi tuotiin kotiin, eli en voi moittia kyllä palvelua mitenkään ja ostohetkellä Oulussa palvelu oli nopeaa ja asiantuntevaa. Eli toistekki käyn ko. liikeessä.

    • Hehheli

      No ruottalaisen firman juju on ainakin mainoksissa esittää Suomalainen juntiksi. Lankaan on mänty!

    • ByggmaxinSuoli

      Paskinta palvelua rakennusalan liikkeistä olen saanut Kangasalan Byggmaxilta. Jäi sitten tuotteet kauppaan. Byggmaxin sivutkin on niin syvältä suolesta kuin olla voi..

    • humpuuukia

      Byggmaksin hintatakuu on aina ollut valtava vitsi.

      Pitää ensin käydä ostamassa kilpailevalta tuote ja sitten näyttää se kuitti Byggmaksis niin saa sitten ostaa sieltä halvemmalla.

      Mitä helkuttia tekee sitten toisella tuotteella, kun jo osti sellaisen.

    • CALMA

      Mikä palvelu? Tilasin verkkokaupasta tavaraa ja sain vahvistuksen, että toimitusaika 5-10 pvä. Kun toimitusta ei sitten alkanut kuulumaan, soitin "asiakaspalveluun" ja sain kuulla et koska eivät ole saaneet yhtä tavaraa toimittajalta, mitään ei ole saatu matkaan. Asiakkaalle ei asiasta sitten vaivauduttu kertomaan. Kaiken kaikkiaan paskaa palvelua ja tasan viimeinen kerta kun heidän kanssaan asioin.

      • Anonyymi

        Täysin samaa mieltä yhtälaisine kokemuksin.


    • Anonyymi

      BYGGMAX-VAASA MYYNYT VIALLISTA ALUSKATETTA,KESTI 5 VUOTTA,HAURASTUU,ALKAA VUOTAMAAN JA "HAIHTUU" KOKONAAN POIS!!! MYYJÄLIIKE VAATI PUOLUEETTOMAN TARKASTAJAN,VIRALLINEN TARKASTAJA TODENNUT TUOTE VIRHEEN!!! MYYJÄLIIKE PAKOILEE AIHEUTUNEITA VAHINKOJA,TÄÄLTÄ EI KANNATA OSTAA JA EIKÄ HAKEA VAIKKA ILMAN SAISI!!!!!

      • Anonyymi

        NYT BYGGMAXI ON JOUTUNUT TUKESIN MARKKINA-TUOTE VALVONTAAN!!!


    • Anonyymi

      Itse kävin Vantaan liikkeessänne n.viikko sitten. Palvelu oli töykeän tuntuista,kysyin henkilöiltä lauta tarvikkeista: Ota tosta ulkoo kärryt jakävele pihan perille ja sahaa sopivan mittaset,me tullaan sitten mittaamaan ne. Eivätpä tulleet edes mittaamaan. Itse otin laudoista valokuvan ja näytin kassahenkilölle. Että näin. Ei kiitos enää tähän liikkeeseen,vaikka useasti olenkin käynyt ko.kaupassa.

    • Anonyymi

      Kävin tänään hakemassa muutaman verhouslaudan LAHDEN Bygmaxist ja ajaessani mittauspisteelle ajoin syvään kuoppaan pihamaalla, niin että kolahti kunnolla. Kerroin siitä myyjälle, joka sanoi että ei ole varma kuuluuko se montun korjaaminen heille. Myyjä ei mennyt katsomaan kuoppaa, sanoi selvittävänsä asiaa. Ehdotin vielä josko laittaisivat jonkun merkin montun kohdalle(vaikka keppi) johon myyjä vastasi selvitämme asiaa ja että ei heillä ole mitään merkkiä siihen laittaa. Tässä vaiheessa pinnani petti, huusin että onhan teillä noita vit.. keppejä kauppa täynnä...ja tais siinä muutaman asiatonkin sana suusta karata...

    • Anonyymi

      BYGGMAXIN VIRHEELLISESTÄ ALUSKATE-TUOTTEESTA (harmaa,21019 ,kondenssisuojaamaton) HAUIRASTUVA.VUOTAVA!!! TODENNUT!!! HEIDÄN ITSE VAATIMA HTT-KAUPPAKAMARIN RAKENNUSTUOTE TARKASTAJA!!! TEHTY ILMOITUS TUKES,iin ,TUOTETTA KÄYTTÄNEET TULEE TUTKIA KONDENSSI KOSTEUS VAHINGOT JA VÄLITTÖMÄSTI ILMOITUKSET TUKES!!! TUOTE EI TÄYTÄ EDES RAKENNUSLAIN MÄÄRÄÄMIÄ LAATU JA KESTÄVYYS VAATIMUKSIA,EIKÄ VEDEN PITÄVYYS KOETTAAAN!!!! JOTEN KOSTEUS AIHEUTTAA KATTO JA SEINÄERISTEISSÄ HOME JA MIKROBI KASVUSTON!!!! BYGGMAX ON VASTUUSSA TUOTTEESTA!!!! ELI ILMOITUKSIA KULUTTAJA ASIAMIEHELLE JA TUKESIIN VÄLITTÖMÄSTI!!!!!

