Kansallissosialismi ja luonnonsuojelu

Elämänsuojelija 88

[ Artikkeli on kopioitu suoraan SVL:n verkkojulkaisusta, Kansallisesta Vastarinnasta ]

-----

Länsimaalaisessa nyky-yhteiskunnassa tietyt järjestöt ovat pyrkineet, ja jossain määrin siinä valitettavasti onnistuneet, rakentamaan itselleen eräänlaisen yksinoikeuden liittyen eläimiin sekä luonnonsuojeluun.



Suomessa on olemassa tällä hetkellä erilaisia yhdistyksiä ja puolueita, jotka ovat kertomansa mukaan omistautuneet edellä mainituille asioille. Osa kyseisistä organisaatioista ajaa suoraan luonnonsuojelun ja eläintenoikeuksien periaatteita, kun taas osa tekee sitä vain näennäisesti. Näitä molempia kuitenkin yhdistää se, että ne joko luontoasioiden sivussa tai yhdistyksestä riippuen koettavat päätoimisesti edistää monikulttuurisuutta sekä ”seksuaalivähemmistöjen” asiaa.

Suomen johtava ympäristösuojelulle omistautunut puolue on Vihreä liitto r.p.

Tässä sitaatti heidän kotisivuiltaan kirjoituksesta ”Vihreät & maahanmuuttajat”: ”Monikulttuurisuus ja suvaitsevaisuus ovat A ja O niin työelämässä kuin kouluissakin. Maahanmuuttajien työllistymistä hidastavat epäluuloiset asenteet työhönotossa ja työpaikoilla. Koulun ilmapiiri luo pohjan suvaitsevaisille asenteille.”

Puolueen mielestä monikulttuurisuuspropagandaa täytyy levittää niin työpaikoilla kuin kouluissakin.

Toinen lainaus heidän sivuillaan julkaistusta artikkelista “Vihreät & tasa-arvo”: "Seksuaali- ja sukupuolivähemmistöt eivät ole tasavertaisia heteroseksuaalien kanssa lain edessä. Parisuhde- ja adoptiolainsäädäntö tuleekin saada pikaisesti korjattua tasa-arvoiseksi.”

Puolue ajaa adoptio-oikeutta seksuaalisiin vähemmistöihin kuuluville.

Yksi Suomen johtavista eläintensuojelulle omistautuneista järjestöistä on Oikeutta Eläimille. He ehkä ajavat omaa asiaansa tehokkaammin kuin Vihreät. Vaikka OE on viime aikoina saanut paljon hyvää aikaan, kuten esimerkiksi tuonut julkisuuteen suomalaisilla turkistarhoilla tapahtuvia räikeitä väärinkäytöksiä, pyrkivät hekin edistämään monikulttuurisuudelle perustuvaa sateenkaari-ajattelutapaa. Tosin ehkä hieman epäsuorasti verrattuna Vihreisiin, mutta rivien välistä tuleva viesti on selvä. Kotisivuillaan he painottavat, että ”OE ei hyväksy muun muassa sukupuoleen, ihonväriin, ikään tai seksuaaliseen suuntautumiseen perustuvaa syrjintää.”

Mitä tekemistä näillä asioilla on luonnonsuojelun tai eläinoikeuksien kanssa? Allekirjoittaneen vastaus, johon on helppo yhtyä, on EI MITÄÄN.

Mikä ideologia sitten tarjoaisi henkisen kodin tervejärkiselle suomalaiselle nuorelle, jota kiinnostaa luonnon puolesta toimiminen? Nuorelle, joka tahtoo, että luonnonvarojen säilyvyys turvataan myös tuleville sukupolville? Nykyistä ajattelumallia kyseenalaistavana hän ei välttämättä haluaisi tukea rotujen sekoittumista sen enempää kuin ajatusta siitä, että lapsi joutuisi kasvamaan perheessä, jossa olisi esimerkiksi kaksi isää. Niinpä hän ei ole tervetullut Vihreisiin, kuten ei muihinkaan vastaaviin organisaatioihin. Eikä hän välttämättä kokisi halua kuulua näihin.

Mistä sitten löytyisi samoin ajattelevia?

