koirakoulu rovaniemellä

SeRoPiski

kellään vielä kokemuksia Koirakoulu Taigasta? ilmeisesti juuri aloittanut..

12

3999

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • K

      Omasta mielestäni hyvä paikka, itse siellä vasta pentukurssin kävin :)

    • kääpiötipsu

      itselläkin kiinnostaisi. meillä on pieni sekarotuinen pentu ja haluaisimme kouluttaa sen kunnolla. Muutenkin kaikki tiedot rovaniemellä järjestettävästä ohjelmasta koirille olis kivoja!

    • Suosittelen!

      Itsellä pelkästään positiivisia kokemuksia kyseisestä koirakoulusta. Osaava ja hyvä kouluttaja. Suosittelen kyllä lämpimästi ! :) Meilläkin saatiin koira kuriin ja helpotti kyllä huomattavasti elämää kovarotuisen koiran kanssa.

      • tarpp

        Kovarotuinen koira? :) Vau!

        Monet koirat pystyy tavalla tai toisella säikyttelemällä ja pelottelemalla "korjata", eli saada opittuun avuttomuuteen, jolloin ne eivät uskalla tehdä enää mitään. Helppoa ja omistaja on tyytyväinen saadessaan välittömän palautteen toimistaan. Monille sillä ei ole merkitystä, miten se "korjaaminen" tehdään, kunhan koirassa vaan saadaan jonkinlaisia välittömiä reaktioita aikaan.

        Jos joku ei osaa säikytellä koiraansa ja haluaa maksaa koiransa siitä, niin antaa mennä. Koirakouluyrittäjä tykkää, sillä neuvolakäynnit tullevat jatkumaan. Itse valitsisin kyllä sellaisen koulutuksen, jossa kouluttajalla on edes jonkinlaista teoreettistakin taustaa toimiensa perusteluksi ja ennen kaikkea, jossa opetetaan käytöksiä sen sijaan, että niitä yritetään vähentää tavoilla, jotka antavat mahdollisuuden uusiin ongelmiin.


    • _suffeli_

      Minä myös suosittelen. Käytiin neuvola- ja ohitustunneilla ja saatiin koirat kuntoon. Nyt on mukava lenkkeillä. Tunnin hinta on melko kallis, mutta tunteja ei tarvi monta. Me käytiin parilla tunnilla, ja hyvillä ohjeilla on selvitty loistavasti arjesta.

      Kouluttaja vastaa kysymyksiin myös koulutuksen jälkeen, ja sen tekee ilmaiseksi. :)

    • Rahat hukkaan?

      Minua ihmetyttää millä kokemuksella ko. henkilö pitää koirakoulua.. Ensimmäisen koiransa on hankkinut vasta 2008. Ei mitään näyttöä, eli ei mitään tuloksellista koulutustaustaa omien koiriensa kanssa. Kirjan on lukenut ja käynyt jonkun opissa muutaman kuukauden.

      Halvemmalla saa pentunsa kanssa oikeasti asiantuntevaa opetusta paikallisissa yhdistyksissä. Yhdityksissä ei pääse kuka tahansa kouluttajaksi, vaan pitää olla näyttöä..

      Myöskään pevi-koulutusmenetelmänä ei ole autuaaksi tekevä asia kaikkien koirien kohdalla. Ideologia perustuu aika suppeaan ajattelutapaan siitä miten ja miksi koira toimii. Toki suurin osa koirapopulaatiosta on vähintään hieman pehmeitä ja ne pystytään pelottelemalla opettamaan passiivisiksi. Tosin, kummasti pevikouluttajat näyttävät testaavan testeihin tulleet koirat lähes poikkeuksetta koviksi ja kouluttavat niitä sitten sen mukana..

      • tftt

        sulla itelläs on aika suppea ajattelutapa


      • tarpp
        tftt kirjoitti:

        sulla itelläs on aika suppea ajattelutapa

        Suhteellisen kovan asiantuntijataksan vastapainoksi on ihan aiheellista ja oikeutettua kysyä, mihin tietotaustaan veloitus pohjautuu? Pelkkä kokemus on melko heikko perustelu.


    • onglg

      me kyllä saatiin taigasta tosi hyviä neuvoja ongelmapennun koulutukseen! yksi ilta käytiin kouluttajan kanssa käveleskelemässä, harjoiteltiin irtioloa, ohituksia yms. ja saatiin käyntikortti, että ongelmien tullessa voidaan heti ottaa yhteyttä. mulle jäi ainakin tosi hyvä kuva paikasta ja seuraavan pennun kanssa tullaan vamasti käymään pentukurssilla. :)

      • mimmit1

        Meillä kans ainoastaan positiivisia kokemuksia. Elina on todella taitava työssään ja meille oli hänen neuvoistaan suuri apu. Suosittelen oikein lämpimästi! :)


      • tarpp
        mimmit1 kirjoitti:

        Meillä kans ainoastaan positiivisia kokemuksia. Elina on todella taitava työssään ja meille oli hänen neuvoistaan suuri apu. Suosittelen oikein lämpimästi! :)

        Monet ihmiset ovat edelleen sitä mieltä, että lapsen tukistaminen on täysin ok. Miten koiran kanssa olisi toisin.


    • miia1234567

      En todellakaan suosittele Koirakoulu Taigaa. Elinan opetuksessa pelotellaan vain koiraa. Me vielä käytiin pentukoulussa, missä Elina käski paiskata VOIMALLA koiraa avainnipulla. Hän myös raahasi pientä pentuani pitkin asfalttia, koska koira ei suostunut kävelemään toivotulla tavalla..?! Aivan järkyttävää. Hänen opetusmetodinsa on opettaa koiraa rankaisemalla.. Hän ei mm. usko, että on hyödyksi palkita koira oikeista teoista makupaloin.. Häneltä kuuluisi mennä luvat piettää edes mitään tunteja

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2743
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2330
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2090
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      15
      1847
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1721
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      38
      1715
    7. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1696
    8. 100
      1646
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      129
      1477
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1294
    Aihe