Hanko-Tammisaari leirintäalueet

Mikähän nimimerkki k

Hangossa on Camping Silverstrand ja Tammisaaressa Örmnäs Camping. Onko kenelläkään kokemuksia näistä? Heinäkuussa pitäisi päästä telttailemaan. Tai sitten saanko hyviä vinkkejä mahdollisista muista lähiseudun kivoista leirintäalueista. Kiitokset etukäteen.

29

13916

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 46

      Olen käynyt Hangossa (asuntovaunulla) tosin aikaa kohta 10 vuotta. Paikka on kaunis, mutta hirveän sotkuinen, pesutilat ovat likaisia jne. Tammisaaressa en ole käynyt.

      Itse arvostan leirintäaluetta joka on siisti ja rauhallinen.

      • Miku75

        Hyvä paukka jussina kannattaa olla auto tai asuntovaunu missä nukkua iia mukaan ja paljon!!!!


    • Perheenisä

      Viime kesänä 2 lapsen 11 ,14 kanssa molemmissa paikoissa käytiin.Kelit silloin tosi mahtavat.Hangossa lapset meressä uivat kovasti ja keräsivät simpukoita.Tykkäsivät.Pyöräiltiin keskustassa.Pesutilat ja vessat kelpasivat meille täysin.Tammisaaressa myös paikka keskustan tuntumassa.Suosittelemme

    • Mikähän nimimerkki k

      Meillä on 1-, 3- ja 5-vuotiaat lapset matkassa. Kuvien perusteella Hanko näyttäisi mukavammalta, mutta sitten taas Tammisaaren keskusta on kävelymatkan päässä.
      Kiitos vastauksista. Ja jos jollekin tulee vielä mieleen vinkkejä niin mielellään vastaanotetaan.

      • Matkailija_2011

        Hangossa on keskustassa pyöräilymatkan päässä iso ja tosi kiva leikkipuisto lapsile. Ja hyviä hiekkarantojakin Hangossa riittää.


      • näinpä on19
        Matkailija_2011 kirjoitti:

        Hangossa on keskustassa pyöräilymatkan päässä iso ja tosi kiva leikkipuisto lapsile. Ja hyviä hiekkarantojakin Hangossa riittää.

        Örmnasista on keskusta noin kilometrin päässä. Myös Tammisaaresta löytyy iso kiva leikkipuisto lapsille. Ja ihana siisti hiekkaranta keskeltä kaupunkia! Tammisaari on kesällä tosi kaunis kaupunki. Suosittelen!


    • vaunuilija

      Tammisaaren leirintäalue on pienempi kuin Hangon mutta siistimpi, Tammisaaresta löytyy toiselta puolelta kaupunkia kiva lasten leikkipuisto aivan rannasta ja samalla paikalla myös uimaranta. enemmän ruokapaikkoja ja katsottavaa, nopeasti myös pääsee päiväkäynnille Hankoon matkaa vain 30km.

    • Teltta/mökkeilijät

      Jätettiin Hanko väliin ja menimme suoraan Tammisaaren Örmnäsiin, jossa paljon matkailuautoja, telttapaikkoja, hienot yhteistilakeittiöt, ja hiekkaranta. Helsingistä lähdettiin Länsirannikkoa myöten Turun saaristoa pitkin eteenpäin. mutta jos haluatte olla paikoillanne, niin meidänkin olisi pitänyt jättää teltta Örmnäsiin, jossa myös lapset viihtyvät, vaikka Turku- Rauma väliltä löytyy Kalajoki on on kaunis paikka, jos sinne halajaa..

      • ?????????????

        Missä tämä uusi Örmnäs on Tammisaaressa? Olen käynyt jo vuodesta 1975 Ormnäs lairintäalueella joka oli jo silloin sotkuinen ja paskanen ihan kuten tänäänkin.


      • !!!!!!!!!!!!!!!!!!
        ????????????? kirjoitti:

        Missä tämä uusi Örmnäs on Tammisaaressa? Olen käynyt jo vuodesta 1975 Ormnäs lairintäalueella joka oli jo silloin sotkuinen ja paskanen ihan kuten tänäänkin.