Kansallissosialismi on maailmankatsomus, jonka ydin on luonto ja luonnollisuus. Juuri luonnosta syntyykin kansallissosialismin periaatteet niin rodullisesta itsesäilytyksestä, kapitalistisen kulutusyhteiskunnan vastustamisesta, kuin myös perhearvoista ja luonnon koskemattomuuden vaalimisesta sekä eläinten kunnioittamisesta.

Viimeisenä mainitusta sanottakoon vielä sen verran, että Kolmannessa valtakunnassa säädettiin historian tiukimmat eläinsuojelulait. Tulevaisuuden kansallissosialistisessa yhteiskunnassa ei esiinny materialismia, luonnon tuhoamista, rotujen sekoittamista tai lyhytnäköistä länsimaista elämäntapaa. Siellä ei myöskään pääsääntöisesti suosittaisi Eurooppaan miekalla tuotuja vierasperäisiä uskomuksia, vaan paremminkin vaalittaisiin omien esi-isien perintöä.

Kansallissosialismin ideologia on kokonaisvaltainen. Se ei keskity vain yhteen teemaan, vaan kaikki edellä mainitut asiat ovat osa sitä. Sen voisi sanoa kattavan kaikki elämän osa-alueet. Kun kansallissosialisti sanoo taistelevansa maailmankatsomukseensa perustuvan yhteiskunnan luomisen puolesta, se tarkoittaa paljon muutakin, kuin pelkkää monikulttuurisuuden vastustamista. Se tarkoittaa taistelua luonnollisen yhteiskunnan puolesta.

Vastaus kysymykseeni siitä, mikä ideologia tarjoaa henkisen kodin tervejärkiselle suomalaiselle nuorelle, tulee olemaan KANSALLISSOSIALISMI.

5

130

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Simppeliä hommaa

      Aika heikko provo. Ei luonnonsuojelu ja ylipäätään ympäristön säilytäminen puhtaana ihmisen tuhoilta tarvitse mitään ismiä taakseen.

      • Värikuuro

        Tuossa olet oikeassa. Meillähän suuri yleisö tänäänkin leimaa ismiksi ja henkilöi pyrkimykset luonnon säilyttämiseksi. Esimerkkinä tuo pirullisen onnistunut piipertäjät-nimitys.
        Esittäisin ehdotuksenani radikaalin tiedon lisäämisen. Tehtäköön kansanpainos ekologian pääprinsiipeistä helppotajuiseen muotoon. Se kulukoon syvien rivien käsissä ja saakoon paikkansa hyllyssä sen toisen kirjan, Bilteman katalogin vieressä.


      • ereir

        totta puhut. suoraan sanottuna perseestä tuo aloitus


    • Sophie Scholl

      No jaa, Hitler oli kyllä kasvissyöjä mutta samaan aikaan käynnisti mm. laajoja suonkuivatus- ja moottoritiehankkeita. Eli mistään luonnon monimuotoisuuden suojelusta ei puhettakaan...Liikkeen idealistit (ainakin alkuvuosina) kyllä ihannoivat yksinkertaista ja luonnonläheistä maalaiselämää, mutta kun motto samaan aikaan oli "lisääntykää ja täyttäkää maa (myös naapurimaat)" niin ei se ihan kestävää kehitystä ollut...

      Natsien äitiyden ihannointi oli pelkkää rodunjalostusta varten suunniteltua propagandaa. Äitikulttia ylläpidettiin niitä varten, jotka eivät kestäneet sitä, mitä kolmannessa valtakunnassa tosiasiassa tapahtui. Todellisuudessa naisen osa oli olla pelkkä synnyttäjä, lapset otettiin jo pieninä Hitler Jugendin kasvatettaviksi eli se siitä perhekeskeisyydestä...

      Ylipäänsä koko systeemi perustui kaiken kattavaan sensuuriin, propagandaan ja poliisivaltioon eli ei taitaisi enää onnistua...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2830
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      104
      2065
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      43
      1554
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      70
      993
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      911
    7. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      880
    8. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      874
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      785
    10. Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä

      Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to
      Pyhäjärvi
      93
      726
    Aihe