Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Scan-auton palvelu surkeata Jyväskylässä.

matti1234

Tekivät uuden uljaan Scania-keskuksen Jyväskylään. Olisi toivonut palvelunkin tehostuvan. Mutta päinvastoin.

Remonttihan alkaa yleensä puhelinsoitolla. Mutta Scania-keskuksen miehethän eivät vastaa. Ei yhteiseen numeroon eikä omaan kännykkänumeroon.

Entäpä sitten, kun pitäisi ilmoittaa asiakkaalle auton valmistumisesta? Ei tule mieleenkään. Asiakas saa itse kysellä.

Eli aivan alkeellisia asiakaspalvelumunauksia. Kyllä aikaisemmin Volvon liikkeessä asioidessa homma pelasi. Tulee jo merkinvaihto mieleen.

Varsinainen ammattyötaitokin vaikuttaa aika heiveröiseltä. Esim. ohjaustehostiman ilmaus ei millään onnistunut, ennenkuin asiakas itse hankki muualta tiedot sen tekemiseen.

16

4480

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rahastustako?

      Samaa ongelmaa volvolla.Helpommalla pääsee kun pienemmät remontit tekee itse viikonloppuna.Paras oli kun ajattelin käydä yhtäkkiä vaihdattamassa aisan puslan kärryyn kun ajelin volvon ohi,niin eihän se asentaja vaihtanut sitä ku tunnin!Maksoi vain 100€ työt parinkympin puslan vaihdosta.

      • Multipetteri

        No ite olen pääli ja alustarakennehommissa, ja samalla sais tehdä kaikkien merkkien muutkin korjaukset ja remontit. Se on kattokaas pisnestä. Merkkikorjaamoilla on todettu että vanhat gubet saa liikaa liksaa ja sairastaa. Ne joko savustetaan tai YT-neuvotellaan pihalle, ja tilalle 15-kesäsiä ryssiä. Mitäs muutakaan luulette, että siitä seuraa. Työnjohtoon kelpaa joku finninaama joka on ollut jo melkein vuoden talossa, sillähän on selvä kuva siitä miten korjaamoa pyöritetään. Ei siinä, omakin firma on uppoamassa, meillä saa vanhat gubet olla eläkkeeseen asti duunissa, mutta ei ole ajateltu ottaa uusia tilalle.


    • MIes Nalle-sisussa

      asiaa puhut multi petteri!Tästä on todiste,että maahantuojan lasitornista tuli
      käsky,että yli viis kymppiset pois!..Ne joilla on pitkä kokemus ja moraalia..ja
      vähiten poissa oloja!!

      Yks remontti kolme kertaa uusiksi leuhkoilta finninaamoilta..kunnes talon vanhin
      ja vaatimattomin kokenut asentaja kävi laittaan kerralla kuntoon.

      Kiitos ambattiliitot...vanhat pois.Ja eläkkeelle vanhempana..HUONO YHTÄLÖ!!!

    • multipetteri

      Nyt kun avaudutaan, olen itse reilu kolmekymppinen, ja oon ihmetelly näiden nuorempien paskahousujen työmoraalia. Minä teen ylitöitä ainoastaan sen takia, että saadaan hommat tehtyä, ja sitä mukaa uusia töitä olisi vielä huomennakin. Näitä saatanan geelitukkaisia timanttikorvismatelijoita kiinnostaa lauantaiylityöt sen takia, että saa krapulatupakoinnista tuplapalkkaa. Ja työnantajat oikeasti luulee, että nää on halpoja jätkiä nää nuoret kun ovat pienempipalkkaisia. Ja puheet omasta ammattitaidosta on kovat, neuvo ei kelpaa, ja tuhot on suuret.

    • männn

      ylipäätänsä jos on millään korjaamolla niin työntekoon vaikuttaa hyvin paljolti se että asiakas kyttää,vinoilee,pätee vieressä ja kävelee perässä. eipä voi kauheasti keskittyä työhön ja jos on noin kauheata maksaa työstä bniin voihan sitä aina itse tehdä eikä tulla korjaamolle jos luulee että se niin helppoa on.

      • matikka 4

        kyllä monet on alkaneetkin korjaamaan itse tai hakevat vaihtoehtoista/järkevämpää tapaa korjata kalustonsa,kun käyttää volvon/scanian huollossa.

        Itse en korjauta volvolla enää mitään muuta,kuin ihan pakolliset remontit,koska laskutus on aivan tolkuton,jossa työ tunteja ei mainita ollenkaan ja mitä on aikaa kyseissä työssä kulunut.

        Toisin sanoen laskuun ei laiteta työhön kuluvaa/tehtyä aikaa lainkaan ja ihmettelenkin onko kyseinen laskutus tapa edes laillinen.

        Kyllä minä haluan tietää paljonko maksan jostakin työstä ja mitä siihen on aikaa kulunut.


      • Mies vanajassa
        matikka 4 kirjoitti:

        kyllä monet on alkaneetkin korjaamaan itse tai hakevat vaihtoehtoista/järkevämpää tapaa korjata kalustonsa,kun käyttää volvon/scanian huollossa.

        Itse en korjauta volvolla enää mitään muuta,kuin ihan pakolliset remontit,koska laskutus on aivan tolkuton,jossa työ tunteja ei mainita ollenkaan ja mitä on aikaa kyseissä työssä kulunut.

        Toisin sanoen laskuun ei laiteta työhön kuluvaa/tehtyä aikaa lainkaan ja ihmettelenkin onko kyseinen laskutus tapa edes laillinen.