        Kiva kun olet viihtynyt sotkussa ja paskassa jo vuodesta 1975


      • Peilissäkö
        ????????????? kirjoitti:

        Missä tämä uusi Örmnäs on Tammisaaressa? Olen käynyt jo vuodesta 1975 Ormnäs lairintäalueella joka oli jo silloin sotkuinen ja paskanen ihan kuten tänäänkin.

        Olen poikkeillut Örmnasissa monena kesänä viimeisen parinkymmenen vuoden aikana. Aina on ollut siistiä ja puhdasta. Olen viihtynyt tosi hyvin-


    • kaarina peltola

      Kävimme Hankon Campingillä oli rauhallista, siistiä, ystävällistä, kaunista puhdastajne. Tykkäsimme kovasti.

      • minä

        Tammisaaressa viime kesänä eka kerran mokissä eka kerran ja ihana siisti paikka. hyvät keittokatokset,jossa mikro ja kahvinkeitin.Mökeissä keittolevyt(2).Jääkaappi,pieni pakastin.Kauppa n.1km päässä.Tammisaaren keskustaan n.1km.Kaunista seutua.Yö mökissä n.35euroa.Tänä kesänä uudestaan!


    • 24

      Silverstrand on muistaakseni enimmäkseen hiekkapohjainen, mutta Örmnäsissä pääsee nurtsille, mikä pitää teltan siistimpänä (myös sisäpuolelta). Vm. alue on heinäkuussa aika ruuhkainen.

      • minä

        Kirkkonummelle avataan 1.7.2012 uusi lomnvietto alue.Mökit,vuokrateltat ja oma teltta alue.Saunavuoro joka päivä ilmainen.Mökit hyvin varustein ja koht. hinnat yö 45-55 vrk.Löytyy siirtolapuutarhat Helsinki netistä?


    • Tammisaarelainen2

      Tammisaari tällä hetkellä huomattavasti parempi, panostavat enemmän viihtyvyyteen, istutukset ja sos.tilat siistimpiä. Hangossa vaihtunut omistaja tiheästi, uusittavaa todella paljon ja joitain riitoja kausipaikkalaisten kanssa, periaatteessa siellähän ei ole enää kausipaikkoja kesällä. Alue on yksi suomen parhaimmalla paikalla oleva camppari, mutta kaupunki ei ole välittänyt panostaa, vaan vuokraa sen aina uusille yrittäjille. Paikkaa kyllä uusittu jonkin verran, mutta karu todellisuus tulee vastaan kun portista menee alueelle. Mainostavat itseään "kohta viiden tähden alue" mutta matkaa on vielä neljän tähden verran.
      Kausipaikkalaisten ja sfc ihmisten kanssa erimielisyydet eivät kilkuta kelloa kauas.

    • Vierailija48

      Olimme viime vuonna Tammisaaressa, alue ihan hyvä, keskusta kävelymatkan päässä. Tasokas ruokaravintola leirintäalueen yhteydessä, sosiaalitilat siistit.
      Uimaranta ok, mutta kovin tuulinen. Miinuksen alueesta mitä meille jäi mieleen on älyttömän ahtaat vaunupaikat ja suomessa kun ollaan pitäisi puhua suomea, siellä kuulee vain ruotsia...

    • tindee

      Heinäkuussa 2012 käytiin Tammisaaressa ja alue vaikutti ahtaalta. Osa vaunupaikoista oli vetisiä (vaikkei ollut edes satanut lähiaikoina) tai muuten vain puskissa, ja näillä suojaisilla paikoilla oli älyttömästi ötököitä.

      Siirryimme Hangon leirintäalueelle (Silversand), jossa palvelu oli erittäin hyvää. Vaunupaikat olivat tilavia ja ne oli rajattu pienillä puuaidoilla, mikä toi selkeyttä. Meillä oli myös kivat näkymät merelle, vaikkei oltukaan "eturivin" paikoilla. Wc- ja suihkutilat olivat keskivertotasoa, mutta kuitenkin siistit. Kaikkiaan leirintäalueesta jäi hyvä mielikuva ja Hankoon menisin toistekin!

      • Kesä2013

        Telttailukokemus Hangon leirintäalueelta pääosin hyvä. Lämmittämättömät wc-/suihkutilat epäsiistit (hiekkaa lattialla, ei siivota edes päivittäin?), mutta jos jaksaa kävellä rannan läheisyyden lämmitettyihin tiloihin, ne olivat siistimmässä kunnossa.