    • Anonyymi

      Kävin hakemassa Raision myymälästä sahattua kakkosnelosta ja kotona aloin katsomaan että aivan läpimärkää ja tummia pisteitä eli jäi laittamatta seiniin ja heitin takkaan.
      Toinen kerta hain EK Gyproc levyjä ja kun alkoi laittamaan seiniin niin levyjen toinen sivu oli aina muutaman millin ohuempi eli ylimääräistä tasoittelua.
      Kolmas kerta suurin osa laminaatesta jotka hain asuntoon olivat sahattu vinoon eikä niitä pystynyt asentamaan ilman rakoja.

      Kaikki samasta Raision myymälästä.

      Tässä kohtaa sitä jo tajuaa hakea tavaransa muualta vaikka nuo rakennustarvikkeet tuolla aika halpoja onkin mutta pääsee remonteissa paljon kivuttomammin eteenpäin.

      • Anonyymi

        !!!!! Raision myymälän tuotteet(vastaavia löytyy heidän muistakin toimipisteistä!!!) nämä Byggmaxin tuotteet mahtaa olla laadultaan sellaisia että ne ei kelpaa muille myyntiin,,olihan heillä aikaisemmin mainos että kannattaa kokeilla ainakin kerran > siis ensimmäisen ja myös viimeisen ,yleensä asiakasta ei pysty erehdyttämään kuin kerran! jamyöskin huono maine etenee...........!


    • Anonyymi

      BYGGMAXIN TUOTTEET JA LAATU"??????" JOS AJATTELEE RAKENTAA TAI REMONTOIDA.NIIN KYSEISEN KAUPAN KANNATTAA UNOHTAA !!! KOKONAAN!!!!! JA KIERTÄÄ KAUKAA !!!! JA MENNÄ SELLAISEEN RAKENNUS TARVIKE LIIKKEESEEN MISSÄ TUOTTEET ON" EDES" SEN LAATUISIA ETTÄ NIISTÄ KANNATTAA MAKSAAKIN !!!! VAIKKA VÄHÄN "KALLIIMMAN" HINNAN JA SAA RAHALLE VASTINETTAKIN!!!

    • Anonyymi

      Täysin samaa mieltä siitä, että Byggmax kannattaa kiertää kaukaa - ainakin Raision liike. Kyllä harmittaa, että tuli "säästettyä" ne muutamat kympit. Lopputulos puutavaraa käyttäessä oli se, että hukkaan meni yli 30% HELKUTIN HUONON LAADUN VUOKSI. Köyhän ei kannata ostaa paskaa - pätee edelleen.
      Palautteeni jälkeinen toiminta toi esille Byggmaxin filosofian ruman puolen. Vetävät suomalaista kuluttajaa nenästä pahan kerran.

    • Anonyymi

      Vaasan Byggmaksis oli myyjiä aikoinaan monta ja tumput suorina mutta ei autettu tavaran lastauksessa, kun oli heille sanottu, että ei tarvitse auttaa asiakasta.

      Minä lopetin kaupassa asioinnin silloin.

    • Anonyymi

      Blååklääder. 😂🤣😅

    • Anonyymi

      Ostin suihkukaapin kun ei alkanut tulemaan peruin kaupan rahojeni takaisin maksu kesti yli kuukauden. Aina luvattiin selvittää koskaan en saanut vastausta mistä kiikastaa myös sähköpostia laitoin en saanut vastausta joten huono oli palvelu.

    • Anonyymi

      Ainaskin Kangasalla palvelu ollut katastrooffia. Siis palveluksi ei voi edes kutsua. Käskettiin meneen vaan kotiin tekeen tilauksen netissä, eivätkä edes tienneet onko kyseistä lautaa saatavilla tai sitä ei voi edes tilata jollei ole varastossa. Toivoa kyllä voi kuulemma tietyn mittasta, eri asia saatko. Tilata pitää metreinä, mutta laudan pituutta et voi päättää. Jos ei ole oikeaa mittaa, eivät he myöskään sahaa. Ostaa pitää siis sikaa säkissä. Oli kovin järkyttyneen oloinen myyjä kun joutuikin ansiostani töihin etsimään lautoja. Laatu vaikutti surkealta. Lopulta vaihdettiin firmaa ja toisaalta löytyi samaa tavaraa, oikeassa mitassa ja laadukkaampana vielä halvemmalla. 3hklöä päätti samalla kerralla että oli viimeinen kerta kun astuimme ovesta sisään, vaikka olisi kuin halpaa.

    • Anonyymi

      Älkää ainakaan tilatko mitään verkkokaupasta. Tuotetta ei toimitettu, ei ilmoitettu että sitä ei ole saatavavillakaan ennekuin rupesin kyselemään sen perään. Rahat kyllä lähtivät tililtä ja nyt tässä lähetellään sähköpostiviestejä puolinsun toisin. Ensin pienisumma, sitten vähän isompi, vieläkin puuttuu hieman mutta se on heidän mukaan se"toimitusmaksu"? Asikaspalvelu puhelimella? Tai muutenkaan? Asiakas hoitaa kaiken?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5670
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3597
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      210
      1732
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1712
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      92
      1176
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      29
      1135
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      927
    8. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      72
      849
    9. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      846
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      838
    Aihe