        Kyllä minä haluan tietää paljonko maksan jostakin työstä ja mitä siihen on aikaa kulunut.

        nää track sentterit(romuttajat)ym merkkihuollot.Kattokaas niitä suojelee laki.Saavat romuttaa ja rikkoa asiakkaan omaisuutta,ja asiakas
        joutuu vielä maksaan tästä.
        Terveisiä vaan leuhkille savijalka murskamiehille Vantaalle.


      • --------------------

        Asiakaspalvelu pitäisi toimia asentajallakin.se on vaan semmoinen homma,että asentajiia on nykyään pakko vahtia ja asentaja juoksee vaikka kardaani kainalossa korjaamoa ympäri jos asiakas ja tässä tapuksessa palkanmaksaja vaatii.On muuten hyvä konsti kun pistää asentajan hakemaan vauhtia ulkoa,niin rupeaa työ kiinnostamaan.


      • tyhjän pyytämäti
        -------------------- kirjoitti:

        Asiakaspalvelu pitäisi toimia asentajallakin.se on vaan semmoinen homma,että asentajiia on nykyään pakko vahtia ja asentaja juoksee vaikka kardaani kainalossa korjaamoa ympäri jos asiakas ja tässä tapuksessa palkanmaksaja vaatii.On muuten hyvä konsti kun pistää asentajan hakemaan vauhtia ulkoa,niin rupeaa työ kiinnostamaan.

        eipä ole kehumista wetterin toiminnassa,koska asiakas joutuu seistä asentajan vieressä ja seurata tämän tekemisiä ja mitä työssä todellisuudessa aikaa kulunut,jollet tätä tee tulee semmoiset laskut ,ettei rahat riitä rahtia ajamalla.

        Työnjohto ei seuraa yhtään töihin käytettyä aikaa ja tulee harjoittelut ja epäpätevät asentajat elätettyä siinä samassa.

        Asiakkaan pitää maksaa vain ammattitaidosta ei harjoittelusta ja opettelemisista
        tämä on laskutuksessa työnjohdolta täysin unohtunut.

        Ammattitaito ja osaavan ylpeys on unohtunut ja tilalle astunut suunnaton ahneus ,joka vie ajan myötä asiakkaat muualle.


    • V8-

      Oletteko ikinä mahtaneet edes käydä kyseisillä korjaamoilla joista niin mahtavasti kirjoitatte? Tai oikeasti nähneet niitä laskuja? Mutta totuus on joskus tarua ihmeellisempää.........

      • isojorma6

        enää ollu korjaamoja osien vaihtajia


    • tytteli5

      Kyllä täytyy sanoa että vaasan scanialla palvelu on täyttä paskaa,jos tulee sähkö vika niin turha odottaa että sen sais korjattua,vaihdetaan kaikki osat mitä vaan keksitään..ja laskusta sen sitte huomaa..

    • 124G

      mulla paloi abs valo ja korjattiin 2000€ edestä, ajoin suoraan merkkihuollosta katsatukseen ja leima tuli. Mutta parin kilometrin ajon jälkeen valo paloi taas soitin korjaamolle sanoivat että katotaan seuraavalla kerralla, abs kaveri oli vaan aina varattu ja tuli seuraava katsastus tilasin hyvissä ajoin ajan ja menin huoltoon ajettiin käytävä ja tehtiin piirturi sekä rajoitin kokeet kaikki ok mutta taas abs mies varattu tilasin uuden ajan nyt käytin autoa neljä kertaa ennenkuin pääsin katsastukseen silti abs valo syttyi ennen perillepääsyä matka pari kilometriä auto kelpasi muuten mutta hylättiin abs valon takia. Kerroin että olin tullut suoraan korjaamolta ja juksasin sanomalla että valo oli pimeenä, katsataja sanoi että jos sammuu heti kun lähdet niin tuu takaisin näin tein kun valo yllättäen sammui ja sain leiman mutta vielä kaksi käyntiä ennenkuin tuli lopullisesti kuntoon ja lasku 6000 € tapaukseen liittyy vielä paljon muutakin mutta liian pitkä juttu tässä käsitellä

      • dwwdqwdqq

        Hyvin tavallinen vika tuo ABS vika joka sammuu vain katsastuksen ajaksi ja palaa muuten kokovuoden, eikä niitä saada ikinä kuntoon


    • ITKU-IIRO

      JKL RAS-KONE SE VASTA ON SATU-SETIEN JA KATTEETTOMIEN LUPAUSTEN TARINATALO .ELI KORJATAAN MITÄ EI TARVII JA MITÄ PITÄISI EI KORJATA ! LASKUTUS ON KYLLÄ AMMATTITAITOISTA !!! JA ASIAKAS AINA VÄÄRÄSSÄ .

    • Mbmees

      usein asioinut Jkl,N scanialla,vanhassa paikassa oli jopa parempi palvelu/ ammattitaito. Esim 4 sarjan autoon ei nuo vanhat tietokoneet,joista johdot poikkiomassa saa yhteyttä. Sama juttu ollut jo monta vuotta .
      Sitten monilla asentajilla asenne,että noit 4 sarjalaisiin ei oikein auta
      Vika koodit. Mutta kun joutuu noilla työt tekemään,kun isäntä ei ole ostanut R sarjalaisii. Tehty suutin remontti,polttoaine pumppu uusittu,turbo uusi,savuttaa kun nuotio silti! On kuulema V8 ominaisuus ,mutta kun on noita muitakin V8 tullut ajettua ja ei ole tukehtumis vaaraa ollut! Kun tulis keikka Kuopioon,tulis ehkä nuo Edc valon palamiset selville! Scanialla,tai sit Rautiaisen pajalle,siellä kuulema tulee Scaniat kuntoon ja voimaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      93
      2444
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2153
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      82
      1798
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1591
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1566
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1525
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      33
      1488
    8. 54
      1350
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      88
      1305
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1219
    Aihe