Homo- ja huorakielteisyys

Asioita pohdiskellut

Monien mielestä homouden pitäisi olla hyväksyttävää, mutta huoruus, etenkin prostituutio taas pitäisi olla jyrkästi kielletty.

Miksi ei molemmat?

Vaadimme lakiin pykälää prostituution kieltämiseksi ja olemme sitä mieltä, että poliisien pitäisi valvoa mm. telekuuntelun avulla, että aviomiehet eivät pääsisi pettämään vaimojaan huorien kanssa. Meistä tuntuu, että on väärin, jos miehet voisivat esimerkiksi kotiin töistä tullessaan poiketa ilotalossa naimassa jotain vierasta naista.

Mutta seksiä on suomalaisista miehistä ostanut vain 16 % elämänsä aikana, ja heistäkin suurin osa vain kerran tai pari. Emme useinkaan myönnä itsellemme, että miehistä noin 8 % ilmoittaa olevansa biseksuaaleja. Käytännössä biseksuaaliselle miehelle vaimon pettäminen on yhtä helppoa, tai vielä helpompaa, kuin miehelle, joka käy maksullisissa naisissa. Bimiehen tarvitsee vain poiketa jossain homomiesten suosimassa kokoontumispaikassa, niin suihinotto tai pano järjestyy nopeasti - ja vielä ilmaiseksi.

Jos kerran tuomitsemme ja kiellämme ilotalot, koska ne mahdollistavat aviomiehille liian helpon pettämisen, niin miksi emme kieltäisi samalla tavoin näitä "homopesiä", joissa biseksuaalit aviomiehet voivat pettää salassa puolisoitaan?

Todennäköisesti, jos laskemme pettämisien määrän lukumääränä, niin enemmän pettämiskertoja tulee näille bimiehille toisen miehen kanssa, kuin heteromiehille maksullisen naisen kanssa. Heteronaiset eivät vain tajua, että biseksuaalinen pettäminen on hyvin yleistä, koska he eivät useinkaan edes tiedä, että heidän aviomiehensä kuuluu 8 % biseksuaalien joukkoon. He ovat huolissaan vain prostituoiduista, ja kuvittelevat, että vain langenneet naiset ovat uhka heidän avioliitolleen.

Biseksuaalisuus selittää myös sen, miksi monet uskossa olevat miehet saarnaavat niin voimakkaasti homoseksuaalisuutta vastaan ja näkevät se vakavana syntinä. Myös uskossa elävistä miehistä 8 % on biseksuaaleja, ja sama houkutus käydä pettämässä aviopuolisoaan houkuttelee myös heitä.

Ymmärrämme ja hyväksymme kunnon miehenä hänet, joka julistaa seurakunnassa prostituution syntiä vastaan. Hän on ainakin mies, joka taistelee houkutusta vastaan pettää vaimoaan ilotytön kanssa. Mutta eikö samalla tavoin mies, joka nousee saarnaamaan homoseksuaalisuutta vastaan toimi samalla tavoin. Hän taistelee uskonsa avulla vastaan omaa houkutustaan pettää aviopuolisoaan,

Meidän on oltava rehellisiä. Biseksuaalisuus on samanlainen uhka avioliiton uskollisuutta kohtaan, kuin prostituutio.

2

140

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • adalmiina

      "Biseksuaalisuus on samanlainen uhka avioliiton uskollisuutta kohtaan, kuin prostituutio." Väitätkö, että uskottomuutta on muun muassa myös siksi, että on olemassa prostituutiota ja biseksuaalisuutta? Ikään kuin että tilaisuus tekee varkaan vai? Mietin myös, että mistä olet saanut mainitsemasi prosenttiluvut? Erityisesti minua kiinnostaa väittämäsi, että 8 % uskossa elävistä miehistä on biseksuaaleja. Onko asiasta tehty tutkimus, jonka pohjalta kirjoitit väittämän vai onko luku täysin omaa tulkintaasi? Entä osaatko sanoa, että missä sijaitsee näitä "homopesiä", joissa miehet voivat pettää vaimojaan? Itse en ainakaan ole tällaisista edes kuullut. Nämä mainitsemasi homojen kohtaamispaikat.. tarkoititko homobaareja kenties? Eiköhän sieltä "saa" sänkyseuraa ihan yhtä suurella (tai pienellä) todennäköisyydellä kuin muistakin baareista. Ja aivan samalla tavalla muistakin baareista saa seuraa aivan ilmaiseksi, jos niin haluaa.

      Mielestäni seksuaalista suuntautumista ei voida pitää vaikuttavana tekijänä uskottomuuteen, sillä jokainen ihminen tekee omat ratkaisunsa siitä, ovatko uskollisia vai ei. Biseksuaalisuus on ikään kuin piirre ihmisessä ihan samalla tavalla kuin vaikka isot rinnat. Tämä kuullostaa nyt ehkä vähän hassulta vertauskohteelta, mutta tarkoitan sillä sitä, että aivan yhtä lailla muutkin piirteet voivat ajaa houkutusten tielle ja uskottomuuteen.

      Suurin syy siihen, miksi prostituutiota yritetään käsittääkseni hillitä, on seksitautien leviäminen. On ehkä hieman epäkorrektia verratta biseksuaalisuutta ja prostituutiota keskenään. Sillä ne nyt eivät liity toisiinsa. Olisi hyvä miettiä, että miten asioista puhuu ja mitä termejä käyttää. Kun asioista ei puhuta oikein, niistä saadaan väärään kuvaa ja niistä myös annetaan tällä tavoin väärää kuvaa. Ei esimerkiksi ole sellaista termiä kuin biseksuaalinen pettäminen. Biseksuaalisuus on seksuaalinen suuntautuminen, ei pettämisen tapa. Halusi sitten itse tasa-arvoa tai ei, ei ole hyvä ikään kuin varta vasten puhua asioista väärällä tavalla ja väärissä yhteyksissä.

    • Huorapukki

      Entäpä jos mies onkin gay-prostituoitu tai shemale? Pettää siveellistä pikkuvaimoa miehen kanssa ja vielä ottaa siitä maksun. Koko homma videoidaan ja video esitetään herättäjäjuhlien avajaisissa, kaikkein pyhimpien läsnäollessa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8086
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      39
      2905
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2482
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2213
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      18
      1876
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      13
      1624
    7. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      40
      1493
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1456
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1425
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1379
    Aihe