        Vastaanottorakennus (vanha kontti?) antaa alueesta epämääräisen kuvan. Kaupungin kannattaisi tukea yrittäjiä ja auttaa alueen yleisilmeen kohentamisessa. Ei sillä, osin Hangon rakennuskanta kaipaisi muutenkin kasvojen kohotusta ;)

        Palvelu ystävällistä, merellinen sijainti hieno! Ranta surffareiden suosiossa.

        Telttailijoille tilaa paljon, rauhallista yöpyä.


    • mutu2

      Örmnas Camping Tammisaaressa on aivan mahtava paikka kaikin puolin. Melko kallis paikka mut muuten lähes täydellinen leirintäalue.
      Silverstrandissa en ole yöpynyt. Portilla olen käynyt. Melestäni ensivaikutelma alueesta on jotenkin luotaantyöntävä.

    • Örmnas camping on mp matkailioille hyvä vaihtoehto!Siisti paikka ja aamu saunat joka aamu sisältyen esim telttapaikkojen hintaan:)Kioskista saat kylmäkallet vaihdettua ja pikkuostokset hoituu sieltä:) Taas suunnitteilla reissu rannikolle ja sama camping kuin viitenä kesänä aiemminkin:)

    • ei koskaan enää

      En voi suositella Camping Silversandia.
      Roskia alue täynnä, syyttivät jälkeenpäin meitä roskaamasta ja pullojen rikkomisesta (vaikka emme olleet sellaisten kanssa missään tekemisissä), vaikka meillä oli kuvatodisteita siitä että se oli jo siellä meidän tullessamme, mm lomakuvistamme. Aivan posketonta menoa.

    • poppoome

      Pimeä paikka heinäkuun lopussa ei valoja .luulisi turvallisuutta ajatellen ja kyllähän alueella täytyisi vartiointii olla ja valaistus vai onko sähkö pula .hintaan nähden liian kallis paikka.maksaville asiakkaille täytyy palvelut olla kohdalla

    • Silversand

      Mene Tammisaareen. Hanko Silversand on "romuja täynä oleva hiekkakuoppa". Aivan ylihinnoiteltu. Ei sinne enää...

    • tammisaarelainen

      Tammisaaren leirintäalueen nimi on Ormnäs, orm=käärme ja näs=niemi, eli käärmeniemi ja lausutaan "urmnees".
      Ruotsin kielessä ei ole edes sanaa örm.
      Huvittavaa, että ensimmäinen tollo kirjoittaa nimen väärin ja sen jälkeen kaikki muutkin, yhtä lukuunottamatta. Ettekö te ihmiset ihan oikeasti lue edes paikannimiä, jossa olette leiriytyneet? Antaa juntin kuvan, jos kerrotte olleenne paikassa, jonka nimeä ette edes tiedä.
      Hangon leirintäalueen nimi on Silversand, silver=hopea ja sand=hiekka, eli hopeahiekka.
      Sillekin oli ylempänä annettu nimeksi Silverstrand.
      Tässä ketjussa oli lmeisen lukihäiriöistä ja sivistymätöntä porukkaa.

    • ettäsilleeen

      Sivistynyt ihminen ei nimittele muita tolloiksi ja sivistynyt ihminen ymmärtää asian, vaikka se ei olisi kirjoitettukaan aivan oikein.

    • Anonyymi

      Uimaranta oli hieno mutta saniteetti tilat olivat täyttä kuraa viemärit eivät vetäneet ja vessan lattiaan oli kuseksiltu ja henkilökunta oli luokatonta ei kannata oli kolmelta henkilöltä 54 e ei kannata maksaa eikä tulla

    • Anonyymi

      Hangon leirintäalue epäsiisti, jäätelöt ym loppuneet eikä uutta myytävää hankittu. Ravintola kiinni ma ja ti, mutta yllättäen ti olikin auki. Siitä ei kyllä missään ilmoitettu. Paikka helteellä kiva, ei mitään muuta positiivista sanottavaa.

    • Anonyymi

      Keskustan lähellä sijaitseva leirintäalue ( suomeksi Käärmeniemi?) on todella rauhallinen, siisti, aika hyvin varustettu ja siellä on hyvä uimapoukama, joka sopii myös lapsille.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      144
      2221
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1948
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1908
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1710
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1498
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1276
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1190
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1178
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1173
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1157
    Aihe